OSLO PÅ VINTEREN

ANNONSE – AFFILIATELINKER

JAKKE – NAKD HER / GENSER – SAMSØE HER / BOOTS – MISSGUIDED HER

Før jeg dro tilbake til Oslo tenkte jeg det kom til å være helt jævlig her. Som vinteren 2018 da hele byen var isbelagt og hvert eneste steg man tok innebar risiko om å tryne å brekke alle bein i kroppen. Jeg slapp unna med noen blåmerker. Men! Til min store glede er det jo bare megakos ute. Masse snø, og så langt ingen trynings.

Nok om været! Siden jeg kom tilbake på lørdag har jeg vært på en skikkelig bytur. Lørdagen endte selvfølgelig i alko-katastrofe (noe som er bra, det betyr mye drikke og god stemning), så gårsdagen ble brukt i sjøstjerneposisjon på sofaen. Før elsket jeg dagen derpå. Humoren var bedre, maten var bedre – og merkelig nok syns jeg at jeg var ganske pen dagen derpå. Mens nå…. En diskusjon for en annen dag!

JAKKE – NAKD HER / GENSER – SAMSØE HER / BOOTS – MISSGUIDED HER

Dagens antrekk. Litt vanskelig å kle seg i kulden, man vil jo helst gå med masse ullklær og uggs. Veldig koselig, men ikke så nice. Haha!

Nå har jeg besøk av Andrea, vi jobber og koser oss. Forresten – ser jeg helt jævlig ut i fjeset på disse bildene? Karen mente jeg så alt for redigert ut, men jeg har ikke gjort noe enn å fikse på lyset. Kanskje jeg har på meg litt for mye sminke i dag? Haha :((

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg