HVOR BLÅST KAN MAN BLI?

God morgen! Jeg gleder meg så sykt til å bli pensjonist, kan ikke skjønne de som gruer seg til å bli gammel. Tenk så deilig å våkne opp, spise deilig frokost og se gullrekka på tven med Dr.Phil, Ellen show og the million dollar match maker. AH, kunne ønske det var meg! Akkurat nå er jeg midt i en superspennende episode med Dr.Phil, der det er en helt blåst kjerring på 18 år som er gravid i syvende måned. Hun røyker mariujana (?) hver dag, tar kokain, heroin – bare for å nevne noen. Hun sier at mange av vennene hennes gjorde det samme, men barna deres klarte seg fint. Altså, hallo?! Hun blir bare sint når legene prøver å forklare henne at barnet tar store skader av det hun gjør, og kan bli født som en avhengig å få abstinenser fordi det ikke får dop. Et nyfødt barn som er narkoman!! Herregud altså, jeg trodde det skulle mye til for å sjokkere meg, men dette tok faktsik kaka. Huff!

Nå skal jeg komme meg opp fra pysjen og på skolen, i dag har det begynt å snødd i Bergen av alle ting. Vel vel, vi er enda bare i januar så det er kanskje ikke så rart!

TIME FOR TIME

God morgeeen! I går tok jeg bilder igjennom hele dagen, tenkte å fikse et “time for time”-innlegg 😀 Siden det var skoledag så ble dagen ikke alt for spennende, men det er jo hverdag – og de fleste av oss har jo typ samme hverdag som dette?  Here we go! 07.30 – Står opp, drar meg og posene under øynene inn på badet. 08.00 – Ferdig dusjet og sminket, feeelin fresh! 09.00 – Tid for min faste frokost, blogging og The million dollar match maker på skjermen.

10.55 –  Off to school med denne baben ♥

11.00-14.00 – Forelesning og en liten do/sminkepause i ny og ne. 14.00 – Møte med BIS marketing, filmet bl.annet inn en promofilm med verdens kuleste foreleser Morten William! 15.30 – Kom hjem til dette murmeldyret…

17.00 – Middagstid! Lagde en slags ovnsbakt kylling som jeg glemte av – slik at den ble tørr og brent… Haha wopsi! Den gikk rett i søpla.

18.30 – Skrive handleliste og fylle opp kjøleskapet. Min favoritthobby ♥

19.30 – Klar for å stikke på et kveldsmøte! Kan ikke si med hvem, men kan si at det er en av de kuleste utestedene/resturanten i Bergen 😀

21.15 – Kom hjem med litt junk in my trunk.. Har faktisk ikke spist McDonalds på sånn fire måneder, og jeg syns faktisk ikke det var så godt heller.

22.00 – Hadde min daglige telefonsamtale med bestis! 

23.00 – Time for bed! (Egentlig så jeg Devious Maids i en time)

JEG HAR ET GLAMORØST LIV

I dag var det ikke annet å gjøre enn å skrive et stort “avlys” i avtaleboken min. Nå vet jeg ikke hva grensen til storm er, men jeg tror vi er farlig nær i Bergen. Regnet har jeg blitt vant med, uansett hvor trist det er å innrømme, men i dag da jeg så ut vinduet tenkte jeg bare fuck dette. Im staying in! Det eneste jeg satt opp som gjøremål var å rydde leiligheten (check), vaske klær (check), betale regninger (check),  og se minst fem episoder av devious maids (er godt på vei). Som dere skjønner har jeg hatt litt for mye tid for meg selv i dag, og gud så lei man kan bli sitt eget selskap. Da valgte jeg ironisk nok å bla igjennom arkivet for min egen blogg, tittet bl.annet innom januar 2014. Tenk at dette er ett år siden, noe jeg syns er helt sykt. Det føles ut som jobbturen til København, ferien til Roma, bloggawards og alt annet skjedde i går. Noen bilder:


Hahaha, koser meg utenfor Phanteon i Roma da :pp

Syns dere jeg har forandret meg? Jeg har iallefall annen hårfarge, men det er jo ganske obvious.. Nå er jeg mildt sagt dritlei av å ligge i sofaen som en annen latsabb. I morgen er det skole fra morgen til kveld, og jeg gleder meg faktisk til å bruke hjernen til noe annet enn å stusse på hvem som drepte Flora i DM. Fysøren, jeg aner forresten ikke hvem det kan være? Bare to episoder igjen av sesongen nå, så jeg finner det vel ut snart. Er egentlig litt krise at jeg har sett en hel sesong på to dager.. I just love my glamorous life and busy life ♥♥♥♥♥♥

FLYTTE TIL SPANIA?

På vei hjem fra skolen i sta: Meg: Jeg hater bergen noe så jævlig!!
Marlene (fra Bergen): HÆÆ hva er det du sier??
Meg: Eeehm, jeg hater været i Bergen mener jeg. He-he.  Jeg har ikke tenkt å komme med enda et klageinnlegg, for været her har virkelig fått nok oppmerksomhet fra meg! Jeg har jo selv valgt å bo her, og om jeg virkelig hater det så sykt så er det jo bare å flytte? For man kan jo faktisk bare gjøre det. Det er ingen som bestemmer om du skal bo i Norge eller ei. Det er jo lettest å bo her, definitivt. Men det handler jo bare om å være kreativ! Som meg for eksempel. Jeg har ingen obligatoriske forelesninger, så det skader jo ikke å flytte til Spania, for så å komme hjem til eksamen. Om man vil det nok så får man nok til å funke. Men dessverre er jeg litt for lat og urutinert til å lese på egenhånd, så tror det er best å møte opp på forelesning. Haha! Her har dere dagens skoleantrekk forresten. 


Skinnjakke – Zara / Skjerf – Beck Sondergaard / Jeans – Acne

MOT LYSERE TIDER

Ja, regn er dritt. Regn er en gledesdreper, en livsutsuger og hverdags-problem-skaper. Heldigvis er vi over kneika folkens, bare et par måneder til så er det vår! Om april-mai måned blir like fantastisk som årene før, har vi virkelig mye å glede oss til. Varme dager, åpen himmel og man trenger ikke ta med seg paraplyen overalt. Åh, som jeg gleder meg. Satt å klikket hjem noen plagg fra nelly i sta, de har så mye fint nå! Som alltid egentlig?
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER 

VELKOMMEN MED TEQUILA

God morgen! Jeg skjønner meg ikke på mennesker som ikke spiser frokost.. Det er jo sånn cirka det beste måltidet om dagen! Det, og middag såklart. Og apropos middag, i går hadde jeg middagsbesøk av Ingvild, og jeg lagde biff til oss. Beste som finnes ♥ Vi planla bursdagsfeiringen vår, i og meg at vi har bursdag cirka samtidig tenkte vi det kunne være gøy å leie et utested her i Bergen for en kveld, for å ha en skikkelig fest. Jeg har egentlig alltid feiret hjemme med mine nærmeste venner, om vi ser bort fra 17-års dagen min der jeg leide et lokale i Molde og det ble en fylle/rølpe/spyfest uten like. Det er kanskje ikke så rart da jeg serverte tequilashots til alle ved inngangen.. Haha, det er ikke noe å anbefale! Nå er det på tide å nyte en deilig frokost før jeg skal på skolen, gud det kommer til å bli en lang dag… 

TRAVEL OUTFIT

God morgen! Som den flinke jenten jeg er (prøver så godt jeg kan å vedlikeholde nyttårsforsettene), hadde jeg på alarmen klokken syv i dag tidlig klar for å dra på løpetrening. Dessverre var ikke kroppen enig og jeg våknet først klokken ni, noe jeg personlig ikke syns er så aller verst det heller? Noen løping ble det altså ikke.. Klokken tolv får jeg besøk av to jenter fra skolen, og vi skal planlegge en promofilm over lunsj, eller frokost i mitt tilfelle. Jeg har fremdeles veldig lyst til å trene i dag, så det får bli senere om jeg rekker. Nå sitter jeg å ser på million dollar match maker, noe jeg alltid gjør på morgenen. Syns det er så lættis hvor utrolig lite selvsentrert og blåst noen av klientene der kan være. Herreguuuud!!  Nok om det! Her er reiseantrekket mitt fra torsdag 🙂


Solbriller – RayBan / Skinnjakke – Zara / Jeans – Acne / Bag – Morris / Hansker – HER (annonselenke)

JULIA USENSURERT – LIVET GÅR VIDERE

Så langt har jeg vel egentlig ikke vært særlig fornøyd med disse innleggene i den nye “spalten” min. Syns det har vært vanskelig å åpne seg helt opp, og teksten blir litt påtvingt i forhold til hvordan jeg vil ha det. Ikke så ekte. Forrige uke tenkte jeg mye på hva jeg skulle skrive i dag, og hvorfor ikke skrive litt om livet i seg selv? Hva blir vel mer ærlig og rett fra hjertet enn det? Jeg har tenkt mye over det, og reflektert endel over livet mitt de siste årene og hvorfor jeg har blitt akkurat meg. Hvilke oppturer og nedturer har jeg hatt? Etter mye tid med refleksjon fant jeg ut at livet mitt har vært ganske bra, og jeg kan faktisk bare komme på én periode der jeg har vært skikkelig nedfor. Det var den perioden da sangen Anything could happen med Ellie Goulding var så populær, og jeg husket jeg tenkte for meg selv at når jeg endelig følte meg bra igjen, skulle jeg høre på den sangen og smile til livet. Der og da var det så fjernt at det kom til å skje, og skal jeg være helt ærlig syns jeg det var utrolig ubehagelig å høre på “happy music” fordi det var en stor kontrast til hvordan jeg følte meg da. Men et par uker senere var livet på topp igjen, og jeg har nok aldri sett lysere på fremtiden enn jeg gjorde akkurat i det øyeblikket. Alt dette skjedde rett før jeg startet opp bloggen min igjen februar 2013. Det var virkelig en ny start for meg. Husker det var så spennende å blogge igjen, selv om det var veldig uvant å gå fra å være en av norges aller største bloggere til å liksom starte på scratch igjen. Men det gjorde ingenting, for tilbakemeldingen jeg fikk da jeg postet mitt første innlegg på bloggen var veldig overveldende, og jeg følte meg viktig. Ikke fordi jeg løste verdensproblemer på noen som helst måte, men fordi tydeligvis var det noen som savnet meg. 

Som person kan jeg ofte være veldig likegyldig. Jeg føler ikke ting like sterkt som andre, og henger meg utrolig sjeldent opp i detaljer og små hendelser som de fleste grubler mye på. Jeg overtenker aldri, og bruker veldig lite hjernekapasitet på å stusse på hva blikket til den gutten eller meldingen til den venninnen egentlig betydde. Jeg er veldig lik pappa på den måten. Sånn som meg henger han seg ikke opp i bagateller og orker ikke lage drama og styr av noe som egentlig ikke er verdt å bry seg om. Livet går videre. Det er nok min sterkeste egenskap, måten jeg tenker på. Jeg tror det har spart meg for mye hjertesorger og livskriser igjennom livet. Hver gang jeg har opplevd noe utrolig trist eller leit, så er det alltid en liten stemme i meg som roer meg ned og forteller meg at jeg ikke kommer til å føle det sånn om et par uker, eller et par år. Da snapper jeg out of it (litt rar blanding av engelsk/norsk der), rister av støvet på skulderne og fortsetter videre. For det er jo det livet handler om etter min mening, det å klare å komme seg videre og ikke la dumme ting definere deg eller hvordan livet blir videre.  Som alle andre har det skjedd utrolig mye i livet mitt, både på godt og vondt. Jeg sitter likevel her i dag med en følelse at livet mitt i sin helhet har vært utrolig bra. Dette høres kanskje litt rart ut, men jeg er utrolig takknemlig for alle mine teite valg, grusome avgjørelser og feil som har tatt stor skade i livet mitt. Jeg ville ikke gjort noe annerledes, for jeg tror jeg trengte de nedturene for å få et bedre perspektiv på livet og å virkelig sette pris på ting og de gode mennesken jeg har rundt meg.  Og en siste ting: husk å ta lærdom av tidligere feil om du vil vokse som person. Det sa pappa til meg en gang for lenge siden nemlig. 

VINN GOODIEBAG FOR FLERE TUSEN KRONER

Hei! Jeg tenkte å ha en liten søndagskonkurranse, der jeg velger å dele ut en goodiebag til en verdi av mange tusen kroner. Jeg er litt usikker på eksakt verdi siden det er så sykt mye, men her snakker vi kvalitetsprodukter for enhver smak 😀 Som blogger får jeg utrolig mye produkter hver uke, mye jeg ikke skriver om også. Etterhvert har boden blitt full av både sminke, sko, stylingredskaper og diverse annet. Alt er ubrukt såklart! Her er noe goodiebagen vil inneholde: – Victorias Secret bodylotions, spray og bronzere
– Nike Air Max og Nike free run joggesko
– Sminke! Alt fra foundation, øyenskygger, sminkekoster og pudder
– Krølltang med tynn stav (lik Mast VOL 1)
– En rettetang
– Hårprodukter, varmebeskyttende ol. Jeg lurer på om jeg må gi ut to eller tre goodiebager, da det er sykt mye ting som skal gis vekk. Dere lurer kanskje på hva dere må gjøre for å vinne? Jo, det skal jeg fortelle dere! For å være med i konkurransen må du: 1. LIK facebook-pagen min HER.
2. Følg meg på bloglovin HER.
3. Følg meg på instagram (julianyland). Om dere følger meg alle stedene fra før så er du fremdeles med i konkurransen! Skriv fullt navn og mail i en kommentar i dette innlegget, så trekker jeg noen heldige vinnere 🙂 Jeg kommer til å sjekke om du har likt alle før du vinner, så ingen juksing – hihi ♥

 

DØDEN NÆR PÅ DANSKEBÅTEN

Hei! Fraværet mitt de siste dagene var egentlig ikke planlagt, men av og til er det vanskeligere å smelle opp macen, laste opp bilder og blogge enn man skulle trodd. Egentlig burde ikke dette være et problem i det hele tatt, men latskapen tok overhånd etter to dager på studentcruise. Nå er jeg iallefall tilbake, sterkere enn ever! (Er det ikke alltid det man sier etter en pause?) Jo, nå skal dere høre her. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle dele opp danskebåt-eventyret i flere innlegg, men så tenkte jeg at det sikkert ikke er så jævlig interessant for dere å lese om, derfor prøver jeg å lage et så godt sammendrag som mulig. Overskriften sier egentlig det meste om fredagen, men det kommer jeg tilbake til senere. Torsdag, derimot: vi sjekket inn i lugaren og var egentlig overlykkelige over at vi fikk en med vindu. Størrelsen på rommet var like stort som bare gangen i leiligheten min omtrent, men vi fikk det uansett til å funke. Med fire jenter, fire sminkebagger, kofferter og alt som hører til var det vanskelig å holde det ryddig, så etter noen timer så det mildt sagt helt forferdelig ut. Heldigvis skulle vi ikke sitte i lugaren å glo i veggen, så vi brydde oss ikke noe særlig. Det var duket for middag (med så mye vin man kunne drikke! wow tenkte vi, dette kan bli farlig. Heldigvis smakte vinen sure epler, så det holdt med ett glass.. Haha!). Senere var det quiz og åpenbart fest. Jeg ble faktisk positivt overrasket over hvor gøy denne kvelden var. Hadde sett for meg noe helt annet, men jeg koste meg ihjel og lo seriøst helt til vi la oss i halv seks tiden.  Fredag kveld/natt skulle bli like bra, hadde vi håpet på iallefall. Det var ingen hemmelighet at det var tungt å starte å drikke etter en litt for gøy torsdag, men så lenge man kom seg over kneika skulle resten gå fint. Drinkene ble konsumert, og båten gynget stadig mer. Det var meldt storm den natten, og en kombinasjon av bølger og fyllesyke er kanskje ikke den beste. Vi gikk ned på dansegulvet, bare for å bli kastet over ende. Det måtte ha sett utrolig komisk ut, alle datt rundt som fluer fordi bølgene var så store. Men med bølger kommer også sjøsyke, og den traff alle fire jentene (og resten av båten) midt i fleisen. Det var en kamp over toalettskålen og jeg har aldri vært så kvalm i hele mitt liv. Det var en periode der jeg lå i fosterstilling på badegulvet fordi jeg var så sjøsyk, og jeg begynte å grine fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle bli kvitt den. Rundt meg hørte jeg bare toaletter spyle ned i kor rundt om i etasjen, så det var nok ikke bare vi som måtte avslutte kvelden tidlig og dra på nach på badet. Etter et par timer meg kvalme roet det seg heldigvis, og jeg fikk sovnet. Neste gang jeg skal på en båt skal jeg definitivt sluke et brett med reisesyketabletter i forkant!! 


Haha, se for en rotete lugar. Toppen av kransekaka var jo alle taxfree-postene som lå strødd rundt omkring. 


Sånn endte forresten fredagskvelden min. I joggedress, liggende oppå Karen. Stakkars jente… Selv om fredagen endte i katastrofe, var turen i seg selv veldig gøy!