UKEN SOM GIKK, AUGUST DEL 4

AKKURAT NÅ:

Gjesper jeg som om jeg skulle vært med i verdensmesterskapet i gjesping. I natt sov jeg utrolig dårlig, hadde mareritt og våknet hele tiden. Ikke den beste starten på uka, men det positive er at det endelig har blitt høst i Bergen! Tro det eller ei, men nå var jeg “lei” sommeren, og ikke minst sommerantrekkene. I mitt hode vil jeg bare gå i tykke gensere, digge kåper og store skjerf. Før tenkte jeg at sommeren var min favorittårstid, men nå lurer jeg på om det faktisk er høsten?

UKENS OPPTUR:

Hjelp, nå husker jeg nesten ikke hva jeg drev med forrige uke.. Men, om jeg husker rett hadde jeg ingen store oppturer, men mange små. At Jonas kom tilbake til Bergen, og på fredag kom jentegjengen for middag og vin. Herlighet, så koselig. Håper vi blir flinkere å møtes denne høsten enn vi var før sommeren. Alle er jo så opptatt med vanskelige studier, jobb og den slags. Men, det burde alltid være tid til kvalitetstid med venner mener nå jeg!

UKENS NEDTUR:

Følelsen av å ikke strekke til. Jeg har jobbet mer denne uken enn på veldig lenge, noe som i seg selv gir en god følelse. Men, det er alt for mye som skulle vært gjort, og jeg sliter veldig med å prioritere hva som er “viktigst” og derfor må gjøres først. Håper det går seg til denne uken! Jeg er uansett veldig motivert om dagen, og det er deilig ♥

UKENS MATOPPLEVELSE:

Viltgryten jeg lagde på fredag. Herregud den er så siiiiinnssykt god!! Den perfekte høstkosen. Jeg tenkte å dele oppskrift med dere ila de nærmeste dagene, men selvfølgelig glemte jeg å ta bilde av maten før jeg startet å spise.. Jeg tok vel og merke bilde av alle ingrediensene, haha. Vil dere fremdeles at jeg skal blogge om oppskriften, selvom det ikke kommer noe “etterbilde”?

UKENS SERIE:

Nå har jeg sett ferdig Gypsy, og jeg sitter igjen som et stort spørsmålstegn. Jeg hater serier som ikke gir en tilfredsstillende avslutning!!! Den andre sesongen burde komme asap! I går begynte jeg også på Sense 8 som ligger på netflix, enn så lenge syns jeg den virker mer skummel enn spennende, men jeg skal gi den en sjanse!

UKENS ANTREKK:

CROPPED HOODIEHER / BUKSEHER

GENSERHER / BUKSEHER / BELTEHER

JAKKEHER / GENSERHER / DRESSBUKSE –  HER / SMYKKE – ByBiehl / BOOTS – TIGER OF SWEDEN

GENSERHER / BUKSEHER / BELTEHER

UKENS MUSIKK:

Cezaire – Life in Slow Mo
Chris Brown – Questions
Mali Music – Beautiful

UKENS TANKE:

Jeg har tusen tanker i hodet som jeg ikke helt klarer å samle, men det stresser jeg ikke med. Ellers har uken tanke vært om jeg burde slutte å snuse igjen. Det gikk jo bedre enn forventet forrige gang, og var ikke så vanskelig som jeg hadde sett for meg. Men de to første dagene er så sykt kjipe? Gidder jeg det liksom??

PLANER FOR DENNE UKEN:

På torsdag reiser jeg til Stockholm sammen med bloggbabesa mine. Vi skal på fashion week, woho! Har aldri vært på fashion week i Sverige før, så det gleder jeg meg veeeldig til 😀

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg