OPPSKRIFT PÅ VERDENS BESTE VILTGRYTE

Hei ♥ Jeg lovte jo å dele denne oppskriften, men det gikk helt i glemmeboken (som mye annet…). Heldigvis var det en veldig søt leser (tusen takk Kristine ♥) som minte meg på det, og here it goes!

Viltgryte er virkelig den perfekte høstmaten, og jeg har laget det ganske mange ganger det siste året. Nå har jeg prøvd meg fram til en helt perfekt oppskrift etter min mening. Blir seriøst sulten bare av å tenke på det, heheh.

DU TRENGER:

– Skavet reinsdyrkjøtt
– Sjampinjong
– En stor gul løk
– Kremfløte
– Sæterrømme
– Brunost
– Meierismør
– Bacon
– Knuste einebær

Tilbehør:
Hjemmelaget potetmos (oppskrift kommer under)
Smørdampet rosenkål
Tyttebærsyltetøy

Slik gjør du:

Sett på potetene. Start med å steke sjampinjongen i stekepannen. Når den er ferdig flytter du den over i en større kasserolle. Deretter steker du løken sammen med baconet og tar det i samme kasserolle som soppen når den er klar. Stek så reinsdyrkavet, og ha alt i samme kasserolle når det er ferdig stekt. Deretter setter du på varmen under kasserollen og blander alt godt sammen, før du tilsetter fløten sammen med cirka halve boksen med sæterrømme. Rør godt og la det koke opp, før du tar i brunosten etter smak. Jeg bruker egentlig ikke ha noen faste «mål» på hvor mye jeg bruker av noe, og bare smaker meg frem via hele prosessen. Da blir den best! Knus einebær og rør inn, samt salt og pepper. Man kan også ha i litt viltfond for en saltere gryte. La dette putre i en halvtimes tid, så smakene får satt seg skikkelig.

Når potetene er ferdig blander du inn en god dæsj meierismør, resten av sæterrømmen, fløte og litt av sausen fra gryten. Pluss salt og pepper! Mmmmm. Serveres med smørdampet rosenkål og tyttebærsyltetøy.

Bildecreds her. (var mer opptatt av å spise enn å ta bilder)

Som dere skjønner er ikke dette slankemat 😉 Men herregud, så godt! Dette er en av mine absolutte favorittmåltider, og er en fest for munnen. Nytes med et (stort) glass rødvin.

ME, MYSELF AND I

REKLAME – Affiliatelinker

Det er kanskje rart å si med tanke på om at dette er en blogg om meg (lol), men nå føler jeg det har vært veeeeldig ensformig her i det siste? Litt vel mye bilder av hovedpersonen sjøl? Den siste perioden har jeg følt meg fryktelig ukreativ. Sånn er det jo for alle, man er sjeldent på en “high” året rundt om dere skjønner. Litt frustrerende, men samtidig så vet jeg at det går over. Faktisk merker jeg allerede at det begynner å løsne litt, selvom det ikke virker sånn siden jeg er på innlegg nummer……fem tusen med bilder kun av meg selv:))

TOPPHER / SKJØRTHER / SMYKKEHER

Ellers sitter jeg “hjemme” i huset til kjæresten her i Bergen å venter på UPS som skal komme med en pakke til meg. Som jeg nevnte har jeg bestilt mye nye klær fra Nelly som jeg gleder meg til å få! Har kun pakket med meg en genser pluss en bukse, så nå trengs det noen nye klær i hus. Tenkte å ha en haul på instastory og eventuelt bloggen senere om dere ønsker å se ♥

RABATTKODE PÅ NELLY!

REKLAME – Affiliatelinker

Selv om jeg later at jeg fremdeles lever det gode liv på en yatch i Rødehavet, er jo sannheten at jeg er tilbake i Norge. Rettere sagt i Bergen på besøk hos mannen ♥ Eller sier man bare mannen om man er gift? Uansett! Her er det langt fra 30 grader og det eneste krystallklare vannet man kan se er regnet som pisker utenfor. Egentlig veldig koselig, helt til man må gå ut døren. Haha! Jeg reiste til Bergen med tom koffert, fordi jeg har bestilt meg en svær pakke fra Nelly som er rett rundt hjørnet. Woho! Tenkte bare å tipse dere om at i dag og i morgen er det -20% avslag på ALT fra NLY Trend med koden “trendy“. Det merket er jo så billig fra før, så dette er litt av en deal 😀

FAUX FUR HER / KÅPE HER / TEDDYJAKKE HER

JEANS HER / MESH TOP HER / FLARE PANTS HER

JAKKE HER / BUKSE HER / HOODIE HER

TEDDYJAKKE HER / KNIT HER / LOUNGE SET HER

BIKERJAKKE HER / VERDENS BESTE JOGGEBUKSER HER / GENSER HER

JUMPSUIT HER / KNIT HER / KÅPE HER

-20% RABATT PÅ ALT FRA NLY TREND HER! BRUK KODEN “TRENDY” I KASSEN <3

LEKER KUL I RØDEHAVET

REKLAME – Affiliatelinker og sponset reise

Hvem skulle trodd at Birkenstock skulle bli norske jenters go-to skoplagg for ti år siden. Samtidig, hvem skulle trodd at jeg dro turbanen ned over hodet åtte år etter jeg ble avbildet med den før første gang. Rart hvordan motebildet forandrer seg, selv om jeg er ganske sikker på at turbanen ikke er “in” selvom jeg lekte kul med den på en båt i Rødehavet:))

Følte meg skikkelig som en arabisk prinsesse så fort jeg tok den på meg. Helt til jeg så meg selv i speilet, og så ut som en basic bitch som prøver litt for hardt. Jaja, man skal ha for forsøket!

TURBANHER / TOPPHER / BUKSEHER

Turban eller ei, dette settet er innmari kult da. Perfekt å lounge rundt i på en båt, samt til en festlig anledning her hjemme. Haha, nå formulerte jeg meg veldig som minmote som skal gi leserne motetips. LOL

Over på noe helt annet. Sitter å hører igjennom topp 50 listen til Norge på Spotify. Er det bare jeg som henger etter, eller har vi nordmenn helt forjævlig musikksmak?

Over til noe heeeelt annet. Nelly har -20% på ALT fra NLY Trend!! Klikk dere inn her og bruk koden “trendy” for tilbudet ♥ Gjelder ut i morgen!

GLAD, TRIST, LYKKELIG OG ROLIG

THE SKY IS (LITERALLY) ON FIRE

Første kveld på båten. Hele gjengen sitter oppe i loungen på dekk å tar seg en øl i solnedgangen. I bakgrunnen spilles det deilig musikk, og hele situasjonen gjør virkelig noe med meg. Jeg får en sånn følelse i kroppen jeg ikke helt kan beskrive. Som om det var en kombinasjon om å føle seg rolig, lykkelig, trist, forelsket og motivert på samme tid. Veldig merkelig, og jeg tror aldri jeg har følt meg så…komplett? Som sagt, jeg klarer ikke helt å beskrive det – men det var nesten som om jeg fikk et nytt syn på livet. Uansett hvor rart det høres ut.

JEG ER PÅ EN LUKSUS YATCH!!

Annonse – reise sponset av Camp Fluid

WOKE UP IN PARADISE 🌴

Dere.. Jeg har virkelig ikke ord. Vi ankom Egypt i totiden i natt, og ble kjørt rett til yatchen vi skulle tilbringe  denne uken på. Det var helt bekmørkt så det var vanskelig å se omgivelsene rundt seg da vi kom, men selve båten var bare helt amazing. Det kriblet i hele kroppen og jeg følte nesten som om det var en drøm. Så fort vi kom inn på lugaren til meg og June var vi begge så trøtte at vi ikke orket å sjekke ut båten, og sovnet relativt kjapt. I dag tidlig våknet jeg av at jeg omtrent falt ut av sengen. Båten var på full marsj ut mot en ubebodd øy, og bølgene var ikke til å tulle med. Likevel var det ganske behagelig å ligge sånn å bli vugget i sengen, om det gir noen mening. Haha!

Nå har vi nettopp sjekket ut vårt hjem for den neste uken, og jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg er rett og slett tom for ord. Det er så luksus her, og jeg hadde aldri sett for meg å bo på en så forbanna fin båt. Det er helt sinnssykt! I tillegg er jo omgivelsene bare breathtaking. Se på fargen på vannet liksom, og bildet er helt uredigert!! Nei, jeg tror virkelig vi kommer til å kose oss ihjel denne uken sammen med Camp Fluid. Nå skal jeg opp på dekk for å sole meg litt med resten av gjengen som ikke er å kiter. Ser faktisk ut til at det er 50/50, og at vi er mange som “bare” er på luksusferie også 😉

(Dette innlegget ble skrevet 16. september, men fikk ikke lastet det opp før nå. Som dere skjønner er jeg tilbake i sivilisasjonen, og jeg har mye å dele med dere i uken som kommer ♥)

MANN DREPT AV HAI

GENSERHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

OFF AGAIN ✈️

Hei fra Gardermoen! Nå sitter jeg og June på loungen å super i oss all proseccoen vi kan før vi skal boarde flyet til Egypt. Det blir en lang reisedag med over fem timers mellomlanding i Istanbul. Men med lounge og fri tilgang til både mat og vin så gjør det absolutt ingenting. Vi koser oss på reisen fra A til Å! Den neste uken skal vi tilbringe på en luksusyatch i Rødehavet, og jeg leste nettopp en artikkel om en mann som ble drept av hai nettopp der. Nydelig start på turen, haha. Neida, det skjer nok ikke med oss. Får vi håpe..

Ønsk oss god tur ♥

HØSTJAKKER TIL -20%

ANNONSE – Affiliatelinker

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

At jeg er en gigafan av nettshopping kommer vel ikke for et sjokk for noen. Men, den siste måneden har det klikket helt for meg. Det er som om hele garderoben min er som et spøkelseshus med klær jeg heller vil kaste ut vinduet enn å ha på meg. Jeg vil bare ha nytt!!! Fjorårets høstplagg ser jeg på med hevede øyenbryn, før jeg klikker meg inn på nett for å handle inn nyheter.

Et helt forjævlig i-landsproblem. Det er kanskje sånn at bloggere blir fortere “lei” av klærne sine fordi man tar så mye bilder av de, pluss at store deler av hverdagen handler om nettopp klær. Jeg vet ikke. Føler meg kvalm som sier det, men sånn er den overfladiske realiteten.

Så, til slutt kommer poenget; akkurat nå får du årets høstjakker til -20%. Om du er like gira på nye plagg som meg kan det være deilig å betale litt mindre. Du finner alle jakkene her! ♥

HVA SKJEDDE MED MEG OG GLENN?

ANNONSE – Affiliatelinker

Livet forandrer seg hele tiden, og man kan aldri vite hva som lurer rundt neste sving. Som både jeg og Glenn skrev på bloggene våre i sommer så var planen å ha mandagsmøte hver uke, og jobbe sammen hver eneste dag for å ta bloggene til et nytt nivå. Noe som fungerte godt i to uker, helt til Glenn fikk et jobbtilbud i Finn han ikke kunne takke nei til. Noen ganger er det sånn. At livet slenger muligheter mot deg der du må ta et valg. Det er selvfølgelig veldig “trist” at jeg ikke får møtt Glenn hver eneste dag, noe jeg følte veldig på den første perioden.. Samtidig er jeg 100% sikker på at han er mye lykkeligere i sin nye jobb med mange kolleger, muligheter og ikke minst stabilitet. Hver gang han prater om jobben lyser han opp som et barn på julaften, og er ikke det alt man ønsker for sin bestevenn? At de skal være lykkelig og tilfreds? ♥

JAKKEHER / SKINNBUKSEHER (verdens BESTE!!!) / SNEAKERSHER

Det er altså ingenting mer dramatisk bak det hele, haha! Nå som jeg fyker frem og tilbake mellom Bergen og Oslo flere ganger i måneden er det ikke sikkert planene våre hadde vært realistiske uansett. Av og til må man få lov til å drømme å ha det høyt under taket, uten å bli skuffet om ikke alt går som planlagt. Livet er bare så spennende altså. Lurer på hvor jeg er om ett år?

RØDMANDAG

ANNONSE – affiliatelinker

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / BOOTS – TIGER OF SWEDEN  / SOLBRILLERHER

Noen ganger er det rett og slett bare blåmandag (eller rødmandag, om man ser på antrekket..). Hadde en liten brainstorming med typen i sta, for å få tips til hva jeg kunne blogge om. Alt fra årets høstmote, til hvordan ta vare på parforholdet, til sexliv, til hvordan jeg syns min nye studietilværelse er var tema han mente jeg kunne skrive om. Veldig gode tips, for all del! Dessverre er hodet heeelt tomt i dag, så jeg klarte ikke å dykke inn i noen av teamene for å dele mine tanker.

Syns likevel det er ekstremt koselig å bare skrive her inne, selv om det ikke alltid er breaking news. Blåmandag eller ei, jeg har hatt en veldig koselig innedag mens regnet har vært helt crazy her i Bergen. Kom hit i går kveld, og blir de neste dagene før jeg reiser til Egypt og Rødehavet til helgen. Blir nok veldig koselig ♥