TIME FOR TIME

God morgeeen! I går tok jeg bilder igjennom hele dagen, tenkte å fikse et “time for time”-innlegg 😀 Siden det var skoledag så ble dagen ikke alt for spennende, men det er jo hverdag – og de fleste av oss har jo typ samme hverdag som dette?  Here we go! 07.30 – Står opp, drar meg og posene under øynene inn på badet. 08.00 – Ferdig dusjet og sminket, feeelin fresh! 09.00 – Tid for min faste frokost, blogging og The million dollar match maker på skjermen.

10.55 –  Off to school med denne baben ♥

11.00-14.00 – Forelesning og en liten do/sminkepause i ny og ne. 14.00 – Møte med BIS marketing, filmet bl.annet inn en promofilm med verdens kuleste foreleser Morten William! 15.30 – Kom hjem til dette murmeldyret…

17.00 – Middagstid! Lagde en slags ovnsbakt kylling som jeg glemte av – slik at den ble tørr og brent… Haha wopsi! Den gikk rett i søpla.

18.30 – Skrive handleliste og fylle opp kjøleskapet. Min favoritthobby ♥

19.30 – Klar for å stikke på et kveldsmøte! Kan ikke si med hvem, men kan si at det er en av de kuleste utestedene/resturanten i Bergen 😀

21.15 – Kom hjem med litt junk in my trunk.. Har faktisk ikke spist McDonalds på sånn fire måneder, og jeg syns faktisk ikke det var så godt heller.

22.00 – Hadde min daglige telefonsamtale med bestis! 

23.00 – Time for bed! (Egentlig så jeg Devious Maids i en time)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg