GODT DET ER OVER

KJOLE HER

Det er godt å ha jul, men det er søren meg godt den ikke varer for lenge også. I morgen er jeg offisielt back on track, og den siste feriedagen skal nytes til det fulle. Har så ekstremt mye å fortelle dere!

Julen min har vært sånn midt på treet. Har kost meg mye med familien og venner jeg ikke ser så ofte. Spist alt for mye god mat, sovet lenge og prøvd å finne roen. Det gikk sånn halvveis, hehe. Nå merker jeg at både kropp og hode er klar for endringer. Det er som jeg har gravd meg selv ned i et mørkt hull det siste halvåret, med mangel på bedre forklaring. Det blir nye tider fremover, og jeg gleder til å ta med dere på reisen. Håper alle nyter romjulen og at dere har det fint. Takk for at du leser ♥

FEBERTÅKE

Nå har jeg vært syk siden 1. juledag og merker at hodet ikke er helt med. Var nesten rart å logge inn på bloggen nå. Hva bruker jeg å skrive her liksom? Akkurat nå sliter jeg med å prate med mine nærmeste, og er en helt ubrukelig samtalepartner. Urolig i kroppen og tom i hodet. Merker jeg er SÅ ferdig med 2018 nå. 2019 må bare bli bra ♥

Dette er siste kveld i Molde, og dere kan jo gjette hva tiden blir brukt til. Familieselskap, som det florerer av i julen. Kan ikke huske sist jeg brukte penger på mat? Haha! Det blir nok veldig koselig. Vi snakkes mer i morgen!

MELLOM HVERT GJESP

ANNONSE – Affiliatelinker

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER (tilbake på lager!) / UGGSHER

Hva skal man si om julestria.. Jeg er enda et barn som bare observerer mamma stresse rundt for å handle inn alt, mens jeg omtrent bare ligger på sofaen å gjesper midt mellom alle episodene av real housewives. Her kommer man til dekket bord på alle mulige måter. Og herregud så trøtt man blir av å bare slappe av?! Uansett, veldig deilig. Noe annet kan jeg ikke si! Dessuten er det bare å nyte den slappe tilværelsen mens den varer, for i morgen av så smeller det. Bokstavelig talt. Da er programmet stappfullt helt til jeg reiser igjen, så jeg skal nyte hvert gjesp, hver episode og hvert liggesår jeg får frem til i morgen.

Nå skal jeg opp til pappa å spise grøt. Til middag? Personlig syns jeg ikke grøt er middagsmat i det hele tatt, men man må jo bare takke pent for invitasjonen. Vi snakkes senere!

BACK ON TRACK + 70% PÅ NAKD

ANNONSE – Affiliatelinker nakd

LATEST NEWS ♥

(Linker: grå knit · hvit genser · leogenser · svart bomber · leojakke · beige bluse)

Hei dere! Hows life? ♥ I går gikk store deler av dagen til å sove. Har vært småsjuk en ukes tid nå, og i går føltes det endelig ut som jeg fikk tatt knekken på siste rest. Våknet i dag pigg og fresh (etter en dusj vel og merke), og nå er jeg klar for å endelig utforske hva Molde by har å tilby denne julen 😉 Er vel ikke mye forandringer siden sist, men alltid like koselig å komme hjem!

Ellers har NAKD startet julesalget sitt, og har opptil -70% avslag på flere tusen varer! Av erfaring har NAKD blitt utroooolig populært hos oss norske babes den siste tiden, så de beste varene går fort – her gjelder det å kjappe seg. Under har jeg samlet mine favoritter, samt link til hele salget. De har forresten gratis frakt, og det er heller ingen toll:-)

HELE SALGET FINNER DU HER ♥

Koden “NYLAND15” gir også 15% rabatt på alle ordinære varer!

Nå skal jeg stelle i stand til en koselig brunsj før jeg får besøk. Deilig å være i god form igjen!

NOE JEG HAR SAVNET

MOLDE ♥

Å tenke på at jeg skal våkne opp til denne syke utsikten i over ti dager er helt fantastisk. Det er så deilig å være hjemme i Molde, og jeg tror ikke jeg skjønner selv hvor mye jeg trengte det. I dag tidlig våknet jeg syv av meg selv (irriterende når man vil sove ut), men det gjorde ingenting. Jeg tuslet inn på kjøkkenet, lagde meg en stor toast med ekstra ost og så på Dr. Phil fra sofaen. Her ligger jeg enda, og merker at hvilepulsen er på vei. De eneste planene jeg har i dag er å møte Eline i kveld, ellers har jeg ikke tenkt å stresse med noe. Bare late meg på sofaen, spise god mat, finne en serie å se på og ikke ha et fnugg av dårlig samvittighet for det. Hvorfor får man egentlig så dårlig samvittighet av å slappe av? Er det fordi vi lever i et prestisje-samfunn der man bare skal jobbejobbejobbe hele tiden? Jeg vet ikke. Og jeg bryr meg ikke spesielt mye akkurat nå.

Ville bare titte innom for å vise dere den fantastiske utsikten! Nå skal jeg trykke play på Dr.Phil igjen. Dagens episode er om en instakjendis som har blitt hacket. Så det  blir spennende å se om de finner den skyldige 😉 Haha.

JEG ER I PUBERTETEN PÅ NYTT

I går hørte jeg på siste episode av podcasten til Kristina og Belinda (den heter Andersen og Jakobsen og anbefales på det sterkeste!!). Belinda sa noe jeg kjente meg utrolig igjen i, og det er at man går igjennom en ny “pubertet” i tyveårene. Da hun sa det, var det som om alt jeg har stresset med om dagen ga mening.

I går kveld skulle jeg og kjæresten ha en koselig siste kveld før jeg reiste hjem til jul. Jeg hadde laget risotto (ikke at det er så viktig), og da maten var klar ringte telefonen hans og han svarte. Da surna det helt for meg, og jeg ble fly forbanna fordi maten sto klar og han valgte å prate hele ti minutter i telefonen. Dette er jo en filleting som “normale” meg hadde sett rett forbi, men jeg er så ekstremt full av følelser og tanker om dagen at ingenting skal til for å gjøre meg emosjonell. Jeg var pottesur hele kvelden, og vår koselige kveld som egentlig skulle bestå av god middag, smågodt og film endte opp med at jeg i protest gikk opp på soverommet å pakket kofferten min i sinne. Way to go Julia. Jeg skjønner jo selv hvor idiotisk det er, og jeg må si det er fryktelig slitsomt å ha det sånn?! Det er som om jeg er en 15-åring igjen og ikke er i kontakt med meg selv og følelsene mine i det hele tatt, og at jeg ikke klarer å tenke logisk men tar alle beslutninger basert på følelser. Akkurat som i går kveld.

2018 for meg har vært høyt og lavt. For første gang i mitt liv stresser jeg over å ikke ha “kommet lengre”. Nå om dagen så er jeg ikke helt meg selv, noe dere kanskje har merket på mine sosiale medier. Hvordan skal jeg dele av livet mitt, når jeg føler jeg ikke vet hvem jeg er lengre? Det er så utrolig vanskelig, og det sitter så ufattelig langt inne å publisere noe som helst om dagen. Jeg vil bare sove hele tiden, og våkne opp til svarene på livets store spørsmål. Haha, jeg innser jo hvor teit jeg høres ut. Men, bare å få skrevet det ned på papiret hjelper veldig.

Jeg må nok bare innse at jeg ikke vil få alle svarene i dag. Akkurat nå går jeg igjennom puberteten, 25-årskrisa eller kall det hva du vil. Det er som om jeg blir kjent med meg selv helt på nytt. Som om jeg går igjennom alle valg, verdier og meninger all over again og reflekterer om det virkelig er meg. Jeg forstår godt om dette innlegget ikke gir noen mening i det hele tatt for andre enn meg, hehe. Nå er jeg uansett på flyplassen å venter på flyet mitt hjem til kjære Molde. Tilbake til røttene. Der burde det kanskje finnes noen svar?

 

HELG PÅ EKTE

JAKKEHER / SUNNIESHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

Nå har jeg hjulpet til med åpningen av vår nye REGN-butikk i nøyaktig to uker. Om det er onsdag eller søndag spiller ingen rolle, og noen helgefølelse har jeg ikke hatt siden november. I dag tidlig sa en kunde “god helg” til meg da hun forlot butikken. God helg? Hva, er det fredag?! Eller er det lørdag?? Jeg skjønner ikke. Så innså jeg at fysøren, det er jo faktisk fredag, rettere sagt den siste dagen jeg står i butikken her på Sartor! WÆÆ hvor har tiden blitt av?! Okei, det føles ut som en halv livstid siden vi åpnet her for knappe to uker siden, samtidig kan jeg ikke forstå hvor dagene har gått.

Klokken fem ringer det inn til helg, og lykken med å åpne butikk på et senter er at de har vinmonopolet her! Jeg skal løpe rett innom å kjøpe en flaske, nei vent… en kartong med rødvin! Skal drikke alt alene i kveld for å feire! Holdt på å skrive “neida bare tuller”, men det er jo sannheten. Eller kanskje ikke hele kartongen, da må jeg nok pumpes – og sånn ønsker man jo ikke å starte helgen. Kan gi bort et glass til typen (kanskje).

Men fra spøk til alvor – jeg gleder meg virkelig til å slappe av nå altså. Det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem er å ta meg en lang dusj. Hårkur, ansiktsmaske, body lotion og en myk joggis. Som jeg gleder meg!

 

-20% PÅ HELE NELLY.COM, KUN I KVELD

ANNONSE – Affiliatelinker

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Nå er vi over halvveis til julaften dere! ♥ Merker det kribler i hele kroppen etter å komme meg hjem til Molde. Har ikke vært der siden i sommer, så savnet er stort. For å feire at julen er rett rundt hjørnet, kjører nå Nelly på med -20% på HELE siden. Rabatten varer kun frem til midnatt i dag, så her gjelder det å være kjapp!

SHOP HER ♥

DESEMBER 2017

 

DESEMBER 2017 ♥

Desember er vel den tiden av året da plutselig alle skal starte å reflektere over livet. Inkludert meg selv. Jeg tok et dykk i arkivet fra desember 2017, altså nøyaktig ett år siden til de som liker å få det inn med teskje. Jeg føler jo 2018 har vært litt sånn… wtf? For et meningsløst år. Men, når jeg tenker på hvor jeg var på den tiden kontra nå så skjønner jeg jo at 2018 generelt har vært sinnssykt innholdsrikt! Både på godt og vondt. Livet har totalforandret seg, mildt sagt. Egentlig bruker jeg å være ganske flink til å skrive ned refleksjonene mine, men akkurat nå finner jeg ingen ord.

Men, jeg føler meg ferdig med 2018. Målene for 2019 er satt, og de fleste er på jobbfronten. På det private så går ting virkelig på skinner om dagen, selv om jeg av og til syns det kan være vanskelig å kombinere forhold i Bergen og det sosiale i Oslo. Likevel er det ikke noe jeg ønsker å bytte ut, for livet er jo litt sånn… komplisert. Jeg får heller prøve meg på et refleksjonsinnlegg en annen dag, når jeg ikke er trøtt som en padde og er litt mindre morragretten.

EN PERFEKT DATE NIGHT

Vi er kanskje litt nørd, men hver måned feirer vi forholdet vårt. Partneren min Janne sa at det var utrolig teit å feire fem-måneders-dag og halvtårsdag. Han mente det var like jævlig som de som sier at babyen sin er tretten måneder i stedet for ett år. Typ. Men men, you do you sier jeg bare! På lørdag hadde vi en halvtårsfeiring på etterskudd! Jeg må bare dele oppskriften på sjøkrepsene over. De var så god at jeg har lyst å spise det hver dag for resten av livet. Skjær krepsen i to, smør på et godt (les: godt) lag med hvitløkssmør før du drysser over parmesan. Ha det i ovnen i ca ti minutter, og voila! Det beste du noen gang kan tenke deg av mat, haha.

Ellers spiste vi også reker og  krabbe. En skikkelig skalldyrskveld. Sånn mat tar jo gjerne litt tid å spise, og det er så utrolig hyggelig å sitte flere timer med bordet å kose seg med god mat, vin og enda bedre samtaler. Jeg er virkelig utrolig heldig som har funnet en så fantastisk mann ♥

MY MAN ♥♥♥

Mmmm! På lørdag tenkte vi å prøve ut den samme oppskriften som på sjøkrepsene med krabbe i stedet. Det var altså bare forbanna digg.