UKEN SOM GIKK, NOVEMBER DEL 4

Linkene er affiliatelenker

AKKURAT NÅ:

Skriver jeg dette innlegget. Haha, ikke så mye mer å si enn det! Eller jeg drikker også energidrikk og tar meg en liten snus, om noen skulle lure.

UKENS HØYDEPUNKT:

Definitivt å lansere den nye nettbutikken vår Regnstore.no, samt å åpne den splitter nye butikken på torsdag! Herregud for en åpningshelg. Den har virkelig gått over all forventning. I går var jeg så sliten at jeg faktisk måtte sove nesten hele dagen, både fordi jeg var litt fyllesyk etter åpningsfesten og fordi det det har vært generelt lite søvn den siste uken.

UKENS NEDTUR:

Dagsformen. Jeg har ikke vært helt 100%, noe som er helt naturlig når man omtrent ikke sover på en hel uke. Samtidig så var det verdt det, for åpningen kunne ikke gått bedre i forhold til omstendighetene! Og ja!! Så ble speilrefleksen min ødelagt :((( Skikkelig kjipt, for den er jo ikke gammel i det hele tatt og svindyr. Så det er jo en kjedelig utgift, men men!

UKENS CRAVING:

Norsk husmannskost. Haha! Jeg elsker å lage mat, men lager veldig sjeldent skikkelig norsk, god mat. I går hadde jeg den sykeste cravingen på hjemmelagde kjøttkaker, og uansett hvor sliten jeg var så måtte det bare skje. Dessverre tok jeg noen kjappe løsninger fordi jeg ikke orket å stå lenge på kjøkkenet, og det ble ikke halvveis så godt som jeg hadde sett for meg 🙁

UKENS ANTREKK:

BODY  – HER / SKJØRTHER / PUMPSHER

GENSERHER / SKINNBUKSEHER

KJOLE HER

GENSERHER / BUKSEHER

UKENS MUSIKK:

Miguel – Pineapple Skies
OneRepublic – Can´t Stop
Hailee Steinfeld – Love Myself

Haha sistnenvte hørte jeg seriøst på repeat det døgnet jeg var våken i 40 timer i strekk, for å gi meg selv en ekstra girlpower boost 8)

UKENS IRRITASJON:

Folk på Jodel. Personlig er jeg aldri innom, men jeg får stadig printscreen av venninner av hva folk skriver om meg. Tydeligvis er jeg både full i fillers i hele trynet, en idiot på hotellrom og legger ut kleine livesendinger. Haha sistnevnte stemmer jo forsåvidt ganske greit 😉 Men ellers!!! Jeg har IKKE fillers andre steder enn i leppene. Bollekinnene mine er au natural.

UKENS PERSON:

REGN-gjengen og alle involverte som har jobbet ræva av seg før åpning. Shit, så mye vi har fått til på de tre knappe ukene! 😀 Jeg er virkelig heldig som har så mange flinke mennesker rundt meg, det tar jeg ikke for gitt.

UKENS FLAUSE:

Det er litt begrenset hvor mange flaue ting man kan gjøre når man omtrent bare har jobbet hele uken. Meen jeg kan se for meg jeg gjorde noe flaut de sene nattetimer etter åpningsfesten på lørdag. Typisk meg.. Haha! Dumt jeg ikke husker.

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Senere i dag skal jeg på Beauty London for å ta Green Peel, og det kommer til å bli så digg! I kveld kommer June på besøk og skal bli til onsdag, og da flyr vi sammen til Oslo. På onsdagskveld er det julefest med United Influencers mm., noe som garantert blir veldig hyggelig ♥ Resten av uken er jeg i Oslo, og der vet man aldri hva man finner på 😉 Heheh!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg