AKKURAT SOM I 2013

Søtnosene i matchende solbriller 😉 Finn Andrea sine her og mine her!

Back in the days eide vi ingen skam når det kom til å ta bloggbilder. Dere husker det sikkert ikke, men for sånn fire år siden hadde jeg og Andrea en full shoot på Tjuvholmen sammen med hundene våre. Vi plasserte kamera oppå mange stener og tok bilder med selvutløser. Vi ble heller ikke fornøyd med bare et par bilder, men var ikke ferdig før vi hadde minst 100. De som gikk forbi oss måtte tro vi var klin gærne. Nå i de senere årene merker jeg at det er litt flaut å bli tatt bilder av, spesielt om det er mange mennesker rundt. Aldri i verden om jeg tar bilder med selvutløser liksom! Men, i dag gjorde vi faktisk det. Akkurat som på Tjuvholmen i 2013, haha! Heldigvis fant vi et folketomt sted, hvis ikke hadde jeg aldri turt. Lols.

Uansett, etter tidenes lengste selvutløser-forklaring ville jeg jo egentlig bare si at jeg har hatt en superhyggelig dag sammen med Andrea ♥ Vi gikk litt rundt i solen, før vi satt oss ned på Lett for å bable videre. Gleder meg så sykt til å flytte til Oslo, det er ikke lenge igjen!! Vi la mange blogg-planer i dag, og alt kommer til å bli så mye lettere etter jeg er tilbake i favorittbyen..

Nå skal jeg til venninnen min Marie å spise middag, chille og catche opp. Ryktes hun skal lage tidenes middag til meg, og deeeet gleder jeg meg til!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg