ET VIKTIG TIPS

 

Hei, og beklager sen update i dag! Har hatt litt nettverkstrøbbel som gjør bloggingen veldig vanskelig. Håper nettet er tilbake for å bli denne gangen, og ikke bestemmer seg for å klikke igjen. Må virkelig få byttet leverandør altså.. Men det var ikke internett jeg skulle dele i dette innlegget, nemlig noe mye mer spennende! La oss prate litt om sminke 9829;

Reklame

Jeg har den siste måneden byttet ut alle kostene i sminkevesken min, noe som virkelig var på tide. Man tenker kanskje ikke over det, men kostene er faktisk like viktig som sminkeproduktene selv for å få et bra resultat. Det jeg har merket er at sminken min blir ti ganger finere og sitter bedre utover dagen, og det er jeg veldig glad for! Jeg tenkte i dette innlegget å vise dere tre koster til fjeset og tre til øyne, og da trenger man vel ikke stort mer?

Stor pudderkost HER.
Blush og konturingskost HER.
Foundation og concealerkost HER.

Først starter jeg med concealer og foundation, og da bruker jeg tvillingbørsten til Glo Minerals som har en concealerkost på ene siden og foundationkost på andre. Her får du altså to fantastiske koster! 😀

Deretter går jeg over fjeset mitt med litt pudder, og da bruker jeg den store kosten fra Real Technique. Den er så myk og deilig, så det er bare kos å stå å stryke den over fjeset hver morgen. Mmm!

Siste steg er solpudder, og selv om den rosa kosten egentlig er en blush-kost, liger jeg den veldig som solpudderkost i stedet. Den påfører helt fantastisk!

 


Basekost HER.
Blå/rosa kost HER.
Eyelinerkost/brynbørste HER.

Disse tre kostene bruker jeg hver eneste dag. Først bruke jeg den store fra Everyday Minerals for å legge baseskygge, deretter den blå fra Jacks til å påføre i globallinjen, og avslutter med svart øyenskygge ved vippekanten med den lille kosten fra Jacks. Dette er egentlig en brynkost, men jeg syns den fungerer kjempebra til eyeliner også! Så her får du egentlig to gode funksjoner i samme kost 🙂 Dette merket er forresten bare utrolig kult, og ingen av kostene har samme design! Det vil si at jeg er den eneste personen i verden som har akkurat designet på kostene over. Hvor gøy er ikke det? Se så lekre de er og 😀


Brush cleanseren finner du HER. (bare 115kr!)

Sist, men absolutt ikke minst skal jeg fortelle dere litt om noe som er minst like viktig som gode koster. Nemlig å rense de gode kostene! Personlig har jeg vært alt for sløv med dette tidligere, for jeg syns det er SÅ tiltak å måtte vaske de. Men med brush cleanseren fra IDUN tar det bare et par sekunder og de er tørre igjen etter noen minutter. Tommel opp! Bare tenk på hvor mye dritt og bakterier som samler seg i kostene i løpet av en dag, det er ikke lite.. Æsj! Nå renser jeg kostene mine en gang i uken cirka, og de holder seg utrolig flotte. 

Nå får dere også hele 20% rabatt på alle koster ol. hos coverbrands! Skriv inn “JULIABRUSH” i kassen 9829; Det gjelder ikke for brush cleanseren eller allerede nedsatte varer. Resten av sortementet finner du her. Koden varer ut 3. oktober!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg