EN LYKKELIG HVERDAG

Livet er ikke sånn at man kan reise jorda rundt hver dag, bli stormforelsket i den første kjekkasen på gata eller dra på shopping med flere millioner på konto. Selvfølgelig er det nok sånn for noen, men for mann (damen) i gata er det som oftes ikke. Jeg som blogger får oppleve så ufattelig mye gøy, bli kjent med nye mennesker og får muligheter jeg aldri ville fått uten bloggen. Det gjør meg både ufattelig bortskjemt, men også veldig kravstor. Den siste tiden har jeg virkelig tenkt mye på dette. Hvor mye skal til for å gjøre meg fornøyd? Når er jeg på mitt lykkeligste? Svaret jeg kommer fram til overrasket meg litt. Jeg er minst like lykkelig når jeg er ute på reise, som når jeg sitter på kjøkkenbordet å spiser kveldsmat med June og Glenn. De store tingene i livet er med på å gi meg et kick og pågangsmot, mens de små tingene er den lykken som alltid er med meg.

Under har jeg samlet noen punkter som gjør min hverdag verdt å leve, kanskje du kan hente litt inspirasjon til ditt eget liv? Det er de små primære tingene i livet som former lykken din, og ikke hvor mye penger du har eller hvor populær du er.

c0ca5263777d0766986089fa2d340d7d

1. Jeg elsker å stå opp tidlig om morgenen, helst før alle andre. Den timen jeg har helt for meg selv er fantastisk. Da får jeg våknet i mitt eget tempo og gjort fra meg all surfingen på nett før man skal være sosial.

2. Jeg sitter sjeldent med mobilen under måltider med andre. Jeg syns mobilen har tatt opp alt for mye av hverdagen vår, og det er trist at et kjæreste eller vennepar heller surfer på telefonen enn å prate med hverandre under middagen. Om noen spiser med meg, er det mobilforbud. Her skal det prates, ikke tastes!

3. Inviter venner på frokost/middag/kveldsmat! Man trenger ikke ordne til storkalas bare fordi man skal ha matbesøk. Det er ikke alltid man har tid til å diske opp det mest avanserte heller, så gjør det enkelt. Kveldsmaten er en stor favoritt hos meg iallefall.

4. Dra på trening. Personlig elsker jeg å trene tidlig på dagen, slik at jeg har hele dagen forran meg. Syns det er kjipt å vite at man må trene på kvelden, når jeg helst vil slappe av med en serie eller venninner.

5. Lær deg å kose deg i eget selskap. Det er jo veldig individuelt hva man liker å gjøre, men det beste jeg vet når jeg er alene er enten å sette på høy musikk å vaske (haha, gråmus much?) eller å se på serier. 

6. Lag mat! Personlig elsker jeg å diske opp med forskjellige ting. Det er også utrolig gøy å lære seg nye oppskrifter. 

Dette er små ting jeg setter pris på i hverdagen. Prøv å ro ned litt å kos deg med ting i stedet for å bare løpe rundt som en hodeløs kylling. Det går faktisk fint å utsette noen ting til mandag. For hva er viktigst i livet? Å leve lykkelig eller å få alt gjort på kortest mulig tid?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg