I FERIEKOFFERTEN MIN

Jeg skal ikke til utlandet før minst et par uker, men som den kontrollfreaken jeg er liker jeg å ha ting i orden så tidlig som mulig. Under finner dere noen musthaves i reisekofferten min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASmile Lab sine strips liker jeg kjempegodt, har testet både de orginale og “flash”. Denne gangen testet jeg S+, som er en litt sterkere bleking som virkelig får bort det gule smilet. Du kan lese mer og eventuelt kjøpe den her!

UV Wristband fra Smartsun er en helt sykt kul greie jeg nettopp ble introdusert for. Det er armbånd du skal ha på deg mens du er i solen, så skifter den farge når du burde smøre deg med mer solkrem, og sier også ifra når du virkelig burde gå ut av solen. Helt genialt! Jeg møtte en på kontoret til Coverbrands mens jeg var der som hadde brukt disse da han var på ferie. Han hadde en nydelig brunfarge, og hadde ikke blitt solbrent under hele turen fordi han brukte disse båndene. HELT fantastisk! Man merker jo som regel ikke at man er brent før etter man har kommet på hotellet igjen, men med disse trenger man altså ikke gå på en smell! Det ble veldig mye tekst her, som dere kanskje skjønner er jeg veldig begeistret for disse.. Haha! Du finner produktet her.

Flip flops er jo et must på ferie? Det er jo mange som har Hawaiianas, inkludert meg selv. Derfor er jeg veldig fornøyd med disse, endelig noe annerledes med skikkelig kvalitet! Det er selveste stjernen fra Victorias Secret, nemlig Gisele Bunchen som har designet disse. Love them 😀 Du finner de her til bare 199kr!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA– Hudpleie er like så viktig, om ikke enda viktigere på ferie –

Solkrem til ansiktet med faktor 30! Jeg har egentlig alltid brukt samme solkrem overalt, og det med litt for lav faktor kan man si.. Det er først det siste året jeg har fått helt angst for rynkene, for selvom de kanskje ikke florerer nå så er det nå man legger grunnlaget for de senere årene. Bruk høy faktor, unngå å se ut som en rosin senere i livet!! Man blir jo brun selvom faktoren er høyere, og fargen holder mye lengre. Solkremen til ansikt fra Rudolph Sun finner du her.

Piz Buin til kroppen er også et must! Man burde nok bruke en høyere faktor på kroppen og, men jeg er så vågal og går for faktor 15 i sommer. Det er jo stor fremgang fra tidligere da jeg brukte faktor 6, med sololje over. Haha, huff!! Denne gjør også at brunfargen kommer dobbelt så fort uten å gå på kompromiss med beskyttelsen. og det liker iallefall jeg. Du finner solkremen her. 

hiehiee

Det deiligste jeg vet når jeg er i syden er å dusje etter en lang dag på stranden, og smøre meg med aftersun etterpå. Denne fra Le Tan er full i aloe vera og hjelper deg slik at du ikke flasser om du skal være uheldig å bli brent. Me like! Du finner den her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sist, men absolutt ikke minst.. Hudpleien! Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men min toalettveske veide 7 (SYV!!!) kilo da jeg reiste til Oslo. Når jeg kun har kremene og hårproduktene mine i store flasker blir det fort slik. Derfor er det veldig greit med et reisesett slik at du heller kan pakke med deg mer klær! Dette reisesettet fra REN har alt du trenger. Både dagkrem, rens og nattkrem. Den passer for alle hudtyper og er ikke fetende, noe som er viktig for meg som kan slite med blank hud, spesielt etter en dag på stranden. Du finner reisesettet her!

P6300062

PSSST! Du får -20% rabatt på alt nevnt i bildet over ved bruk av koden JN30 😀

HOTELLFROKOST NEXT

 

God morgen! Jeg er straks på vei ut døren, skal på hotellet til familien for å spise frokost med de. Sykt koselig, og hvem sier vel nei til litt hotellfrokost? Jeg er en skikkelig sucker for rundstykker, pålegg og flere liter med melk og juice. Ææ får faktisk vann i munnen bare av å prate om det! Etterpå skal vi en tur på Frognerbadet om skyene holder seg unna, viktig å få litt ekstra tan før Palmesus til helgen 😀 Apropos, er det noen av dere som skal? Sifra da! Jeg gleder meg som en gal, tror det kommer til å bli en syk helg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAwww.glennhenriksen.no-256-1024x683 www.glennhenriksen.no-258-1024x683

 

collageSkinnjakkeZara / KjoleBikBok / SkoBirkenstock

Det er så kos å få litt kvalitetstid med mamma og brødrene mine mens de er i Oslo. I går tok koste vi oss masse både med shopping, lunsj og middag på Yayas på kvelden. Elsker den resturanten, bare se på bildene over hvor kult det er. Føler jeg er i Thailand! I går var jeg ikke fullt så heldig, da.. Enten har jeg blitt utrolig sterk, eller så var det en sprekk i glasset som gjorde at det eksploderte i hånden min. Det fløy glass overalt og jeg satt med fanget fullt av glassbråt. Heldigvis slapp jeg unna med et minikutt, enda godt ingen fikk noe i øynene.. Om jeg hadde bodd i USA kunne jeg vel saksøkt de for mange millioner, haha! Neida, det ville jeg aldri gjort. Kan ikke bli fiende med en av favorittresturantene 😉

ER JEG BORTSKJEMT?

P6290008-3

Du er så heldig. Hver dag kan du gjøre det du vil. Du trenger ikke stresse du. Sykt digg at du slipper å dra på jobb tidlig i morgen!

Fire ting jeg hører hele tiden. Ofte med en liten bitterhet i stemmen. Fordi bloggen er jobben min, er det mange som tror jeg jobber maks en time hver dag, og bare slapper av resten av tiden. Ja, jeg er heldig. Det er også helt sant at jeg nesten kan gjøre det jeg vil. Men at jeg ikke trenger å stresse er tull. Jeg stresser flere ganger hver eneste dag, for å rekke alt som skal gjøres. At jeg ikke står opp tidlig er også bare tull, for jeg våkner grytidlig hver dag og starter min arbeidsdag. Den starter ikke på et kontor på andre siden av byen, ofte fra sofakroken faktisk. Det er likevel jobb, selvom man ikke hater livet litt mens man holder på. Ikke at alle hater jobben sin altså, bare så det er sagt.

I forhold til mange andre går jeg ikke på jobb fra åtte til fire hver dag. Jeg går heller ikke hjem fra jobb og kan slappe av, for jeg jobber faktisk minst like mange timer som deg. Av og til tidlig på dagens, mens andre ganger til langt på natt. Jeg er online hele døgnet og skal helst alltid være tilgjengelig på mail. Men klager jeg? Nei. For jeg er faktisk forbanna heldig. Jeg har den beste jobben i verden og kunne ikke vært mer takknemlig for at du som leser gjør det mulig. Det er helt sykt! TUSEN TAKK! <3 Så nei, jeg klager absolutt ikke. Det irriterer meg bare at jeg blir sett på som bortskjemt. At alt jeg gjør er å få gratis ting i posten, skriver et kjapt innlegg og chiller resten av dagen. Jeg elsker å blogge, og syns det er så utrolig gøy at min største hobby også kan være mitt levebrød. Likevel er jeg usikker på om jeg er bortskjemt fordi hverdagen min er slik som den er. Jeg har jobbet hardt over flere år for å gjøre dette er mulig for meg, og det er jeg utrolig glad for. Dette ble et litt rart innlegg, men jeg håper du skjønner poenget mitt.

 

 

OMBRE NAILS

(Min behandling er sponset)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Titter bare kjapt innom for å vise dere mine fantastiske sommernegler. Fransk ombre er absolutt ikke noe du ser på alle og enhver, for denne teknikken er faktisk ganske ny i Norge. Syns det er så utrolig lekkert, og jeg maste på Jeanette Helen i tre uker for at hun skulle fikse slike negler på meg. Hadde jo egentlig nettopp lagt nye negler, men jeg ble seriøst helt obsessed med å få ombrenegler etter jeg så et bilde. Elsker de!

Det er to uker siden jeg la de nå, og disse bildene er tatt i dag. På TL Salongen Laguneparken bruker de konkurranseteknikk når de legger negler, og da holder de seriøst i evigheter. Det er først når de vokser langt ut at vi må fjerne de, og likevel har jeg ikke mistet noen negler. Et stort pluss, for det er ikke særlig pent å gå med noen lange, og noen korte negler. For timebestilling kan du ringe 55010194. Sjekk også ut facebooksiden deres her, og instagram under “tlsalongenelaguneparken”.

neeeil

VELKOMMEN MANDAG

juliapulia-1024x683turtelduer-1024x683www.glennhenriksen.no-218-1024x683www.glennhenriksen.no-219-1024x683www.glennhenriksen.no-223-1024x683Alle bildene er tatt fra bloggen til Glenn!

Endelig mandag! Er det egentlig lov å si?  I helgen hadde vi det litt for gøy, og lørdagen var  en av de bedre festene vi har hatt så langt i sommer. Først var vi samlet en fin gjeng her, før vi dro på byen. Av alle ting klarte vi å ende opp TGI Fridays i Vika siden vi kom så sent til byen. Er det egentlig et utested? Haha! Det var iallefall omtrent tomt for mennesker der, men likevel klarte vi å lage litt av en fest. En veldig moro kveld altså. Merker det er sinnsykt digg at helgen er over for denne gang, for i morgen er jeg klar for rutiner og trening igjen. Hater kroppen dagen derpå, men hva annet kan man forvente når man drikker gift kvelden før?

TID FOR SERIER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fra en smålig redusert Julia! Jeg føler helgen nettopp startet, men gud så glad jeg er for at det er søndag og til for å chille. Endelig en dag jeg kan ligge langflat uten å få dårlig samvittighet. Jeg har heller ikke hatt tid til å se på serier på flere uker!! Jeg prøver meg hver eneste kveld på Orange is the new black, men jeg sovner jo etter noen minutter. I dag skal redbullen gå ned på høykant, for jeg skal seriøst se minst seks episoder! Ingen soving tillatt. Hva er deres planer for dagen?

DRESS LIKE ME

(Lenkene er annonselenker)

Jeg har hatt endel antrekk den siste tiden, så tenkte kanskje det var på tide med en ny runde “dress like me”! Nå har jo nelly også -15% avslag på hele forbanna nettbutikken, og siden alle linkene er fra nelly er det bare å shoppe i vei!

1Bluse / Hatt / Sko / Klokke / Bukse

2Jakke / Topp / Bukse / Solbriller / Sko

3Kjole / Veske / Klokke / Sandaler / Solbriller

4Bluse / Shorts / Sko / Armbånd / Clutch

5Bluse / Bukse / Sko / Solbriller

EN LYKKELIG HVERDAG

Livet er ikke sånn at man kan reise jorda rundt hver dag, bli stormforelsket i den første kjekkasen på gata eller dra på shopping med flere millioner på konto. Selvfølgelig er det nok sånn for noen, men for mann (damen) i gata er det som oftes ikke. Jeg som blogger får oppleve så ufattelig mye gøy, bli kjent med nye mennesker og får muligheter jeg aldri ville fått uten bloggen. Det gjør meg både ufattelig bortskjemt, men også veldig kravstor. Den siste tiden har jeg virkelig tenkt mye på dette. Hvor mye skal til for å gjøre meg fornøyd? Når er jeg på mitt lykkeligste? Svaret jeg kommer fram til overrasket meg litt. Jeg er minst like lykkelig når jeg er ute på reise, som når jeg sitter på kjøkkenbordet å spiser kveldsmat med June og Glenn. De store tingene i livet er med på å gi meg et kick og pågangsmot, mens de små tingene er den lykken som alltid er med meg.

Under har jeg samlet noen punkter som gjør min hverdag verdt å leve, kanskje du kan hente litt inspirasjon til ditt eget liv? Det er de små primære tingene i livet som former lykken din, og ikke hvor mye penger du har eller hvor populær du er.

c0ca5263777d0766986089fa2d340d7d

1. Jeg elsker å stå opp tidlig om morgenen, helst før alle andre. Den timen jeg har helt for meg selv er fantastisk. Da får jeg våknet i mitt eget tempo og gjort fra meg all surfingen på nett før man skal være sosial.

2. Jeg sitter sjeldent med mobilen under måltider med andre. Jeg syns mobilen har tatt opp alt for mye av hverdagen vår, og det er trist at et kjæreste eller vennepar heller surfer på telefonen enn å prate med hverandre under middagen. Om noen spiser med meg, er det mobilforbud. Her skal det prates, ikke tastes!

3. Inviter venner på frokost/middag/kveldsmat! Man trenger ikke ordne til storkalas bare fordi man skal ha matbesøk. Det er ikke alltid man har tid til å diske opp det mest avanserte heller, så gjør det enkelt. Kveldsmaten er en stor favoritt hos meg iallefall.

4. Dra på trening. Personlig elsker jeg å trene tidlig på dagen, slik at jeg har hele dagen forran meg. Syns det er kjipt å vite at man må trene på kvelden, når jeg helst vil slappe av med en serie eller venninner.

5. Lær deg å kose deg i eget selskap. Det er jo veldig individuelt hva man liker å gjøre, men det beste jeg vet når jeg er alene er enten å sette på høy musikk å vaske (haha, gråmus much?) eller å se på serier. 

6. Lag mat! Personlig elsker jeg å diske opp med forskjellige ting. Det er også utrolig gøy å lære seg nye oppskrifter. 

Dette er små ting jeg setter pris på i hverdagen. Prøv å ro ned litt å kos deg med ting i stedet for å bare løpe rundt som en hodeløs kylling. Det går faktisk fint å utsette noen ting til mandag. For hva er viktigst i livet? Å leve lykkelig eller å få alt gjort på kortest mulig tid?

UT Å BALANSERE!

(inneholder annonselenker)

IMG_7030 kopi-2IMG_6986-2IMG_7011-2IMG_7017-2woooopIMG_7027 kopi-2Blazer og bukseZara / SkoHER (adlink)/ SolbrillerRayBan (Glenn sine)

Håper alle har en fin fredag, uansett om du sitter med godteskålen på fanget eller prøver å balansere på høye hæler. Jeg prøver meg på sistnevnte ikveld, som sagt er jeg veldig gira for at det endelig er helg etter gårsdagens sinnsyke jobbmaraton. Sinnssykt til å være meg, iallefall..

OH MAN!

IMG_7063-2IMG_7074-2

Weekend mode: ON! Jeg bruker sjeldent å si at jeg sitter å jobber når jeg bruker tiden min på bloggrelaterte ting, men i går jobbet jeg faktisk som en forbanna gris. Har aldri vært så sliten i hodet, og jeg er helt sikker på at jeg la meg med firkantede øyne etter alt for mange timer fremfor macen. Nå skal jeg ta helg med forbanna god samvittighet, og det første jeg skal gjøre når klokken tikker inn i timen da det er sosialt akseptabelt å drikke er å slurpe i meg et glass vin! Oi, det ble en lang setning. Beklager om den var vanskelig å lese, men jeg er så gira for helg. Når er det forresten sosialt akseptabelt å ta seg sin første drink? Siden det er fredag vil jeg tro det er ganske tidlig. HEHE!