KALL MEG HVA DU VIL

Man kan si mye rart om mennesker som drar på festival og oppførselen deres. Personlig er jeg en av den verste sorten. Du vet, den som synger høyest, hopper og skriker av glede fordi jeg elsker sangene som blir spilt. Noen vil si det er harry, andre syns det er greit. Er man på festival så er man faen meg på festival. Beklager at jeg ikke står trykt inn i et hjørne som en gråmus og nipper på ølen min i fred og ro. Da kan man like så greit holde seg hjemme med spotifylisten sin. Som jeg sa tidligere i dag, for en fest. Alle er glade, og alle oppfører seg like gale. Gleder meg allerede til neste år! Fikk skikkelig mersmak, så nå snuser jeg på tanken om å dra på Palmesus. Vi får se hva jeg gjør! 😀 Men hallo, det er jo utsolgt for billetter? Om noen vet hvor jeg kan få tak i pass så rop ut! I dag har vi kost oss i solen som endelig kom frem bak skyene. Vi har spist junkfood, mimret om helgen og kost oss masse. Forresten!

P5310012-2DSC_3978-2OLYMPUS DIGITAL CAMERAP5310025-2P5310026-2DSC_3966-2

FOR EN FEST!

Wow, for en helg altså! Våknet i dag tidlig og var skikkelig lei meg. Gikk inn på rommet til June og bare “neeei, Findings kan ikke være over!”. Skulle virkelig ønske det varte en dag til, herregud for en fest. Tror nok ikke jeg har hatt en så gøy helg på lenge! Axwell Ingrosso avsluttet festivalen i går, og stemningen var helt fantastisk. Dere som følger meg på snapchat (julianyland) skjønner hva jeg mener 😀 Formen er faktisk overraskende fin i dag, så her blir det ikke å ligge inne å råtne! Har dere noen tips til hvor vi kan spise lunsj? Her er det snakk om skikkelig hangover-mat, så kom gjerne med ditt beste tips!

IMG_2476-2IMG_2405-2IMG_2471-2

FINDINGS #1

P5290135-2P5290023-2P5290085-2P5290087-2P5290097-2P5290109-2

Hola! Som dere ser koste vi oss masse på Findings i går! Hadde kanskje sett for meg det var litt mer folk der, men vi hadde en stor gjeng så vi koste oss uansett. Det var dansing, allsang, hopping, klemming og kos i mange timer, så det er kanskje ikke rart jeg er sliten i dag? 😀 Festivalen har jo egentlig allerede åpnet i dag, men vi er faktisk veldig usikre på hva vi skal gjøre siden været er så dårlig. Syns det er skikkelig dritt å måtte stå ute som en våt rotte, så festivalmenneske er jeg dessverre ikke. Men en ting er iallefall sikkert, og det er at jeg trenger en dusj for å kvikne opp litt! Vi snakkes senere 😀

FESTIVALANTREKK

collageIMG_2303-2IMG_2330-2IMG_2375-2Jakke – Zara / Skjorte og jeans – River Island / Solbriller – Céline

Som dere ser er jeg veeeldig chill kledd før dagens festival! Jeg orker ikke å danse i redsel for at rompeballene skal poppe ut eller kjolen skli ned. For danses skal det i dag 😀 Får heller dra hjem å bytte før vi skal på byen i kveld. Akkurat nå er jeg utrolig stresset/glad/gira på en gang, så jeg syns det er utrolig vanskelig å skrive noe interessant på bloggen. Nå skal vi straks avgårde til Bislett stadion og Findings, så vi blogges senere!

GAL FESTIVALDAME

P5152221-2P5152252-2

God morgen! Endelig er dagen her, det er FINDINGS-festivaaaaaal 😀 Jeg har gledet meg hele uken, og i dag skal vi endelig rave som faen! Huff nå hørtes jeg veldig harry ut, men jeg er en skikkelig festival-noob så jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg. Kommer til å være den personen som danser som en gal, som alle filmer og legger ut på facebook. Neida, jeg skal prøve å holde meg i skinnet. Selvom jeg ikke kan love for mye når selveste Avicii kommer på scenen.  Akkurat nå prøver jeg å finne ut hva jeg skal ha på meg, vi får se hvordan været blir litt senere. Planen var jo å ha på seg jumpsuiten over (samme som i headeren), men om det regner og er surt spørs det om jeg må ty til regnponco i stedet. Whatever, det kommer til å bli megagøy uansett! Hilsen Julia 14 år.

NÅR MAN FØLER SEG SOM EN IDIOT

 

HerreGUD for en treningsøkt. Først hadde Glenn PT-time mens jeg gikk igjennom styrkeprogrammet mitt alene. Etter den timen var jeg så sliten at jeg nærmest lå som en gris inne på tøyerommet og ventet på at Glenn skulle bli ferdig. Plutselig kommer han løpende opp og bare “vi skal på Shape Puls!”. Før jeg visste ordet av det sto jeg som en idiot og hoppet fram og tilbake på gruppetimen. Jeg var jo egentlig helt død, men turte liksom ikke å si nei heller. For en tung time, og etter min egen styrkeøkt ble den enda verre. Men jeg er glad vi testet den ut, for den timen kommer jeg til å gå på fler ganger. En perfekt kombo mellom styrke og kondisjon 😀

DSC00523-2 DSC00526-2Nå er det helt texas her “hjemme” (føler jeg bor med June og Glenn), for Zara har løpetid og Canelo har bare lyst til å ha sex med henne. Jeg vil ikke ha valper på Zara, derfor må vi holde de på to forskjellige rom. Dessverre står Canelo å uler som en gal utenfor døren til Zara og vil bare inn til henne. Ekte kjærlighet, eller bare lyst? 😉 Haha! Jeg har enda til gode å ha en mann stå å ule for å komme inn på rommet mitt, det er et punkt jeg definitivt må sette på listen min “før jeg dør..”.

 

ZOMBIE I OSLO

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP5282255-2OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel fremme i Oslo ble jeg møtt av verdens beste Glenn! Jeg er jo helt i koma etter en veldig rar natt. Har jo som sagt vært våken siden klokken to, og det kjennes for å si det sånn. Har drukket to redbull på høykant, men må dessverre si det ikke hjalp noe særlig. Om en drøy time skal vi komme oss avgårde på trening. Spørs om det blir en rolig økt på meg, men det er jo bedre enn ingenting? 😀 Det er utrolig deilig å være i Oslo igjen. Etter en turbulent uke er det ingenting jeg trenger mer enn kvalitetstid med venner akkurat nå. I morgen skal vi jo på Findings også, så dette blir en bra start på ferien!

PAKKET OG KLAR

Min smarte plan om å legge seg klokken åtte i går, for å sove hele natten gikk ikke helt som planlagt. Vel, jeg sovnet klokken åtte. Der planen gikk feil var at jeg våknet klokken to, lys våken! Hadde ikke sjangs til å sovne igjen, så da sto jeg like så greit opp. Nå har jeg dusjet, vasket klær, pakket ferdig og spist frokost. Det er fremdeles over en time til jeg må dra til flyplassen, snakk om å ha god tid 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koffert fra Samsonite, bag fra Céline og veske fra Marc Jacobs.

BAKSIDEN AV MEDALJEN

P5132618-2

Da er kofferten pakket og alarmen satt til 05.00 i morgen tidlig. Tror ikke det har gått helt innover meg at jeg ikke skal på skolen mer før etter sommeren! I morgen drar jeg til Oslo og skal være der en god stund, sammen med mine beste venner <3 I helgen skal vi jo på Findingsfestival, og jeg gleder meg sykt! Krysser fingrene for at været er bra og varmt slik at man kan gå i shorts for første gang i år. Nå skal jeg faktisk legge meg (haha). Det er nok kanskje litt tidlig, men jeg må opp grytidlig i morgen for å pakke resten og sjekke at alt er på stell. Akkurat nå funker seriøst ikke hodet mitt og jeg har en skallebank fra en annen dimensjon. Det er baksiden av medaljen når man hadde det litt for gøy kvelden før!

FEELIN FRESH

Hola 😀 Long time, no see! Det er over 24 timer siden jeg oppdaterte sist, og det er litt i det meste laget for meg altså. Det siste døgnet har bare vært så ufattelig travelt. Etter eksamen i går var det å dra rett opp på TL Salongene Laguneparken for å fikse seg klar til sommeren! Jeg reiser jo til Oslo i morgen så da fikk jeg freshet opp både negler, vipper og vokset bikinilinjene. Sistnevnte var helt forferdelig vondt, men heldigvis varte det ikke mer enn noen sekunder før vi var ferdig. Så verdt det! Naturligvis legger jeg ikke ut bilder av min nyvoksede bikinilinje, men jeg kan love dere at den er fresh! Hehe 😀

vipp

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor FIN er ikke denne fargen forresten? Helt forelsket i den, og kommer nok aldri til å ville bytte! En skikkelig glossy nude farge 😀

For timebestilling hos TL Salongene Laguneparken kan du ringe 55010194. De har en supert tilbud der du får -20%rabatt på gelenegler nå, og det gjelder ut måneden. 

Ellers hadde vi en supergøy eksamensfest i går! Men dere har vel kanskje sett mystoryen min på snap? (julianyland) Jeg DØR altså, iallefall turen fra vors til byen! Dere kan se hva jeg mener på snap, orker ikke forklare. Haha!