VLOG: FRISYRE TIL JUL OG NYTTÅR

Helluuuu! Da er jeg tilbake på YouTube. Har vel og merke ikke satt meg så fryktelig mye inn i redigeringsbiten enda, så noen kule lydeffekter eller stilige emojier som popper opp får jeg bruke julen til å lære meg. Viktigst av alt var bare å få publisert filmen, uansett hvor uproff den sikkert virker i forhold til alle youtubestjerner der ute ♥

Her viser jeg fram hvordan jeg lager min favorittfrisyre for tiden. Så enkel, men veldig lekker om jeg skal si det selv 😉 Hihi!

Håroljen jeg prater om i filmen er forresten denne! Det er den BESTE håroljen jeg noen gang har prøvd. I tillegg til at den er varmebeskyttende! Pluss at den er blank i fargen, noe som gjør at den ikke klusser med din egne hårfarge (slik som moroccan oil osv..)

Akkurat nå er den på -50% hos Nelly, og koster kun 124kr(!!!) ♥ LINK HER

NEW IN FRA NAKD + RABATTKODE

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd

Hey babes! Det slo meg nettopp at det er under en uke til julaften?! I mitt hode er vi bare i oktober. Ingen julestemning, ingen julegaver er handlet inn. Hjelp, jeg reiser jo til Molde på juleferie om to dager! Jeg skjønner ingenting. Det er vel bare å hoppe i det, så får jeg håpe stemningen kommer snikende inn så fort jeg er hjemme hos familien.

Over til noe helt annet. Jeg har nettopp fått en ny pakke fra min store favorittnettbutikk NAKD! Enda bedre; jeg har en rabattkode til dere som gjelder HELE nettbutikken (inkludert alle merker og salg!).

BRUK KODEN “JULIANYLAND15” FOR -15% PÅ HELE NAKD!

Bestill i dag for å få hjem dine plagg før jul ♥

BLUSEHER

AH, denne blusen må være julens favoritt! Så ekstremt kul, både til dressbukse, skinnbukse og skjørt. Kan brukes både med body eller singlet under. Eller for de mer dristige – uten noe som helst 😉

BLUSEHER

JAKKEHER / GENSERHER

Jeg har lenge lett etter den perfekte boblekåpen. Enten blir de for svære (slik at jeg føler meg 20 kilo større), eller så blir de for formløse. Denne er helt perfekt! Kommer med belte i midjen, noe som gjør den enda mer feminin 😀 Love! Genseren er også så chunky, deilig og ikke minst varm. Klikk dere inn på linken for bedre bilder!

BLUSEHER

Igjen, denne blusen er virkelig helt fantastisk. Her med dressbukse til!

BUKSEHER

Min absolutte favoritt-skinnbukse. Med flare! Har denne i stram modell, og tenkte jeg måtte ha den med videre ben også. Sitter virkelig som et skudd, både i bena og over rumpa. Så er den high waist 😀

HEELSHER

Hellooo heels! Disse lekre hælene går aldri av moten, og kan brukes år etter år. Et par som passer til alle kjoler, bukser – you name it. Dessuten er de veldig god på foten!

HUSK KODEN “JULIANYLAND15” FOR -15% PÅ HELE NAKD!

Det inkluderer ALLE merker og produkter, til og med salg 😀 

TO FEELGOOD INSTAGRAMPROFILER

Hei, og god morgen fra Gardermoen! Har helt mistet telling over hvor mange fly jeg har tatt den siste uken. Flyskam er ikke et begrep som har tatt meg med storm, med andre ord. Er det lov å tulle om sånt? Kanskje ikke.

Nå i disse instagramtider tenkte jeg å komme med et lite tips til dere. Det er jo vært et ganske hot tema de siste årene om hvem man burde følge, hvem som er gode forbilder og hvem som rett og slett får deg til å føle deg som dritt. I stedet for å skylde på alle overredigerte instagram-modeller der ute, hva med å ta litt ansvar selv?  Ofte blir man jo liggende å scrolle igjennom instagram både sekundet man våkner, og sekundet før man sovner. Hva vil man fylle hodet sitt med? Hvordan vil man starte og avslutte dagen?

@HOUSE.OF.LEADERS

Denne instagramprofilen liker jeg utrolig godt! Gir meg både motivasjon, ro og setter ting i perspektiv. Om jeg først skal på instagram på morgenen, så er det denne profilen jeg liker å utforske. Den får meg alltid i godt humør, og klar for en bra dag.

@EXECUTIVEMAFIA

Enda en motiverende profil som får meg til å roe meg ned i de øyeblikkene jeg stresser over unødvendige ting. I de siste årene har jeg begynt å overtenke veldig, og det er SÅ unødvendig!

Husk at det kun er du som er ansvarlig for din egen lykke. Det hjelper ikke å skylde på et forskrudd samfunn med sosiale medier, falske kroppsidealer eller dårlige forbilder. Vær kritisk til hva du ønsker å bruke tiden din på, og hva du ønsker å eksponeres for.

Nå boarder flyet, så vi snakkes mer senere i dag!

20 SPØRSMÅL OG SVAR

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei alle sammen, og god mandag! 😀 Starter uken med 20 spørsmål og svar, med mangel på noe mer spennende å skrive om.

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

Hvor gammel er du?
Jeg er 26!

Hvor er du oppvokst?
Jeg er født i Oslo og bodde på østlandet til jeg var fem år før jeg flyttet til Molde. Jeg er utrolig glad for at vi flyttet “hjem” til røttene for jeg har vokst opp med omtrent alt av familie rundt meg. Molde er jo ikke den største byen, men jeg er utrolig glad for at jeg vokste opp der. Det ga meg muligheten til å vokse opp i eget tempo, bli sikker på meg selv og ha gode verdier. Det setter jeg pris på!

Hva jobber du med?
100% med mine sosiale medier:-)

Kan du leve av bloggen?
Yes, det har jeg gjort i hele syv år nå!

Hvor er du om fem år?
Åh, jeg aner virkelig ikke. Jobbmessig så er jeg innstilt på at 2020 skal være året for forandringer og vekst. På privaten er jeg fremdeles i forholdet mitt, og vi har det trygt, stabilt og er lykkelige sammen.  Kanskje til og med barn? Kanskje jeg er gift (krysser fingrene 😉 ) Så håper jeg at vennskapene mine er som de er nå. Stabile og fantastiske, som de alltid har vært!

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

Nattklubb eller fest?
Akkurat nå, ingen av delene. Hjemmekveld med god mat, litt vin og prat!

Favorittsnacks?
Akkurat nå så sliter jeg skikkelig med matlysten, siden jeg ikke smaker noe. Håper den dumme forkjølelsen gir seg snart, for nå klarer jeg verken å lukte eller smake noe som helst:( Helt krise før jul!

Er du sosial?
Ja, absolutt! Jeg hadde kanskje mer behov for å være sosial tidligere, og var nok mer interessert i å møte nye mennesker. Nå har jeg liksom “nok” med mine nærmeste, og velger å pleie de forholdene først.

Hva er den største opplevelsen du har hatt?
Hjelp, hvordan kan man velge noe sånt? Føler jeg har hatt flere store opplevelser i livet mitt, så jeg klarer faktisk ikke å velge én hendelse.

Hvilken dag er din favorittdag?
Fredag 😀

Har du noen tatoveringer?
Ja, jeg har en tatovering i nakken. Den tok jeg da jeg var 17 år, og den representerer sporten jeg har drevet med siden jeg var barn. Rytmisk gymnastikk! Men, jeg skal ikke ha flere tatoverigner, og kunne faktisk tenkt meg å fjerne den jeg har nå også.

Sivilstatus?
Kjæreste ♥

Favoritt tilbehør?
Jeg har tre faste ringer + en klokke fra Daniel Wellington jeg bruker hver dag. Om jeg skal pynte meg litt ekstra kan det hende jeg jazzer meg opp med et par øredobber også 😉

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

Favorittby?
Vanskelig å velge! Reykjavik, Dubai, New York..

Hva spiser du helst til frokost?
Varierer veldig mellom brød, knekkebrød eller speltlompe. Men egg spiser jeg alltid ved siden av, med smilende plomme. SÅ godt!

Hva bruker du helst penger på?
Jeg skulle gjerne skrevet reiser, opplevelser eller klær her, men jeg må ærlig innrømme at jeg bruker mest penger på mat.. Jeg eier ikke skam altså! Jeg kan gå inn på butikken for å kjøpe en pakke tyggis, og kommer ut med andebryst, kantareller, fem sorter med urter og en sixpack med øl.

Favorittdyr? 
Hund, uten tvil! Har jo min lille chihuahuabebis Zara fra tidligere, og tenker på sikt å kjøpe en Cavalier King Charles spaniel i fargen Ruby. De eeeer så fine 😀

Hva irriterer deg mest? Denne listen kan bli lang… Neida, hehe! Jeg hater at folk maser på meg, det er faktisk noe av det verste jeg vet. Det er sikkert fordi jeg kan være ekstremt masete selv, haha. Jeg irriterer meg også over rot, det gjør meg stresset.

Skal du på noen ferier i sommer?
Det er ikke planlagt enda, men det blir garantert en tur til Spania. Så håper jeg også på mye annet gøy!

15 TIMER I DÜSSELDORF

ANNONSE – Invitert og annonselinker for nakd

Hei alle sammen! ♥ Etter et par hektiske dager sitter jeg nå syk på kjøkkenbordet mens det stormer ute. Noe av det beste jeg vet er skikkelig vær. At man merker at det river i huset, og lyden av regnet som pisker mot vinduet. Helt fantastisk! Om man er innendørs, vel og merke 😉

Men herregud, jeg har jo vært på litt av en reise siden sist! Tidlig tirsdags morgen, vel og merke klokken 05.00 ble jeg hentet av en taxi som skulle ta meg til flyplassen. Jeg liker jo å være litt ordentlig når jeg reiser. Fresh i ansiktet, fine klær og den regla. Men, klokken 05.00 ble litt for tidlig for meg også, så jeg så mer ut som en forspist hamster enn babe-looken jeg ellers går for.

Jeg skulle møte Anna på Gardermoen, og vi skulle ta direkteflyet til Düsseldorf sammen. Planen var å lande der klokken 10, noe som ga oss hele dagen fri! Vi hadde ikke opplegg før på kvelden, og hadde tenkt oss på en skikkelig ølsmaking (type bar til bar). Hva ellers finner man på i Tyskland? Haha! Dessverre var direkteflyet vårt kansellert, og vi måtte på litt av en melkerute via Frankfurt før vi omsider landet 15.30. Ti og en halv time på reise…

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / BOOTSHER

Reiseantrekk og hamstertryne. Her hadde vi nettopp kommet til hotellet, lagd kjapt fra oss koffertene og var på vei ut for å få i oss noe mat.

Hotellet anbefalte en liten, spansk tapasraesturant rett rundt hjørnet. ELSKER sånne små perler som dette! Vi satt på et bord rett ved vinduet, bestilte mengder med mat, drakk cava og bare koste oss med litt people watching. Maten smakte helt fantastisk også. Det eneste negative var servitøren, som var veldig pågående og litt sånn “gammel gris” type fyr. Glodde for eksempel på stumpen til Anna når hun gikk på do, og sånne type ting. Men, maten og stedet i seg selv var en tier, så han skal ikke få ødelegge opplevelsen! Om du noen gang er i Dusseldorf så anbefales La Copita 😀

Annasøta ute på en liten stroll! Dumt vi ikke fikk sett mer av byen, for jeg troooor nok ikke jeg kommer tilbake med det første. Haha!

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER / VESKEHER

En dusj og ti kilo sminke senere. Føler seg endelig litt fresh igjen, og klare for fest med NAKD!

En sånn godishylle MÅ jeg bare skaffe til bursdagsfesten min. Så kul, og ikke minst digg 😉 Hihi

JP Cooper hadde intimkonsert for oss, og jeg ble nesten litt starstruck. Har hørt mye på musikken hans, og hadde virkelig ikke forventet at en så stor artist skulle komme på eventet. Moro!

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER / VESKEHER

Kveldens antrekk! Denne blusen har jeg jo vist frem før, syns den er så fiiiin ♥

Koooos ♥ Noen som vet hvordan man kan leie en sånn photobooth? Vil ha til bursdagen min (er i full planlpggingsmodus, haha).

Alt i alt en veldig moro tur til Tyskland, uansett om det kun var for et lite døgn. Er så takknemlig for alt jeg får oppleve via denne jobben! Ofte kan det føles litt “same same”, fordi man har gjort det samme så lenge. At man tar disse invitasjonene og mulighetene som en selvfølge uten å sette pris på de. Jeg håper jeg aldri blir sånn. At jeg fortsetter å sette pris på hvor heldig jeg er, og føler meg takknemlig for det. Jeg er heldig!

Mellomlanding på Kastrup i går. Ble helt bitt av tapasbasillen, så spiste selvfølgelig tapas på flyplassen også. Hihi. Oliven er SÅÅ godt!

Siste fly for dagen, mot Bergen. Hvor fint?! Dette bildet er helt uten filter også. Det føltes nesten som om jeg var med i en film, eller en eventyrverden. Få opp nesa fra skjermen folkens (etter at dere har lest bloggen min vel og merke), verden er virkelig vakker.

SOM ET NYTT HUS

ANNONSE – I samarbeid med Desenio
Koden NYLAND gir -30% rabatt på posters mellom 10.-13. desember! ♥

(Koden gjelder ikke handpicked, rammer eller personlige posters)

Da jeg “flyttet” tilbake til Bergen var jeg veldig heldig. Rettere sagt; jeg var heldig med kjærestens interiørsmak, og her i huset var det ganske så strøkent. Likevel har jeg lenge tenke på at det er noe som har manglet. Det er helt utrolig hvor mye bildene på veggen har å si for stemningen i rommet! Etter litt om og men så bestilte jeg endelig hjem noen nye posters fra Desenio, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med temavalget. Syns det passer helt perfekt (ja faktisk!) inn i interiøret som er fra før, samtidig som det gir noe ekstra. Føler bildene har et marokkansk preg over seg, noe jeg åpenbart liker da typen har marokkanske gener 😉 Hehe! Vet ikke helt hvorfor disse bildene gir meg den feelingen, men det er jo også det som er så bra med kunst. Man kan tolke det på sin egen måte.

Se så fint det ble i gangen!

Jeg syns ofte det kan være vanskelig å se for seg hvordan bilder kan passe sammen. Derfor er det helt perfekt at Desenio har en eksempel-byggevegg der du kan sette sammen bilder, rammer og posters slik at det er lettere å se for seg hvordan de passer i rommet. Det gjorde beslutningsprosessen mye raskere for meg da jeg bestilte disse bildene, samtidig som at jeg visste at det ikke ble helt kræsj. Eksempel-byggeveggen finner du her ♥

I mellomgangen ned til stuen.

Et annet hot tips er å sjekke ut de ferdige bildeveggene Desenio har designet! Det var her jeg fant denne kombinasjonen 😀 Syns det ble en fin rød trå både i gangen og i mellomtrappen ned til stuen.

Bildene (etter rekkefølge) finner du HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER!

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan resultatet ble. Føler det er et helt nytt hus, haha! En billig investering for en sånn følelse 😉 Husk at koden “NYLAND” gir -30% rabatt frem til torsdag!

SHOP HER ♥

JAKTEN PÅ JULESTEMNINGEN

ANNONSE – Affiliatelinker

BLUSEHER / BUKSEHER

Hei og god søndag! Over ser dere gårsdagens middagsantrekk, blusen ER så fin 😀 Den er ganske gjennomsiktig så brukte en body under, men funker fint med en svart singlet også. Anbefales til de kveldene du vil pynte deg, men ikke orker å gå i kjole!

Jeg hadde en skikkelig koselig lørdag i går. Rolig, men veldig bra. Møtte Kaltrina på Sumo for middag, og vi fant ut av at vi ikke hadde sett hverandre siden vi var i Marbella i august? Hvordan er det mulig at tiden går så fort. Syns det er skikkelig skremmende. Man må bare nyte hver dag til det fulle, det er iallfall sikkert!

Fineste ♥ Hun jobber som flyvertinne i SAS, og vi spiser alltid på Sumo når hun har stopp i Bergen. Favorittresturanten til oss begge. I går slo vi virkelig på stortromma, og bestilte helt ekstremt mye mat. Heldigvis er det god matlyst på oss begge 😉

Forrett! Laks tataki, fritert scampi og edamamebønner. Kunne spist alt til hovedrett, så ekstremt godt 😋

Hovedrett, alle våre favorittbiler! Mmmm. Klarte nesten å spise opp alt, og resten tok jeg med meg som take away hjem til stor glede for typen og barna. Gutten elsker spesielt sushi, og det syns jeg faktisk er skikkelig imponerende. Ikke hver dag man finner en åtteåring som liker den slags! Jeg spiste omtrent bare pølser og pomfri selv på den tiden. Kresen frøken 8)

Du kan sjekke ut hele menyen til Sumo her! Nå har de åpnet restauranter flere steder i landet også 😀

Etter over tre timer rundt middagsbordet så tok vi oss en liten stroll i sentrum. Med vekt på liten. Vi gikk egentlig bare ned for å ta bilde av utsiden til julemarkedet, før hun dro tilbake på hotellet og jeg kjørte hjem. Haha!

I dag er jeg på jakt etter julestemning, så nå står julemusikken på full guffe mens det pyntes til jul. I ettermiddag skal vi på julebord med familien til kjæresten, og det gleder jeg meg veldig til.

Håper alle har en fantastisk søndag!

LØRDAG

ANNONSE – Affiliatelinker

KÅPEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

PS! Bruk koden “welcomenakd” for -15% rabatt ♥

Hei og god lørdag! Hva har dere gjort på i dag? Jeg har ikke gjort stort. Vært på litt juleshopping i håp om å få bittelitt julestemning. Funket sånn halvveis. Men fikk i det minste unnagjort litt ærender. Som å kjøpe tørrsjampo, sminkefjerner og annet stæsj man trenger (eller tror man trenger).

Ellers har jeg en ganske rolig helg her i Bergen! Barna er her denne uken, så da blir det naturligvis aktiviteter tilpasset de. Ikke at jeg hadde gjort så mye mer om vi hadde hatt “frihelg” heller. Frister så sykt lite å dra ut når det er så kaldt?? Før var det ingen problem, og jeg trampet rundt på byen i stiletthæler uansett hvor mange minusgrader det var. Nå orker jeg såvidt å gå utfor døren, hahah! Neida, det er ikke så ille. Nå skal jeg faktisk straks ut å spise med en venninne. Ironisk nok syns jeg det er koseligere å spise ute på denne tiden av året enn på sommeren. Rart.

Hjelp for et boring innlegg. Jaja, godt det er helg.

Her er uansett dagens antrekk. Skulle gjerne sagt at det var litt mer spennende enn selve teksten i dette innlegget, men “all black” er jo ingen revolusjonerende kombo. Håper alle nyter kvelden!

SÅNN GÅR NO DAGAN

Hei og god morgen fra Bergen! Hvordan har du sovet? Ja, nå skal jeg i gang å snakke om søvn igjen. For jeg har nemlig sovet typ…. ingenting. Noen netter er bare sånn av naturlige årsaker jeg ikke kan forklare, mens andre netter (som i natt) skyldes min søvnløshet en mørkhåret mann, en liten blond hund og et orkester av snorking. Mannen til venstre, bikkja til høyre, meg i midten som komponist. “Kan du legge deg på siden, du snorker sånn” spør jeg kjæresten, og han legger seg på siden og slutter snorkingen. To sekunder tar det før Zara fortsetter der han slapp. Utrolig hvor høyt lydnivå en så liten hund klarer å produsere. Jeg snur henne rundt, og endelig er det stillhet. Endelig tid for å finne roen og sovne. Trodde jeg. Fem minutter senere er mannen tilbake på rygg, og resten av historien kan dere fantasere dere frem til selv.

 

Skinnet kan bedra 👹 👹

En typisk morgen for meg. Frokost mens jeg koser meg litt med serie! Viktig å ikke slite seg helt ut på morgenen 😉 Håper alle får en fin start på fredagen, så snakkes vi igjen senere når jeg har våknet litt. Hihi

SKIDRESS UTEN SKI

ANNONSE – Affiliatelinker

BOBLEDRESSHER / GENSERHER / UGGHER

Hei fra vakre Geilo! ♥ Det er så deilig å være tilbake på fjellet, og man skulle nesten trodd at Geilo var hjembyen min så mye jeg har vært her det siste halvåret. Dette er tredje turen min siden september! Klisje å si, men det er virkelig noe magisk med den friske fjelluften. Vi kom frem i går ettermiddag, jeg på et tog fra Oslo og han på et tog fra Bergen. Kvelden gikk kun til prating, god mat og avslapning. Føles som helg 😀

Siden han har vært ganske syk den siste tiden har vi planlagt en rolig tur. Ingen slalom eller langrenn. Ikke at jeg liker langrenn særlig godt uansett, hehe. Men! Jeg drømmer meg bort i alpinbakkene som ligger ved hotellet (bor som alltid på Vestlia). Alt jeg vil er å spenne på meg et par ski og suse utfor. Har ikke stått på slalåm siden 2012, så det hadde sikkert vært et interessant syn. Man er vel flinkere i hodet enn in real life, hehe 😉

BOBLEDRESSHER / GENSERHER / UGGHER

Fikk endelig luftet den nye bobledressen min også. ELSKER DEN! Rakk såvidt å knipse noen bilder før det ble mørkt ute. Føler det er mørkt døgnet rundt i disse dager, men det er jo litt koselig også!

Dagene flyr avgårde, og i morgen drar vi til Bergen. I kveld skal vi feire anniversary, så da blir det treretters i restauranten og ordentlig kvalitetstid ♥ Gleder meg!