NATT TIL FØRSTE

Følelsen av å være ferdig med første eksamen er helt sykt deilig! Nå har jeg bare…. fire igjen. Så egentlig er det ingenting å juble sånn alt for høyt over, men det er da viktig å rose seg selv litt også? I natt er det natt til 1.mai, som var min favorittdag i 15-17års alderen. Da var det bare å snike med seg alkohol ut av huset til mamma og ned på stranden der resten av fjortisvennene mine satt å drakk. Der rullet vi rundt hele natten etter vi hadde drukket store mengder (det vil si et par rusbrus). Hele natten var det kanskje ikke heller, jeg måtte jo hjem sånn i tolv/ett tiden. Ved mindre jeg løy å sa jeg skulle sove hos en venninne. Good times 9829; Kan ikke huske sist jeg var ute natt til første, er det like gøy når man har bikket 18 eller?

MINE SKJØNNHETSFEIL

Som nevnt tidligere har jeg jo hatt lyst til å opperere nesen min, noe folk reagerte veldig på og sa jeg ikke trengte. Ingen av de hadde noen gang tenkt på at jeg trengte en opperasjon, og mange ville ha nesen min. Litt morsomt siden jeg mener det stikk motsatte. Uansett!

En ting jeg ikke har vurdert å fjerne bort er kanskje de største skjønnhetsfeilene på hele meg. Bena mine. Det syns kanskje mange er rart, fordi det ser absolutt ikke pent ut og det er jo veldig synlig. Spesielt nå på sommeren. 

Disse tre pimentflekkene er jeg født meg, og har alltid hatt de. Etter at jeg gikk på melanotan som 15åring fikk jeg også noen på leggen. 

Grunnen til at jeg aldri har vurdert å fjernet flekkene med laser aner jeg ikke. Jeg har jo hatt de hele livet og er sikkert så vant med å se på de at jeg ikke tenker over det. Burde jeg gjøre det kun fordi andre kanskje syns det er stygt? For å bli enda nærmere samfunnets versjon av perfekt? Jeg skal være ærlig med dere. Det kommer kanskje én dag der jeg plutselig vil fjerne de, men den dagen har enda ikke kommet. Flekkene er absolutt ingenting jeg tenker over om jeg har på meg shorts om sommeren. Syns for eksempel det er mye verre med nesen. Utrolig rart hvor forskjellige meninger vi kan ha om hver enkelts utseendet!

Jeg er egentlig ikke helt sikker på hvorfor jeg velger å dele disse bildene med dere. Kanskje fordi jeg vi dere skal se at vi jeg har store “misdannelser” (som noen sikkert vil kalle det) på kroppen som jeg fint kan vise meg offentlig med. Jeg kan jo umulig være den eneste jenten i verden med pigmentflekker! Det er nok mest sannsynlig ingen andre som tenker over “feilene” dine enn deg selv. Det tenker jeg ofte om jeg har en dårlig dag. De fleste rundt oss ser nok ikke forskjell på oss fra dag til dag, selv om vi selv mener vi er kjempepen på mandag og dritstygg med fett hår på tirsdag. Bare noe å tenke på 9829;

MANNEHAT OVER PÅSKEEGG

Hvor heldig er ikke jeg? Midt i dette eksamenshelvete kom denne overraskelsen på døren! TUSEN takk MSL-group og Nescafe Dolce Gusto 9829; Siden kjæresten min aldri fikk karret seg til å lage påskeegg til meg passet det ekstra godt med et forsinket et. Det første jeg gjorde da jeg åpnet pakken var såklart å spise opp halvparten av marshmallowsene, noe som gjorde at jeg ble superkvalm. Jeg tåler egentlig ikke søte ting særlig godt, og får skikkelig hodepine. Men jesus, det er så verdt det! Godteri for ever 9829;9829;9829;9829;9829;9829; 

I morgen kommer Kristoffer endelig hjem også, så da skal jeg strategisk plassere alt godteriet i en skål på kjøkkenet slik at han spiser det opp. Det er såklart om jeg ikke får cravings inatt og går å momser i meg alt i søvne. Det hadde virkelig ikke forundret meg.. Er det forresten ikke urettferdig at de fleste gutter kan spise så mye dritt de vil uten å legge på seg? Jeg hater de!

KARRIEREVALG

Først og fremst: beklager at bloggen min er så kjedelig for tiden. Jeg føler at alle bildene blir tatt inne i leiligheten, og alt jeg orker å ha på meg av klær av koseklær. Jeg prøver så godt jeg kan å øve til eksamen, men jeg må innrømme det at fristelsene her hjemme er alt for store! Jeg gjør så mye rart om dagene. Jeg har for eksempel begynt å bake – hva skjer med det?  Og jeg vasker hele tiden og finner på nye sunne oppskrifter som jeg kan lage. Alt annet enn å glo ned i historieboka. Skulle egentlig på skolen å lese i dag, men jeg er i så dårlig form at det orket jeg ikke. Så nå ligger jeg bare på gulvet. Og later som om jeg leser..

Er ikke denne genseren KUL? Den er fra Never Naked HER! De har den i tee også HER 🙂

Over til noe annet. Som dere kanskje vet (eller ikke vet..) så har vi ikke fått sofa i leiligheten enda, noe som er helt krise etter min mening. Men i sta fikk vi endelig bestilt en fra Bolia, hurra! 

 

Denne kommer til å passe så fint inn i leiligheten. Nå syns jeg det er sykt kjedelig å være hjemme. Enten så må jeg stå å se på tv, eller sitte på ved kjøkkenbordet. Jeg misliker også i ligge i sengen midt på dagen. Så ja. Hallo luksusproblemer! Skjønner dere hva jeg mener eller? Jeg gjør ALT annet enn å lese. Til og med å bestille sofa! Av og til lurer jeg på om jeg har konsentrasjonsvansker. Har faktisk testet meg for det og ADHD tidligere, men jeg hadde ingen av delene. Det betyr vel bare at jeg er generelt dårlig til å studere. Hva skal det bli av meg? 🙁 Utifra hvor ren leiligheten er nå ser vaskedame ut som et realistisk karrierevalg..


Hodeskalle // Glasskuppel // Superfin bolle // Lysestake // Krukke // Pyntehånd (adlinks)

En venninne tipet meg forresten om interiøssiden room21, og gud bedre meg så mye fint de har! Og billig 😀 Gjett om jeg skal bestille meg hjem en haug med interiør! 

 

RESTYLANE RESULTAT

Hei hei! Som jeg skrev for et par uker siden så var jeg på Teres Bergen for å fylle restylane i leppene mine. Jeg har jo samarbeidet med Teres Colusseum før, og hadde naturligvis høye forventninger til klinikken i Bergen. De infridde som bare det, pluss enda litt mer! For meg er det utrolig viktig at resultatet blir så naturlig som mulig, samtidig som jeg får den fyldige formen på leppene mine som jeg er ute etter. Den kosmetiske sykepleieren Karianne er utrolig flink, og jeg er veldig fornøyd med leppene mine. Siden leppene er midt i ansiktet er det viktig at de ikke blir for unaturlige i forhold til resten av ansiktet. Det er utrolig lett å se seg “blind” på restylane, og det er viktig at de som setter restylane på deg ser an leppene i forhold til hele ansiktet ditt! Alt skal være i en fin harmoni! 🙂


Det første Karianne gjorde var å legge emblakrem på leppene mine som bedøver de, og som også forebygger litt for blåmerker man kan få de par første dagene. 

Når bedøvelsen hadde virket ferdig startet hun med restylanen. Det hun gjør er at først sprøyter hun inn i leppene, for så å “forme” det til med fingrene for å få fasongen vi begge er ute etter. Denne gangen tok jeg en halv sprøyte i leppene. Det finnes flere typer restylane i forhold til de forskjellige behandlingsområdene, og på meg brukte hun Restylane Lip Volume. Det anbefales også å legge litt is på leppene med en gang du er ferdig, da blir man ikke så hoven de første dagene. Det er også viktig å ha hodet høyt samme dag, og ikke bøye seg for mye ned! Sov gjerne med en liten oppbygging av puter.

Teres Bergen er ikke bare en klinikk som setter restylane, men det er et sykehus som utfører forskjellige opperasjoner som silikon osv. Dette vil da si at det alltid er leger og du finner kun spesialutdannet helsepersonell der. For meg er det viktig å være i trygge hender uansett om det er en så “liten” behandling som restylane. Kvaliteten på Teres er noe jeg setter umåtelig stor pris på.


Omtrent slik ser leppene mine ut nå!

Du kan lese mer om restylane på Teres sine hjemmesider HER. Besøk også hjemmesiden HER for eventuell timebestilling! 🙂

ICE COLD

Endelig mandag, og endelig blanke ark! Jeg kan ikke fordra helger der jeg drar ut, virkelig. Å kaste bort en hel søndag på å være dårlig gjør det nesten ikke verdt å dra ut. Kanskje jeg skal teste ut nattelivet edru neste gang? Uansett! Jeg fikk ikke sove i natt, så sto ikke opp før halv ti i dag. De to timene jeg sov ekstra merker jeg var veldig etterlengtet, men nå er jeg jo forsinket på alle dagens gjøremål – og det hater jeg. På onsdag har jeg historieeksamen, og er det noen som har tips til ting jeg MÅ kunne? Pensum er jo så utrolig svært, at jeg ikke kan huske alt like detaljert. Jeg hadde blitt veldig glad for tips 9829;

Målet for dagen nå er vel å lese så langt jeg klarer før det blir trening etterpå. I dag står det løping og styrke overkropp på planen. Woho! Merker bare mer og mer at kroppen min former seg etter treningen, og er ikke det motivasjon i seg selv så vet ikke jeg 😀

CORAL

Var på posten å hentet noen pakker nå nettopp, og der var det bl.annet de to fineste plaggene jeg har sett på lenge! Jeg absolutt elsker denne fargen, og ser for meg den kommer til å være uslåelig på sommerbrun hud i sommer. Åh.


Kjolen finner dere hos Nelly HER 9829; De har den også i mint her og nude her!


Bikini finner dere hos Nevernaked.com  HER 9829;

Jeg kommer til å vise dere resten av plaggene pluss disse to skattene i bedre bilder senere. Akkurat nå er jeg kjempesliten etter trening, men jeg klarte ikke la være å vise de fram asap! Derav bildekvaliteten. Haha. Nå er planen å hoppe i dusjen for å dusje bort solariumslukt og såre treningsben, så skal jeg lage meg et svært glass med smoothie til kvelds. Har enda litt å lese til eksamen før jeg kan si meg ferdig for dagen. Men jeg skal kjappe meg, kan ikke gå glipp av paradise hotell vet dere 😉 

// Adlinks

PERFEKT LUNSJ

Det verste jeg vet om jeg skal lese en oppskrift på en blogg, er om retten har en million ingredienser som jeg aldri har hørt om før. Jeg har faktisk aldri laget noe jeg har funnet på en blogg, og det er av den grunnen at det blir alt for mye dill dall for min smak. Jeg er en veldig enkel person når det kommer til mat, og det skal ikke mye til for å imponere meg. 

Så. Om noen av dere er som meg kommer dere til å elske denne lunsjen – og spesielt smoothien. En bedre smoothie har jeg faktisk aldri smakt! Jeg overrasker statig på kjøkkenet 😉 Haha.

Dette er en helt perfekt lunsj for meg. Eggerøre av to egg, røkt laks pluss en smoothie. Supersunt og næringsrikt, og det tar det 5 minutter å lage. Til smoothien trenger du bare et par never frossen smoothiemix, jeg foretrekker den med mango, banan og ananas, pluss to store spiseskjeer med mager vaniljekesam. Sleng alt sammen i en bolle og stavmiks det til det har en smoothiekonsistens. Du kan såklart også bruke smoothiemaskin 😀


SÅ utrolig godt! Si ifra om dere tester den ut da, spent på å høre hva andre syns 😀

Foruten lunsjlaging har det ikke skjedd noe spennende hos meg enda. Jeg leser enda til eksamen. Eller, jeg skal nå begynne å lese til eksamen. Når jeg først legger meg ned for å starte lesingen kommer jeg på alt mulig jeg burde ha gjort. Betalt regninger, vasket klær, tørket støv, surfe på internett.. Jeg er med andre ord ikke særlig mye klokere innefor onsdagens eksamen, men leiligheten min har blitt fin og ren da!


Nå ligger jeg sånn og glor i skjermen. Begynner å se dårlig også, så kanskje jeg burde bestille meg en synsundersøkelse før jeg starter å lese?

GET READY FOR THE BEACH

 

Det eneste jeg har lyst til å gå med for tiden er flipflops, håret i en dott, bikini og en oversized strandkjole over. Finnes det noe bedre? Om vi luker ut oreo dyppet i melk så tviler jeg på det. Vi har enda ikke bestemt oss for hvor vi skal dra i sommer, men jeg holder en knapp på Hellas. Syns det er så fantastisk fint der! Har dere noen tips til hvor i Hellas det er bra? Jeg vil ikke til Rhodos eller Kreta.


Maxikjole 1 9829; Armbånd 9829; Hawaiian Tropic 9829; Bikini 9829; Maxikjole 2

 

 

 

NÅR ER JEG BRA NOK?

Helt siden jeg var 16 år har jeg hatt lyst til å opperere nesen min. Jeg gledet meg så utrolig til den dagen jeg ble 18, for da var jeg endelig gammel nok til å gjøre det. Foreldrene mine visste selvfølgelig ingenting, for de hadde rådet meg med all sin makt til å ikke gjøre det. Uansett så hadde jeg bestilt opperasjonstime, jeg hadde fått resepten på medisinene jeg måtte ta til inngrepet og jeg hadde fått en dato der jeg skulle oppereres. Men etter litt tenking bestemte jeg meg for å vente litt, for å se om dette faktisk var noe jeg ville om et par år.

Nå, tre år senere har jeg fremdeles utrolig lyst, men jeg er utrolig usikker. Jeg føler kanskje at det kommer til å åpne opp dører til at jeg eventuelt kommer til å ville fikse på mer. Kanskje etterhvert blir jeg lei av puppene mine og vil ha nye? Eller at jeg er dritlei å trene for å få sixpack så jeg fettsuger meg i stedet? Det er så utrolig mye man kan gjøre med kroppen sin, men det beste er kanskje å la være, eller? Jeg er også utrolig for å opperere seg om man har virkelig store komplekser for ting, det ser jeg ingenting galt i.

Men når blir vi bra nok? Absolutt alle venninene mine – uansett hvor pene de er har noe ved seg de kunne tenkt å fikse på. Ting jeg virkelig ikke kan skjønne at de ikke liker. Det samme sier de når jeg sier at jeg vil opperere nesen min. Vi alle streber etter å bli så perfekte, mens vi aldri vet når vi faktisk er gode nok. 

Nå som jeg trener endel å har gått ned noen kilo så føler jeg fremdeles ikke at det er nok. Når jeg ser på meg selv så ser jeg ingen forskjell. Det er fremedeles tusen ting ved kroppen min jeg misliker og som får meg til å fortsette å trene. Jeg aner ikke hva som skal til for at jeg selv skal bli fornøyd. Og slik er det nok for mange jenter. Uansett om jeg skriver “alle er fine som de er” så kommer ikke det til å påvirke noen av dere i det hele tatt. Vi har i alt for stor grad fått borret inn i hodet hva som er et bra idealbilde for perfeksjon, men sannheten er jo at ingen kommer til å bli fornøyd om de streber etter et slikt bilde. Dette med kroppspress og utseende syns jeg er en utrolig lang og endeløs diskusjon. Det kommer alltid til å være der, så jeg regner med vi bare får tåle det og prøve vårt beste på å ignorere det alle sammen.