FINN WILLY

En av grunnene til at jeg så kjapt måtte dra til Oslo forrige uke var fordi jeg bl.annet ble invitert på inovasjonsdagen til Telenor. Dette arrangementet var ment for superbrukere at telefonen, altså de som virkelig bruker dens mange funksjonaliteter. For min del syns jeg det var utrolig spennende å høre de virkelige superbrukerne prate om hvordan de tror mobilfremtiden kommer til å bli. Jeg er endel på telefonen min også, men personlig er jeg enda gammeldags på noen måter. Jeg hater for eksempel å sende tekstmeldinger, og liker mye bedre å ringe. Syns det går både kjappere, også slipper jeg å trykke feil ord sånn tusen ganger. Det verste jeg vet er også når noen prøver å chatte på snapchat, skjønner ikke vitsen! Haha, er jeg litt gammeldags eller? Visste dere forresten at i andre land så ville de fleste ha slått opp med kjæresten sin over tekstmelding? For meg virker det heeelt drøyt! Uansett veldig gøy å høre sånne statistikker 😀 

Grunnen til overskriften er forresten at jeg er et sted i bakgrunnen på omtrent alle bildene, bortsett fra det første. Ser dere meg på resten?


Her har dere meg og konsernsjefen til Telenor. Superstas å hilse på han! Her holder vi på å løse en oppgave sammen. 

Egentlig hater jeg (føler jeg skriver ordet hater veldig mye i dette innlegget) når vi har fotografer løpende rundt å tar bilder av oss. Det er så typisk at jeg ender opp med trippelhake og halvlukkede øyne på alle bildene. Jeg som blogger er jo vant med å ha full kontroll på bildetaingen selv! Men med det sagt var det veldig deilig å ha så mange bilder å velge mellom til dette innlegget, heldigvis fant jeg noen der jeg så OK ut på (selvom jeg sto i bakgrunnen) 😀 Visste dere at det ikke er uvanlig at store internasjonale bloggere drar rundt omkring med en fotograf på slep? Fun fact!

Tusen takk til Trigger PR og Telenor for en super dag! Jeg er jo vandt med å dra på eventer der sminke eller klær står i fokus, så det var kjempegøy for meg å bli med på noe litt mer intellektuelt.

DRØMMETYDER ANYONE?

God morgen! Jeg hadde bare de rareste drømmene i natt, som jeg egentlig ikke vet helt om jeg burde dele eller ikke? Av og til blir jeg seriøst skremt av meg selv. Er det bare fantasien min eller er det helt tilfeldig hva man drømmer? Ææ! Vær så snill legg igjen en kommentar om du kjenner en drømmetyder, haha. Det verste er jo at jeg husker alt (tror jeg selv iallefall) jeg har drømt. Både ting fra i natt og for en måned siden for den saks skyld. Hmm, rart det der altså. Våknet mer eller mindre uopplagt for halvannen time siden. Dere kan jo gjette hvem som ble liggende å se på The Killing til langt på natt! Altså, jeg klarer ikke å legge fra meg den serien. Den er den mest irriterende men samtidig en av de beste seriene jeg har sett. Klarer egentlig ikke helt bestemme meg.. Nå frister det egentlig mer å ha seriemaraton, men jeg skal være flink å dra på skolen i stedet. Under finner dere noen nye plagg jeg fikk i posten på fredag. Nelly sponser meg ikke, bare så det er sagt. Jeg bare elsker å handle der! Haha.

(Annonselenker)


Skjørt HER 9829; Det finnes også i svart HER. Jeg har str S.


Ny favorittkjole! Og så fin rygg. Den finner dere HER. Jeg har str XS.


Enda en ny favorittkjole (hihi). Den finner dere HER. De har den også i lepoard HER. Jeg har str S.


Cardigan HER. SÅ deilig nå som det er høst, me like. De har den også i beige HER og dus lilla HER. Jeg har str S!


Jumpsuit HER. Denne brukte jeg på byen på lørdag!

Kjøpte flere plagg enn dette også, men de viser jeg dere senere! Da jeg sto å knipset disse bildene i går kveld startet plutselig noe jeg ville se på tv, så da rakk jeg ikke mer. Haha, typisk.. 

ALONE

Da var Andreas sendt hjem, og det er så trist! Er alltid så hyggelig å få besøk hjemmefra, og som sagt har vi kost oss ihjel i helgen. I sta tok vi oss en aldri så liten bytur, og vi endte som vanlig opp med å spise sushi. Nam! Har egentlig vært i en liten sushi-er-ekkelt periode etter at en idiot på facebook delte verdens fæleste film der det er en liten mark inne i en sushiroll. Altså, ÆSJ! Heldigvis tenkte jeg ikke noe over det i sta, hvis ikke hadde jeg nok ikke spsit noe. Haha! Nå sitter jeg egentlig bare å nettshopper litt på eBay (alt for lenge siden sist). Har nettopp klikket hjem en sånn selfie-stang etter tips fra bloggen til Sophie Elise, hvor smart er ikke det? Og apropos Sophie, gleder meg til å se henne på masterchef om underkant av et kvarter. Moro 😀 Under finner dere noen bilder fra dagen min:


Jakke – Woolrich / Genser – Acne / Boots – Primeboots / Veske – Mulberry

 

KONKURRANSE! (Kaffemaskinen er sponset)

Jeg har vært så heldig og får lov til å dele ut den nye kaffemaskinen Jovia fra Nescafe Dolce Gusto! Om dere har lyst til å vinne den, så må dere legge ut et bilde av en tom plass på kjøkketen deres der dere vil kaffemaskinen skal stå, og tagge bildet med #jovianescafedolcegusto. Legg ut bildet på instagram eller facebook 9829;9829;

TREG MANDAG

Hei! Dagen har startet i sneglefart på denne kanten, og den kommer nok til å gå like sakte i hele dag. Med Andreas på besøk i helgen kan jeg ikke si annet enn “haha”. Vi har ledd så mye de siste dagene at jeg nå har vondt i både kjeve og mage. Det hadde faktisk ikke forundret meg om det gjemmer seg en sixpack under den alt for store hettegenseren jeg sitter i nå. Både fredag og lørdag var virkelig en suksess, og det kommer til å bli så trist at han skal reise senere i dag. Jeg har en haug med jobb å gjøre etter helgen, men det må jeg nok utsette til i ettermiddag. Planen nå er å komme oss til byen, spise litt deilig sushi og hente posen min fra Høyer. 


Skjerf – Acne / Cardigan – Zara / Klokke – Marc Jacobs

ET VIKTIG TIPS

 

Hei, og beklager sen update i dag! Har hatt litt nettverkstrøbbel som gjør bloggingen veldig vanskelig. Håper nettet er tilbake for å bli denne gangen, og ikke bestemmer seg for å klikke igjen. Må virkelig få byttet leverandør altså.. Men det var ikke internett jeg skulle dele i dette innlegget, nemlig noe mye mer spennende! La oss prate litt om sminke 9829;

Reklame

Jeg har den siste måneden byttet ut alle kostene i sminkevesken min, noe som virkelig var på tide. Man tenker kanskje ikke over det, men kostene er faktisk like viktig som sminkeproduktene selv for å få et bra resultat. Det jeg har merket er at sminken min blir ti ganger finere og sitter bedre utover dagen, og det er jeg veldig glad for! Jeg tenkte i dette innlegget å vise dere tre koster til fjeset og tre til øyne, og da trenger man vel ikke stort mer?

Stor pudderkost HER.
Blush og konturingskost HER.
Foundation og concealerkost HER.

Først starter jeg med concealer og foundation, og da bruker jeg tvillingbørsten til Glo Minerals som har en concealerkost på ene siden og foundationkost på andre. Her får du altså to fantastiske koster! 😀

Deretter går jeg over fjeset mitt med litt pudder, og da bruker jeg den store kosten fra Real Technique. Den er så myk og deilig, så det er bare kos å stå å stryke den over fjeset hver morgen. Mmm!

Siste steg er solpudder, og selv om den rosa kosten egentlig er en blush-kost, liger jeg den veldig som solpudderkost i stedet. Den påfører helt fantastisk!

 


Basekost HER.
Blå/rosa kost HER.
Eyelinerkost/brynbørste HER.

Disse tre kostene bruker jeg hver eneste dag. Først bruke jeg den store fra Everyday Minerals for å legge baseskygge, deretter den blå fra Jacks til å påføre i globallinjen, og avslutter med svart øyenskygge ved vippekanten med den lille kosten fra Jacks. Dette er egentlig en brynkost, men jeg syns den fungerer kjempebra til eyeliner også! Så her får du egentlig to gode funksjoner i samme kost 🙂 Dette merket er forresten bare utrolig kult, og ingen av kostene har samme design! Det vil si at jeg er den eneste personen i verden som har akkurat designet på kostene over. Hvor gøy er ikke det? Se så lekre de er og 😀


Brush cleanseren finner du HER. (bare 115kr!)

Sist, men absolutt ikke minst skal jeg fortelle dere litt om noe som er minst like viktig som gode koster. Nemlig å rense de gode kostene! Personlig har jeg vært alt for sløv med dette tidligere, for jeg syns det er SÅ tiltak å måtte vaske de. Men med brush cleanseren fra IDUN tar det bare et par sekunder og de er tørre igjen etter noen minutter. Tommel opp! Bare tenk på hvor mye dritt og bakterier som samler seg i kostene i løpet av en dag, det er ikke lite.. Æsj! Nå renser jeg kostene mine en gang i uken cirka, og de holder seg utrolig flotte. 

Nå får dere også hele 20% rabatt på alle koster ol. hos coverbrands! Skriv inn “JULIABRUSH” i kassen 9829; Det gjelder ikke for brush cleanseren eller allerede nedsatte varer. Resten av sortementet finner du her. Koden varer ut 3. oktober!

UPDATE

Hei! Beklager null oppdatering i går, men tiden fløy rett og slett fra meg. Jeg dro bokstavelig talt rett fra å se Britney Spears over med flyet til Bergen og rett på Høyerfest. Disse dagene har vært helt stappfulle, og det er jo så gøy! Forteller dere mer om alt senere, jeg har et minnekort fullt av bilder og må egentlig fordøye alt som har skjedd de siste dagene. Jeg er virkelig heldig som har så mange gode lesere, det er jo på grunn av dere jeg får blitt med på så mange gøyale ting. Tusen takk 9829; I helgen har jeg besøk av verdens herligste Andreas, og ikveld er vi klare til å dra ut med en stor Moldegjeng.  

WRAP JUMPSUIT

Hola! Formen i dag har kanskje ikke vært helt på topp, men det er ikke rart når vi hadde det så gøy som i går. Åpningsfesten til Høyer Bergen var virkelig en suksess, og butikken er helt nydelig. Selv fikk jeg handlet litt i går, men jeg var lur å la igjen posen i butikken slik at jeg kan hente den på mandag. Sykt kjipt om jeg hadde mistet den på byen! Etter mingling i butikken dro vi videre for etterfest på Contra Bar, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy på byen. I dag har vi egentlig bare latet oss på sofaen, men nå er vi klare for litt fest igjen. Nå skal jeg og Andreas videre til noen venninner der resten av Moldegjengen samles. Det kommer til å bli SÅ gøy! Håper alle koser seg uansett om dere har en rolig kveld i sofaen eller ruller rundt på byen som jeg skal. Vi snakkes i morgen!


Jeg har på meg en ny jumpsuit som man kan kjøpe HER, jeg elsker den 9829; (annonselenke)

VESKEDILLA

Nå som jeg har startet på skolen merker jeg savnet etter å ha flere vesker. Det er litt gøy å kunne kombinere vesker forskjellige vesker til forskjellige antrekk, i stedet for å bruke samme hele tiden. Men om jeg kun skal kjøpe designervesker blir det ganske så dyrt, derfor fant jeg fram en haug fra River Island som ser ut som ti tusen kroner, men faktisk koster mellom 300-900! River Island har vært en av mine favoritt billigmerker helt siden jeg oppdaget de i London for noen år siden. Plaggene og veskene ser så eksklusive ut, men til en prislapp alle har råd til. Jeg vet ikke om de har hatt så mye vesker inne før, mens nå har det virkelig tatt av etter min mening! Sjekk ut veskene under, er de ikke nydelige? Og alle til under 900kr!

Annonselenker


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Mine favoritter er nok nr 2, 3 og 6. Hvilken er din? 9829;

OSLO I LOVE YOU

Puh, for en dag! I natt måtte jeg sove på hotell siden Glenn ikke kom hjem før alt for sent i går kveld. Heldigvis fikk jeg Andrea til å komme på overnatting slik at jeg ikke kjedet meg, og det var så godt å se henne igjen 9829;9829; I dag tidlig startet jeg dagen i lokalene til Telenor, og wow så svært det er der! Hadde ikke sett for meg at det skulle være så omfattende som det var. Skriver mer om arrangementet senere da jeg får tilsendt bilder. I fire tiden var jeg ferdig der og da tok jeg taxi rett til Glenn. Da var begge så sulten at vi såvidt rakk å si hei før vi løp nedover Bogstadveien og mot Olivia. Der ble det både forrett, hovedrett og et glass vin. Namm! June kom også, og det var veldig deilig å samle trekløveren igjen. Det er ikke noe problem å bo i Bergen når jeg er i Oslo så ofte som jeg har vært i det siste! Haha. Nå har vi handlet inn litt smågodt og sitter å ser på Farmen. Heier jo såklart på kompisen min Daniel! Noen som har sett?

AIRPORT EXPRESS TRAIN

Hei fra Gardermoen! Jeg landet nettopp og sitter på flytoget inn mot Oslo. Jeg krysser fingrene for at Glenn har kommet hjem, for han har nemlig vært på Galdhøpiggen siden i går! Han, June og en gjeng andre bloggere dro dit på en koselig hyttetur (om man kan si det), og jeg er så sjaluuu. De har nok kost seg mye kan jeg se for meg, og det fortjener de også 9829; Akkurat nå frister det mest å plukke med meg litt sushi takeaway fra City Sushi på byporten. De har virkelig den beste sushien i Oslo etter min mening! Bare dumt det er så lite og ukoselig å sitte der. Perfekt til take away, da 🙂 Planen for kvelden er vel egentlig å lade batteriene før i morgen, da jeg skal på Telenor Arena. Det kommer til å bli så gøy, og jeg gleder meg til å fortelle dere hva som skjer der!

VESKE – Michael Kors
JAKKE – Woolrich
SKJORTE – Ralph Lauren
JEANS – Acne
SKO – Primeboots