Å VITE HVA MAN ER GOD PÅ

Har du et stort konkurranseinnstinkt? Jeg har tidligere vært en person med et ekstremt stort konkurranseinnstinkt, uansett hva det gjaldt. Når vi hadde lesekonkurranse på barneskolen skulle jeg liksom vinne den og, selvom jeg hatet å lese. Vant gjorde jeg også. De siste årene har det instinktet dabbet litt av. Jeg orker ikke fokusere på ting jeg vet jeg ikke er spesielt god på, og satser heller 100% på de tingene jeg vet jeg kan være best. Go cart er ikke en ting jeg anser som en av mine talenter. Jeg var derfor kanskje ikke den beste kandidaten å ha på laget sitt under lørdagens race. Haha!

Jeg prøvde så godt jeg kunne altså, men det er ikke sånn kjempemotiverende å kjøre når alle suser forbi deg en etter en. Først ble jeg irritert, men etterhvert ga jeg blanke faen og koste meg bak rattet i stedet. Jeg hadde ikke vunnet uansett, men det betyr ikke at man trenger å henge med leppa! Jeg skal definitivt kjøre go cart igjen, for jeg syns det var supergøy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8721-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det back to reality etter en fantastisk helg (som jeg har sagt 1012415 ganger), og nå venter det en lang morgendusj før skole store deler av dagen. Mandager ass, jeg liker dem egentlig! Vi holder på å søke nytt styre til BIS Marketing, så om du går på BI Bergen må du komme innom standen vår fra 10-14!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg