HARRYHANDEL

Hei dere! Ser ut til at de fleste har tatt påskeferie denne uken, og logget av sosiale medier 😀 Personlig har jeg gjort mye det samme, og bare kost meg med venner. I dag tidlig dro jeg, Glenn og kjæresten hans Julian til Sverige på storhandling. Herreguuuud blir aldri vandt til prisene der nede, det er jo helt sykt stor forskjell?! Siden jeg ikke har leilighet i Oslo enda ble det ingen storhandling på meg, men vin til i kveld og snus kjøpte jeg iallfall. Uansett gøy med en liten roadtripp med favorittparet mitt <3

Nå sitter vi i bilen på vei hjem. Jeg skal spise en digg middag hos Andreas, før jeg skal møte noen venninner å dra ut. Håper alle nyter de siste fridagene!

TYPISK NORDMANN

ÆÆÆ dere! For en lykkes dag. Vi har tatt vår første utepils for 2018. Jeg og Glenn pratet om det i sta. At tidligere tenkte vi ikke så mye over årstidene. Eller været for den saks skyld. Det var liksom bare sånn det var. Mens nå, så kommer man liksom ut av et skall når solen titter frem og temperaturene kryper opp mot pluss-siden. Man føler liksom at man… lever? Selvfølgelig skal man leve hver dag som om den er den siste, men det er jo kanskje lettere sagt enn gjort når det enten pissregner eller er så kaldt at man like så greit kunne kjørt hundeslede til jobb. Uansett, en helt fantastisk dag med noen av mine favoritter. Fikk faktisk litt farge på kroppen også. Herregud, jeg er så typisk Nordmann. Så fort det er sol og mer enn 2 grader så bare MÅ man ut å sole seg. Hahah!

EN ENSOM PÅSKE

*I midten av en setning*

Det er mange år siden jeg har hatt en påske som denne, midt i hovedstaden. Som regel reiser jeg hjem til Molde, men jeg syns ikke det regnes som “bypåske” siden byen er så liten? Før jeg reiste til Oslo satt jeg egentlig med en liten klump i magen. Så for meg at det kom til å bli en ganske ensom påske. De fleste jeg kjenner flykter jo byen denne uken. Enten det er til fjellet eller hjem til familiene sine. Likevel har jeg ikke hatt en eneste dag uten planer siden jeg kom hit. Både Glenn og samboeren Julian er her hele uken, i går møtte jeg Andrea på dagen og Marie på kvelden, i morgen kommer Andreas tilbake – og ja. Trenger kanskje ikke ramse opp alle vennene som er her, som dere kanskje ikke vet hvem er uansett. Poenget er bare at det har vært en fin påske så langt. Virkelig. Nå skal jeg møte noen venner på Sørenga, siden det er helt sjukt vær! Litt kaldt, og jeg har fremdeles feber – men jeg nekter å ligge inne på dager som dette. Fomo, vet dere.

AKKURAT SOM I 2013

Søtnosene i matchende solbriller 😉 Finn Andrea sine her og mine her!

Back in the days eide vi ingen skam når det kom til å ta bloggbilder. Dere husker det sikkert ikke, men for sånn fire år siden hadde jeg og Andrea en full shoot på Tjuvholmen sammen med hundene våre. Vi plasserte kamera oppå mange stener og tok bilder med selvutløser. Vi ble heller ikke fornøyd med bare et par bilder, men var ikke ferdig før vi hadde minst 100. De som gikk forbi oss måtte tro vi var klin gærne. Nå i de senere årene merker jeg at det er litt flaut å bli tatt bilder av, spesielt om det er mange mennesker rundt. Aldri i verden om jeg tar bilder med selvutløser liksom! Men, i dag gjorde vi faktisk det. Akkurat som på Tjuvholmen i 2013, haha! Heldigvis fant vi et folketomt sted, hvis ikke hadde jeg aldri turt. Lols.

Uansett, etter tidenes lengste selvutløser-forklaring ville jeg jo egentlig bare si at jeg har hatt en superhyggelig dag sammen med Andrea ♥ Vi gikk litt rundt i solen, før vi satt oss ned på Lett for å bable videre. Gleder meg så sykt til å flytte til Oslo, det er ikke lenge igjen!! Vi la mange blogg-planer i dag, og alt kommer til å bli så mye lettere etter jeg er tilbake i favorittbyen..

Nå skal jeg til venninnen min Marie å spise middag, chille og catche opp. Ryktes hun skal lage tidenes middag til meg, og deeeet gleder jeg meg til!

MIN PÅSKEFERIE

REKLAME – Affiliatelinker

STRANDKJOLEHER / SUNNIESHER / VESKEHER / SANDALERHER

Hei dere! ♥ Herregud, jeg har savnet å oppdatere her inne. Siden torsdag har jeg tatt meg en vel fortjent påskeferie, selv om den egentlig ikke var sånn kjempefortjent. Haha! Det har rett og slett skjedd så mye de siste dagene, og et pust i bakken var akkurat det jeg trengte.

I dag var dagen jeg bestemte meg for å oppdatere igjen, og hvem tror dere har fått feber? Har holdt på å fryse ihjel i hele natt, selv med en svær vinterdyne over meg og varmeovnen på full guffe. Hadde seriøst febermareritt der jeg drømte at Zara skulle gi meg en ullgenser fordi jeg var så kald, og var like skuffet hver gang hun ikke gjorde det. En helt forferdelig drøm i repeat. Haha. Likevel har jeg litt planer her i Oslo i dag, men heldigvis ingenting før klokken 14. Dvs at jeg rekker å poppe et par smertestillende, og sove enda mer ut. Kan ikke huske sist jeg hadde feber, så det var vel kanskje på tide?

STRANDKJOLEHER / SUNNIESHER / VESKEHER / SANDALERHER

Disse bildene passet ikke sånn kjempegodt inn, men her jeg ligger nå er det ingen som vil se. Helt hoven i trynet, som om jeg ikke var bollefjes nok fra før. Lol.

MYE KAN SKJE PÅ EN NATT

Åh, for en natt.. Hvor skal jeg starte? Først og fremst kan jeg informere om at jeg tok natt-toget fra Bergen til Oslo. Jeg flyr så sinnssykt mye frem og tilbake (nevnte jo at jeg har 67 fly det siste året..), og tenkte jeg skulle prøve tog. På den turen skjedde det mye spenstig. Man har de som slår seg til rette med én gang, og sovner sekundet toget har forlatt perrongen. Så har man de jentene som alltid skal være fresh, og reiser i jeans (?!?!) på en syv-timers lang tur. Så har man verdens mest nysgjerrige hund, Zara, som ikke sov et sekund (og det gjorde heller ikke jeg). Så sist men ikke minst, har man de som sitter i resturanten å drikker seg drita, som jeg faktisk vurderte å joine på et tidspunkt rundt klokken fire i natt.

Nå er vi uansett framme i Oslo, og jeg har sjekket inn på Comfort Hotel Xpress Central Station, som jeg elsker å bo på når jeg er i byen. Skal være på hotellet helt til søndag, faktisk! Det var mildt sagt helt himmelsk å legge seg i hotellsengen i dag tidlig. Takk Gud for at jeg fikk sjekke inn tidligere!! Nå har jeg nettopp våknet, og klarer ikke helt bestemme meg for om jeg skal gripe denne solfylte dagen i Oslo, eller om jeg skal fortsette å se real housewifes å sove litt til. Vipper helt ærlig mot sistnevnte, for fyyfaen så trøtt jeg er etter tidenes verste natt på toget. Never again!

DEN EVIGE JAKTEN PÅ NY LEILIGHET

TØRKLEHER / SKINNJAKKEHER (nå til -25%!)

Åh, er det på tide å gi opp nå? Å finne den perfekte leiligheten i Oslo skulle ikke være like enkelt som jeg trodde. Selv om vi får flere meldinger på Finnannonsen vår hver eneste dag, er det ingen som frister i det hele tatt. Jeg er jo verdens mest utålmodige person av natur, men har skjønt at det kanskje er lurt å ha litt is i magen. Jeg nekter å settle for en leilighet bare fordi vi har dårlig tid liksom. Da mener jeg det er bedre å vente på den perfekte, eller så nærme man kommer.

Ellers har jeg hatt en rolig morgen, for én gangs skyld. Våknet av meg selv, gikk tur med Zara, og skal nå lage en ny nettbutikk med ting som skal selges. Deler link når den er klar ♥

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

1. Dette er kanskje veldig rart, men hver eneste kveld står jeg seriøst i en halvtime å ser på huden min i speilet på badet. Typ kliper på små porer, og sjekker om jeg har fått kviser. Om jeg først har fått en kvise så bare jeg drepe den. Sånn virkelig. Noe som ender opp med sår. Hahah! Heldigvis får jeg svært sjeldent kviser og har ganske ok hud. Det er ikke fordi jeg er obsessed i huden min eller noe at jeg gjør det, men fordi jeg syns det er så kjedelig å rense fjeset at jeg heller står å later som jeg gjør noe “viktig” for å utsette det. Lol.

2. Jeg har ekstremt kort lunte. Kan brøle ut “FAEN!!” for de minste ting. Men fort sur, like fort bli igjen. Mine små raserianfall varer som regel bare i et par sekunder. Haha.

3. Jeg tar veldig lett på ting, og er veldig lite dramatisk av meg (kanskje litt motsiende mtp punktet over, lol). Det verste jeg vet er drama, og jeg syns det er så unødvendig å ta så hardt på ting?

4. Jeg er egentlig ganske lite perfeksjonist, og tar ofte enkle utveier. Hater når ting ikke er effektivt, og eier ikke tålmodighet. En av de egenskapene jeg liker minst med meg selv faktisk.

5. Jeg har flydd 67 ganger det siste året.

SUNNIESHER / TØRKLEHER / SKINNJAKKEHER

6. Jeg tror på at tankene mine er en magnet, og er livredd for å tenke negative tanker i redsel for at de skal manifestere seg i livet mitt. Positive tanker – positivt liv. Funker som pokker, men er slitsomt å alltid måtte overvåke sitt eget hode.

7. Hadde ikke kalorier inn/kalorier ut betydd noe for hva man veier, så hadde jeg dødd av overvekt for lenge siden fordi jeg hadde spist så mye junk food. LIVET <,3

8. Jeg drikker 1-2 energidrikker hver eneste dag. Favoritten for tiden er Monster. Føler meg alltid som en 14 år gammer gutt på vei til lan når jeg går mot kassen på butikken med en monster i hånden:)

9. Akkurat nå er jeg hekta på Real Housewives of Bevery Hills, selv om jeg virkelig ikke skjønner meg på alt drama. Herregud for et slitsomt liv?

10. Jeg hater å chatte med folk jeg ikke kjenner, typ som på Tinder. For all del, gøy å få matches med kjekke gutter – men poenget blir litt borte når jeg ikke orker å prate med de. Haha! Jeg er kanskje gammeldags, men jeg lever i den tro at om jeg skal møte noen så er det ikke på internett.

 

JEG SKAL TIL NEW YORK!

ÆÆH, jeg kan ikke tro jeg har glemt å sagt det?! Men for et par uker siden bestilte jeg billetter til New York! Litt spontant (og etter et par glass vin) virket det som en ekstremt god idé. Det er faktisk andre gangen i 2018 at jeg har bestilt en utenlandsferie på vors. Den første var til Reykjavik, som viste seg å være tidenes tur – og tviler på at New York blir noe dårligere. Marie (som jeg var i Dubai med) skal reise nedover med en stor jentegjeng for å feire bursdagen sin, pluss at en venninne av meg hjemmefra bor der. Det må jo være den perfekte helgen å reise til New York, så da booket jeg billetter til meg selv også. Planen var å fly alene, MEN så bestemte Ingeborg seg også for å joine. Da booket jeg om billetten min til én dag tidligere, slik at vi kan fly sammen. Skal være der torsdagsmorgen til mandagskveld, så vi har en skikkelig langhelg med moro i vente. Du vet liksom det blir en bra tur når venninnen min som bor der skriver “vi skal ut med en gang dere kommer på torsdag!!!! Da er det fest på TAO og gøygøygøy!!”. Haha. Jeg gleder meg sånn! Reiser om tre uker ♥

Tror vi er ganske safe på ting å gjøre der nede, siden vi skal reise med lokalkjente. Likevel setter jeg syyykt stor pris på tips til de gangene vi er alene ♥ Vi booket hotell tidligere i dag, så nå er alt klart! Har ikke vært i USA siden jeg var 19 år, så dette gleder jeg meg masse til.

CHILLIN AT HOME

REKLAME – Affiliatelink

JUST MY CASUAL CHILLIN´ AT HOME OUTFIT

GULLBODYHER

Jeg vet ikke helt om det er lov å si dette, eller om jeg burde. Fordi det setter meg selv i et sykt dårlig og ignorant lys. Men… Ofte når jeg bestiller pakker på nettet, så bruker de ofte å være ganske store. Som dere har sett på handlekurvene mine. Det er ikke alltid jeg rekker å prøve alt, og ender opp med å glemme nye plagg innerst i skapet. Da jeg hadde en liten garderobe-detox tidligere i dag fant jeg plutselig denne gullbodyen som jeg bestilte til bursdagen min. Sykt kul?! Hadde heelt glemt av den. Litt usikker på hvilke anledninger jeg kommer til å bruke den enda, men garantert ikke med en morgenkåpe over slik som på bildene. Haha! Helt sikkert med en highwaist jeans, skinnbukser elns. Vi får se!