JEG HETER JULIA, OG JEG SLITER

Mange mennesker kjenner seg nok igjen i dette. Fra et dynamisk arbeidsmiljø til et ensomt kjøkkenbord. Om du er heldig. Kanskje går du hjemme uten arbeid i det hele tatt. Personlig har jeg mer eller mindre alltid jobbet hjemmefra. Som regel uten problemer. Jeg elsker også å bo alene. Corona og være mest mulig hjemme? Ingen problem, tenkte jeg.

Men, den siste tiden har jeg følt på at noe har vært galt. En dårlig dag gikk over til to dårlige dager. Så plutselig kom èn superfin dag, dessverre etterfulgt av flere tyngre dager. Da alarmen ulet klokken 7 tidligere var jeg så klar. klar for hva dagen hadde i vente. Så klar for alle mulighetene, oppgavene og gjøremålene.

GENSERHER / BUKSEHER

Nå for tiden er det helt annerledes. Jeg hater når alarmen ringer, og gleder meg til dagen er ferdig. Alarmen ringer, og jeg slumrer. Om jeg klarer å komme meg ut av sengen før klokken er ti er det en bra dag. For et halvt år siden hadde det vært uvirkelig å skrive noe sånt. I dag tidlig gråt jeg før jeg i det hele tatt rakk å ta dagens første snus. De som vet, de vet. Hvorfor stå opp? Hva er egentlig meningen? Hva er egentlig dagens gjøremål, og ikke minst – hva er egentlig meningen med dette håpløse livet? For å sitte enda en dag på kjøkkenbordet for å skrive noen meningsløse ord på bloggen min, prøve å ta noen babe bilder til insta eller skape nye prosjekter som går adundas før 2021 er omme? Hva ER egentlig meningen med alt slitet? Det er så jævlig slit! Jeg venter bare på at dagen skal ta slutt. Jeg vil bare sove.

For ja, akkurat nå føles alt som et slit. Jeg har fler kjipe dager enn gode, og det blir tyngre og tyngre å komme seg opp fra sengen. Å tenke at meningen med mitt liv er å ta bilder fulle av babe-filter på instastory og hoppe fram og tilbake i en boomerang. Flere tusen ser det, men ingen bryr seg. Ikke meg selv engang.

Jeg brukte alltid å si til meg selv “det er bare en dårlig dag, ikke et dårlig liv”. Akkurat nå sliter jeg med å holde hodet oppe med mine egne velvalgte ord. Noe annet jeg alltid spurte meg selv om hver morgen var “is it a good day to be alive?!?!”. Akkurat nå vet jeg ikke. Det er som en stor del av meg er borte, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få den tilbake.

Men, jeg kommer meg opp hver dag. Jeg prøver. Corona er så mye mer enn en sykdom. Det sliter kanskje enda mer psykisk for oss alle. Jeg rekker opp en hånd å sier at; jeg heter Julia – og jeg sliter. 

Og ja, selvom jeg skal prøve å komme med noen velvalgte og positive ord nå – så er veien fremdeles tøff. Men, denne dagen jeg skal fortelle om nå lever jeg enda på. Jeg elsker frisk luft, og elsker å gå tur. Noe jeg gjør ca hver dag. Ikke fordi jeg gidder, men fordi jeg . Uansett. Her om dagen gikk jeg en helt ordinær tur rundt i Frognerparken. Hadde musikk på ørene og bare observerte. Foreldre som stresset hjem fra barnehagen med grinerungen på slep, gamle mennesker som såvidt kom seg på trikken, slitne medmennesker som virket til å ha mistet gnisten fra øynene. Det var som en wake up call. Verden er så større enn meg selv. Jeg vet corona sliter på oss alle, inkludert meg selv, men dette klarer vi. Det er en liten periode i et langt, og forhåpentligvis fantastisk liv. Det er lett å bli alt for selvsentrert der vi sitter i vår egne boble med hjemmekontor og offentlige tiltak. Lett for å reflektere akkurat hakket for mye, og lett for å føle på disse følelsene jeg tror mange kan kjenne seg igjen i.

Så la meg omformulere mitt personlige mantra; dette er en dårlig periode – ikke et dårlig liv.

BLANDEDE BILDER AV… MEG SELV

ANNONSE – Affiliatelinker

 

BODYHER / BUKSEHER / SKOHER

FÅ HELE ANTREKKET TIL -20% HER ♥

Ehm, ja. Her har dere litt blandede bilder av meg selv når jeg ser ned :)) Skulle egentlig ha et idyllisk bildedryss fra helgen, men tydeligvis er jeg kun opptatt av å ta bilder av undertegnede. I dag er en dag der jeg prokrastinerer sååååå sykt. Helt siden jeg sto opp klokken seks (ja nå SKAL den døgnrytmen tilbake, jeg har sovet til typ 10-11 hver dag nå i flere måneder..). Litt for lang parantes der, så jeg starter på nytt. Helt siden jeg sto opp klokken seks er alt jeg har prestert å gjort er å dusje, sminke meg, spise frokost, se en time med forelesning, sett to episoder av Isabel, stirret på mobilen min, stirret enda mer på klesstativet med tørre klær jeg ikke har brettet, gått på butikken og nå sitter jeg her på Joe & the Juice å jobber. Er det virkelig mulig å bruke åtte timer på det?! Jeg imponerer jeg selv.

Men, jeg er vel ikke den eneste som føler seg seig om dagen. Som om corona på sommeren ikke var ille nok, så er karantenetid med drittvær ute hakket verre spør du meg. Takk for meg nå orker jeg faktisk ikke skrive mer for i dag. Der hørtes jeg kanskje litt sur ut, kom ikke på en bedre avslutning.

NORSK IDYLL PÅ SITT BESTE

ANNONSE – Affiliatelinker og sponset opphold

LUE – HOLLIES HER / JAKKE – NLY HER / TRENINGSKLÆR – AIMN HER

Hei tilbake fra Oslo! ♥ Jeg har skikkelig mandagsfølelse i dag, men det er nok kun fordi jeg kom hjem fra Larkollen i går. Føler man ofte kommer hjem fra “ferier” på søndager, så jeg er mildt sagt litt forvirret denne uken. Hehehe! Meg og Karima bodde på Støtvig hotell og hadde en helt fantastisk, avslappende og rolig spasøndag. Kan ikke sist jeg badet og koste meg så mye på et spa som da! De har en spesiell deal hver søndag, anbefaler å sjekke det ut!

Stranden under hotellet, seeee så fint ♥

LUE – HOLLIES HER / JAKKE – NLY HER / TRENINGSKLÆR – AIMN HER

Du får forresten -20% avslag på hele antrekket mitt HER!

Nå er klokken straks fem, og jeg vurderer faktisk å legge meg… Jeg er sååå trøtt, men om jeg sovner nå så våkner jeg vel i nitiden igjen i kveld og da er det bare å si farvel til den døgnrytmen. Jeg får prøve å holde meg våken noen timer til 😉 Ønsker alle en fin tirsdag, hilsen trøtte gamlemor 8)

NOE JEG ER VELDIG STOLT AV

ANNONSE – I samarbeid med NAKD
Få -20% på hele siden med koden “NYLAND20”

JAKKEHER / BUKSEHER / BOOTSHER

FÅ -20%(!!!) PÅ HELE NAKD

NYLAND20

Hei og for en deilig dag det er! Personlig våknet jeg opp med litt lettere migrene og småpjusk kropp – men la oss ikke fokusere på det nå. Som dere vet så er jo NAKD ikke bare min favoritt nettbutikk, men også min faste samarbeidspartner. Jeg elsker å jobbe med de hver eneste måned, og føler meg oppriktig takknemlig og heldig som har denne muligheten. Den tar jeg ikke for gitt. Ikke nok med det; jeg bruker jo også få lov til å gi ut en rabattkode til dere hver måned på 15%. MEN! I går fikk jeg nyheten om at jeg kan gi ut hele 20% avslag på hele nettbutikkens ordinære varer!! Det er en stor rabatt som jeg virkelig håper dere også setter pris på, for de har såååå mye fint inne akkurat nå. Hele antrekket mitt er fra NAKD, hva syns du? 😀

JAKKEHER / BUKSEHER / BOOTSHER

Her er gårsdagens antrekk som jeg liker veldig godt! Ellers så skinner solen i Oslo og sinnet mitt skinner med 😉 Not… Haha! Vil bare si at jeg setter stor pris på alle kommentarer og meldinger jeg får for tiden. Livet er en berg og dalbane, og det viktigste er å huske på at alt ordner seg til slutt. Alltid. Har det ikke ordnet seg, så er det heller ikke slutten. Kanskje rart forklart, men håper dere skjønner. Akkurat nå så står jeg i det så godt jeg klarer, og det er lov å gi seg selv litt slack av og til også. Vil uansett si (igjen); tusen takk for alle meldinger og fine ord. Jeg setter megastor pris på det ♥ Håper dere får en fin dag! Jeg skal straks runde av arbeidsdagen min å faktisk se på serier resten av dagen. Bortkastet tid? Jepp. Men, akkurat nå er det nøyaktig det jeg trenger. Alt trenger ikke alltid å være et jag. Vær snill mot deg selv, husk det!

OM MAN SKAL SE PÅ DEN OVERFLADISKE SIDEN

God tirsdag! Nå skal jeg slutte å syte om alt det vanskelige, men først må jeg bare si en siste ting; når jeg er på minussiden så er det som om kroppen min går inn i en søvnstreik. Alt jeg vil gjøre er å sove hele tiden. Jeg er jo fisk i stjernetegnet mitt, og det er faktisk ganske typisk oss. Som om man bare vil ligge i koma til alt på magisk vis ordner seg. I virkeligheten fungerer det jo ikke sånn. Men, den siste uken har jeg sovet ekstremt mye. Faktisk opptil 14 timer hver natt. Sykt?! I dag tenkte jeg at nå er det nok, og lagde en avtale med Karima om å hente Frosty i sentrum utenfor der hun jobbet klokken åtte. En håndfast avtale jeg ikke kunne bryte uansett hvor trøtt jeg var når alarmen ringte. For fyfaen så grusomt det var da den første alarmen ulet i vei. Da jeg slumret den drømte jeg faktisk at jeg hylskreik fordi jeg ikke ville stå opp. Haha, for en drittunge…

Uansett, her har dere meg i dag tidlig i åttedraget. Om man skal se på det positive med covid så er det jo at man dekke hele fjeset sitt med maske de dagene man føler seg skikkelig stygg. Sånn som meg i dag tidlig. Her kan man tydeligvis finne den overfladiske siden av hva som helst, til og med midt i en pandemi…

Lille tantegullet mitt ♥ Jeg må si det, fy søren så mye energi jeg faktisk har så tidlig på morgenen. Det er som om hele meg gløder, jeg føler meg oppløftet og klar for hva enn dagen måtte bringe. Jeg vet at den vanskelige tiden jeg står i nå ikke går over med det første, derfor skal jeg prøve å lage mange avtaler tidlig fremover slik at jeg ikke kan sove bort hele dagen sånn som jeg helst har lyst til. I dag føler jeg meg faktisk ganske bra, og det er det lenge siden jeg har følt på.

Nå skal jeg fortsette dagen mens energien fremdeles er på topp! Tusen takk for at du leser, følger med og legger igjen kommentarer. Det er noe jeg virkelig er takknemlig for, spesielt i en tid som denne ♥

PÅ VEI TILBAKE

Heiiii fine dere! Som dere kanskje har forstått så har jeg trengt et lite avbrekk fra sosiale media den siste uken pga noe på privaten. Det kommer vel frem før eller siden, men akkurat nå er jeg ikke klar for å dele det. Ser likevel at det har vært endel innom de siste dagene, og det varmer hjertet mitt så ufattelig mye ♥ Dessverre blir ikke dette noe stort og omfattende innlegg heller, jeg ville bare si at jeg er back on track i morgen. Da blir det oppdateringer som vanlig igjen! Stor klem

ET NYTT KAPITTEL

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

JAKKE – LIGNENDE HER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

Hei og god mandag ♥ Dette er en veldig spesiell ukestart for meg. Det har skjedd noe på privaten som gjør at jeg ikke føler meg helt 100% i dag, og for å være helt ærlig er jeg ganske lei meg. Kunne virkelig ønske ting var annerledes. Syns det er dumt å snakke sånn i koder og håper på forståelse hvorfor jeg er litt privat akkurat i dag. Kommer nok til å bruke dagen for meg selv, reflektere å tenke på hvordan veien blir videre. Ville bare titte innom for å ønske dere en fin mandag, så snakkes vi senere.

 

IKKE BRUK FEIL MUNNBIND

ANNONSE – Affiliatelink

Jepp, da er det offisielt ulovlig å gå uten munnbind i Oslo. Der formulerte jeg meg feil, det er rettere sagt “påbud om å bruke munnbind der 1 meters avstand ikke er mulig”. For meg som bor på Majorstuen vil det si sånn cirka overalt. Har dere sett hvor SYKT dyrt det er med munnbind forresten? På rema selges de for 100kr for 10 stykker. Det er 10kr PER stykk. På en dag må man vel bruke to-tre, sett at man går med de konstant? Jeg må ærlig innrømme at det er en ufattelig merkelig verden vi lever i for tiden. Det er som om vi lever midt i apokalypsen, men fremdeles spiser fredagstaco og sier “god helg!” før vi går fra hjemmekontoret på kjøkkenet og bort til sofaen. Èn ting skal vi mennesker ha, og det er at vi er tilpasningsdyktige.

*prøver å ta noen kule bilder med munnbind:)))*

Tilbake til munnbind; du er klar over at det finnes riktige og ikke riktige munnbind? Man kan for eksempel ikke bare være kreativ å lage en t-skjorte om til et hjemmelaget munnbind? Jeg var ikke klar over det selv før nå nylig. Det finnes forskjellige beskyttelsesgrader, og vi alle vil vel ha det beste når vi først skal gå med disse serviettene rundt munnen? Det vil iallfall jeg. Derfor har jeg anskaffet meg en 50 pack med medisinske munnbind av høyeste kvalitet type IIR. Jeg fikk også et utrolig godt tilbud på de, og vil derfor dele det videre med dere;

Få 50 medisinske munnbind til kun 299,- hos Norvitae!

BESTILL HER

Hadde noen fortalt meg for ett år siden at jeg kom til å skrive dette innlegget her, ville jeg neppe trodd på det. Men, nå står vi alle i samme situasjon og vi får bare gjøre det beste ut av det! Anbefaler alle å klikke seg inn for å lese mer om munnbind, sikkerhet osv da jeg åpenbart ikke er medisinsk personell og burde ikke utgi meg for å være det heller.

Ellers håper jeg alle har en fin torsdag! ♥