hjem til mors kjøttkaker

Beklager null blogging i dag, men fy så travelt det har vært! Rett etter jobb var det straka vegen hjem for å pakke ned og vaske ned leiligheten. Puff, nå er virkelig sliten altså. Holdt på i mange, mange timer. Nå ligger jeg og mamma som to slakt på hver vår sofa, jeg blogger mens hun ser på tv2sumo. Favoritt “kanalen” hennes. Haha! Jeg skal bo hos mamma til den 22.mars, da jeg har min siste jobbdag og flytter til Oslo. Woho! Kjenner det skal bli utrolig digg med middag servert, klærne vasket og litt mammakos for de neste ukene. Blir helt sikkert lei av det etterhvert også, for jeg har jo trossalt bodd for meg selv en stund.  Kvelden i går tok forresten en…interessant vending. Det som først var en sminkeløs Idolkveld ble til løsvipper og hæla i taket. Onsdag er Moldes lillelørdag, og vi dro like så greit en tur på byen. Det var jo den siste natten i leiligheten, så da måtte vi jo ha en siste fest! Jeg hadde uheldigvis pakket ned klærne mine tidligere på kvelden, så antrekket mitt var kanskje litt slapp kosekveld likevel. Vi koste oss iallefall, og det er det viktigste!
Hellstrøm fikk være med på festen også, heldiggrisen.  Ååå, se for et herlig bilde av Ragnhild og Zara forresten! For noen søtinger. 

I dag tidlig var det på jobb klokken åtte. Heldigvis fikk jeg Benedicte til å overnatte hos meg, slik at jeg kom meg opp i dag tidlig. Det var faktisk ikke noe problem i det hele tatt! Ingenting en Ibux eller to ikke kunne fikse iallefall. På bildet under hadde dessverre ikke smertestillende kicket helt inn enda, så jeg grudde meg litt til jobb. Men det gikk latterlig fint, skal jeg si dere! 
Her er forresten dagens outfit. Fint? Alt er seff fra Acne og Alexander Wang. Til og med den flekkete joggebuksen 😛 😛

sovedyr

God morgen, fine! Gud, en god natts søvn gjorde seg virkelig. Har hatt noen drittnetter med lite søvn siden helgen, og dette trengt jeg virkelig for å komme meg på bane igjen. Søvn er faktisk så utrolig viktig. Jeg kan ikke forstå hvordan jeg klarte å legge meg i 0300-tiden en skolekveld før i tiden. Nå er jeg heeelt kake om klokka passerer ett liksom. Jeg har blitt skikkelig kjerring, jeg vet det. Kunne egentlig tenkt meg å sove helt tiden, jeg. Husker da jeg var liten, og noen spurte meg om “hva det beste jeg visste” var, pleide jeg å si at det var å sove. Er ikke det litt spesielt for et barn å si? Man pleier jo som regel å svare is, godteri, barne-tv eller lek. Men neida. Det beste lille Julia Nyland visste var å sove.. 


Tee – HM, Jeans – BikBok, Sko – Jeffrey Cambell Ikveld blir det den siste tacokvelden i leilighten før jeg flytter ut, buhu!! Men, det skal bli godt med taco da. Gleder meg allerede. Må bare bli ferdig med 8 timer på jobb først. Vi blogges, tudelu!

min nye jobb i Oslo

Nå tenkte jeg endelig å skrive om min nye jobb i Oslo, siden det er mange som har spurt for tiden! Midt inni planleggingskaoset og jobbsøkingen for cirka to uker siden, så fikk jeg en melding av en tidligere “blogg-kollega” som jeg har jobbet med før. Han lurte på om jeg ville ha fast stilling på deres nye treningssenter, Studioday som ligger på Posthallen i Oslo. Jeg ble så glad at jeg hoppet i taket, og tok første fly til Oslo for å høre mer om arbeidsoppgavene mine. Jeg kommer til å stå litt i resepsjonen, samtidig som jeg jobber med markedsføring/arrangement og diverse. Er blandt annet markedsansvarlig for jentebølgen! Dette kommer til å bli en utrolig allsidig jobb, og jeg gleder meg som en gal til å starte! Konseptet til Studioday er at det skal være et eksklusivt treningssenter, med ikke en milliard medlemmer som foreks. Elixia eller Sats. De har også utrolig kule gruppetimer, som jeg gleder meg til å teste ut. Jeg får ikke sagt hvor mye jeg gleder meg til å starte i en ny jobb, og jeg føler virkelig at dette kommer til å bli en stor, men samtidig spennede utfordring. Her er noen bilder av senteret:

Er det ikke flott?! Jeg kommer til å jobbe utrolig mye med instragram/facebook-siden til senteret, så jeg hadde blitt kjempeglad om dere kunne følgt oss på Facebook HER, og instragram på “studiodayposthallen”. Det klør virkelig i fingrene etter å få startet opp skikkelig, og nå er det faktisk bare drøye tre uker igjen til det blir Osloborger av meg! Sjekk ut nettsiden deres HER! Om du er jente, over 17 år og bor i Oslo, kan du få et spesialtilbud på medlemskap på senteret av meg! Vil du være med å trene deg fram mot jentebølgen sammen med bl.annet meg, Andrea Badendyckog Alexandra Joner? Send meg en mail på [email protected] om du er interessert! 🙂 Alle jenter får knalltilbud på medlemskap! Kom dere opp av sofaen, og tren på mitt nye senter 🙂

neste stopp; Oslo!

God morgen alle!  Klokken ni kommer taxien for å kjøre meg på flyplassen, og nå prøver jeg egentlig å sjekke at alt som skal bli med til Oslo, er pakket ned i vesken. I dag skal jeg være med på “Ettermiddagen” på tv2, så skru gjerne på tvskjermen kl 17 for å se på! Jeg er usikker på akkurat når jeg kommer på, men jeg kan holde dere oppdatert i løpet av dagen 🙂 Siden turen ble på så kort varsel (fikk vite i går at jeg måtte skynte meg til Oslo), fikk jeg ingen barnevakt til Zara. Hun skal derfor bli med meg i dag, noe jeg egentlig gleder meg til. Det er så kjedelig å ta fly alene, og det blir mye morsommere når hun får sitte på fanget mitt å titte ut av vinduet. Ved mindre hun MÅ ligge i buret hele turen da? Er det noen som vet hvordan disse reglene er?

Jeg skal bare være i Oslo til ikveld, og tar flyet hjem til Molde allerede klokken 1945. I morgen er det vanlig jobb igjen, noe det forsåvidt er resten av uken. Jeg skal også flytte ut av leiligheten denne uka, og jeg har enda ikke startet å pakke(!!!!!!!!!!!!!!!!!). Åh, dette kommer til å bli noen travle dager.. Nei, nå får jeg litt angst her jeg sitter. Må dobbeltsjekke veska at alt er med, både til meg og Zara! Og dere, tusen takk for alle fine kommentarer dere legger igjen. Jeg blir helt satt ut over hvor mye fint som blir sagt! Det viser bare at leserne mine har “vokst opp” siden sist jeg blogget, da det var mer….blest i kommentarfeltet.  Tusen takk iallefall, det setter jeg utrolig stor pris på <3

walk of shame

… på flyet. Nå er jeg hjemme i Molde, men det var bare såvidt! Etter innspillingen måtte jeg dra rett avgårde til flyplassen. Hadde cirka en time på meg til å komme fra Karl Johan til Gardermoen da flyet mitt gikk, og det var ikke bare bare å få sjekket inn denne gangen. Siden jeg skulle ha med meg Zara, måtte jeg gå i enda en ny kø for å få betalt for henne, siden de ikke kunne ta betalt ved innsjekken. I sikkerhetskontrollen stod hele fotball-laget til Sandes Ulf, og det laget var ikke akkurat lite for å si det sånn… En milevis lang kø med trege fotballspillere som sikkert var slitne etter treningsleir eller noe. Da jeg endelig kom meg forbi kontrollen sprang jeg rett på Franks for å kjøpe meg en pølse, siden jeg ikke hadde spist på mange timer. Den vurderingen var tydeligvis svært dårlig, i og med at jeg ikke rakk flyet. Eller, jeg gjorde jo det. Men da jeg kom til gaten var den visst stengt, og de nektet meg først ombort. Jeg ringte til mamma å hylgren, og sa at hun måtte bestille ny billett til meg morgenen etter. Plutselig ropte det en mann på meg, og jeg fikk komme med på flyet likevel. Jeg har aldri vært så skamfull som da jeg trasket inn i et stappfullt og tydelig irritert fly, som måtte vente enda lengre på at den dumme, blonde passasjeren (meg) bare skulle ha seg en pølse på Franks. Litt av en walk of shame.  Selvom reisen hjem kanskje ikke var kjempetrivelig, så har jeg iallefall hatt en super dag i Oslo! Innspillingen gikk bra, og jeg er stortsett fornøyd.
Min fineste June ble med backstage for moralsk støtte, helt supert det! På greenroom før sending hadde vi det mye moro. Her med Eirik fra Idol. Stem på han i morgen! En av mine favoritter. 
WOW!!! Her var jeg fotogen gitt! Jeg bare; “du må ikke ta tommel opp, det er så teit!”, så stappet jeg tommelen hans ned igjen. 

Her ble jeg og Hallgeir fra Luksusfellen briefet før vi gikk inn til sending. For en utrolig trivelig, og ikke minst smart fyr! 

Som sagt over, for en super dag! Nå skal jeg hoppe til sengs, før det blir opp tidlig igjen i morgen. Åh, som jeg gleder meg til helg. Skal sove bort både lørdag og søndag, det er helt sikkert.

litt som i 2009

God dag, fra hovedstaden! Skal ikke opp til tv2 før klokken 17, så nå har jeg god tid til å være med venninner å kose meg når jeg først er i byen. Nå sitter jeg hos Torild, og vurderer å ta meg en liten time søvn. Jeg sliter sånn med å sove for tiden, og akkurat nå er det såvidt jeg klarer å holde øynene åpne. Au. Sovnet på flyet i sta også, det var sikkert et kjempesjarmerende syn. Dobbelthake, slagg og hengehode. Mmm.  Senere drar jeg opp mot Karl Johan for å møte June, for hun drar jeg nemmelig med meg på sending etterpå. Moro når man kan dra med en venninne! Imens skal Torild passe på Zara, før jeg drar rett på flyet til Molde ikveld. Åh, merker jeg egentlig bare skriver tull nå. Litt sånn Julia Nyland i 2009, der jeg detaljert forklarte hvilken buss jeg tok hjem fra skolen og hvilken farge jeg hadde på sokkene mine. 

Zara ser iallefall ut til å kose seg i sin nye hjemby. Her er det såååå mye å se på. Dere skulle sett henne på flytoget i sta. Bare kikket ut av vinduet mens hodet gikk fram og tilbake. Klarte liksom ikke helt å bestemme seg for hva hun skulle se på først. Hahah.  Nei, hjelp. Nå må jeg faktisk sove litt før jeg besvimer. Natta så lenge.

uinterresante videoklipp fra bursdagen min

Før dere får se filmen, her er kritikken jeg gir meg selv: 1. Dette er den dårligste videodagboken i historien.
2. Jeg har tilbakestående stemme.
3. Jeg virker generelt tilbakestående.
4.  Jeg glemte å filme de morsomme tingene som skjedde, og bare filmet masse gåing.
5. Jeg glemte å filme fra selve kvelden.
6. Denne videoen er totalt uinteressant.    Vel, det er vel nå jeg kan si til meg selv; bedre lykke neste gang? Jeg får prøve igjen ved en annen anledning, og da skal jeg være flinkere. Lover.

nattevåken

All våken-tid må man jo utnytte seg av. Jeg er ikke den personen som ligger å vrir seg i senga om jeg ikke får sove, uansett når på døgnet det er. I natt våknet jeg klokken halv tre, og da var jeg lys våken. Jeg ble stresset fordi jeg visste jeg hadde så mye å gjøre, derfor sto jeg like så greit opp, slengte en grandiosa inn i ovnen og startet å redigere filmen fra bursdagen min. Den ble uheldigvis litt….dårligere enn jeg hadde sett for meg. Mye fordi jeg hele tiden glemte å filme da det faktisk skjedde noe kult, men var derimot ekstremt flink da jeg gikk i trapper, inn i biler osv.  Den får bli som den blir, så kan jeg prøve meg igjen ved en senere anledning. Litt morsomt å ha filmer også, og ikke bare bilder i hvert eneste innlegg! Nå står den å koker seg ferdig i iMovie, og det er “””bare””” to timer igjen. Åh.  Nå på natten føler jeg at verdenen er helt annerledes. Jeg blir en helt annen person, med nye tanker, ideer, følelser og jeg føler meg generelt rar. Det er kanskje en god grunn til at man sover på natten, for om jeg skulle vært så stressa og emosjonell på dagtid hadde jeg blitt utslitt. Det er som om det er først nå jeg har tid til å tenke over ting, og over livet mitt generelt. Det er som om jeg ser meg selv fra et annen synspunkt, og for å være helt ærlig så skremmer det meg. Jeg har hundre baller i luften, men akkurat nå er jeg usikker på om jeg klarer å fange alle. 

heldig jente

Åh, i går hadde jeg en virkelig fin dag fra ende til annen. Mamma, pappa, brødre, tanter, onkel, bestemor og søskenbarn tok seg turen til leiligheten min halv fem i går, for å ta noen glass vin før vi dro videre for å spise. Fikk så mange koselige gaver, og alt de hadde stelt istand! Jeg er så heldig som har en så flott familie rundt meg, og i går koste vi oss virkelig sammen med herlig drikke og god mat. Etter middagen dro jeg og søskenbarnet mitt hjem til meg igjen, der det var duket for jentevors og kos. Dessverre ble det litt for mye innabords for meg, siden jeg konstant hadde hatt noe i glassen siden 1630. Hjelpe meg! Haha. Hadde en kjempekul kveld på byen likevel da. Det jeg husker iallefall.  Mistet lommeboken min også, noe så typisk!! Heldigvis var det en veldig søt jente som fant den på bakken, og ringte meg med en gang. Jeg elsker ærlige mennesker! Kamera ble dessverre helt bortglemt i løpet av kvelden, så dette er de eneste bildene jeg har. Fikk filmet litt i går da, så nå skal jeg sette igang å redigere videodagboken jeg har lovet dere! Den kommer ut i løpet av kvelden, om jeg klarer å redigere den ferdig 🙂 Hvilket program er best forresten? Jeg bruker mac!

20

  Kjapt innlegg før jeg fyker ut av dørene! Nå skal jeg på lunsj til bestemor, noe jeg gleder meg veldig til! Er alltid så koselig hos henne <3 Dessuten har jeg ikke spist frokost enda, om du ser vekk ifra potetgullet og smågodtet fra i går som jeg gomlet i meg i sta. Healthy living ass. Tar outfitbilder senere, som er litt bedre enn speilbilder med iPhone.. Haha! Senere skal jeg en tur å se om jeg finner noe å ha på meg ikveld. Jeg har gledet meg til denne dagen helt siden jeg fylte 18, og jeg har ikke planlagt noe å ha på meg. Det er så typisk Julia, fikser alltid ting i siste liten. En skikkelig irriterende uvane.  Så langt har bursdagen min vært bare kos. Fått gjort ferdig det meste til ikveld, så nå kan jeg egentlig bare nyte resten av dagen med herlige mennesker, god mat og litt innabords. Ah, akkurat slik bursdager skal være!