FÅ -20% EKSTRA AVSLAG PÅ NELLYSALGET

FREEEEDAG, 24 GRADER OG SOL I BERGEN! Det trengte å bli skrevet med capslook, hehe. Dere! Jeg har en fantastisk nyhet! Nå nærmer Nelly-salget seg slutten, men det er enda ikke for sent å sikre seg superbillige plagg til sommerferien. Hallo, det er over 10.000 plagg på salg!! Jeg har fikset en kode som gir dere ytteligere -20% EKSTRA på allerede nedsatte varer. Det vil si *trommevirvel* at flere av produktene er på hele -90% rabatt om du bruker rabattkoden. SYYYKT!

KJOLE – HER

BRUK KODEN JULIA20 FOR Å FÅ -20% EKSTRA PÅ ALLE SALGSVARER! SALGET FINNER DU HER ♥

Et annet hett tips (hehehe) er at serumet jeg bruker på brynene mine også er på salg. Komorebi er et serum for vippene og brynene, men jeg bruker altså iGlow på vippene og Komorebi på brynene. Dette fordi man ikke skal bruke samme på bryn/vipper grunnet bakterier osv. På bildene over har jeg nesten ikke tegnet på brynene i det hele tatt, og kun farget/formet de hos Beauty London. Dere vet jo at jeg egentlig har NULL bryn, så Komorebi har virkelig gjort mirakler for brynshårene. Anbefales!

KOMOREBI SERUM (SOM JEG BRUKER PÅ BRYN) FØR 199,-, OG MED KODEN JULIA20 BARE 159KR!! Ikke verst for et serum altså 😀 Før kostet det 499! Komorebi er produsert i Sverige, og inneholder kun naturlige ingredienser som ikke er skadelig!

Happy shopping! Kanskje jeg skal vise dere mine salgsfavoritter i et eget innlegg? 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg