FÅ -20% EKSTRA AVSLAG PÅ NELLYSALGET

FREEEEDAG, 24 GRADER OG SOL I BERGEN! Det trengte å bli skrevet med capslook, hehe. Dere! Jeg har en fantastisk nyhet! Nå nærmer Nelly-salget seg slutten, men det er enda ikke for sent å sikre seg superbillige plagg til sommerferien. Hallo, det er over 10.000 plagg på salg!! Jeg har fikset en kode som gir dere ytteligere -20% EKSTRA på allerede nedsatte varer. Det vil si *trommevirvel* at flere av produktene er på hele -90% rabatt om du bruker rabattkoden. SYYYKT!

KJOLE – HER

BRUK KODEN JULIA20 FOR Å FÅ -20% EKSTRA PÅ ALLE SALGSVARER! SALGET FINNER DU HER ♥

Et annet hett tips (hehehe) er at serumet jeg bruker på brynene mine også er på salg. Komorebi er et serum for vippene og brynene, men jeg bruker altså iGlow på vippene og Komorebi på brynene. Dette fordi man ikke skal bruke samme på bryn/vipper grunnet bakterier osv. På bildene over har jeg nesten ikke tegnet på brynene i det hele tatt, og kun farget/formet de hos Beauty London. Dere vet jo at jeg egentlig har NULL bryn, så Komorebi har virkelig gjort mirakler for brynshårene. Anbefales!

KOMOREBI SERUM (SOM JEG BRUKER PÅ BRYN) FØR 199,-, OG MED KODEN JULIA20 BARE 159KR!! Ikke verst for et serum altså 😀 Før kostet det 499! Komorebi er produsert i Sverige, og inneholder kun naturlige ingredienser som ikke er skadelig!

Happy shopping! Kanskje jeg skal vise dere mine salgsfavoritter i et eget innlegg? 🙂

JANNE & JULIA, 1 ÅR

JANNE & JULIA, ÅPNINGSDATO 30. JUNI 2016

Vet du hva som plutselig slo meg? I dag er det ett helt år siden vi åpnet butikken. Janne & Julia har bursdag! Wow, det er helt sinnsykt. Jeg og Ingeborg (vår daglige leder) pratet faktisk om det i går, hvordan tiden hadde gått siden den gang. Vi var enig om at året har gått ufattelig fort, samtidig som det føles ut som evigheter siden vi var på vårt aller første innkjøp før åpningen. Jeg husker det som om det var i går vi fikk vår første levering fra Tiger of Sweden. Vi var helt i ekstase. Wow, skulle vi virkelig selge så mye fint i butikken? Å få vareleveringer er fremdeles supergøy, men det var noe helt spesielt med den første gangen. Da det hele startet..

Herregud, så lite jeg visste i fjor. Jeg har lært så mye det siste året, ting jeg aldri hadde sett for meg. Vi har hatt våre opp- og nedturer, vi har prøvd og vi har feilet. I moteverdenen er butikken vår bare en liten fisk i et stort hav, men vi klamrer oss fast og jobber oss videre. Vi skal klare det. De første årene er alltid usikre, uansett hvilken bransje du jobber i. Jeg har likevel troen på at Janne & Julia er noe helt spesielt. En nisje ingen andre i markedet kan sammenlignes med. Det gjør meg stolt. Det som gjør meg enda mer stolt er menneskene jeg jobber sammen med. Janne, min fantastiske partner og en av mine nærmeste venner. Et menneske så fylt av kunnskap på pågangsmot at jeg blir inspirert hver eneste dag. Han har lært meg helt sykt mye. Ingeborg, som er vår daglige leder, og som styrer skuta i riktig retning. Hva hadde vi vært uten henne? Ingenting. Hun er den som gjør det mulig. En som er like fersk i gamet som meg da vi startet, men som lærer fortere enn noen jeg kjenner. Hun er helt rå, jeg mangler faktisk ord! Butikken hadde ikke funket uten henne. Hedda og Henriette, våre kjære blogger og ansatte. De siste tilskuddene til familien. To helt fantastiske jenter som hjelper oss med å nå våre mål. De er så dyktige og dedikerte, jeg er så takknemlig for de to ♥

Det har vært et helt fantastisk år jeg aldri ville vært foruten. På det lille året vi har vært åpen har utrolig mye skjedd. Vi har addet på mange flere merker, endret litt av retningen vi ønsker å satse, fått flere ansatte og ikke minst fått litt mer peiling på hva vi faktisk driver med. Hvem vet hvor vi er 30.juni 2018? Jeg gleder meg til fortsettelsen ♥

HAR DE FLESTE EN SPISEFORSTYRRELSE?

Noe jeg har tenkt mye på i det siste er mitt eget forhold til mat. Jeg husker da jeg var 12 år, og skulle starte på gulrot-dietten der jeg bare spiste det i løpet av dagen. Det hadde jeg sett på internett et sted, og virket som en veldig god idé. Selvfølgelig hadde jeg ikke sjans til å klare mer enn to timer med gulrot, og munchet en pose chips i stedet.

Å si at jeg har et avslappet forhold til mat per dags dato er å lyve. Ved mindre jeg er hangover er jeg utrolig streng på hva jeg putter i kroppen, noe som egentlig er ganske slitsomt. Kalorier og næringsinnhold kommer først, mens smaken er ikke så viktig om jeg bare lager mat til meg selv. Siden jeg er singel er det liksom ikke så viktig å lage de deilige middagene lengre. Før brukte vi gjerne flere timer på mat hver dag, mens nå holder det med et par speltlomper. Både fordi det går kjapt, og er “””sunt”””. Vekt er et sensitivt tema for de fleste, og mitt anstrengte forhold til mat er ikke noe som er spesielt bevisst. Det har bare blitt sånn etter flere år som blogger, ungdom og ikke minst – en jente. Jeg har aldri sett på mine matvaner som spesielt farlig, men når jeg tenker over det så er det kanskje urovekkende at jeg bruker såpass mye ubevisst energi på dette. At det har blitt endel av mine naturlige atferd. Det er en form for spiseforstyrrelse. I ordet spiseforstyrrelse legger jeg at man har et over gjennomsnittet vridd forhold på mat, og ikke sykdommer som anoreksia eller bulimi – bare så det er sagt.

Hvor mange av oss har da egentlig ikke en form for spiseforstyrrelse? Hvem kan rekke opp en hånd, og si at de spise hva de vil, når de vil uten å tenke noe mer på det? Svært få vil jeg anta. Mat er en av mine største lidenskaper, og jeg sier alltid at jeg gleder meg til å bli pensjonist. Da skal jeg nemlig slippe ut mat-Julia som er inne i meg et sted, og legge fra meg alt hysteriet om vekt og hvordan jeg ser ut. Det er så utrolig trist at både jeg, og mange flere sliter med det samme. Mat er jo så godt!

Jeg ser på meg selv som en ganske selvsikker og sterk person, men når det kommer til mat og utseendet er jeg faktisk utrolig usikker. Nå er jeg for eksempel utrolig sulten, men har sagt til meg selv at jeg skal vente med å spise lunsj til klokken er tre. Hvor ufattelig teit er ikke det? Nei, nå går jeg å lager meg lunsj. Jeg har forstått at man vokser av seg disse usikkerhetene med årene, og jeg gleder meg til den dagen jeg kan spise et stort måltid, men å slippe den dårlige samvittigheten etterpå. Nå får jeg alltid dårlig samvittighet, og det er faktisk skikkelig slitsomt. I flere år har dette bare vært en ubevisst greie for meg, mens nå som jeg er klar over det kommer jeg til å jobbe målrettet mot en endring. Helt hvordan vet jeg ikke enda, rop ut om noen har tips.

 

SKJORTE – LEVIS HER / BUKSE – lignende HER / BOOTSHER

Nå får dere forresten -20% ekstra på ALT fra Nellysalget, det vil si opp til -90% avslag! Bruk koden JULIA20 i kassen ♥

NY FAVORITT, SILVER HEELS

GET THEM HERE! 

Jeg har tilbragt store deler av kvelden i sengen, fordi planen var å sovne supertidlig. Gjett hvem som gikk på en skikkelig shoppingsmell i stedet? Jeg har brukt tre timer på å scrolle igjennom Nelly, for å finne perfekte antrekk til alle reisene mine i sommer. En av mine desiderte favoritter fra handlekurven var heelsene over, fra NLY Shoes. Herregud, har du sett noe så fint? Perfekt høyde, og tykke heler som gjør at de seriøst kan styles til ALT. Nå skal jeg endelig prøve å sove, klarte bare ikke å la være å vise dere mine nye favoritter. Hihi. Nattaklemmmm ♥

HUSK AT DU FÅR -20% AVSLAG PÅ ALLE NELLYMERKER (TIL OG MED SALG) MED KODEN NLY20. FINN UTVALGET HER ♥

HOME

Et kjapt mobilbilde fra sengen. iPhoto er full av dødsfine bilder fra de siste dagene, men jeg er alt for sliten til å begynne å gå igjennom alt. I dag tok jeg som sagt morgenflyet fra Oslo-Bergen, og jeg dro rett på Janne & Julia fra flyplassen for å ta bilder av de nye solbrillene våre. Helt 80 (!!) nye modeller, så her burde det være noe for enhver smak 😀 Vi lanserte jo vårt eget solbrillemerke for et par måneder siden, og har lært mye siden den gang. Janne står bak alle solbrillene, og den nye kolleksjonen holder bl.annet mye høyere kvalitet og endel småting er endret fra den forrige. Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere! Morgendagen går vel stort sett bort til å redigere de bildene, og gjøre de klar til nettbutikken. Her står ikke tiden stille, med andre ord 😀 Slik jeg liker det. Nå skal jeg nettshoppe, ved mindre jeg sovner over tastaturet. Herregud, så rart det er å være i leiligheten igjen. Føles som evigheter siden jeg var her sist. Nå skal jeg bli i Bergen én uke, før jeg drar til Molde en liten ukes tid. Kanskje jeg skal skrive en oversikt over mine sommerplaner i morgen?

EN SAMTALE PÅ GARDERMOEN

Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen på gaten til Bergen. Ved siden av meg sitter det to herremenn. Først la jeg ikke merke til samtalen deres, fordi jeg var opptatt med mitt. Men, akkurat nå klarer jeg ikke å la være. De prater om hvor ufattelig irriterende det er at det ikke finnes ekspresstog som tar oss fra flyplassen til sentrum i Bergen. Bare se på Europa liksom, alle de store byen har jo tross alt det. Nå skiftet samtalen over til motorveiene i landet, og fy faen det er visst helt krise. Bare se på Sverige, der har de skjønt det!  I de ti minuttene jeg har sittet her har alt som har kommet ut av munnen deres vært negativitet. Klager på alt som ikke er godt nok. Offer seg over mangler, og sammenligner hvor mye bedre alt er andre steder.

 

Jeg syns det er ufattelig fascinerende å høre på. Ikke fordi jeg bryr meg om motorveier, ekspresstog og den slags. Men fordi det understreker poenget mitt, som jeg har skrevet på bloggen flere ganger tidligere. Vi mennesker er negative av natur. Om vi ikke har noe å prate om? La oss klage litt. Om det blir pinlig stillhet i en samtale? La oss prate om noe negativt. Om man ikke bevisst tenker over tankesettet sitt, så vil det automatisk falle i en negativ retning. Enten om du vil det eller ei.

Prøv å konsentrer deg litt i dag, på å tenke positivt. Ikke se den kjipe siden av enhver sak. Ta meg for eksempel. I dag var flytoget over 20 minutter forsinket fra Oslo S. Jeg kunne ha tenkt «fyyy faen så sykt irriterende!!!», men i stedet tenkte jeg «flaks at jeg har så god tid!». Skjønner dere? Det er bare små ting i hverdagen, som kommer til å ha mye å si for egen livskvalitet 🙂 Nå skal jeg boarde her, vi snakkes fra Bergen <3

(Nå snakker mennene om hvor jævlig dårlig batteri det er på iPhone, om noen lurte)

BERGENS BESTE FRISØR

HAIR BY ALEXANDRA 

For et par uker siden var jeg på frisøren for å ta etterveksten min. Jeg elsker nyfarget hår, og liker best å være blond i bunn. Siden jeg flyttet til Bergen for tre år siden (herregud tiden går fort…. Skulle egentlig vært ferdig med en bachelor nå!!) så har jeg gått til DIGG Hair på Sundt midt i Bergen sentrum, etter anbefaling fra Cathrine som har gått der enda lengre. Etter min første time der har jeg ikke latt noen andre røre håret mitt. Digg Hair er best på blondt hår i Bergen (kanskje Norge?), ferdig med den saken! I to år har jeg gått til Karoline, mens det siste året har Alexandra tatt over rollen som min faste frisør. Hun er helt rå, og vet nøyaktig hvordan jeg liker det. Kaldt, blondt og friskt. Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt, og hvordan jeg bevarer fargen. Jeg tar etterveksten cirka hver tredje måned (kunne nok ha ventet lengre mellom gangene, men jeg liker som sagt nyfarget hår), dessuten bruker jeg produkter egnet for blondt hår.

I det siste har jeg brukt denne serien fra Joico, som er helt fantastisk. Den holder håret kaldt og blondt, uten at det er en slags blåsjampo som fort kan gi håret en veldig unaturlig farge. Her har jeg både sjampo, balsam, varmebeskyttende og hårkur (som er helt amazing). Alle produktene finner du hos Digg Hair på Sundt i Bergen 🙂

Hvilke fargekoder jeg bruker i håret er jeg usikker på, men om du ringer DIGG Hair på telefon 55321111 og spør etter Alexandra så vet hun akkurat hva som går i håret mitt 🙂 Jeg er nok ingen krevende kunde som vil ha forandring fra gang til gang, nettopp fordi jeg er så fornøyd med hvordan håret mitt er nå.

TUSEN TAKK til Alexandra som tar vare på håret mitt, og gjør meg like fornøyd etter hvert eneste besøk. For timebestilling kan du ringe 55321111 eller booke på hjemmesiden deres HER ♥

HVEM ER JEG PÅ BYEN?

Noe jeg veldig sjeldent skriver om på bloggen er fuktige kvelder som kryper inn i de små timer. Jeg nevner jo at jeg har vært på en snurr, men detaljene utelater jeg stort sett. Så, hvem er jeg egentlig på byen? Jeg kan si det slik at jeg har hatt flere perioder. Da jeg nettopp startet å feste var jeg hun som danset natten lang, helst på både bardisker og ved strippestenger. Jeg var mye på Gran Canaria den perioden, og der var jeg fast inventar på bardisken til Harleys. HAHA. Jeg spurte faktisk eieren av utestedet om jeg kunne starte å jobbe som bardisk-danser der, siden jeg syns jeg var så flink. Han sa vi kunne prate om det dagen etter, siden jeg åpenbart var litt for langt ned i flaska. Jeg turte ikke å dra tilbake på Harleys resten av ferien, hehehe. En annen gang da jeg var i Alanya med bestekompis Andreas (som digget å danse like mye som meg), mistet vi hverandre midt inne på et av de største utestedene der som heter Robin Hood. Det var jo ikke bare bare å finne hverandre igjen, så jeg fortsatte bare festen for meg selv. Jeg sto oppe på et podium (der også med strippestand) og shaket løs som en crazy person over hele dansegulvet. Plutselig ser jeg Andreas på den andre siden av klubben, der han også står på et lignende podium og var i samme modus som meg. Vi vinket til hverandre og fortsatte festen. HAHA, herreguuud glad den perioden er over.

ME AFTER MIDNIGHT

Anyways! På byen er jeg nok den mest spontane. Alkoholen forsterker bare min naturlige, spontane natur – noe som har gitt meg ekstremt mange historier å le av dagen derpå. Av og til lurer jeg seriøst på hva jeg driver med. Jeg har sett det meste, på godt og vondt. Det er ikke lenge siden jeg satt på et nach der alle var rusa på dop for eksempel, noe som tydeligvis var helt vanlig for de. Jeg tok naturligvis ingenting selv og tar helt avstand til det (jeg skjønner ikke greia, og kommer heller ALDRI til å støtte det!!). Da jeg oppdaget situasjonen dro jeg rett hjem. Disse menneskene er ikke i min omgangskrets, så hvorfor jeg var på nach med de er et spørsmål i seg selv.. Men men, man får se på det som en opplevelse rikere. Når man ser andre skifte oppførsel på den måten grunnet dop bekrefter det bare nok en gang hvorfor jeg tar avstand. Det er ufattelig skummelt syns jeg, og ikke minst en skremmende kultur alt for mange tar del i. Bare si nei?

TRYING TO LOOK SEXY, AFTER ONE DRINK TO MANY

På byen er jeg vel den som smiler bredest, og vil bare ha det moro. Jeg klarer ikke å plassere meg i en spesiell kategori, siden det kommer sykt an på humøret. Èn kveld vil jeg danse, mens en annen bare sitte å le med venna. Jeg er også den som bare sniker meg unna, om jeg for eksempel begynner å kjede meg eller er for full. Omtrent hver søndag våkner jeg opp med meldinger om “hvor ble du av i går??”, fordi jeg tok en ninja og dro hjem uten å si ifra. Typisk meg. Nå er det mandag, og jeg merker det skal bli godt med en rolig uke og helg uten alkohol. Ja, det er både moro og spennende å dra ut på byen – mens enda bedre det når man våkner tidlig, drar på trening, spiser sunt og føler seg vel. Det er noe jeg higer etter denne uken merker jeg!

Så, hvem er du på byen? 😉

UKEN SOM GIKK, JUNI 4

AKKURAT NÅ:

Nå er det ikke lenge siden jeg og June våknet, og jeg tenkte å løpe ut døren for å kjøpe en litta energidrikk. Ingen start på dagen uten. Trist, men sant. Deretter skal vi avgårde til Aker Brygge på kontorene til United Influencers. Æææ, spennende! Elsker å komme dit. Alle de ansatte er seriøst bare en herlig bombe av energi og positivitet. Det må seriøst være den beste arbeidsplassen i verden!

UKENS HØYDEPUNKT:

Denne uken har vært fylt med flere høydepunkter, både på privaten og bloggmessig. Ett av høydepunktene var uten tvil Stockholmsturen på tirsdag, der jeg var invitert av Nelly til Midsommerfest. HERREGUD for en tur, og for en gjeng vi norske bloggerne er. Det er virkelig en gjeng med jordnære, inspirerende og dyktige mennesker. Jeg er heldig. Det andre høydepunktet var nattåpent på J&J på torsdag, elsker slike dager med litt ekstra action i butikken! Det tredje høydepunktet var å reise til Oslo, der jeg har vært sammen med June på mange sprell de siste dagene. Gud, vi vet hvordan vi skal kose oss (litt for mye?).

UKENS NEDTUR:

Hmm, har vel egentlig ikke hatt så mange nedturer i uken som var. Kanskje at det har vært litt problemer med banken min, som jeg har brukt mer tid på enn jeg ønsker. Hater når ting ikke funker som det skal!!

UKENS MATOPPLEVELSE:

Off, det har vært litt for mye god mat den siste uken. Likevel har jeg ingen wow-matopplevelse som jeg vil trekke frem. Jeg har spist litt av alt! Både junk (:((((), salater, tapas og diverse. En helt OK minus matuke, vil jeg si! Satser på flere matopplevelser i uken som kommer. Jeg har bl.annet fått beskjed av Janne til å lage min “berømte” viltgryte til ettårsfeiringen vår. HERREGUD, Janne & Julia fyller ett år denne uken.

UKENS SERIE:

Forrige uke hadde jeg seriøst ikke tid til å se på serier i det hele tatt. Noe som egentlig burde være positivt 😉 Heheh! Jeg har likevel sett litt Gossip Girl på sengekanten før jeg legger meg. Noen som har serietips til ei som har sett alt??

UKENS ANTREKK:

KJOLE – DAGMAR HER / SJALHER / SKO – TIGER OF SWEDEN HER

TOPP HER / BUKSE HER

KNIT FRA BY MALENE BIRGER HER / SHORTS RIVER ISLAND HER

JAKKE – BY MALENE BIRGER HER / JUMPSUITHER / SNEAKERS – TIGER OF SWEDEN HER / VESKE – BALENCIAGA

KJOLEHER / SKOHER / VESKE – BALENCIAGA

UKENS MUSIKK:

Jeg har blitt grisehekta på A$AP Rocky, og hører på han heeele tiden. Musikken hans er så sinnsykt bra!!

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Være sunn, trene og føle meg som meg selv igjen. Alkohol og drittmat gjør så utrolig mye med kroppen, og jeg føler meg ekkel og fæl for tiden. Haha. Jeg blir i Oslo til i morgen tidlig, deretter bærer det hjem til Bergen der jeg har planer om å jobbe knallhardt før helgen. Mamma og brødrene mine kommer på besøk til Bergen på fredag, og jeg gleder meg ihjel til å ha litt kvalitetstid med familien min igjen ♥

LIKEGYLDIG TIL LIVET

Jeg har mye på hjertet, men klarer ikke få det ut. Jeg starter på tekster, men får ikke til å formulere meg på måten jeg vil. Det er ikke ofte jeg er tom for ord, men akkurat nå blir alt jeg klarer å få ned på papiret meningsløst virrvarr som kort forklarer hverdagen min. For første gang på veldig lenge er det som om jeg bare flyter med. Som om jeg har fått en helt annen indre ro enn jeg har hatt tidligere. Jeg føler ikke lenger jeg trenger å være overalt til enhver tid, og kunne lett ha tilbragt en lørdagskveld hjemme i sofaen alene. Nesten som jeg har blitt litt likegyldig til livet. Ja, jeg er med på gøye ting som skjer og sitter ikke hjemme å glor i veggen. Samtidig så er det liksom ikke nødvendig, om dere skjønner? Jeg har også alkohol heeelt opp i halsen etter mye festing de siste månedene, og gleder meg veldig til å ha en rolig, og ikke minst sunn uke fra og med i morgen. Akkurat nå er vel og merke alt jeg klarer å tenke på smågodt. Likevel gidder jeg ikke gå bort på butikken. Hvorfor har de ikke foodora for søtsaker og potetgull?!

KJOLE – DAGMAR HER / SJALHER

Nå skal jeg prøve å overtale June til å bli med å kjøpe inn litt snacks. Kanskje en filmkveld hadde vært noe, lenge siden sist jeg så en film! Kom gjerne med anbefalinger mens vi er på butikken å handler inn 😉 I mellomtiden skal jeg prøve å finne ut hvorfor hodet mitt plutselig er så likegyldig til livet generelt. Hva skjer med meg.