JÆVLIG ELLER KULT?

Annonse – affiliatelinker

TOPPHER / BUKSEHER / SUNNIESHER

Jeg trodde faktisk mine dager med tubetopp var talte. Det samme trodde jeg om å ha på seg joggis som en del av dagens antrekk. Så feil kan man ta! Er det ikke ekstremt rart hvordan moten forandrer seg? Plagg man tenker er helt jævlig, som plutselig blir kult igjen? Som birkenstocks og chokere, hva faen skjedde liksom. Ofte kan jeg se på gamle bilder å tenke “hva hadde jeg på meg??? hvordan har jeg sminket meg???” osv. Så lurer jeg på om jeg om tre år ser tilbake på bilder fra 2018, og tenker hva som faen feilet meg. Haha! Uansett, jeg digger dette antrekket! Nå er jeg på vei ut døren for å se på Pride, og ellers bare kose meg i solen. Håper alle har en fin helg! <3

JUNI 2017

♥♥♥♥♥

VIL DU VÆRE MED PÅ LUKSUSCRUISE I RØDEHAVET?

ANNONSE – I samarbeid med Camp Fluid

Nå er det ikke lenge igjen til jeg og June reiser på luksuscruise i Rødehavet! Eller, nå lyver jeg. Vi reiser ikke før i 15.september, haha. Som dere kanskje skjønner gleder jeg meg ekstremt mye. Dette er en helt annen reise enn jeg har opplevd tidligere, og forventningene er skyhøye. Det er veldig typisk meg å gjøre grundig research før jeg reiser til et nytt sted. Alt fra ting å gjøre, resturanter, locations til bilder osv. På denne turen til Rødehavet med Camp Fluid var det dessverre vanskelig å “stalke” destinasjonene, siden det er ubebodde øyer. Som jeg nevnte kjører båten til nye øyer hver eneste natt, sånn at man hver morgen våkner opp til et nytt sted med krystallklart og turkisk vann *ser for meg insta-feeden min*. Da jeg googlet “ubebodde øyer” var resultatet ymse.. Hahah!

Annet enn at jeg ikke fikk googlet de ubebodde øyene, er det heldigvis andre ting jeg vet om luksuscruiset. Bl. annet at det ser sånn ut. HVOR FINT!!!!! Hver dag får man også sunn og god mat laget av en 5-stjerners kokk, som er inkludert i prisen ♥

Dette er også inkludert i prisen:

🌴 Syv overnattinger
🌴 Frokost, lunsj og middag (ett glass alkohol inkludert)
🌴 Transport til og fra flyplassen
🌴 Wi-fi
🌴 30 minutters massasje
🌴 Vannsport, wakeboard og tuber
🌴 TV
🌴 Utendørs kino
🌴 Stand up padling (SUP)
🌴 Dykkerutstyr (for de med dykkerlappen)
🌴 Snorkelutstyr
🌴 Vannsklie
🌴 Vannpolo-bane
🌴 Beachvolleyball
🌴 Fotball
🌴 Håndkle og badekåpe
🌴 Mineralvann, juice, saft, te, kaffe, frukt og snacks
🌴 Badstue
🌴 Boblebad
🌴 Redningsbåt (for de som kiter)
🌴 Assistent med frukt og vann (til de som er i land). (GOALS!!)

I tillegg kan du også kjøpe:
Kitekurs (1000kr)
Dykkekurs (300 euro)
Dykk med instruktør (50 euro)

Her får man altså ekstremt mye for pengene 😀

 

Nå er det bare 10 plasser igjen på cruiset med Camp Fluid, så om du vil bli med oss på tidenes ferie den 15.-22. september må du booke nå ♥ Cruiset går fra lørdag til lørdag! Som jeg nevnte i det tidligere innlegget så hadde det vært SÅÅÅ kult om hele båten var fylt av mine og June sine fantastiske lesere 😀 Tenk så gøy vi kommer til å ha det, æææææ. Får seriøst sommerfugler i magen av å skrive dette.

LES MER, OG BOOK HER!

7 TIPS FOR Å KOMME SEG VIDERE FRA EN VANSKELIG PERIODE

Et innlegg innlegg flere har etterspurt, og et innlegg jeg lenge har tenkt på å skrive er hvordan komme seg over en vanskelig periode. Selv om jeg er blogger og deler store deler av livet mitt, er det mye som skjer bak kulissene som ingen vet om. Når jeg skriver på bloggen at jeg har det tøft så er det som regel noe stort bak, og ikke en liten filleting som mange tror. Siden jeg velger å ikke skrive om det på bloggen, kan det av og til være vanskelig å blogge som normalt med antrekk og happy dayyysss. Akkurat nå har jeg det utrolig bra, misforstå meg rett! Men, som mange skjønner har det vært et langt år – noe jeg heller ikke har lagt skjul på. Nå går det bedre enn kanskje noen gang, og jeg er oppriktig lykkelig. Det er fordi jeg har jobbet meg mot dit jeg er i dag, og fokusert på egen lykke hvert eneste våkne sekund. Her er mine beste råd mot å komme seg videre etter en vanskelig periode:

1. Kanskje viktigst av alt; prat om hva som er vanskelig. Det verste man kan gjøre er å holde ting inne i seg. Luft tankene dine, vær sårbar og få det UT. Jo mer man prater om det, jo mer ufarliggjør man situasjonen også. Jeg er egentlig en veldig privat person (tro det eller ei), så selvom jeg er for å prate om ting er jeg veldig selektiv i hvem jeg ønsker å prate med det om. Man trenger ikke lufte problemene sine for hele verden, men velg et par mennesker du stoler på og du kan ha skikkelige samtaler med.

2. Se på muligheter fremfor begrensninger. Hva kan du lære av situasjonen? Hva kan du ta med deg videre for å bli et sterkere og bedre menneske videre i livet? Prøv å ikke legg fokuset på alt det negative, selv om det er vanskelig å tenke positivt i en vanskelig periode.

3. Ikke lev i fortiden. Gjort er gjort, og fortid er fortid. Det er så lett å tenke «om jeg bare hadde gjort ditt eller datt annerledes…». NEI, SLUTT! Det er ingenting man kan gjøre, annet enn å tenke fremover. Livet blir ikke alltid slik man har sett for seg, og det er ikke noe poeng i å bruke energi på ting man ikke kan gjøre noe med. Om man går å kverner på fortiden går det kun ut over deg selv, og ingen andre. Det kan være en kamp til tider, men man vil jo ha det bra?

4. Ikke syns synd på deg selv. Man kommer ingen vei, og iallfall ikke videre i livet av å tenke «stakkars meg», eller å klandre på alle andre rundt seg. Vær sterk, og tenk at dette kommer til å gå over etterhvert, og at dette klarer du.

5. Le. Masse. Høyt! Omgi deg med mennesker som vil deg vel og som får deg til å le. Latter får kroppen til å produsere endorfiner, noe som alltid hjelper. Det viktigste for meg etter en tøff hendelse er at vennene mine ikke skal behandle meg som et offer, eller at det skal bli en sympati-fest. Etter jeg føler meg «ferdig pratet» om hva som har skjedd, vil jeg at ting skal tilbake til normalen. Jeg vil ikke få en påminnelse annenhver dag om «hvordan går det?:(((«. Da vil jeg komme meg videre, og ser på det vanskelige som et lukket kapittel i livet mitt.

6. Se på livet ditt som en serie av separate hendelser. Du har nok garantert flere gode opplevelser enn dårlige? Hvorfor skal da de dårlige ta over hverdagen din? Det er typisk oss mennesker å bruke en kjip opplevelse som «unnskyldning» for diverse oppførsel eller atferd. Jeg har lært mye det siste året, men det jeg sitter igjen med er at alt kommer til å bli bedre. Hver morgen bestemmer jeg meg for at dette skal bli en bra dag. Jeg lar det ikke ligge til tilfeldighetene. Jeg smiler, er hyggelig, åpen og gjør små ting som jeg vet gjør meg glad. Husk at lykke og tristhet ikke går hånd i hånd, man må velge hvilken side av skalaen man ønsker å være i livet, og jobbe med seg selv hver eneste dag. Noen dager er det lettere, andre dager trenger man å konsentrere seg litt mer.

7. Ikke skyld på andre. Det er kun du som kan ta kontroll over dine egne følelser, for å ikke snakke om eget liv. Om man legger skylden over på noen andre mister man kontrollen, og da er det mye vanskeligere å komme seg videre. Jobb med deg selv, og kun deg selv.

Husk at ingenting varer for evig, spesielt ikke dårlige følelser.  ALT alt ordner seg til slutt. Jeg lover ♥

AGURKNYTT

SUNNIESHER / TOPPHER / SHORTSHER / BOOTSHER

Tilbake i hverdagsuniformen – all black 😉 Føler jeg har tøffet meg med så mye farger den siste tiden, så nå var det på tide å komme ned på jorden igjen. HEHE! Jeg er på vei ut døren, og skal på rekekveld hos noen venninner. Kommer nok til å bli veldig koselig! Skjønner ikke hvorfor jeg alltid skriver “kommer til å bli…….” hver gang jeg skal finne på noe. Åpenbart så blir det jo koselig/gøy/hyggelig, hvis ikke jeg jo ikke gjort det.

Beklager, nok et innlegg med agurknytt. I denne varmen er alt jeg klarer å fokusere på om jeg har nok åpne vinduer i leiligheten for å få inn mest mulig luft. Kom GJERNE med tips til hva dere vil lese om i dagene som kommer, jeg er åpen for alt! ♥

UKENS OPPSKRIFT – BIFFSALAT

·························

DU TRENGER:

GODT KJØTT (jeg brukte ytrefilet av storfe)
BABYSPINAT ELLER RUCCOLA
GRANATEPLE
AVOCADO
MANGO
RØDLØK
FERSK KORIANDER

Tro det eller ei, men på varme sommerdager klarer til og med ikke jeg å spise tung varmmat. Da frister det så mye mer med noe lett, friskt og ikke minst lett fordøyelig. Denne biffsalaten er supergod, og en sikker vinner i sommer! Jeg og Ingvild spiste vel opp hele bollen til slutt, og koste oss mange timer på verandaen med rosé ♥

NOE GODT I GLASSET

Et glass vin ble til tre, og før vi visste ordet av det var jeg på vei til kjøleskapet for å åpne den andre flasken med rosé. I går hadde jeg middagsbesøk av Ingvild, og vi satt ute på balkongen til litt for sent. Som nevnt er jeg ganske lei av å dra på byen, men det betyr ikke at jeg er lei av å drikke fordi! Finnes det noe hyggeligere enn å sitte timesvis å skravle med venner over noe godt i glasset? Herregud, nå følte jeg meg plutselig ekstremt gammel. “Noe godt i glasset”. Er ikke det noe foreldrene våre sier? 🙁

Uansett. Bra kveld, ikke like gøy da alarmen hylte og vibrerte seg ned fra nattbordet og på gulvet i dag tidlig.

Nå sitter jeg egentlig bare på kjøkkenet å titter ut av vinduet etter UPS som skal komme med en pakke til meg. Finnes det noe gøyere enn å få hjem pakker?! Gleden varer i cirka to minutter, helt til du har pakket opp alt og det ikke var så spennende likevel. Hahah!

Nok babling, ønsker alle en superduper…tirsdag? Eller er det onsdag?

SUN IN MY FACE

En av bildene fra i dag. Syns dette ble så kult. Best av alt, det er tatt med mobilen?! Små gleder i blogglivet. Hele antrekket viser jeg i morgen. Nå har jeg nettopp laget middag, og venter på at Ingvild skal komme på besøk. Det blir salat og vin på balkongen. Noe så hyggelig, og ikke minst en perfekt avslutning på ukens første dag ♥

Å SOLE SEG PÅ UTSTILLING

ANNONSE – Affiliatelinker

BIKINIHER

Her ser det ut som jeg føler meg selv skikkelig. Kanskje jeg gjorde det også. Men men, alt for bloggen si! Apropos, det er ikke bare i avisene det er agurknytt om dagen. Hva skal man liksom skrive om, når dagen består av soling og innsmøring av solkrem? *Det er skikkelig varmt i dag*. No shit, alle som har sosiale medier har jo fått med seg at sommeren er tilbake. Iallfall i Oslo, vet ikke hvordan det er der du bor?

Eller jo, hahaha. Jeg lå å solte meg på balkongen i dag tidlig, og her ligger man virkelig på utstilling. Følte nesten jeg måtte posere, trekke inn magen og rette ut dobbelthaken i redsel for at naboene skulle ta seg en titt ut. Som dere såvidt ser bak så er jo balkongen ut mot bakgården, i likhet med resten av bygården sine. Her kan man med andre ord ikke sole seg i fred!

Nå skal jeg ut å handle til middag. Jeg får middagsbesøk av Ingvild i kveld, og jeg gleder meg sånn til å catche opp med en av mine favoritter ♥♥♥♥

UKEN SOM GIKK 25

Annonse, affiliatelinker

GENSER SAMSØE SAMSØE HER (nå på -30%)

AKKURAT NÅ:

Feelin´ tired! I går avtalte jeg med Kaltrina at vi skulle løpe trappeløp i dag tidlig, og at jeg skulle hente henne mellom åtte og halv ni.. Vi bruker å løpe i trappene her på St.Hanshaugen, så det er egentlig ekstremt omvei for meg å hente henne på Bislet. (Skrives forresten Bislet med én eller to t-er? Bislet? Bislett? Ser det står forskjellig overalt…) Men, da får jeg varmet opp så det er egentlig helt greit! Det er forresten helt sykt varmt i Oslo i dag. Klokken er bare halv åtte og da jeg var ute på verandaen i dag tidlig kjentes det ut som om det er 20 grader allerede. WOHOOO, sommeren er tilbake!! 😀

UKENS HØYDEPUNKT:

Jeg har hatt en skikkelig bra uke på flere måter, men den største oppturen av alle må nok være hvor motivert jeg er om dagen! Føler jeg er i en skikkelig god flyt med bloggen, og det er så sinnssykt gøy å holde på. Jeg har virkelig kommet meg godt til rette her i Oslo, og kunne ikke trivdes bedre med både leiligheten, beliggenheten, det sosiale og ja.

UKENS NEDTUR:

Jeg klarte å knuse et glass som sto på nattbordet mitt på mandag, men var for lat til å plukke det opp. Så det bare lå et knust glass i hjørnet på rommet mitt. Karmaen bet meg i rumpa, og jeg presterte å tråkke på en av bitene, og blødde som faen. Herregud for en latskap. Jeg som er så ekstremt ryddig ellers. Lesson learned!

UKENS LÆTTIS:

Jeg har faktisk ikke hatt noen skikkelige latterkramper denne uken, og det er krise! Latter er jo det som gjør livet verdt å leve (blant mange ting). Jeg har selvfølgelig ledd, men ikke så hardt sånn at man får vondt i kjeven liksom. Eller jo! Som dere vet er både meg og Glenn back in business, og vi jobber dagen lang. På torsdagskvelden så satt vi på hver vår ende av kjøkkenbordet mitt til sent på kveld for å runde av dagens innlegg, da en venninne ringte meg fordi hun skulle hente et par stoler vi lånte forrige helg. Vi gikk derfor ut med stolene til henne, men rakk seriøst ikke å prate med henne før vi løøøøp opp i leiligheten igjen for å blogge. Okei, veldig dårlig og kjedelig forklart. Ingen bloggtid å miste!!!! Bloggegal!!!!!

UKENS CRAVING:

Lobnobs ♥♥♥♥♥♥♥ Spiser speltlompe med majo, lobnobs og gastromat hver eneste dag, og det er sååååå gooooodt! Spiste det faktisk til middag i går også. Søndagsmiddagen sin det 😉

UKENS ANTREKK:

JAKKE – BY MALENE BIRGER HER / BUKSE – NLY HER / SKO – NLY HER / VESKE – NLY HER

SKINNJAKKEHER (nå til -50%!) / SJALHERSUNNIESHER / JEANSHER / SNEAKERSHER / VESKEHER

SUNNIESHER / JAKKEHER / VESKEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

JAKKE – NORR HER / BUKSE – FIVEUNITS HER / SNEAKERS – NLY HER

UKENS TANKE:

Jeg lover at dette er siste gang jeg maser om dette på bloggen altså. Iallfall for denne uken. Men, jeg er så takknemlig!!! Ukens tanke har vært hvor ekstremt takknemlig og hvor stor pris jeg setter på livet mitt. Jeg har ikke ord!

UKENS MUSIKK:

Danny Ocean – Baby I Won´t
Junge Junge – Catch 22
David Guetta, Sia – Flames

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Fortsette i den samme, gode flyten som forrige uke! Samtidig skal jeg prøve å nyte sommeren, det er jo meldt full sol og opp mot 30 grader hele uken. Ææææ!

Noe spesielt dere ønsker på bloggen denne uken? ♥