PERFEKT LUNSJ

Det verste jeg vet om jeg skal lese en oppskrift på en blogg, er om retten har en million ingredienser som jeg aldri har hørt om før. Jeg har faktisk aldri laget noe jeg har funnet på en blogg, og det er av den grunnen at det blir alt for mye dill dall for min smak. Jeg er en veldig enkel person når det kommer til mat, og det skal ikke mye til for å imponere meg. 

Så. Om noen av dere er som meg kommer dere til å elske denne lunsjen – og spesielt smoothien. En bedre smoothie har jeg faktisk aldri smakt! Jeg overrasker statig på kjøkkenet 😉 Haha.

Dette er en helt perfekt lunsj for meg. Eggerøre av to egg, røkt laks pluss en smoothie. Supersunt og næringsrikt, og det tar det 5 minutter å lage. Til smoothien trenger du bare et par never frossen smoothiemix, jeg foretrekker den med mango, banan og ananas, pluss to store spiseskjeer med mager vaniljekesam. Sleng alt sammen i en bolle og stavmiks det til det har en smoothiekonsistens. Du kan såklart også bruke smoothiemaskin 😀


SÅ utrolig godt! Si ifra om dere tester den ut da, spent på å høre hva andre syns 😀

Foruten lunsjlaging har det ikke skjedd noe spennende hos meg enda. Jeg leser enda til eksamen. Eller, jeg skal nå begynne å lese til eksamen. Når jeg først legger meg ned for å starte lesingen kommer jeg på alt mulig jeg burde ha gjort. Betalt regninger, vasket klær, tørket støv, surfe på internett.. Jeg er med andre ord ikke særlig mye klokere innefor onsdagens eksamen, men leiligheten min har blitt fin og ren da!


Nå ligger jeg sånn og glor i skjermen. Begynner å se dårlig også, så kanskje jeg burde bestille meg en synsundersøkelse før jeg starter å lese?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg