DAGENS ANTREKK

JAKKEHER / VESKEHER / BUKSEHER / SKOHER

Tilbake til en god, gammel overskrift. Akkurat nå sitter jeg hos Andrea sammen med Glenn, Madicken og Andreas. Vi skal ha en spontan spill, pizza og vinkveld sammen med noen andre – så det blir veldig koselig! Ville bare ønske alle en fiiiiiiin kveld, nå må jeg være sosial med resten her hihi ♥

EN ANNEN TYPE KOS

ANNONSE – Affiliatelinker

MORGENKÅPEHER / BHHER

God morgen, eller ettermiddag 8) Denne morgenen har jeg satt rekord i tid jeg har brukt på å fikse meg. Jeg gikk i dusjen klokken åtte, og når håret var fønet, kroppen smurt inn i bodylotion, sminken klistret på og jeg endelig var klar for å kle på meg var klokken halv tolv?!?!? Skjønner ingenting.

Nå har jeg endelig kommet meg ut av denne litt for deilige morgenkåpen, og skal ta bussen bort til Andrea. Vi skal jobbe sammen, og selvfølgelig kose oss som vi er veldig god på 😉 Det ble kanskje litt feil med et blunkefjes bak, ikke sånn type kos altså. Dere skjønner! Snakkes senere ♥

UKENS OPPSKRIFT: KAMSKJELL MED BLOMKÅLKREM

Først og fremst – beklager så mye for dårlige bilder! Kamera var helt tom for strøm, magen rumlet og mobilen var det nærmeste jeg kom å forevige denne nydelige retten.  Som btw – også er superenkel å lage!

DU TRENGER:

KAMSKJELL (ca 3 per pers som forrett, flere om det er hovedrett!)
ET BLOMKÅLHODE
EN BOKS KREMFLØTE
TRE SS MEIERISMØR
BACON

SLIK GJØR DU:

Del blomkålen i biter, før du koker det mørt i fløten og et par spiseskjeer smør. Deretter heller du av fløten i en bolle, og moser blomkålen med en stavmikser til det blir en myk og smidig krem. Rør inn litt av koke-fløten til ønsket konsistens.

Kamskjellene steker du på medium pluss varme (7-8) i ca 2 minutter på hver side. Når du har snudd kamskjellene tar du over et par spiseskjeer smør i pannen og øser over kamskjellene. SÅ GOOODT!! Så steker du bacon, og prøver å dandere et penere fat enn det jeg klarte denne gangen 😉 Spar gjerne noen blomkålbiter som du kan steke crispy sammen med baconet!

Nå ser det kanskje ikke så appetittelig ut på disse bildene, men dette er en sikker vinner om du skal ha gjester – eller bare vil kose deg litt ekstra. Nammis ♥

RABATTKODE PÅ HELE NAKD.COM

ANNONSE – Affiliatelinker

Hello ladies! Jeg har egentlig tatt kveld (noe jeg alltid gjør etter 20.00), men ville bare titte innom for å dele litt av mine siste antrekk – samt en rabattkode med dere. Jeg handler mye på NAKD for tiden, og de har så ekstremt mye fint. Pluss at de har sluttet med toll (dvs at de betaler tollregningen når man handler, akkurat på samme måte som nelly.com gjør det!) – og de har vært så snill å gi ut en rabattkode til dere. Under har dere mine siste antrekk i litt forskjellige settinger, samt linker og rabattkoden. Happy shopping, klem ♥

LYS FAUX FUR HER
RUTETE KÅPE HER
BEIGE TURTLENECK HER
KHAKI DRESSBUKSE HER
HVIT SKJORTE HER
SKINNBUKSER HER

 

FÅ -15% PÅ HELE NAKD.COM MED KODEN “NYLAND15HER ♥

OSLO PÅ VINTEREN

ANNONSE – AFFILIATELINKER

JAKKE – NAKD HER / GENSER – SAMSØE HER / BOOTS – MISSGUIDED HER

Før jeg dro tilbake til Oslo tenkte jeg det kom til å være helt jævlig her. Som vinteren 2018 da hele byen var isbelagt og hvert eneste steg man tok innebar risiko om å tryne å brekke alle bein i kroppen. Jeg slapp unna med noen blåmerker. Men! Til min store glede er det jo bare megakos ute. Masse snø, og så langt ingen trynings.

Nok om været! Siden jeg kom tilbake på lørdag har jeg vært på en skikkelig bytur. Lørdagen endte selvfølgelig i alko-katastrofe (noe som er bra, det betyr mye drikke og god stemning), så gårsdagen ble brukt i sjøstjerneposisjon på sofaen. Før elsket jeg dagen derpå. Humoren var bedre, maten var bedre – og merkelig nok syns jeg at jeg var ganske pen dagen derpå. Mens nå…. En diskusjon for en annen dag!

JAKKE – NAKD HER / GENSER – SAMSØE HER / BOOTS – MISSGUIDED HER

Dagens antrekk. Litt vanskelig å kle seg i kulden, man vil jo helst gå med masse ullklær og uggs. Veldig koselig, men ikke så nice. Haha!

Nå har jeg besøk av Andrea, vi jobber og koser oss. Forresten – ser jeg helt jævlig ut i fjeset på disse bildene? Karen mente jeg så alt for redigert ut, men jeg har ikke gjort noe enn å fikse på lyset. Kanskje jeg har på meg litt for mye sminke i dag? Haha :((

TRADISJON TRO

ANNONSE – affiliatelinker nakd

SKJORTEHER / BUKSEHER (verdens fineste!)

Hvorfor ikke starte helgen med to mobilbilder med dårlig kvalitet. Hei! De siste dagene har vært superhektiske, uten at jeg skjønner helt hvorfor. Jeg er i en fase i livet der jeg kan bruke en hel dag på å planlegge middag til kvelden. Sånn seriøst. På torsdag skulle vi ha date night og frøkna sjøl gjør det ikke halvveis. Så mens mannen er på jobb å gjør viktige ting så sturer jeg hjemme å lager meny til kvelden. Altså wow, who am I. Det endte jo opp med at ingen av matbutikkene hadde ingrediensene jeg var ute etter, så den storslåtte middagen endte i en forrett og det var det. Så var det fredagen, da. I går pakket vi ned pop-up butikken vi hadde på Sartor senter. Nå venter oppussing før en flott nyåpning den 14. januar. Gleder meg!

Som vanlig ble dette et rotete og oppramsende innlegg. Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Bergen, og er på vei til Oslo! Har tatt meg et glass rødvin og. Gjør liksom alltid det, uansett når på døgnet jeg flyr. Merker det ikke var like deilig som jeg så for meg, men en tradisjon er en tradisjon 😉

Snakkes fra Oslo!

TRENINGSPROGRAMMET MITT

Annonselinker

Hey babes! For en drøy uke siden lovte jeg å dele treningsprogrammet mitt, og endelig fikk jeg ut fingeren. Når jeg kom tilbake til Sats etter vel… to år(?) var jeg helt blank på hvor jeg skulle starte. Knebøy, hva er det? Oi, her er det masse vaiere i en slynge, hvordan brukes denne igjen? Helt elendig.

Men, som noen kanskje husker hadde jeg et samarbeid med Sats Elixia for noen år tilbake – og da trente jeg også mye med PT. Vi satt opp et helt supert treningsprogram som er midt i blinken for mine mål, som ikke har forandret seg siden den gang. Mitt mål er å trene slik at jeg kan spise junkfood med god samvittighet. Neida, det er bare litt av målet 😉 Målet er å trene for å ha en sunn kropp som ser digg ut, selvom det kanskje ikke er lov å snakke høyt om de utseendetfikserte målene. For en verden vi lever i.. Uansett. Jeg har også savnet overskuddet treningen ga meg. Jeg har altså startet på samme program jeg fikk av PT-en min for et par år siden, og det består av to deler:

GENSER – AIMN HER / TRENINGSTIGHTS  – AIMN HER (ANBEFALES!) / SKO – PUMA HER

TRENINGSPROGRAM DEL 1

(TYNGRE VEKTER, FERRE REPETISJONER)

1. Knebøy 5 x 3
2. Sumo markløft 5 x 3
3. Step up 8 x 3
4. Pullups (så mange jeg klarer) x3
5. Militærpress 5×3
6. Armhevninger (så mange jeg klarer) x3

Del 1 av programmet skjer med tyngre vekter og færre repetisjoner. Dette for å gjøre meg sterkere og øke muskelmassen min. Muskler tar mindre plass enn fett til de som lurer, så med «å øke muskelmassen» mener jeg ikke å bli noe særlig større i volum, men å bli sterkere.

TRENINGSPROGRAM DEL 2

(LETTERE VEKTER, FLERE REPETISJONER)

1. Knebøy 8 x 3
2. Strak markløft 10 x 3
3. Hip thrust 10 x 3
4. Militærpress 10 x 3
5. Facepull 10 x 3
6. Tricep i kabel 10 x 3
7. Tricep-press over hodet 10 x 3
8. Mage i slynge

Del 2 av programmet er på en måte et «shaping» program der jeg har fler repitisjoner med litt lettere vekter. Med lettere vekter mener jeg ikke at de skal være lette, men at de ikke skal være så tunge at jeg knekker helt sammen etter bare fem repitisjoner.

NÅR KVALITETEN ØDELEGGER SELVBILDET

ANNONSE – Affiliatelinker na-kd og nelly

I dag følte jeg meg egentlig ganske pen. Eller fresh er kanskje mer riktig ord å bruke. Jeg bestemte meg for å jobbe fra kontoret til REGN i dag, deilig med litt miljøskifte. Før jeg satt i gang måtte jeg selvfølgelig forevige min pen/freshhet i prøveroms-speilene. Litt utpå dagen fikk jeg også vår flinke markedsansvarlig Hedda til å knipse enda bedre outfit-bilder av meg ute i gaten. Jeg var jo tross alt veldig fornøyd med dagens prestasjon på badet i dag tidlig da jeg malte på meg fjeset. En av mine bedre kunstverk, tenkte jeg.

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER (på -40%!) / HEELSHER (på -30%!) / VESKEHER

Så kom man ut i dagslys, og ser at foundation er skjoldete, håret bare er ganske kjipt og antrekket kanskje var kulere i prøveromsspeilene. Jævla speilreflekskamera, way to go å ødelegge dagens selvtillitsboost. Savner tiden med iPhone 4 der alle selfies så airbrushed ut grunnet dårlig kvalitet. Jeg har nå trekt både meg og min cocky holdning til dagen inn på lageret igjen. Der jeg hører hjemme.

TILBAKE FRA DE DØDE ETTER TIDENES HELG

Hei fra ZombieJulia. Nå har vi ikke snakket sammen siden….torsdag? Herregud, hvor skal jeg starte.. Fredag var litt av en dag. Det var Glenn sin bursdag, og han + Julian skulle komme til Bergen for å feire med oss. Men, det han ikke visste var at June kom med flyet tidligere på dagen for å overraske han også! Fredagen ble altså et eneste stress før alle kom i hus, med kjøring til byen for å hente blomster + kake + handle inn alt + gjøre klart i huset, før shuttle-el-bilen-ala-Julia tok sin første tur til Flesland for å plukke opp June. I racerfart kjørte jeg henne hjem før jeg nærmest snudde i døren for å dra tilbake til flyplassen for å hente bursdagsbarnet. Når alle endelig var kommet i hus og overraskelsen var avslørt startet helgen med aperol, skravling, enda flere drinker og god mat. Plutselig våknet jeg opp i går tidlig og bare “HÆ, er helgen over?!?!”. Det var bokstavelig talt som om jeg ikke rakk å blunke før vi kjørte de tilbake på flyplassen igjen.

Når man samler tre bloggere i et hus over helgen skulle man kanskje tro at jeg hadde flere bilder å vise til en denne elendige kollasjen. Kort fortalt; her ser dere tidenes kake som Cake Up i gågaten i Bergen hadde fikset. Om du skal ha kake til en spesiell anledning så sjekk de ut her – de lager kaker nøyaktig etter ditt ønske og smaken var helt amazing ♥  Ellers har du meg, June og Martine på Sumo, samt et sjarmerende bilde av meg på vei hjem natt til søndag overlykkelig over å endelig ha funnet en Deli som selger pizza Hawaii ♥♥♥♥♥♥♥

Enda et bilde av den fantastiske kaken og litt snapshots fra fredagen.

Beklager et veldig rotete og rart innlegg, men det har rett og slett skjedd så mye i helgen at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte eller slutte. Haha! Jeg er så ufattelig takknemlig som har så gode venner som tar seg tiden til å komme på besøk til “mitt andre liv” her i Bergen. Det er ingen selvfølge i det hele tatt, noe jeg kjenner godt på nå som jeg blir eldre..

I går hadde jeg tidenes blåmandag, men nå føler meg endelig uthvilt og klar for uken igjen. Kanskje ikke så rart etter party både på fredag, lørdag og søndag 😉

JEG TAR FORHOLDET TIL NYE HØYDER

Er det bare meg som får nyfødt-baby-bilde-vibe nå? Syns stemningen på bildene er litt sånn. Men, så er jo Zara min lille bebis også ♥ Jeg ville egentlig bare si hei! Akkurat nå sitter jeg med en stor, ny hettegenser med pledd over meg. Jeg elsker nye joggeklær! Men, føler alltid at det myke, deilige stoffet blir ødelagt så fort man vasker de? Kanskje jeg bare er elendig til å vaske klær.

Jeg sitter nede å gjør litt research til mitt fremtidige prosjekt. AKA drikker prosecco. I morgen blir en veldig travel dag med trening, før jeg skal på konsultasjon på Akademiklinikken. Så må huset må vaskes og gjesterommene må gjøres klart til besøk i helgen, og kanskje viktigst av alt; hele meg skal smøres med selvbruning:) Typen skal debutere som spraytan-ansvarlig for ryggpartiet mitt – så det vil jo ta forholdet vårt ett hakk videre.