PARTYTRUSA PÅ

Lenkene er annonselenker

DRESSJAKKEHER / DRESSBUKSEHER

Spurte nettopp Andreas om hva jeg skulle skrive i dette innlegget, og han mente jeg skulle starte  med “nå er partytrusa på, og jeg drikker øl”. Noe som forsåvidt er sant, haha! Nå skal vi straks på julefest med United Influencers, Elle, M51. Kommer nok til å bli veldig gøy 😀 Ville bare vise dere dagens antrekk. Har denne dressen i rosa også, og jeg ELSKER den. Anbefales virkelig!

SANNHETEN BAK BILDENE

Da jeg og Glenn tok disse bikinibildene på cruiset med Royal Caribbean var jeg dritings. Husker nesten ikke at de ble tatt, faktisk. Vi hadde nemlig kjøpt en ekstra “all inclusive alcohol package” der vi kunne drikke vin/øl/drinker gratis på hele båten, og vi ville seff ha valuta for pengene. Overdriver ikke når jeg sier at vi hadde promille fra start til slutt.

Rett før dette bildet ble tatt så gråt jeg. Derfor solbriller i regnet 8)

Dette bildet ble tatt for ett år siden i Stockholm, og jeg husket jeg hadde så lite lyst til å bli med. Vi hadde nemlig fått matchende pysjamaser på festen kvelden før, og måtte seff ta noen koselige matchymatchy-bilder til blogger. Likevel var det et jævla stress, fordi ingen av oss ble fornøyde med bildene og ga opp til slutt. Hahah.

Jeg syns jeg var sååå sjukt digg, sexy og formfull på dette bildet, og syns nesten det var for drøyt å legge ut på instagram. Gjorte det likevel, hehe. Men seriøst.. Sexy???

Jeg syns jeg var ganske sexy på dette bildet også… Altså hva faen er dette for en posering?!

Jeg var dritings på dette bildet også. Hvorfor er jeg full hele tiden?:((

Dette bildet er tatt etter siste innkjøp etter en lang uke i februar, dagen før jeg reiste til Dubai. Men… Dette bildet er ikke tatt på mitt initiativ. Det har seg nemlig slik at noen av leverandørene våre (skal ikke nevne navn) ofte insisterer å bli med på bloggbilder mens jeg er innom. Hahhaha!

Enda et leverandørbilde……………

Husker jeg var livredd for å legge ut dette bildet av meg og Janne fordi det skulle sende ut feil signaler. At boysa skulle tro jeg var sammen med han. HAHA! Det er faktisk flere som tror vi er kjærester, og det kan jeg bare avkrefte med en gang. Han er mer som en bror, som jeg tydeligvis tar koselige kjærestebilder med. Og han er singel ladies 😉

Her hadde jeg ikke på meg truse. Husker jeg la det ut på instagram, så fikk jeg dritmange kommentarer av kamel-emojien, så jeg slettet det :(((

På dette bildet var jeg egentlig jævlig bleik, men så redigerte jeg meg selv brunere. Ser jo ganske naturlig ut da?

Her blogget jeg om en sunnere pasta carbonara som ukens oppskrift, men fy faen den smakte helt grusomt. SORRY jeg lurte dere, og jeg lurte meg selv. Lover at jeg aldri skal blogge om ekkel mat igjen!!

Her var jeg dritings.

Dette er en av de kjedeligste, og varmeste dagene i mitt liv. Andreas tvang meg med på Akropolis da vi var i Athen for å se på historien og blabla. Snork. Dere har rett når dere sier jeg er en overfladisk liten dritt, fordi det er jeg faktisk. Sånne ting bryr jeg meg seriøst ingenting om.. Hater å gå på sightseeing, bryr meg lite om historie og vil egentlig bare ligge på en solseng å slappe av hele dagen mens jeg er på ferie. Leave me alone.

 

BILDER FRA ÅPNINGSFESTEN

Endelig fikk jeg satt meg ned å sett igjennom bildene fra åpningsfesten! Det var virkelig en skikkelig gøy kveld. Først inviterte vi våre venner og bekjente til drinks i selve butikken, før vi tok turen videre til utestedet Parken. Det er noe så godt, men samtidig så kjipt med å feire en sånn kveld. Deilig fordi det er litt sånn “endelig”, mens kjedelig fordi når man våkner dagen etter er man liksom tilbake til hverdagen. En ny hverdag, vel og merke. Men samtidig.

Ellers syns jeg det er veldig vanskelig å ta alle inntrykkene inn over seg. Alle er sånn “herregud så kuuult, dere er så flinke, ny butikk wææææ!!!”. Mens jeg bare “tja”. Når man står midt i det er det kanskje vanskelig å se ting i et objektivt perspektiv. Siden jeg reiser til Oslo resten av uken fra i morgen håper jeg å få dette litt på avstand, hele butikkprosjektet. Ikke på avstand fordi jeg er lei eller noe sånt, men fordi jeg virkelig vil være stolt over hva vi har fått til. Akkurat nå føler jeg liksom..ingenting? Litt sånn autopilot. Men jeg fortjener å være stolt, og jeg fortjener å sette pris på dette. Det gjør vi alle sammen i team Regn.

Mye babling tidlig på morgningen her, haha. Vi snakkes senere ♥

UKEN SOM GIKK, NOVEMBER DEL 4

Linkene er affiliatelenker

AKKURAT NÅ:

Skriver jeg dette innlegget. Haha, ikke så mye mer å si enn det! Eller jeg drikker også energidrikk og tar meg en liten snus, om noen skulle lure.

UKENS HØYDEPUNKT:

Definitivt å lansere den nye nettbutikken vår Regnstore.no, samt å åpne den splitter nye butikken på torsdag! Herregud for en åpningshelg. Den har virkelig gått over all forventning. I går var jeg så sliten at jeg faktisk måtte sove nesten hele dagen, både fordi jeg var litt fyllesyk etter åpningsfesten og fordi det det har vært generelt lite søvn den siste uken.

UKENS NEDTUR:

Dagsformen. Jeg har ikke vært helt 100%, noe som er helt naturlig når man omtrent ikke sover på en hel uke. Samtidig så var det verdt det, for åpningen kunne ikke gått bedre i forhold til omstendighetene! Og ja!! Så ble speilrefleksen min ødelagt :((( Skikkelig kjipt, for den er jo ikke gammel i det hele tatt og svindyr. Så det er jo en kjedelig utgift, men men!

UKENS CRAVING:

Norsk husmannskost. Haha! Jeg elsker å lage mat, men lager veldig sjeldent skikkelig norsk, god mat. I går hadde jeg den sykeste cravingen på hjemmelagde kjøttkaker, og uansett hvor sliten jeg var så måtte det bare skje. Dessverre tok jeg noen kjappe løsninger fordi jeg ikke orket å stå lenge på kjøkkenet, og det ble ikke halvveis så godt som jeg hadde sett for meg 🙁

UKENS ANTREKK:

BODY  – HER / SKJØRTHER / PUMPSHER

GENSERHER / SKINNBUKSEHER

KJOLE HER

GENSERHER / BUKSEHER

UKENS MUSIKK:

Miguel – Pineapple Skies
OneRepublic – Can´t Stop
Hailee Steinfeld – Love Myself

Haha sistnenvte hørte jeg seriøst på repeat det døgnet jeg var våken i 40 timer i strekk, for å gi meg selv en ekstra girlpower boost 8)

UKENS IRRITASJON:

Folk på Jodel. Personlig er jeg aldri innom, men jeg får stadig printscreen av venninner av hva folk skriver om meg. Tydeligvis er jeg både full i fillers i hele trynet, en idiot på hotellrom og legger ut kleine livesendinger. Haha sistnevnte stemmer jo forsåvidt ganske greit 😉 Men ellers!!! Jeg har IKKE fillers andre steder enn i leppene. Bollekinnene mine er au natural.

UKENS PERSON:

REGN-gjengen og alle involverte som har jobbet ræva av seg før åpning. Shit, så mye vi har fått til på de tre knappe ukene! 😀 Jeg er virkelig heldig som har så mange flinke mennesker rundt meg, det tar jeg ikke for gitt.

UKENS FLAUSE:

Det er litt begrenset hvor mange flaue ting man kan gjøre når man omtrent bare har jobbet hele uken. Meen jeg kan se for meg jeg gjorde noe flaut de sene nattetimer etter åpningsfesten på lørdag. Typisk meg.. Haha! Dumt jeg ikke husker.

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Senere i dag skal jeg på Beauty London for å ta Green Peel, og det kommer til å bli så digg! I kveld kommer June på besøk og skal bli til onsdag, og da flyr vi sammen til Oslo. På onsdagskveld er det julefest med United Influencers mm., noe som garantert blir veldig hyggelig ♥ Resten av uken er jeg i Oslo, og der vet man aldri hva man finner på 😉 Heheh!

 

SLITEN, MEN FORNØYD

Haha, her har du egentlig humøret mitt i hele går. Luresmilet på plass 😉 Jeg hadde på meg en skjortekjole fra MOSS Copenhagen, og den finner du her ♥ (Link til egen nettbutikk)

Herregud for en elendig dag.. Jeg våknet relativt tidlig og begynte å jobbe, før jeg måtte kaste inn håndkleet å komme meg tilbake i sengen. Det er lenge siden jeg har vært spesielt fyllesyk, men i dag har det vært heeeelt krise ass. En vellykket åpningsfest i går, med andre ord 😉 Jeg skulle egentlig ha et bildedryss fra kvelden, men jeg er fremdeles alt for sliten til å gå igjennom de alt for mange bildene som ble tatt. Så det får komme senere i natt, eeeeller i morgen tidlig!

Nå er vår første helg som REGN offisielt over, og det har gått over alle forventninger. Tusen, tusen, TUSEN takk for alle fine tilbakemeldinger. Akkurat nå er vi nok alle så slitne, og personlig syns jeg det er litt vanskelig å la alle inntrykkene synke inn. Helgen har gått over all forventning, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

KLAR FOR ÅPNINGSFEST

Reklame; linkene er annonselenker

BODY  – HER / SKJØRTHER / PUMPSHER

Hei og god lørdag ♥ Her har dere antrekket jeg….ikke skal ha på meg i kveld. Haha! Jeg kledde på meg i all hast, og kom på at vi faktisk skal ha åpningsfest for vår egen butikk REGN – og da burde man jo strengt tatt ha på seg noe fra egen butikk? Wopsi! Jeg har nå skiftet til en døøødsfin polysilk-kjole fra MOSS Copenhagen, og jeg viser dere bilder av den i morgen. Så får jeg spare dette antrekket til en annen gang! Klem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

SALG PÅ MALENE BIRGER, CALVIN KLEIN, ADIDAS MM!

Reklame, linkene er affiliate

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Hver gang Nelly har salg ekskluderer de alltid de beste merkene (nesten iallfall, haha). Mens KUN i dag får du -20% avslag på ABSOLUTT ALLE merker du finner på siden deres. Siste innspurt av Black Friday, lets gooooo ♥

SALGET FINNER DU HER!

MINE TANKER OM BLACK FRIDAY

ALL OF THE LIGHTS
(linken er affiliatelenke)

KJOLE HER

Da var det Black Friday dere, noe jeg personlig har et elsk/hat forhold til. Hat fordi jeg HATER å shoppe, spesielt når det er mange mennesker overalt. Syns det er helt grusomt, faktisk. Ironisk nok eier jeg en klesbutikk.. Hehe. Jeg liker å jobbe i den da, og å shoppe på internett (i min egen stue, alene i joggis). Jeg elsker også Black Friday fordi da kan man gjøre akkurat det. Få gode tilbud på nettet uten å komme seg ut av huset. For shit, så mange bra tilbud det er i dag!

Nelly har bl.annet -20% på HELE nettbutikken i hele dag, pluss syke tilbud hver eneste time. Blir nesten stressa av å måtte følge med på hva neste times tilbud er, hahah.

Hva syns du om Black Friday?

VELKOMMEN TIL REGN

Reklame (?!) for egen butikk

Vi ses i Strandgaten 66, eller på REGNSTORE.NO 
♥♥♥

PS! Vi har -20% avslag på alle varer hele helgen, både i den nye butikken og nettbutikken.

HVA 40 TIMER UTEN SØVN GJØR MED DEG

(Annonselenker)

At den siste uken har vært hektisk er å underdrive. Jeg nevnte såvidt at jeg ikke rakk å rydde leiligheten, men det gikk faktisk så langt at jeg ikke rakk å sove heller. Da jeg våknet tirsdags morgen la jeg meg ikke før klokken halv tolv torsdag kveld. Det er mange timer uten så lite som en powernap. Nettbutikken skulle lanseres i går, og siden det er mitt ansvarsområde var det bare å bite tenna sammen. Har dere vært inne å sett på Regnstore.no? Hva liker dere, og hva kunne kanskje vært bedre? Setter stor pris på tilbakemeldinger ♥

GENSERHER / SKINNBUKSEHER

Døgnet i går var veldig spesielt. Humøret mitt svingte veldig mellom “shit, jeg er ikke trøtt i det hele tatt! Å døgne er jo ingen problem!” til “fyfaen jeg vil dø” til å gråte litt av og til. Haha. Da jeg endelig fikk lansert nettbutikken i natt var jeg så lykkelig at jeg ikke husker at jeg sovnet engang. Plutselig bare våknet jeg i dag tidlig. Merker det fremdeles på kroppen, så jeg gleder meg veldig til å slappe av på…søndag. I morgen er det Black Friday, og vi har -20% på ALT i butikken HELE helgen 😀

Bildedryss fra dagen kommer straks!