JEG ER PÅ EN LUKSUS YATCH!!

Annonse – reise sponset av Camp Fluid

WOKE UP IN PARADISE 🌴

Dere.. Jeg har virkelig ikke ord. Vi ankom Egypt i totiden i natt, og ble kjørt rett til yatchen vi skulle tilbringe  denne uken på. Det var helt bekmørkt så det var vanskelig å se omgivelsene rundt seg da vi kom, men selve båten var bare helt amazing. Det kriblet i hele kroppen og jeg følte nesten som om det var en drøm. Så fort vi kom inn på lugaren til meg og June var vi begge så trøtte at vi ikke orket å sjekke ut båten, og sovnet relativt kjapt. I dag tidlig våknet jeg av at jeg omtrent falt ut av sengen. Båten var på full marsj ut mot en ubebodd øy, og bølgene var ikke til å tulle med. Likevel var det ganske behagelig å ligge sånn å bli vugget i sengen, om det gir noen mening. Haha!

Nå har vi nettopp sjekket ut vårt hjem for den neste uken, og jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg er rett og slett tom for ord. Det er så luksus her, og jeg hadde aldri sett for meg å bo på en så forbanna fin båt. Det er helt sinnssykt! I tillegg er jo omgivelsene bare breathtaking. Se på fargen på vannet liksom, og bildet er helt uredigert!! Nei, jeg tror virkelig vi kommer til å kose oss ihjel denne uken sammen med Camp Fluid. Nå skal jeg opp på dekk for å sole meg litt med resten av gjengen som ikke er å kiter. Ser faktisk ut til at det er 50/50, og at vi er mange som “bare” er på luksusferie også 😉

(Dette innlegget ble skrevet 16. september, men fikk ikke lastet det opp før nå. Som dere skjønner er jeg tilbake i sivilisasjonen, og jeg har mye å dele med dere i uken som kommer ♥)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg