walk of shame

… på flyet. Nå er jeg hjemme i Molde, men det var bare såvidt! Etter innspillingen måtte jeg dra rett avgårde til flyplassen. Hadde cirka en time på meg til å komme fra Karl Johan til Gardermoen da flyet mitt gikk, og det var ikke bare bare å få sjekket inn denne gangen. Siden jeg skulle ha med meg Zara, måtte jeg gå i enda en ny kø for å få betalt for henne, siden de ikke kunne ta betalt ved innsjekken. I sikkerhetskontrollen stod hele fotball-laget til Sandes Ulf, og det laget var ikke akkurat lite for å si det sånn… En milevis lang kø med trege fotballspillere som sikkert var slitne etter treningsleir eller noe. Da jeg endelig kom meg forbi kontrollen sprang jeg rett på Franks for å kjøpe meg en pølse, siden jeg ikke hadde spist på mange timer. Den vurderingen var tydeligvis svært dårlig, i og med at jeg ikke rakk flyet. Eller, jeg gjorde jo det. Men da jeg kom til gaten var den visst stengt, og de nektet meg først ombort. Jeg ringte til mamma å hylgren, og sa at hun måtte bestille ny billett til meg morgenen etter. Plutselig ropte det en mann på meg, og jeg fikk komme med på flyet likevel. Jeg har aldri vært så skamfull som da jeg trasket inn i et stappfullt og tydelig irritert fly, som måtte vente enda lengre på at den dumme, blonde passasjeren (meg) bare skulle ha seg en pølse på Franks. Litt av en walk of shame.  Selvom reisen hjem kanskje ikke var kjempetrivelig, så har jeg iallefall hatt en super dag i Oslo! Innspillingen gikk bra, og jeg er stortsett fornøyd.
Min fineste June ble med backstage for moralsk støtte, helt supert det! På greenroom før sending hadde vi det mye moro. Her med Eirik fra Idol. Stem på han i morgen! En av mine favoritter. 
WOW!!! Her var jeg fotogen gitt! Jeg bare; “du må ikke ta tommel opp, det er så teit!”, så stappet jeg tommelen hans ned igjen. 

Her ble jeg og Hallgeir fra Luksusfellen briefet før vi gikk inn til sending. For en utrolig trivelig, og ikke minst smart fyr! 

Som sagt over, for en super dag! Nå skal jeg hoppe til sengs, før det blir opp tidlig igjen i morgen. Åh, som jeg gleder meg til helg. Skal sove bort både lørdag og søndag, det er helt sikkert.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg