UKEN SOM GIKK 25

Annonse, affiliatelinker

GENSER SAMSØE SAMSØE HER (nå på -30%)

AKKURAT NÅ:

Feelin´ tired! I går avtalte jeg med Kaltrina at vi skulle løpe trappeløp i dag tidlig, og at jeg skulle hente henne mellom åtte og halv ni.. Vi bruker å løpe i trappene her på St.Hanshaugen, så det er egentlig ekstremt omvei for meg å hente henne på Bislet. (Skrives forresten Bislet med én eller to t-er? Bislet? Bislett? Ser det står forskjellig overalt…) Men, da får jeg varmet opp så det er egentlig helt greit! Det er forresten helt sykt varmt i Oslo i dag. Klokken er bare halv åtte og da jeg var ute på verandaen i dag tidlig kjentes det ut som om det er 20 grader allerede. WOHOOO, sommeren er tilbake!! 😀

UKENS HØYDEPUNKT:

Jeg har hatt en skikkelig bra uke på flere måter, men den største oppturen av alle må nok være hvor motivert jeg er om dagen! Føler jeg er i en skikkelig god flyt med bloggen, og det er så sinnssykt gøy å holde på. Jeg har virkelig kommet meg godt til rette her i Oslo, og kunne ikke trivdes bedre med både leiligheten, beliggenheten, det sosiale og ja.

UKENS NEDTUR:

Jeg klarte å knuse et glass som sto på nattbordet mitt på mandag, men var for lat til å plukke det opp. Så det bare lå et knust glass i hjørnet på rommet mitt. Karmaen bet meg i rumpa, og jeg presterte å tråkke på en av bitene, og blødde som faen. Herregud for en latskap. Jeg som er så ekstremt ryddig ellers. Lesson learned!

UKENS LÆTTIS:

Jeg har faktisk ikke hatt noen skikkelige latterkramper denne uken, og det er krise! Latter er jo det som gjør livet verdt å leve (blant mange ting). Jeg har selvfølgelig ledd, men ikke så hardt sånn at man får vondt i kjeven liksom. Eller jo! Som dere vet er både meg og Glenn back in business, og vi jobber dagen lang. På torsdagskvelden så satt vi på hver vår ende av kjøkkenbordet mitt til sent på kveld for å runde av dagens innlegg, da en venninne ringte meg fordi hun skulle hente et par stoler vi lånte forrige helg. Vi gikk derfor ut med stolene til henne, men rakk seriøst ikke å prate med henne før vi løøøøp opp i leiligheten igjen for å blogge. Okei, veldig dårlig og kjedelig forklart. Ingen bloggtid å miste!!!! Bloggegal!!!!!

UKENS CRAVING:

Lobnobs ♥♥♥♥♥♥♥ Spiser speltlompe med majo, lobnobs og gastromat hver eneste dag, og det er sååååå gooooodt! Spiste det faktisk til middag i går også. Søndagsmiddagen sin det 😉

UKENS ANTREKK:

JAKKE – BY MALENE BIRGER HER / BUKSE – NLY HER / SKO – NLY HER / VESKE – NLY HER

SKINNJAKKEHER (nå til -50%!) / SJALHERSUNNIESHER / JEANSHER / SNEAKERSHER / VESKEHER

SUNNIESHER / JAKKEHER / VESKEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

JAKKE – NORR HER / BUKSE – FIVEUNITS HER / SNEAKERS – NLY HER

UKENS TANKE:

Jeg lover at dette er siste gang jeg maser om dette på bloggen altså. Iallfall for denne uken. Men, jeg er så takknemlig!!! Ukens tanke har vært hvor ekstremt takknemlig og hvor stor pris jeg setter på livet mitt. Jeg har ikke ord!

UKENS MUSIKK:

Danny Ocean – Baby I Won´t
Junge Junge – Catch 22
David Guetta, Sia – Flames

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Fortsette i den samme, gode flyten som forrige uke! Samtidig skal jeg prøve å nyte sommeren, det er jo meldt full sol og opp mot 30 grader hele uken. Ææææ!

Noe spesielt dere ønsker på bloggen denne uken? ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg