JAKTEN PÅ JULESTEMNINGEN

ANNONSE – Affiliatelinker

BLUSEHER / BUKSEHER

Hei og god søndag! Over ser dere gårsdagens middagsantrekk, blusen ER så fin 😀 Den er ganske gjennomsiktig så brukte en body under, men funker fint med en svart singlet også. Anbefales til de kveldene du vil pynte deg, men ikke orker å gå i kjole!

Jeg hadde en skikkelig koselig lørdag i går. Rolig, men veldig bra. Møtte Kaltrina på Sumo for middag, og vi fant ut av at vi ikke hadde sett hverandre siden vi var i Marbella i august? Hvordan er det mulig at tiden går så fort. Syns det er skikkelig skremmende. Man må bare nyte hver dag til det fulle, det er iallfall sikkert!

Fineste ♥ Hun jobber som flyvertinne i SAS, og vi spiser alltid på Sumo når hun har stopp i Bergen. Favorittresturanten til oss begge. I går slo vi virkelig på stortromma, og bestilte helt ekstremt mye mat. Heldigvis er det god matlyst på oss begge 😉

Forrett! Laks tataki, fritert scampi og edamamebønner. Kunne spist alt til hovedrett, så ekstremt godt 😋

Hovedrett, alle våre favorittbiler! Mmmm. Klarte nesten å spise opp alt, og resten tok jeg med meg som take away hjem til stor glede for typen og barna. Gutten elsker spesielt sushi, og det syns jeg faktisk er skikkelig imponerende. Ikke hver dag man finner en åtteåring som liker den slags! Jeg spiste omtrent bare pølser og pomfri selv på den tiden. Kresen frøken 8)

Du kan sjekke ut hele menyen til Sumo her! Nå har de åpnet restauranter flere steder i landet også 😀

Etter over tre timer rundt middagsbordet så tok vi oss en liten stroll i sentrum. Med vekt på liten. Vi gikk egentlig bare ned for å ta bilde av utsiden til julemarkedet, før hun dro tilbake på hotellet og jeg kjørte hjem. Haha!

I dag er jeg på jakt etter julestemning, så nå står julemusikken på full guffe mens det pyntes til jul. I ettermiddag skal vi på julebord med familien til kjæresten, og det gleder jeg meg veldig til.

Håper alle har en fantastisk søndag!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg