BRICK WALL

Jeg skal holde meg kort, tittet egentlig bare innom for å vise dere mitt siste antrekk. I kveld har jeg besøk av to søte venninner, jeg har laget proteinrundstykker og nå koser vi oss med kveldsmat og skravling. Det beste jeg vet! Denne mandagen har vært travel, men veldig fin. Håper du kan si det samme 🙂 Vi snakkes i morgen tidlig!

IMG_0877-2whiteshirtIMG_0817-2IMG_0870-2IMG_0846-2IMG_0884-2

whiteshirt2SkjorteHER (annonselenke)/ BukseZara / SunniesCéline / VeskeLeo Wulff / SkoM.A.M.B

DIREKTE FRA BI!

Å ta bilder på skolen er noe jeg aldri gjør. For det første fordi jeg syns det er superflaut, og for det andre fordi jeg som regel legger igjen kamera hjemme. Men, i dag sto vi på stand for BIS Marketing, og da kommer plutselig kamera snikende opp fra vesken! Jeg handlet inn litt for mye godteri og potetgull som godtesjuke studenter kunne få med seg. Om de likte oss på facebook, såklart. Haha! BIS Marketing kan du like her forresten.

Nå har jeg pakket sammen både snop og french fries og skal møte engelskgruppen min å jobbe med en innlevering. Merker jeg gleder meg ekstremt mye til skoledagen er ferdig, heldigvis ikke lenge igjen!

P8310002-2P8310001-2

Å VITE HVA MAN ER GOD PÅ

Har du et stort konkurranseinnstinkt? Jeg har tidligere vært en person med et ekstremt stort konkurranseinnstinkt, uansett hva det gjaldt. Når vi hadde lesekonkurranse på barneskolen skulle jeg liksom vinne den og, selvom jeg hatet å lese. Vant gjorde jeg også. De siste årene har det instinktet dabbet litt av. Jeg orker ikke fokusere på ting jeg vet jeg ikke er spesielt god på, og satser heller 100% på de tingene jeg vet jeg kan være best. Go cart er ikke en ting jeg anser som en av mine talenter. Jeg var derfor kanskje ikke den beste kandidaten å ha på laget sitt under lørdagens race. Haha!

Jeg prøvde så godt jeg kunne altså, men det er ikke sånn kjempemotiverende å kjøre når alle suser forbi deg en etter en. Først ble jeg irritert, men etterhvert ga jeg blanke faen og koste meg bak rattet i stedet. Jeg hadde ikke vunnet uansett, men det betyr ikke at man trenger å henge med leppa! Jeg skal definitivt kjøre go cart igjen, for jeg syns det var supergøy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8721-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det back to reality etter en fantastisk helg (som jeg har sagt 1012415 ganger), og nå venter det en lang morgendusj før skole store deler av dagen. Mandager ass, jeg liker dem egentlig! Vi holder på å søke nytt styre til BIS Marketing, så om du går på BI Bergen må du komme innom standen vår fra 10-14!

 

FRA HOBBY TIL LEVEBRØD

Det føles ut som evigheter siden jeg satt i huset til bestemor, og skrev mitt aller første blogginnlegg på den første bloggen min julianyl.blogg.no. Å si at jeg var en ungdom uten et spesielt eksponeringsbehov ville vært en stor løgn, for det var jeg absolutt. Jeg var veldig glad i oppmerksomhet, og jeg elsket å provosere. I oktober er dette seks år siden. Jeg merket fort at leserne kom, og at mange lot seg irritere. Stygge kommentarer ble lagt igjen, og jeg har nok blitt kalt de verste ordene i ordboka minst hundre ganger. Jeg elsket det. Elsket at folk lot seg provosere, og at bloggen min vokste.

Etterhvert prøvde jeg å fokusere på klær og mote. Der sto jeg å poserte midt i januar i en liten tubekjole og høye pumps og latet som om det var dagens skoleantrekk. Løgn. På skolen hadde jeg mest sannsynlig på meg en joggebukse og skiftet så fort jeg kom inn døren hjemme til det falske “dagens antrekk”. Haha! Jeg tok bilder hele tiden og maste hull i hodet på alle vennene mine om at de måtte ta bilder av meg. Dette var den gøyeste hobbyen jeg noen gang hadde hatt, og blogging var noe jeg virkelig mestret.

Det tok ikke mange månedene før jeg var på topplisten av blogg.no, og jeg husker dagen som om den var i går. Jeg ringte alle vennene mine og fortalte de den store nyheten, og i mine øyne var jeg like stor kjendis som Tone Damli. Hallo, jeg hadde tross alt kommet på topplisten på blogg.no liksom. Hahaha! Når jeg først kom på den listen skøyt lesertallet i været og jeg kom meg til slutt opp på 1.plass også. Det var en stor dag for meg. De første årene tjente jeg lite, eller ingenting på bloggen. Likevel brukte jeg mer tid på den enn en deltidsjobb og jeg elsket virkelig livet som blogger. Jeg følte meg utrolig voksen som dro på møter med potensielle samarbeidspartnere, dro til Oslo flere ganger i måneden for å delta på ting og jeg spilte også inn en reklamefilm for Gule Sider. Noen som husker den?

Skjermbilde 2015-08-30 kl. 19.46.08Da denne artikkelen kom ut i VG var jeg så stolt at jeg begynte å gråte, dette er fem år siden.

Men så ble jeg eldre, jeg ble rett og slett lei oppmerksomheten. Lei av at folk alltid skulle synse og mene ting om meg, og lei av å ha dårlig tid. Å kombinere skole, jobb, å være sosial pluss bloggen ble for mye. Jeg klarte ikke å levere blogginnlegg som tidligere, og jeg følte jeg oppdaterte fordi jeg måtte, og ikke fordi jeg ville. Rund årsskiftet 2012-13 bestemte jeg meg for å slutte å trykke publish. Det var nok, jeg ville leve livet som en normal 18 åring. I mitt hode var det å dra på byen hver onsdag og lørdag, og henge i sofaen med venninnene hver kveld. Å legge ned bloggen på det tidspunktet var nok helt rett avgjørelse for meg, jeg trengte en pause fra å alltid måtte gi av meg selv. Jeg hadde ikke mer å gi, jeg ville ikke.

Etter over ett år med pause bestemte jeg meg for å starte bloggingen igjen. Dette var noe jeg aldri hadde trodd, for da jeg sluttet trodde jeg at det var for godt. Jeg var utrolig spent da jeg postet mitt første blogginnlegg etter så lang tid, og reaksjonen fra dere lesere var helt fantastisk. Jeg kjente gleden spre seg i hele kroppen og motivasjonen var på topp! Dette elsket jeg, å kommunisere med et publikum som virkelig ga noe tilbake. Det ga meg veldig mye. Nå er blogghverdagen min helt annerledes enn den var for seks år siden.

Veien hit jeg er i dag har vært lang, og den har vært turbulent. Jeg har hatt mine beste og verste dager sammen med dere. Jeg har gått på veggen, og reist meg opp igjen. Dere har vært med flyttelasset til Ålesund, Oslo og Bergen. Dere har sett meg som norges største blogger i mine glansdager, og dere har sett meg som en forferdelig blogger som aldri oppdaterte annet enn gamle bilder og dårlig tekst. Akkurat nå er jeg i en utrolig god periode av livet mitt, faktisk den beste jeg har hatt så langt. Og derfor vil jeg takke dere.

Jeg er ikke norges nye blogg-ener lenger, likevel er bloggen min enda mer spesiell for meg nå enn tidligere. Min aller største og viktigste hobby har nå blitt mitt levebrød. Takket være dere. Det er DU som leser dette som gir meg mulighet til å jobbe med noe jeg elsker å gjøre. Det er på grunn av deg at jeg kan stå opp tidlig og virkelig glede meg til å starte på jobb. Jeg elsker bloggen min, og jeg elsker at jeg har muligheten til å gjøre dette. Du skulle sett meg her jeg sitter å skriver dette innlegget. Tårene renner fordi jeg er så rørt. Å vite at jeg har dere bak meg, og at dere heier på meg betyr så utrolig mye. Jeg har lyst til å møte dere alle og gi ut en stor klem. Det jeg egentlig vil fram til er å si TUSEN TAKK! Uten dere ville ikke dette vært mulig! Jeg vil dere skal vite at jeg setter enormt stor pris på alle og enhver som velger å klikke seg inn på bloggen min hver dag. Jeg tar det ikke som en selvfølge, og jeg tar det absolutt ikke for gitt ♥

Om det er noe du savner, eller ønsker å se mer av på bloggen legg igjen en kommentar. Akkurat nå er jeg så utrolig glad i alle leserne mine at jeg sikkert hadde lagt ut hva som helst! Nesten 😉 Haha!

FOR EN HELG! BILDEDRYSS

Hjemme i leiligheten i Bergen etter en overraskende kjapp og behagelig togtur tilbake fra Geilo! Shit altså, for en helg dette har vært. Jeg har ikke nok ord i vokabularet mitt for å beskrive hvor fantastisk den har vært! Alt fra foredragene til gocartkjøring, maten og festen på kvelden. Det er ingen tvil om at jeg har et fantastisk team rundt meg som virkelig vil mitt aller beste, og som heier på meg og min blogg. Her heier vi, og støtter alle! Som nevnt ble helgen avsluttet med en heidundranes fest i går, og selvom jeg kom meg i seng alt for sent kan jeg ikke klage. Vil også rette en stor takk til Vestlia Resort som alltid tar oss i mot med åpne armer, jeg elsker det hotellet og gleder meg til vinteren da jeg skal tilbake!

P8290009-2OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8290001-2OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det skal sies at kveldens kanskje største høydepunkt var da Anne Brith annonserte at hun hadde blitt fridd til! FOR ei dame det er, et stort forbilde for meg. Girl power! Gratulerer så mye med forlovelsen Anne Brith og Kim ♥♥

SISTE FAVORITTER

(Annonselenker)

God morgen! Det er alltid trist når festen er slutt, men nå er det altså på tide å dra hjem til Bergen igjen. Som sist har dette vært en fantastisk helg med familien i United Bloggers. FOR en gjeng, så mye kjærlighet! Jeg er både stolt og ydmyk over at jeg får lov til å være en del av dette.

Bildedryss fra kvelden i går kommer senere, nå tenkte jeg å dele mine siste nellyfavoritter med dere siden det ble så godt mottatt sist søndag. Som sagt, søndag er nettshoppingdag nummer 1! Denne gangen var det ALT for mye fint, bare ta en titt:

1Genser / Bukse (ELSK!!) / Jakke / Rib set

2Genser1 / Genser2 / Genser3 / Genser4

3Kjole / Topp / Kjole / Genser

4Genser / Poncho / Bukse / Jakke

5Genser / Bukse / Trench / Bomber

6Bukse1 / Bukse2 / Bukse3 / Bukse4

EKSOSRYPE

IMG_8715-2

IMG_8705-2IMG_8719-2

En kjapp update fra hotellrommet! Etter et par timer med foredrag bar det videre til Dagalia for å kjøre go cart. Jeg har aldri gjort det før, og med tanke på hvor forferdelig jeg er bak bilrattet hadde jeg ikke høye forventninger til egen prestasjon. Det gikk sånn OK+ vil jeg si, iallefall til en nybegynner til å være. Uansett var det veldig gøy, og ga mersmak! Nå er kjøredressen byttet ut med partykjole, og i kveld blir det en bedre middag før jeg har store planer om å slå ut håret.

DINNER OUTFIT

 

(Inneholder annonselenker)

IMG_0723 kopi-2IMG_0705-2IMG_0729-2IMG_0713 kopi-2IMG_0722 kopi-2ToppBrandy Melville / BukseHER / SkoHER / KlokkeKomono

God morgen, og god lørdag! Over har du gårsdagens kveldsantrekk. Uansett hvor mye vi koste oss med middag og et par drinker, er uten tvil denne dagen høydepunktet for hele helgen. Det var jeg heldigvis fullstendig klar over i går også, og holdt meg milevis unna alt som heter shots og stramme drinker 😉 Likevel superkoselig å mingle med kjære kolleger og samarbeidspartnere til United Bloggers. Nå skal jeg komme meg ned til hotellfrokosten, så vi snakkes senere i dag!

ROOMSERVICE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Basically det jeg har gjort i hele dag! Som sagt kom jeg til Vestlia typ syv timer før alle andre, så planen var egentlig å dra på spa og bare nyte hotellet. Selvfølgelig klarte jeg å glemme igjen bikinien hjemme, så spa ble det ingenting av.. Haha! Har likevel kost meg veldig, og tiden har gått utrolig fort! Nå merker jeg at jeg begynner å bli rastløs, så jo fortere resten av gjengen kommer, jo bedre. I kveld blir det middag og litt vin, men jeg skal komme meg i seng til “rimelig tid” siden vi skal på bootcamp klokken åtte i morgen tidlig. Hva har du planer om i helgen?

 

 

VESTLIA RESORT

(Inneholder én annonselenke)

Blogger nummer én av 70(?) har ankommet Vestlia! Jeg er den første av oss bloggerne som har ankommet, og egentlig er det ganske deilig med litt alenetid før det braker løs når Oslobanden kommer med toget klokken syv i kveld. Jeg ble hentet på togstasjonen av verdens snilleste Kim Ida og Christina, som er den kreative duoen i United Bloggers. De er faktisk helt rå, og vi er utrolig heldig som har de med på laget!

Nå skal jeg bestille meg roomservice og ta igjen litt jobb slik at jeg kan slappe 100% av i helgen. Som sagt kommer ikke resten før klokken syv i kveld, så jeg har mange timer for meg selv. Om jeg kjeder meg for mye er det jo bare å ta turen ned i spaet, så klage kan jeg absolutt ikke. Det kommer forresten en aldri så liten rabattkode til deg fra Vestlia Resort senere, så da sees vi snart!

Følg med på snapchat og instagram for fler oppdateringer: julianyland 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke fra Day, bukse HER, sneakers fra M.A.M.B

P8280002 kopi-2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA