-30% PÅ HELE NLY, KUN I KVELD!

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

JENTER!! Akkurat NÅ er det -30% avslag på ALT fra NLY BRANDS, koden gjelder KUN fra 18.00 i kveld til 02.00 i natt. Her gjelder det å være kjapp! SHOP HER ♥

BRUK KODEN FASHIONNIGHT I KASSEN.

HAPPY SHOPPING ♥

STOCKHOLM NEXT

GENSERHER / JEANSHER / SNEAKERSHERKOFFERTHER

Hello ladies! Nå sitter jeg på Café Loungen til SAS som er ny på flyplassen i Bergen. Her serverer de bare juice, boller og kaffe. Den dårligste loungen jeg noen gang har vært på, med andre ord. Hvor er alkoholen?? Heldigvis skal jeg mellomlande i Oslo, og rekker kaaanskje å ta turen innom Gold Loungen  før flyet går videre til Stockholm. Krysser fingrene, den er seriøst så bra!

Hjelp, så diva jeg hørtes ut i avsnittet over. Selvkritikk! Jeg har hatt den mest hektiske dagen så langt denne uken, og har enda ikke rukket å spist. Kanskje derfor mine sosiale antenner ikke har våknet riktig enda, haha. Jeg kunne jo alltids tatt meg en hvetebolle til frokost, meeeen jeg er ikke spesielt glad i det + at magen min tåler dårlig hvetemel – så jeg står nok over. Uansett! Dette kommer til å bli noen fantastiske dager i Stockholm. Jeg reiser i samarbeid med Nelly.com, og nok en gang skal blogg-crewet på tur. Vi har det alltid så sinnssykt moro på reisene våre, og dette blir nok inget unntak ♥

Titt innom klokken 18.00 forresten, da kommer et helt sykt tilbud som KUN varer i kveld 😀

EN GLADNYHET

Da jeg våknet i dag tidlig ble jeg møtt til synet av skyfri himmel og sol over Bergen. Jeg åpnet umiddelbart verandadøren for å slippe inn litt frisk morgenluft. Det tok meg to sekunder før jeg smelte den igjen, siden det var iskaldt ute. Høst, du er hjertelig velkommen! Som jeg har skrevet tidligere er jeg lei av sommeren, og den eneste grunnen til det er fordi jeg er lei sommerklærne mine. Jeg vil gå i tykke gensere, store jakker og lag på lag. Ellers liker jeg naturligvis sol og varme best, men i dette tilfellet trumfer høstmoten min trang for temperaturer over 20 grader 😉

 

    

JAKKEHER

Som jeg skrev for noen dager siden måtte jeg bestille jakken over i flere farger, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hvor fin er ikke denne falske pelsen? Jeg elsker den!! Måtte bruke den med en eneste gang da den kom på døren. Den er også skikkelig varm, mye varmere enn jeg hadde sett for meg faktisk.

En stoooor gladnyhet!! Nå får du -30% avslag på ALLE NLY Brands med koden “fashionnight”. Den gjelder KUN i dag og i morgen! Du finner utvalget HER ♥

Nå skal jeg til Stockholm, mer om det senere! Ha en fiiiiin daaaag ♥

BY MALENE BIRGER TIL -20%

Hei dere! ♥ Jeg er helt forvirra om dagen. Tenker det er mandag, men så er det jo onsdag. I morgen reiser jeg til Stockholm kom jeg plutselig på. Flaks jeg ikke glemte det helt, haha!

I dag har jeg den travleste dagen jeg har hatt på lenge, både på bloggfronten og Janne & Julia. I mellom slagene skal jeg også springe å ta spraytan på Spraytanhuset (prioriteringer, hehe). I mellomtiden tenkte jeg å tipse dere om at Nelly har -20% avslag på ALLE vesker, inkludert de fine fra by Malene Birger! Her kan man gjøre et kupp ♥ Kofferten min er også på salg, som mange har spurt om 😀

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

HAPPY SHOPPING ♥

GODE HISTORIER

Vet du, jeg liker høsten altså. Jeg får en sånn deilig ro over meg, og har ikke lengre behov til å være høyt og lavt til enhver tid. For et par dager siden møtte jeg kompisen min Jonas for et glass vin i Skostredet her i Bergen. Et skikkelig kult strøk! Baren Folk & Røvere har blitt en favoritt. Veldig blandet klientell, og du får et gigastort vinglass til bare 66kr. Sykt.

Vi ble sittende å prate i et par timer, før vi plutselig kom i snakk med en gammel, svensk tidligere bartender. Herregud, han hadde mange gøyale historier på lager! Noen som har levd livet, for å si det sånn. Håper det er meg en dag. At jeg blir en person med mye erfaring og gøye hendelser jeg kan fortelle om. Hver gang jeg våkner en søndag med fylleangst som pokker fra kvelden før, og vrir meg i kleinhet over alt som skjedde tenker jeg alltid som så; senere i livet kan jeg le av dette, og det er da i det minste en god historie!

Jeg har forresten et stort klessalg pågående på snapchat as we speak. Selger myyye fint, om jeg skal si det selv! Add julianyland om du vil se 🙂

NEW IN, DEL 1 + MINUS 20%

HOODIE HER / BUKSE HER

Verdens diggeste joggesett! Jeg er så glad for at “trenden” ikke er så pyntet lengre. Jeg kunne for eksempel tenkt meg å gått i dette bare med en skinnjakke over og et par kule sneakers i hverdagen også 😀 Love it! Jeg har s i genseren og xs i buksen.

SETT MED BUKSE OG GENSER HER

Glad i set, much? Hihi! Dette her er virkelig det perfekte partyantrekket, Julia style 😉 Jeg ELSKER enkle plagg som dette, som alltid er en vinner. Stoffet er også skikkelig behagelig, som gjør at det nesten føles ut som man har på seg joggeklær. Hihi! Jeg har str xs 🙂

GENSER HER / SKINNTIGHTS HER

HALLOOO hvor kul er ikke denne genseren fra Missguided? Perfekt til et par høye bukser, som for eksempel skinntightsen på bildet over! Tightsen er forsåvidt min nye favoritt. Superstretchy, sitter som et skudd og er veldig fin. Jeg har S i genseren og S i tightsen, MEN den er litt stor i størrelsen så burde valgt xs. Gå en størrelse ned!

ROSA KNIT HER

Superdigg genser som passer til alt, dere finner den i marineblå under. Måtte ha begge fargene, hihi ♥

NAVY KNIT HER

TURTLENECK HER

Denne er mye finere in real enn den ser ut som på bildet over! Skal vise dere noen antrekksbilder senere 😀 Superbehagelig stoff, og veldig fin passform med store armer.

BOBLEJAKKE HER

Den perfekte parkas etter min mening! Jeg har lenge letet etter en lang jakke som både er praktisk og fin. Denne kan brukes til absolutt alt. Jeg ser for meg antrekket akkurat som det er på bildet over, pluss et par kule boots til høsten 😀

MESH TOPP HER

Jeg blir aldri lei av mesh-topper. De er så safe om man ikke vet helt hva man skal ha på seg om man skal ut, og er alltid en sikker vinner!

BLUSE HER

En skikkelig søt bluse som sitter som et skudd! Kan matches både med jeans, skinnbukser eller skjørt 😀

GRÅ KNIT HER

Her er genseren jeg viste frem på snapchat for noen dager siden. Favoritten fra hele bestillingen min! Den er så syyykt fin, og ikke minst varm. Hadde den på meg på lørdag, og selv om jeg ikke hadde jakke over holdt jeg på å svette ihjel. Et kupp til høsten!

SVART PUSH UP HER / HVIT PUSH UP HER

Herregud, om jeg visste hvor mye push up disse bhene hadde før jeg bestilte de vet jeg faktisk ikke om jeg hadde kjøpt de likevel. Puppene mine ser heeeelt syke ut, som om jeg skulle hatt silikon! Det er jo egentlig ganske fint, men jeg føler kanskje det blir litt for mye for meg? Om du vil ha større pupper er definitivt dette bhen for deg, haha.

VELVET SNEAKERS HER

Disse skoene har jeg i hvit også, og jeg er så fornøyd med de at jeg måtte ha svart i tillegg. Passer til alt, og er lett å slenge på seg på vei ut døren. Anbefales!

Nå får du -20% avslag på ALLE vesker hos Nelly! Alt fra by Malene Birger, Coach, Day og mange fler. Sjekk ut kampanjen HER ♥

HVA FEILER DET DEG?

Jeg liker å se på meg selv som en ganske tolerant og åpen person. Ikke er jeg spesielt dømmende, og jeg godtar at alle ikke kan være lik meg. Med det sagt må jeg bare spørre; hva faen feiler det noen mennesker??

Bare i dag har jeg møtt en håndfull personer som har gått meg på nervene. For eksempel, de som har aaaall verdens tid og blokkerer hele veien i slow motion. Jeg har ofte dårlig tid uansett hvor jeg skal, så flytt deg for pokker! Eller tidligere i dag, da jeg var innom Janne & Julia. Da kom det en dame som prøvde å PRUTE på en av veskene våre. Altså, really? Ser dette ut som en bod i Tyrkia som selger falsk Louis Vuitton? Du burde faktisk tilby deg å betale meg dobbel pris for vesken, sånn at du støtter unge gründere som vil skape noe for seg selv. Ikke be om -20% avslag på en helt ny veske. Da kan du like så greit spørre om jeg kan vippse deg 1000kr fra egen lomme. Idiot.

Grunnen til at jeg lar meg lett irritere i dag er fordi jeg ikke har snust siden i dag tidlig. Vel og merke ikke frivillig, men fordi jeg glemte boksen min hjemme. Akkurat nå sitter jeg på frisøren, og kan ikke akkurat løpe på butikken for å kjøpe ny. Hjelp, jeg blir jo et helt annet menneske uten snus. *må snuse for alltid hihi*.

LUE – ARNIE SAYS / SKINNJAKKE – SAMSØE SAMSØE / SUNNIESHER / GENSERHER / SKINNTIGHTSHER / SNEAKERSHER

Her er gårsdagens antrekk! Jeg må gi en liten shout out til denne skinntightsen, fyyyfaen det er den beste buksen ever! Skikkelig myk, og ikke sånn som strammer der man ikke vil den skal stramme. Haha. Jeg har den i S, men jeg burde ha bestilt den i xs siden den er så stretchy. Anbefaler deg å gå ned en størrelse om du også skal bestille den!

UKEN SOM GIKK, AUGUST DEL 4

AKKURAT NÅ:

Gjesper jeg som om jeg skulle vært med i verdensmesterskapet i gjesping. I natt sov jeg utrolig dårlig, hadde mareritt og våknet hele tiden. Ikke den beste starten på uka, men det positive er at det endelig har blitt høst i Bergen! Tro det eller ei, men nå var jeg “lei” sommeren, og ikke minst sommerantrekkene. I mitt hode vil jeg bare gå i tykke gensere, digge kåper og store skjerf. Før tenkte jeg at sommeren var min favorittårstid, men nå lurer jeg på om det faktisk er høsten?

UKENS OPPTUR:

Hjelp, nå husker jeg nesten ikke hva jeg drev med forrige uke.. Men, om jeg husker rett hadde jeg ingen store oppturer, men mange små. At Jonas kom tilbake til Bergen, og på fredag kom jentegjengen for middag og vin. Herlighet, så koselig. Håper vi blir flinkere å møtes denne høsten enn vi var før sommeren. Alle er jo så opptatt med vanskelige studier, jobb og den slags. Men, det burde alltid være tid til kvalitetstid med venner mener nå jeg!

UKENS NEDTUR:

Følelsen av å ikke strekke til. Jeg har jobbet mer denne uken enn på veldig lenge, noe som i seg selv gir en god følelse. Men, det er alt for mye som skulle vært gjort, og jeg sliter veldig med å prioritere hva som er “viktigst” og derfor må gjøres først. Håper det går seg til denne uken! Jeg er uansett veldig motivert om dagen, og det er deilig ♥

UKENS MATOPPLEVELSE:

Viltgryten jeg lagde på fredag. Herregud den er så siiiiinnssykt god!! Den perfekte høstkosen. Jeg tenkte å dele oppskrift med dere ila de nærmeste dagene, men selvfølgelig glemte jeg å ta bilde av maten før jeg startet å spise.. Jeg tok vel og merke bilde av alle ingrediensene, haha. Vil dere fremdeles at jeg skal blogge om oppskriften, selvom det ikke kommer noe “etterbilde”?

UKENS SERIE:

Nå har jeg sett ferdig Gypsy, og jeg sitter igjen som et stort spørsmålstegn. Jeg hater serier som ikke gir en tilfredsstillende avslutning!!! Den andre sesongen burde komme asap! I går begynte jeg også på Sense 8 som ligger på netflix, enn så lenge syns jeg den virker mer skummel enn spennende, men jeg skal gi den en sjanse!

UKENS ANTREKK:

CROPPED HOODIEHER / BUKSEHER

GENSERHER / BUKSEHER / BELTEHER

JAKKEHER / GENSERHER / DRESSBUKSE –  HER / SMYKKE – ByBiehl / BOOTS – TIGER OF SWEDEN

GENSERHER / BUKSEHER / BELTEHER

UKENS MUSIKK:

Cezaire – Life in Slow Mo
Chris Brown – Questions
Mali Music – Beautiful

UKENS TANKE:

Jeg har tusen tanker i hodet som jeg ikke helt klarer å samle, men det stresser jeg ikke med. Ellers har uken tanke vært om jeg burde slutte å snuse igjen. Det gikk jo bedre enn forventet forrige gang, og var ikke så vanskelig som jeg hadde sett for meg. Men de to første dagene er så sykt kjipe? Gidder jeg det liksom??

PLANER FOR DENNE UKEN:

På torsdag reiser jeg til Stockholm sammen med bloggbabesa mine. Vi skal på fashion week, woho! Har aldri vært på fashion week i Sverige før, så det gleder jeg meg veeeldig til 😀

 

HVA SOM REDDET HÅRET MITT

Hei, og god søndag jenter ♥ Beste dagen i uka etter min mening! Da får jeg endelig hentet meg inn igjen, og ikke minst gjort ting jeg ellers ikke gjør i hverdagen. Som å se fem episoder av Gypsy på rappen, for eksempel… Bra serie, anbefales!

Uansett, som dere ser har håret mitt vokst veeeldig de siste månedene. Det er faktisk helt utrolig hvor fyldig, og ikke minst langt det har blitt. Når jeg ser på bilder fra tidligere i år var jo håret mitt mye kortere, og ganske tynt i tuppene. Som jeg har nevnt flere ganger tidligere, mistet jeg helt sykt med hår for halvannet år siden, og det har vært et helvete å få det langt igjen i ettertid. Et resultat av alt for mye varmeprodukter og bleking.. Jeg begynte på HAIRCARE rett etter nyttår, og etter den tid har håret mitt vokst i rekordfart – ikke minst blitt like tykt (om ikke tykkere) enn før!

Bildet til venstre er tatt i oktober. Som dere ser, mye kortere og ikke minst mye tynnere. På bildet til høyre er håret mitt akkurat nå. Superlangt, tykt og superfriskt! Stor forskjell, eller hva?

Her har dere forresten etterveksten min at the moment. Jeg var på frisøren i juni, så dette er bare to korte måneder siden. Trenger et nytt besøk, for å si det sånn! Hihi. Heldigvis har jeg ganske blondt hår naturlig, så det ser ikke sååå krise ut.


HAIRCARE er virkelig ikke noe hokus pokus. Det er enkelt og greit et kosttilskudd som hjelper deg å få lengre, tykkere og mer glansfullt hår. Du tar to tabletter med HAIRCARE hver dag, enkelt og greit! Resultatene mine er etter fast bruk over flere måneder, så man kan ikke gå på kosttilskuddet i én uke å forvente å ha like langt hår som Rapunzel. Men, om man er flink å ta tablettene hver dag vil dere få samme, om ikke bedre resultat enn det jeg har gjort. Gjør det til endel av din daglige kost. Personlig tar jeg mine tabletter med HAIRCARE hver dag etter middag!


Grunnen til at jeg både anbefaler HAIRCARE så mye som jeg gjør, og ikke minst bruker det selv er fordi både jeg og de rundt meg virkelig har sett resultater. Det er jo åpenbart på før/etterbildet over! Jeg slet i over ett år med å få tilbake mitt eget hår, men ingenting skjedde. Det vokste i sneglefart, og jeg følte meg rett og slett ikke særlig fin på håret. Mens etter jeg startet på HAIRCARE ble det endelig fart på prosessen, og håret kom tilbake. Nå tør jeg nesten ikke slutte, fordi jeg er så glad i håret mitt. Om det er lov å si? Hihi.

Så ja, HAIRCARE har min varmeste anbefaling. Både om du sliter med babyhår, generelt tynt hår, eller om du allerede har langt hår men ønsker å vedlikeholde eller gjøre det tykkere.

AKKURAT NÅ FÅR DU HAIRCARE TIL KUN 149,-, DU KAN LESE MER OG BESTILLE HER ♥

Edit! Til de som lurer på om HAIRCARE gir mer kroppshår: Kroppshår, eksempelvis på legger, reguleres av hormoner. Eksempel på dette er at de fleste opplever mer kroppshår i puberteten; spesielt hos gutter på grunn av mannlige kjønnshormoner. HAIRCARE inneholder vitaminer og mineraler og gir i så måte ikke mer kroppshår.