EN NY START

Er det bare meg som føler denne helgen har vært veldig lang? Egentlig har den jo såvidt begynt! Dagen i går vil jeg helst bare glemme av mange grunner, jeg orker helt ærlig ikke å verken tenke på det eller skrive om det. Da er det jo så fint at livet går videre, og i dag er en ny dag til å gjøre akkurat hva man vil! Akkurat nå har jeg mest lyst til å stupe inn i treningsklærene og dra på Sats, så det gjør jeg nok også. Først må jeg bare lure meg forbi smågodtposen som står på kjøkkenbordet, hvis ikke blir den fort frokost 😉 Haha!

outfit


Topp HER og solbriller HER 9829;

MILA

Treningsmotivasjonen er endelig tilbake, og det føles helt fantastisk! I dag var jeg å trente på Sats Nesttun her i Bergen. Egentlig bruker jeg å trene på den i sentrum, men siden den ikke åpnet før 11 i dag dro jeg like så greit på den andre. Herregud, for et sykt fint senter det var! Mye større og nyere enn det jeg har trent på til nå. Spørs om jeg må dra dit oftere altså 😀 Sprang en mil i dag og tenkte at det var nok. Nå kommer Kristoffer straks hjem, så jeg er i full sving for å fikse litt lunsj til oss. Magen min skriker etter mat! Jeg tror det er noe galt med forbrenningen min for tiden, for jeg er sulten HELE tiden selvom jeg spiser godt. Men men, satser på at det er fordi forbrenningen min er så høy!

Ikveld skal vi til et vennepar å spise og kose oss med deilig vin. Føler meg så voksen når vi skal på dobbeldate med et vennepar, haha! Det er liksom sånn mamma og pappa driver med. Jeg er jo bare 21?! Jeg syns iallefall det er utrolig koselig, og vi koser oss alltid SÅ mye sammen med GK og Tommy, så dette blir bra! Dere kan jo gjette hva som står på menyen? Biff! Jeg får trumfet igjennom ønsket mitt hver gang, hihi 🙂

JEG STO!!!!!!!!

Herregud jeg er så glad! På denne tiden i går satt jeg her hjemme og var kjempelei meg og usikker fordi jeg var en million prosent sikker på at jeg kom til å stryke på spansk muntlig eksamen. Men vet dere hva, jeg klarte det! Jeg fikk faktisk presset ut såpass med spanske gloser at jeg fikk en ståkarakter, og for det er jeg helt latterlig fornøyd. Nå er jeg ferdig med fem av fem eksamener, og alle sammen har gått utrolig bra! Den eneste jeg ikke vet karakteren på enda er spansk skriftlig. PLIS LA MEG STÅ! Har hørt det er utrolig mange som stryker i spansk, så jeg må innrømme jeg er sinnsykt nervøs..

Uansett! For nå så er jeg overlykkelig fordi jeg er ferdig, så får jeg bare vente i spenning på den siste karakteren 🙂 I dag kommer det til å bli en veldig travel men morsom dag. Først på agendaen nå står frokost etterfulgt av trening. Ha en digg fridag alle sammen!

OBSESSED

Åh, er ikke dette fine været helt fantastisk? Klarer virkelig ikke annet enn å smile av lykke! Jeg blir også helt shoppinggal av denne varmen. Så mange kjoler, så mye fint vær, så liten tid! Se på disse tre kjolene da, er de ikke HELT fantastiske? Åh.. Nå skal jeg fortsette denne finværsdagen med middag og sprudlevann, håper dere kose dere like mye som meg 9829;


HER / HER / HER (adlinks)

TASTATURPARTY

 Hei og god morgen! Jeg sovnet med macen i sengen i natt, og gjett hvem som tydeligvis har hatt fest over tastaturet mitt mens jeg var i drømmeland? Zara! Jeg har aldri sett så mange hundehår på macen min før, og jeg må garantert sende den inn til rens siden hårene setter seg fast mellom tastene. Det er både sykt ekkelt og sykt irriterende. Jeg vet om en liten frøken som skal sove på gulvet i natt iallefall! I dag har jeg min aller siste eksamen og det er så deilig å tenke på! Dessverre er det også den eksamenen jeg garantert kommer til å stryke i, så fram til klokken fire skal jeg gjøre alt i min makt for å lese til meg kunnskap. Dette blir min femte og siste eksamen som sagt, og jeg er faktisk fornøyd at det gikk så bra på de fire første. Jeg får bare gjøre mitt beste etterpå, og mer enn det kan jeg faktisk ikke gjøre 🙂

SAFTJUNKIE

Tre bildet som beskriver min morgen. 1. “Nå skal jeg ta bloggbilder og da må jeg rydde kjøkkenbordet fri for smuler og gastromat! Opsi der kom jeg borti kameraknappen og tok bilde”. 2. Nyter en deilig kopp kaffe. Hva skjer med å plutselig bli avhengig av det da? Er ikke det for gamle mennesker? 3. Nei nå vil jeg ikke ha mer kaffe, da drikker jeg saft i stedet og glor ut på det fine været. 

Jeg er like hekta på den nye saften til Zero som jeg er på både kaffe og snus. Den med grapefruit og guava! Det står jo at det skal være så bra uten kalorier og hele pakka, men har jeg  noen smarte blogglesere som vet om den saften er “””farlig”””? Det er jo så mye drama rundt sukkerfri brus, aspartam og kunstig søtning for tiden at jeg får helt fnatt! Men det skal sies at jeg kommer til å droppe denne saften om den kun viser seg å være like full av tull som alt annet. Hihi.

Til dere som har brukt hele to minutter av livet deres til å lese mitt meningsløse innlegg om saft må jeg bare beklage. Nå skal jeg på beauty lounge for å fikse vippene mine, hurra!

KLEDD FOR STORM OG CANNABIS

Nå skal det sies at det ikke regner her i Bergen, og det kommer heller ikke til å gjøre det de neste to ukene i følge storm.no. *Bank i bordet*. Men vet dere hva, jeg har kommet ett skritt nærmere å bli en ekte bergensboer! I går fikk jeg min aller første regnjakke 😀 Og nei, det er ikke tull. Jeg tror faktisk jeg aldri har hatt en regnjakke før, om man ser bort ifra de fra Helly Hansen som var så kult for et par år siden, som jeg brukte hver dag om det var sol eller snø.. Haha! Nå mangler jeg bare støvler og en paraply så er jeg rustet for alt Bergen har å by på. Jeg har alltid tenkt at regnjakker er sånne grusomt stygge jakker som verken passer til sko eller vesker, og har derfor aldri tenkt å skaffe det før. Men denne fra Tretorn likte jeg virkelig, og om jeg får si det selv så syns jeg faktisk den er ganske kul.


Jakken er fra junkyard HER og Nike-skoene HER. Genseren jeg har på meg er fra nvrnkd og den finner dere HER 9829; Treningstightsen er fra Casall! (Sponset jakke og sko)

Hva syns du?

Nå har jeg nettopp skjært opp en kilo vannmelon (og ja det er en hel kilo, jeg veide den), og alt det skal jeg spise alene. Jeg er vannmelonhektet for tiden skjønner dere. Det er helt latterlig hvor fort jeg blir avhengig av ting.. Jeg er glad jeg aldri har prøvd narkotika for eksempel, da hadde jeg nok vært tungnarkis og hjemløs på flekken kjenner jeg meg selv rett. Hjelp! Det er jo så mye diskusjoner rundt å legalisere cannabis for tiden forresten, jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er den mest aktive innenfor den debatten siden det er ikke noe jeg driver på med selv, men jeg har ingenting imot det! Hva mener du?

VIPPE OG NEGLEFIN

Hola! Nå føler jeg meg freshere enn på lenge 😀 Skulle egentlig bare fikse vippene mine hos Beauty Lounge i dag, men vi fant ut at vi skulle legge nye negler også! Som alltid er jeg strålende fornøyd. Visste dere forresten at akrylen på neglene mine er akkurat den samme som jeg tok på for over 2 måneder siden? Akryl er SÅ utrolig sterkt og holder seg helt sykt lenge. Det eneste vi har gjort er å fylle litt i etterveksten og filt de i andre fasonger!

Franske negler med mandelform. Jeg elsker fransk manikyr! Føler det er så rent og klassisk, dessuten passer det til alle antrekk, alltid 9829;

En annen ting de har startet med der er Henna tatoveringer! Jeg skal prøve å ta selv senere, men jeg må tenke litt på hva og hvor jeg skal ta den. Det er jo kjempelurt i forhold til vanlige tatoveringer som man blir lei av, for henna varer bare 2-3 uker 🙂 Jeg har jo en tatovering fra før i nakken, og jeg vet jo selv hvor dritlei jeg er av den nå, selvom jeg syns den var SÅ kul da jeg tok den. Huff!

For timebestilling til vipper, negler, henna eller en av de mange behandlingene de har, så kan dere ringe 408 72 160. De holder til i Bergen sentrum i strandgaten 6 9829; Mine behandlinger der er forresten sponset!

SLITER DU MED TRENINGSMOTIVASJON?

Det er jo ingen hemmelighet at jeg har vært ganske seriøs med treningen de siste månedene, og motivasjonen min har egentlig alltid vært på topp. Men den siste tiden jeg har virkelig slitt med å komme meg på trening og vært like flink med kostholdet som før. Jeg trener alltid minst 3-4 ganger i uken, men når jeg først er på trening så gjør jeg liksom ikke like mye som før. I stedet for å springe 10km så løper jeg såvidt 5km, og jeg gjør bare halvparten av styrkeøvelsene jeg egentlig har planlagt.

Kostholdet mitt er jevnt over bra, men jeg er så svak for godteri for tiden at det er helt latterlig. Nå kom Kristoffer nettopp hjem med en stor godtepose, og selvom jeg enda ikke har rørt den kan dere vedde på at jeg er i bunnen av posen innen en time. Det er ikke bra, jeg nekter å ødelegge alt jeg har jobbet så hardt for!! Så hva skal man gjøre når motivasjonen er på bunn?

1. Endre tankegangen. Litt trening er bedre enn å ikke dra på trening i det hele tatt. So what om jeg bare løp halvparten så langt som planlagt, 5km er jo likevel ganske bra i forhold til alternativet som er 0km?

2. Selvom det har vært en usunn og slapp helg så er mandag ALLTID en ny start. Kom deg på trening og glem at helgen i det hele tatt eksisterte! Man må ikke fortsette i dårlige vaner selvom det kan være vanskelig å snu de om.

3. Kjøp nytt treningstøy. Det gir så sykt mye motivasjon! Selvom man kanskje ikke har flere tusen kroner å rutte med så finnes det for eksempel utrolig mange fine treningstopper og gensere på HM til en billig penge! Bare en ny overdel kan gjøre underverker, tro meg 😀 
 


Jeg har for eksempel fått nye Nike Free Run (fra junkyard HER), og jeg merker jeg gleder meg maks til å dra på trening i morgen – noe jeg ikke har gledet meg til på lenge. 

4. Ikke gi opp. Jeg merker selv at det bare er et ork å trene om dagen, men dette er bare en periode. Jeg kan heller kutte ned på treningen og kanskje bare trene tre ganger i uken i stedet for seks, og vente til motivasjonen kommer tilbake. Det er jo kostholdet som er viktigst uansett! Og som jeg sa tidligere – litt trening er tusen ganger bedre enn ingenting.

Nå håper jeg bare motivasjonen kommer tilbake fort, for jeg er jo veldig glad i å trene. Men jeg merker at det ikke er like motiverende etter en fuktig og usunn helg, personlig føler jeg da at alt er ødelagt. Men det eneste som kan ødelegge det er om jeg fortsetter helgen på mandag. Som jeg liker å tro så er mandag en ny start, og det vil såklart si førstkommende mandag, og ikke mandag om to år 🙂