HELG PÅ EKTE

JAKKEHER / SUNNIESHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

Nå har jeg hjulpet til med åpningen av vår nye REGN-butikk i nøyaktig to uker. Om det er onsdag eller søndag spiller ingen rolle, og noen helgefølelse har jeg ikke hatt siden november. I dag tidlig sa en kunde “god helg” til meg da hun forlot butikken. God helg? Hva, er det fredag?! Eller er det lørdag?? Jeg skjønner ikke. Så innså jeg at fysøren, det er jo faktisk fredag, rettere sagt den siste dagen jeg står i butikken her på Sartor! WÆÆ hvor har tiden blitt av?! Okei, det føles ut som en halv livstid siden vi åpnet her for knappe to uker siden, samtidig kan jeg ikke forstå hvor dagene har gått.

Klokken fem ringer det inn til helg, og lykken med å åpne butikk på et senter er at de har vinmonopolet her! Jeg skal løpe rett innom å kjøpe en flaske, nei vent… en kartong med rødvin! Skal drikke alt alene i kveld for å feire! Holdt på å skrive “neida bare tuller”, men det er jo sannheten. Eller kanskje ikke hele kartongen, da må jeg nok pumpes – og sånn ønsker man jo ikke å starte helgen. Kan gi bort et glass til typen (kanskje).

Men fra spøk til alvor – jeg gleder meg virkelig til å slappe av nå altså. Det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem er å ta meg en lang dusj. Hårkur, ansiktsmaske, body lotion og en myk joggis. Som jeg gleder meg!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg