10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

Hei, og god mandag! Jeg syns slike innlegg er utrolig morsomt å lese på andre blogger, derfor tenkte jeg å grave fram ti fakta om meg selv også. Føler man blir bedre kjent med personen bak bloggen! Om jeg for eksempel er på toalettet med en venninne, og vedkommende ikke lukker igjen dolokket før hun spyler ned får jeg ANGST! Da skubber jeg henne ut av veien og smeller igjen lokket selv. Jeg er livredd for å få tissebakterier som spruter opp av doen på meg, og får frysninger bare av tanken! Jeg kan bli utrolig frekk og rappkjeftet på fylla, spesielt når jeg drikker vodka. Det er absolutt ikke hver gang jeg er ute, men det har vært noen tilfeller der jeg faktisk kan kjefte ihjel en flue. Om noen følte seg truffet beklager jeg for det – jeg er egentlig en snill person. Selv om jeg egentlig er en utrolig sosial person, har jeg dager der jeg helst ikke vil møte noen mennesker som helst – og bare ligge for meg selv med en tvserie. Dette er faktisk noe av det aller beste jeg vet, og jeg koser meg utrolig i mitt eget selskap! Jeg blir som regel dritlei etter en dag da, og da har jeg en trang til å være sosial igjen. Jeg har en utrolig kort lunte, og fyrer opp ganske så lett. Lillebroren min Adrian som er to år yngre enn meg har et bittelite arr over nesen, fordi jeg klorte han da vi var små. Jeg har blitt testet for ADHD to ganger, en gang i femte klasse og en gang da jeg var 18 år. Begge gangene ble det fastslått at jeg ikke har adhd, så hvor sinneutbruddene mine kommer fra er det ingen som vet.

Jeg har veldig vanskelig for å stole på mennesker, selv om det kanskje ikke virker sånn. Jeg kan telle på én hånd menneskene jeg stoler på med livet mitt, blandt de er mine foreldre. Jeg har virkelig verdens beste foreldre, og jeg vet de alltid er der. Spesielt pappa, som jeg snakker med kanskje to ganger i halvåret. Uansett om vi ikke prater mye vet jeg akkurat hvor jeg har han på godt og vondt. Jeg har alltid vært veldig selvstendig, og allerede som 11 åring dro jeg alene på min første reise. Den var riktignok bare til Oslo, og dit dro jeg en påskeferie for jeg absolutt ville trene rytmisk gymnastikk her nede, fordi trenerne var bedre her. Jeg kjente absolutt ingen, ikke de jeg overnattet hos engang!  Grunnen til at jeg har blitt så selvstendig er vel mye fordi jeg har tre yngre søsken som i bunn og grunn har vært hovedfokuset til foreldrene mine, og jeg har derfor måtte gjort veldig mye på egen hånd. Det er jeg utrolig glad for den dag i dag! Jeg kjøpte chihuahuaen min Zara på impuls da jeg var 17 år, bare fordi jeg syns det hadde vært kult med en chihuahua. Jeg tenkte lite over ansvaret det faktisk innebar, og alt kom veldig brått over meg. Ikke at det gjorde noe, for personlig syns jeg at Zara er en veloppdratt liten frøken. Hun er glad i omtrent alle mennesker, hører alltid etter når jeg sier “nei” osv. Det eneste hun ikke klarer er å komme når jeg roper “kom Zara”. Da står hun bare å glaner rart på meg..

Jeg kommer stortsett overens med alle type mennesker, men er veldig sjelden gang iblandt sier det bare “NEI” i hodet mitt. Noen mennesker klarer jeg rett og slett ikke, og jeg aner ikke hva som er grunnen til det. Personene kan være verdens hyggeligste og snilleste, men jeg blir likevel like irritert hver gang jeg ser trynet deres. Jeg har ingen kontroll over spontaniteten min, og har ved flere annledninger satt meg selv i dårlige situasjoner på grunn av det. Jeg lærer virkelig aldri.. Da jeg var 16 år rømte jeg til Gran Canaria. Jeg hadde planlagt hele reisen til punkt og prikke, og koste meg virkelig på ferie. Mamma visste ingenting om reisen, for hun trodde jeg bare skulle overnatte hos en venninne. Samme kvelden tok jeg et fly til Oslo, som gikk videre til Madrid neste dag der det skulle mellomlande. Da ringte jeg mamma å fortalte hvor jeg var, og hun klikket heeeelt! Noe som selvfølgelig ikke er rart. Jeg skjønner jo nå i ettertid at dette ikke var en lur ide.. Jeg fikk meg uansett fem dager med ferie, før jeg dro hjem igjen og fikk husarrest. Hahha!

GOING OUT

Ha en super lørdagskveld alle sammen! Nå er det duket for GIRLS NIGHT OUT 🙂

SAAAALG <3

GENSERE:
1. HER // 2. HER // 3. HER
4. HER // 5. HER // 6. HER Alle gensere, klikk HER   JAKKER:  
7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER
For alle jakker, klikk HER    SKO:
11. HER // 12. Dr. Martens HER (MÅ HA DISSE!!!) // 13. HER // 14. Ugg Australia HER Alle sko, klikk HER.   KJOLER:
15. HER // 16. HER
17. HER // 18. HER For alle kjoler, klikk HER   For å få 15% avslag på HELE kjøpet ditt, trenger du bare å oppgi koden SHOP15 i kassen! Salget varer såvidt noen dager, så det gjelder å kjappe seg! Selv skal jeg sette meg ned å shoppe litt nå. Det er spesielt mye å spare på jakker og sko, siden de er dyrere i utgangspunktet 🙂

SPA MIAMI

God ettermiddag! I dag har jeg hatt en utrolig deilig dag, om man ser vekk fra i dag tidlig. Må bare få sagt det igjen altså, jeg hater telenor. Uansett da, dro til Spa Miami ved Pilesredet for å deie meg litt. Først la jeg shellac negler, noe jeg anbefaler alle! Har tatt det én gang før, og er like fornøyd nå. Dessverre har jeg utrolig korte og svake negler nå siden jeg bare rev av akrylneglene mine som jeg hadde i sommer. Men men, de er fine likevel 🙂 Etter det fikk jeg en deilig ansiktsbehandling, og den kommer jeg til å komme tilbake til i et senere innlegg. Nå er huden min så myk som den aldri har vært før, så nå er jeg klar til å dra ut på byen ikveld! 

Alt i alt er jeg supefornøyd med både servicen og behandlingen hos Spa Miami. Om dere vil bestille kan dere gå inn på hjemmesiden HER eller ringe 22114929. Viktig å unne seg litt velvære nå før vinteren slår inn for fullt 🙂

ASOSIAL VÆRMELDER

Good morning! I går hadde jeg så utrolig vondt i hodet da jeg kom hjem, så jeg måtte bare legge meg rett inn på soverommet i mørket. Der sovnet jeg relativt tidlig, og våknet først nå. Utrolig deilig! Merker jeg har fått en skikkelig god natts søvn. Det er utrolig sjeldent jeg har vondt i hodet, eller vondt noen steder i det hele tatt – så kanskje det er derfor jeg sov så godt? Tror jeg må få vondt i hodet oftere!! Merket egentlig i hele går at jeg ikke var særlig i form. Dro en snartur innom The Body Shop lanseringen av samarbeidet de har med Leila Hafzi, men der ble jeg ikke lenge før jeg bare dro hjem. Noen dager er vel slik antar jeg, at du ikke føler for å være sosial og helst vil ligge alene med en god tvserie forran deg. Det er veldig lenge siden jeg har følt meg SÅ asosial, men men. Noen som kjenner seg igjen? I dag er formen tilbake slik den pleier å være, og jeg har en morsom dag forran meg! I kveld blir det faktisk ut på byen med noen herlige piker, og jeg gleder meg masse. Lenge siden jeg har vært ute på en torsdag, så det skal bli moro!


Lue – Acne // Skjerf – Acne // Jakke – dessverre utsolgt, men lignende med krage, bare 300kr HER   //  Jeans – Zara // Converse – HER

Nå er det så sykt kaldt ute her i Oslo har det er helt skummelt! Prøver så godt jeg kan å ikke oppdatere bloggen hver eneste dag med værmeldinger altså, men herregud. I går kveld skrudde jeg opp varmekablene på badet på det fulleste, noe jeg ikke trodde jeg trengte å gjøre før langt ut i oktober iallefall. HUFF!!! OG ET ALDRI SÅ LITE TIPS TIL DERE FRA MEG: ALDRI, DA MENER JEG ALDRI BYTT TIL TELENOR. OM DERE HAR DET, KOM DERE UNNA!!!! De har den mest horrible kundeservicen jeg noen gang har vært vitne til, og nå er jeg så irritert at jeg river meg i håret. Jeg husker den tiden jeg hadde OneCall jeg, det var tider. Verdens beste abbonement. Mens telenor? Nei, jeg vil faktisk heller spise en kakerlakk enn å bli værende hos de ut årskontrakten min. Koste hva det koste vil, jeg HATER telenor.

LIFESAVER

Woah, dagene bare flyr fra meg altså! Jeg fikk iallefall kjøpt meg nytt minnekort da, så da er bloggkrisen over. Hihi! Merket jeg fikk helt panikk av tanken på å bare legge ut mobilbilder til dere, for personlig hater jeg det på blogger. Det går liksom greit en gang i blandt, men sånn jevnt over så………….nei der mistet jeg poenget i hva jeg skulle si. Man må da vel få lov til å legge ut hvilke som helst bilder på sin egen blogg, om de så er tatt med Nokia 3410. Om den hadde kamera da? Nei, nok om det.. Har egentlig svært lite å fortelle dere i dag altså, det må jeg ærlig innrømme! På tirsdag drar jeg forresten til Bergen og blir der i over en uke, gleder meg sånn! Da skal Zara også være med i kofferten, så da slipper jeg å savne henne! Hihi.

ER DET MULIG

GUUUUUUD!!!!!!!! Jeg som har brukt dritlang tid på å prøve å få opp kamerastativet mitt, siden jeg ikke har brukt det på over ett år hadde jeg nemlig glemt hvordan man gjør det lavere. IQ test nummer en, men det var selvfølgelig dødslett da. Jeg kan være så blåst i toppen av og til atte hjeeeelp. Poenget da. Minnekortet mitt er ødelagt, så bildene jeg tok med kamera kan ikke lastes inn på datan. D.R.I.T.T. Får dra å kjøpe et nytt minnekort nå. For en kjedelig start på dagen. Blåonsdag! Nå skal jeg ta med det irriterte trynet mitt ut for å gjøre unna dagens gjøremål. Ha en fin dag!

BACK ON TRACK

I dag prøvde jeg så godt jeg kunne å stå opp da alarmen ringte, som var klokken ni. Det klarte jeg dessverre ikke, og våknet først nå. At jeg faktisk ikke er i stand til å stå opp så “sent” som ni en gang er skremmende. Akkurat samme som i går, da jeg hadde en avtale klokken elleve og klarte å prestere å våkne 11.40!!!! Jeg blir så innmarri oppgitt over meg selv altså, for her er det ikke mye “stå opp å grip dagen før fuglene fiser”-motivasjon. Heller litt sånn sov-til-du-våkner greie.

Uansett da. Nå er jeg back in Oslo og deilig er det! Nå kan jeg blogge skikkelig samtidig som jeg har et veldig spennende prosjekt på gang som MÅ bli bra! Men før alt dette skal jeg på Karl Johan Hudpleie å sette på nye vipper! Jeg ser seriøst sånn her ut uten altså.. Dette er så meg uten vippeextension..  

BOMBER JACKET

Hola! Det har vært en veldig travel dag i dag, men riktig så spennende! Har fartet rundt om i Oslos gater, og er nå endelig hjemme i leiligheten. Merker at det blir kaldere og kaldere ute nå, derfor har jeg i dag brukt min nye bomberjakke fra Never Naked. Den er så forbanna kul altså!
Den finner dere HER. De har den også i burgunder til de litt mer våggale, den finner dere HER! Hva syns dere? Jeg elsker den! Nå ligger jeg og Glenns med en aldri så liten smågodtpose hver og koser oss, utrolig deilig avslutning på dagen! Har dere gjort noe spennede i dag?