FLAKS I UFLAKS

Haha, huff. Det skulle ikke være bare-bare å komme seg til København i dag. Først ble flyet fra Bergen forsinket, noe som forsåvidt gikk fint siden flyet fra Oslo også var forsinket. Da jeg ankom Kastrup sto jeg i noe som virket som en evighet å ventet på bagasjen. Jeg hadde sendt to kofferter. Den éne kom relativt kjapt da båndet først startet å gå, mens den andre aldri hadde kommet seg videre fra Oslo. Noe som eeeegentlig var litt flaks! For i den kofferten hadde jeg pakket alle Dubai-antrekkene mine i. Så jeg trenger strengt tatt ikke den kofferten her i København. Ergo; en mindre koffert å drasse rundt på. En snill ansatt i SAS hjalp meg slik at den blir sendt på døren da jeg ankommer Oslo i stedet. Flaks i uflaks! Er faktisk litt glad for at den aldri kom frem, haha. Det er nemlig ikke sjukt gøy å drasse på all bagasjen jeg absolutt skal ha med meg overalt.

Skjønner det kan være vanskelig å henge med i reiseruten min forresten, spesielt når jeg er så dårlig å forklare. Haha! Nå er jeg uansett trygt fremme i Køben, og klar for partyyyy 😀 😀 😀 😀 😀

-20% PÅ HELE NELLY

REKLAME – Affiliatelinker

Hey babes, jeg er endelig fremme i Køben etter mye om og men. Mer i neste innlegg! Akkurat nå tar jeg bare en liten pust i bakken før kvelden fortsetter. Vi har sjekket inn i en svææær leilighet fra Air Bnb, viser dere mer i morgen når lyset er litt bedre 😀

Nå ser at Nelly har -20% på hele nettbutikken i dag, så tenkte å vise dere mine favoritter. Alt er allerede satt ned på siden, så ingen kode nødvendig ♥

1. JAKKE HER // 2. BUKSE HER // 3. JAKKE HER

4. BUKSE HER // 5. CARDIGAN HER // 6. JAKKE HER

7. GENSER HER / 8. BUKSE HER / 9. BLUSE HER

10. BLAZER HER / 11. BUKSE HER / 12. BLAZER HER

FASHION WEEK NEXT

REKLAME – Affiliatelenker

HATTHER / JAKKE – HM / BUKSEHER / BOOTSHER / KOFFERTHER / BAGHER

Det er denne tiden av året igjen, og det betyyyyyr.. *trommevirvel* FASHION WEEK!  Som jeg har sagt hundre ganger tidligere, så reiser REGN-gjengen på moteuken i København to ganger i året. Det er seriøst bare gøy. Klesbransjen i Norge er ganske liten, og man kjenner til de fleste. Derfor er det så utrolig moro å samles i København, både på messene og for fest! Jeg må ærlig innrømme at festene definitivt er høydepunktene. Kanskje fordi jeg alltid er fyllesyk når vi går rundt på messene at jeg liker festene bedre, haha. Burde tatt en helomvending denne turen, og fokusert på de i stedet for party. NOT!

Akkurat nå mellomlander jeg i Oslo, og tar meg et glass prosecco i SAS Loungen. It´s five o´clock somewhere, right? Jeg flyr forresten ikke med Norwegian som boardingkortet tilsier. Jeg lånte Ingeborg sitt kun for bilde, siden jeg hadde boardingkortet mitt på mobilen. Haha, alt for bloggen ass.

Vi snakkes fra KØBEN!

NÅ BEGYNNER MOROA!!

Jeg blogger så sykt dårlig under stress. De siste dagene har vært skikkelig hektiske! Gjengen på REGN reiser nemlig avgårde på fashionweek i Køben, etterfulgt av innkjøp i Oslo fra i morgen av. Siden det stort sett er vi som reiser som jobber i butikken til daglig, var det endel som måtte fikses før vi dro. Omgjøringer, nye priser på salget, fylle på osv osv. Har også fylt på outleten vår med mye nytt, så ta en tur innom om du er i Bergen! 😀

MEN DERE!!! Nå begynner moroa. Livet mitt i Bergen er jo bare butikk-butikk-butikk, pluss litt fest (hehe). Ingen spennende antrekk, jeg er trøtt i trynet og ja, dere skjønner greia. Fra i morgen av og langt ut i februar er det så sykt mye gøyere å være blogger. My true self ♥ Jeg kommer aldri til å angre på at jeg takket ja til å åpne butikken, men jeg merker det blir bedre for både meg og bloggen etter sommeren når jeg flytter til Oslo. Can´t wait!! Misforstå meg rett. (Jeg kommer alltid til å jobbe med butikken/nettbutikken uansett hvor jeg bor)

Jeg tenkte også å lage vloger fra reisene mine fremover. Må bare komme ut av den kleine bobla jeg blir i så fort jeg får et kamera trykt opp i trynet. Ingeborg er sjef for filmingen, så da vet jeg at det blir bra 😉

HOTELLANBEFALING I OSLO

REKLAME – Sponset opphold

COMFORT HOTEL XPRESS CENTRAL STADION

Hei og god morgen ♥ Eller klokken er kanskje langt på dag allerede? Føles sånn. Jeg har pakket ferdig til reisene mine de kommende ukene, vært hos øyelegen og sitter nå åpenbart å blogger.

Det er jo ingen hemmelighet at jeg omtrent bor i en koffert. Egentlig litt unødvendig for meg å betale så mye for en leilighet jeg omtrent ikke er i. Likevel så gjør det ingenting, for jeg elsker å være på reisefot. Nye impulser, nye “hjem”, og generelt alt man opplever. Det gir meg følelsen av at jeg nyter 20-årene akkurat slik jeg burde!

De siste månedene har det vært mye en-netters turer innom Oslo. Tenkte derfor å tipse dere om mitt go-to hotell i Oslo sentrum, som er så sentralt at du ikke finner noe bedre. Comfort Hotel Xpress Central Station ligger rett ved Jernbanetorget, noe som er perfekt om du drasser med like mye bagasje som meg 😉 (Typ to store kofferter og en bag, slår aldri feil). Rommene er store, vinduene er fra gulv til tak og utsikten helt syk. Vinduene slipper inn så mye naturlig lys, noe som jeg elsker! Dessuten er servicen helt syk. Følte faktisk jeg ble venninne med hun i resepsjonen da jeg bodde der dagen før vi reiste til Reykjavik. Haha. Nå skravler jeg litt vel mye også, da..

Så et lite hotelltips for å kicke i gang denne tirsdagen. Du kan booke direkte fra Nordic Choice sin hjemmeside HER ♥

DEFINISJONEN AV BLÅMANDAG

Du bare vet det blir blåmandag når du starter dagen med å miste beautyblenderen i do. Det er først det siste året jeg har forstått hvorfor det heter blåmandag. Hva er liksom så kjipt med mandager, i forhold til onsdager liksom? Jo, her er greia. Som regel har man det veldig gøy i helgen. Eller chill. Man gjør rett og slett det man har lyst til som regel. Så BÆM, der kommer mandagen med alt ansvaret som følger med. Personlig er jeg både trøtt, sliten, irritert og litt sur i dag.

MEN, så kommer den indre fighteren i meg frem å sier “hva har du å være sur for?”. For denne uken kommer jo til å bli helt amazing. Fashion week i Køben, innkjøp i Oslo, mye gøy på agendaen generelt. Man må bare igjennom denne kjipe mandagen først.

MIXED PHOTOS

Miksede bilder fra de siste månedene ♥ Noe av det jeg liker best ved å ha blogg er å se tilbake på alt man har gjort! Naturligvis kommer jo en ørliten del av det på bloggen, men jeg husker jo som regel alt som skjer bak kamera.

God lørdag forresten! Skal dere noe spenstig i dag? Jeg skal på middag med friends, drikke vin og kanskje dra en tur ut. Ingenting nytt med andre ord, haha. Men akkurat nå er jeg såååå trøtt at jeg vet faktisk ikke om jeg gidder å dra ut – men vi får se hva jeg sier litt lengre ned i flaska 😉 Ha en dag!

MINE BESTE VIPPETIPS

REKLAME – Affiliatelink

Siden 2013 har jeg konstant hatt vippeextensions. Jeg har kanskje gått en uke her og der med mine naturlige vipper, men utenom det har jeg så og si aldri tatt en «pause» fra mine fantastiske løsvipper. Tidligere trodde jeg extensione kom til å ødelegge mine naturlige vipper, og det kan det jo også gjøre til en hvis grad om man ikke er flink til å ta vare på sine egne vipper.
Jeg har aldri hatt så mange vipper som jeg har nå. Både naturlig og vippeextensions. Hver gang jeg er på Beauty London for å fylle sier jeg alltid «ta så mange du bare klarer, more is more!». Men, du kan umulig få et fyldig og flott resultat, selv med vippeextensions om dine egne vipper ikke er på stell. Det er jo tross alt de som skal holde alt oppe.
IMG_0756-2
Grunnen til at jeg har så mange vipper nå er fordi jeg startet på serum for et drøyt år siden, og jeg har aldri sett meg tilbake. Jeg har alltid tenkt at vippeserum kun er for de med naturlige vipper, men det er en feil mange tar! Det er like så viktig å bruke serum om du har vippeextensions, for at dine egne vipper skal kunne fortsette å vokse, pluss formere seg. Hvem vil vel ikke ha fyldige vipper?
Jeg har typiske, nordiske vipper. Lyse, svake og tåler ikke spesielt mye. Tidligere har jeg opplevd at mine egne vippeextensions faller av fort, og jeg må fylle på ofte. Etter at jeg startet på serumet har jeg ikke det problemet lengre, og både mine egne vipper + extensione ser bedre ut enn noen gang. Jeg lover, haha!
IMG_0763-2

Mine beste tips til finere vipper:

1. Bruk serum!
2. Vask av all sminken rundt øynene, hver kveld. Det er kanskje litt stress når man for eksempel bruker liner + vippeextensions som meg, meen det må gjøres.
3. Ikke pirk/plukk i vippene. Det er FY!
4. Ikke bruk linere med olje, men gå over til vannbaserte. Mye lettere å fjerne også! Min favoritt kommer fra HM sin egen sminkekolleksjon, og er billig + veldig bra.
IMG_0768-2
Det siste halvåret har jeg brukt Komorebi sitt serum, som du finner her. Først må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk til det, siden det er mye «billigere» enn alle andre. Dessuten gikk jeg jo på iGlow i lang tid – men faen ass. ALDRI IGJEN!! Flere av de som har brukt det har dratt til legen med klumper på øynene grunnet serumet. Helt sykt.. Men, det er en diskusjon jeg ikke orker å ta nå. Komorebi er faktisk det beste serumet jeg har prøvd!

NÅ KOSTER SERUMET BARE 199KR, OG DU FINNER DET HER ♥

(Om du ikke får åpnet linken på mobil, hold den inne og velg «åpne i ny fane»)

SYV FAVORITTER OG RABATT PÅ NELLY

REKLAME – AFFILIATELINKER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

Jeg er så lei av partyklær, paljettkjoler og alt som hører juletiden til. Nå vil jeg ha en fresh garderobe, klar for våren. Tøffe jeans, sexy undertøy, basic topper som kan kombineres med masse smykker osv osv. Nelly begynner å få inn veldig mye fint nå, bare mine favoritter over! Jeansene ser HELT amazing ut og er akkurat slik passform jeg ser etter. Btw, kan vi ta et minutts stillhet for undertøyet fra Hunkemöller? Altså, wow. De har helt sjuuukt mye fint nå, se hele utvalget her.

Har også en aldri liten rabattkode til dere!

↓↓↓

OM DU BRUKER KODEN “DROP” FÅR DU -100KR AVSLAG FOR HVER 500 DU BRUKER!

BESTEMOR-JULIA

REKLAME – AFFILIATELINKER

GENSERHER / PYSJBUKSEHER / TØFLERHER

Kremt.. Har har dere….dagens antrekk? Jeg veeet det er mye syting på meg om dagen. Det er bare en veldig rar uke. I dag har jeg fått feber, toppen av kransekaka ass. Men det har faktisk vært litt deilig. Har slappet skikkelig av, fått orden på leiligheten og spist god middag. Blir så stressa av hybelkaniner og klær overalt, noe som er et resultat av kofferter som alltid pakkes inn og ut. Siden jeg reiser over helgen er gleden av en ryddig leilighet kortvarig dessverre, hahah!

Så ja, kanskje det ikke var så verst å få feber likevel.

Herregud, så sykt digg det er å bare ligge i sofaen å se på tv btw?? Har sett sååå mye gøy i dag, bl.annet mitt favorittprogram Dr. Phil. Åh, jeg vil seriøst ha maraton. Noen som vet hvor man kan se det?

Nå skal bestemor-Julia gå å legge seg. Ha en fin kveld ♥