VIPPE OG NEGLEFIN

Hola! Nå føler jeg meg freshere enn på lenge 😀 Skulle egentlig bare fikse vippene mine hos Beauty Lounge i dag, men vi fant ut at vi skulle legge nye negler også! Som alltid er jeg strålende fornøyd. Visste dere forresten at akrylen på neglene mine er akkurat den samme som jeg tok på for over 2 måneder siden? Akryl er SÅ utrolig sterkt og holder seg helt sykt lenge. Det eneste vi har gjort er å fylle litt i etterveksten og filt de i andre fasonger!

Franske negler med mandelform. Jeg elsker fransk manikyr! Føler det er så rent og klassisk, dessuten passer det til alle antrekk, alltid 9829;

En annen ting de har startet med der er Henna tatoveringer! Jeg skal prøve å ta selv senere, men jeg må tenke litt på hva og hvor jeg skal ta den. Det er jo kjempelurt i forhold til vanlige tatoveringer som man blir lei av, for henna varer bare 2-3 uker 🙂 Jeg har jo en tatovering fra før i nakken, og jeg vet jo selv hvor dritlei jeg er av den nå, selvom jeg syns den var SÅ kul da jeg tok den. Huff!

For timebestilling til vipper, negler, henna eller en av de mange behandlingene de har, så kan dere ringe 408 72 160. De holder til i Bergen sentrum i strandgaten 6 9829; Mine behandlinger der er forresten sponset!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg