HVA FAEN..

Haha, jeg må bare le av hele kvelden. I går ble det både dansing, intriger, løping fra politiet og dobbeldate på nach. Da jeg våknet i dag tidlig var jeg langt ifra høy i hatten, og kleine minner fra natten kom strømmende inn i hodet mens jeg slo meg selv i pannen og bare “hva faen”.

Vi var på We Love The 90s, noe som burde vært en sinnssykt gøy kveld! Men som alltid på konsert er musikken lite viktig, og minglingen står i fokus. Vi gikk egentlig bare mellom loungene, baren og golden circle uten å høre en eneste sang. Helt idiotisk spør du meg. Det eneste jeg tenker akkurat nå er at vi MÅ tilbake på we love the 90s, eller 2000s. Dødsbra konsept! Nå skal jeg fikse meg, før det blir pizzaparty på Bølgen & Moi. Håper alle har en nydelig søndag!

EN NYDELIG DAG

JAKKE – BY MALENE BIRGER HER / BUKSE – NLY HER / SUNNIES – QUAY HER / BOOTSHER / VESKEHER

Nå holdt jeg på å starte innlegget med å bable om Oslo igjen. Ja, jeg har typ flyttet tilbake. Det er virkelig ingen big deal. Spesielt ingenting jeg trenger å nevne i hvert jævla innlegg.

Nå er det så sent på kveld at jeg egentlig er i litt sånn oppramsingsmodus. Kan kanskje spare dere for detaljer rundt hvilke t-bane jeg tok til Glenn, hva vi pratet om og hvilket potetgull vi stappet i kjeften mellom hver setning. Alt i alt – en helt nydelig dag i hovedstaden!

KROPPEN MIN CRAVER NÆRING

REKLAME – Affiliate Nelly

BOMBERHER / HOODIEHER / SUNNIESHER / TRENINGSTIGHTSHER

Hei dere! ♥ Jeg har vært mye trøtt og sliten i det siste. Har følt meg slapp, trøtt om morgenen og generelt veldig tiltaksløs. En helt forferdelig kombo når man har en travel hverdag. Jeg har helt ærlig vært litt frustrert. Men, så stilte jeg meg spørsmålet om hvorfor jeg hadde det sånn. Jeg tenkte tilbake på den siste måneden, og ble egentlig overrasket over at jeg ikke var mer sliten. Haha! Reising, festing, lite søvn, alt for dårlig mat og et stressnivå som ikke ligner grisen.

Jeg meldte meg derfor inn på treningssenter i dag. Ikke en verst start på Oslolivet mitt, hæ? 😉 Nå blir det full fokus på trening og sunn mat fremover.

Okei, fullt fokus blir det kanskje ikke. Uansett er litt fokus bedre enn ingenting spør du meg. Lagde favorittsalaten til lunsj også. Skikkelig enkel og god! Har delt den på bloggen mange ganger tidligere, men det er altså bare lobnobs, avocado, mango agurk. Toppes seff med mitt favorittkrydder i verden; gastromat.

Nå skal jeg komme meg i dusjen, stupe ned i sminkepungen og finne fram et fresht outfit. Jeg skal møte Glenn, og endelig se min kjære lille bebis Zara igjen. Kommer sikkert til å begynne å gråte når jeg ser henne, for savnet har vært helt enormt!

OSLO HERE I COME

REKLAME – Affiliatelinker

SKINNJAKKE – Samsøe Samsøe / HOODIEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

SNAKKES ALDRI BERGEN!!!! Hehehe neida. Skal faktisk tilbake allerede om én uke for å pakke ned resten av leiligheten, men det er bare for ett døgn så er jeg off again. Men uansett. Nå flytter jeg! Det vil si pendling mellom Oslo-Bergen og ikke Bergen-Oslo. Bare det i seg selv er en ufattelig deilig følelse. Men uansett, nå boarder jeg (og mine 69 kilo med bagasje), snakkes fra Oslo <3 <3 <3

NÅ DRAR JEG!

REKLAME – Affiliate Nelly

HOODIEHER / BUKSEHER

Tre fullpakka kofferter (lukter overvekt), og to bagger senere er jeg klar for å fly over fjellet med flyttelass del 1. Les: Mine klær. Jeg vurderte lenge om jeg skulle bestille flyttebil, for jeg har ekstremt mye greier. Møbler, kjøkkenutstyr – egentlig alt et hjem trenger. Men, herregud for et stress. Jeg orker ikke. Vil bare starte på blanke ark. Derfor bestemte jeg meg for å selge alt. Det eneste jeg tar med meg er faktisk klærne mine, resten er lagt ut på Finn. I går solgte jeg sofaen og tven min!

I kveld flyr jeg til Oslo. Altså, endelig! ENDELIIIIIIG!!!!!! Herregud, jeg gleder meg til livet mitt fremover. En skikkelig god følelse. Jeg gleder meg til å bli fornøyd med bloggen min igjen. Til å legge meg på kvelden med en god følelse. Til å være med vennene mine, og ikke minst til Oslosommer. Herregud, jeg er så gira.

MIN NESTE REISE!

Ooooh, that happy face ♥ Her sammen med kjære Johan på Midsommar i Stockholm. Han ble jeg kjent med da vi reiste på bloggtur med Royal Caribbean! Tror jeg har glemt å sagt det, men neste uke skal jeg til CANNES 😀 Reiser sammen med nelly.com, og de er ikke akkurat kjent for å holde de mest beskjedne festene.. Merker det kribler i magen, både til turen i seg selv – men først og fremst for å dra med den beste blogg-gjengen ever! Vi har hatt så mange gøye turer sammen, med alt for mye latter, dårlig humor, gøyale episoder og bittelitt for mye innabords. Hahahah åh, jeg ler enda av livestreamen vi (mest meg og Andrea) holdt i Helsinki. Husker Jodelbrukerne klikket på oss etterpå, fordi vi både hadde vært alt for fulle og tydeligvis litt frekke? Noe som absolutt ikke var meningen!

Sorry at jeg bare deler gamle bilder for tiden, men jeg ser ut som et dass om dagen. Flytting er noe forbanna herk ass. Men igjen; jeg gleder meg såpass mye til å bli ferdig at jeg kan ikke klage ♥

ER DET MULIG Å BLI SÅ IRRITERT, OVER NOE SÅ LITE?

Hei og god morgen! ÅH jeg er så syyyyyyyyyykt irritert akkurat nå. Dette innlegget skulle egentlig handle om noe helt annet, men.

I oktober kjøpte jeg meg en ny, stor koffert siden min forrige hadde tatt sin siste flytur – bokstavelig talt. Men, den nye kofferten ble også ødelagt bare etter noen uker. Ikke fordi flyselskapet (SAS forever) hadde vært for røff med den, men håndtaket kilte seg fast da jeg skulle ta det opp og ville ikke rikke seg. En åpenbar produksjonsfeil. Jeg dro til Hr. & Fru. som er butikken jeg kjøpte den på for å levere den inn. Forhåpentligvis kunne de bare tilby meg en tilsvarende koffert, slik at jeg fikk den med meg hjem med én gang. Det kunne de ikke. Jeg forklarte at jeg reiste til Dubai dagen etter, og var avhengig av en koffert som fungerte. De sa at det ikke var mulig, og at den måtte sendes på reparasjon, noe som tok ca en liten uke. Det endte derfor meg at jeg måtte kjøpe en NY koffert. Alternativet var jo å bære alle klærne med seg halve jorden rundt. Skikkelig sure penger, men whatever.

Jeg fortalte de at jeg ikke kom til å være tilbake i Bergen på en måneds tid, og generelt pendler mye og er lite i Bergen. Noe som var greit. Jeg har likevel vært sløv og glemsk når det kommer til å hente den ferdige kofferten fra reparasjon, og det tar jeg selvkritikk for. Det sykeste av alt er at jeg må BETALE reparasjonsgebyr, på en koffert som DE har solgt meg, og som har en åpenbar produksjonsfeil som begge var enig om. Altså, HALLO. Gebyret er ikke så høyt, så det er ikke derfor jeg er irritert.

Så, nå kommer poenget etter denne lange introen, og som forklarer hvorfor jeg er så irritert. Hr. & Fru ringte å sa at om jeg ikke hentet kofferten snart, så kom de til å kaste den. KASTE den. Jeg forstår jo at de ikke kan være et oppbevaringslager for privatpersoner – men hallo!!!! Sånn snakker man ikke kundene sine? Etter at jeg selv har vært butikkeier i et par år nå, så vet jeg hvor enormt viktig kundeservice er. Om noe er ødelagt skal selvfølgelig ikke kunden lide for det, og spesielt ikke betale for reparasjon? Man skal iallfall ikke si at man kaster eiendelene til noen andre. Nei fy faen altså, helt elendig kundeservice, både fra jeg leverte kofferten inn til nå.

Jeg kan forresten ikke tro at jeg nettopp skrev et helt innlegg om en dum koffert.

Oppdatering på koffertdramaet: eieren av butikken kom personlig inn på REGN med kofferten mens jeg var på jobb og jeg slapp å betale reparasjonsgebyret. Litt av en service, tenkte jeg! Men så fikk jeg en liten kjeftebøtte fordi jeg skrev dette blogginnlegget, og var ikke ønsket som kunde der lengre. Men nå har jeg uansett to store kofferter, så trenger vel ikke handle ny med det første 😉 

BILDER FRA NEW YORK

Meg: “Tenk så bra bloggen min kommer til å bli i New York. DE antrekksbildene, og så mye gøy å skrive om!”

*Blogger ikke på én uke*

 

SUNNIESHER / BLUSEHER / BUKSEHER / VESKEHER

Nå er jeg så trøtt at jeg såvidt klarer å se. Tenkte bare å dele disse bildene fra New York før jeg forhåpentligvis havner i et kraftig sovekoma fram til alarmen ringer i morgen! Ja altså.. Til og med jeg blir tom for ord når det kommer til New York. Nei, det er faktisk en løgn. Fordi jeg vet egentlig veldig lite om selve byen. Det eneste jeg kanskje vet er hvordan party-kulturen til mange er der nede, for omtrent alt vi gjorde var å drikke shots rett fra spritflaska, danse på bordet og spise gratis på de beste resturantene. Shit, det er lett å være jente i the big apple. Gleder meg allerede til å reise tilbake, for å faktisk oppleve selve byen, og ikke bare innsiden ved et trangt promotørbord på en nattklubb. Ikke at det var så ille heller 😉

Dette er de eneste bildene jeg har fra kamera. Elendig-blogger-alarm! De er fra fredagen, da meg og Ingeborg tok oss en liten stroll nedover 5th avenue.

ET SKALL AV MEG SELV

I natt kom jeg helt tilfeldig over et gammel blogginnlegg, som jeg skrev for et par år siden. Det var så gøy å lese. Mimre tilbake. The good old days liksom. Før jeg visste ordet av det hadde jeg lest meg igjennom hele sommeren jeg bodde hos Glenn og June.

Jeg levde meg sånn inn i min bekymringsfrie verden. Leste tekster jeg skrev for å motivere andre, om hvordan tankenes kraft kan styre hele hverdagen. Innlegg som oste av lykke, og en person som virkelig hadde glimt i øyet og ambisjoner for livet. Jeg leste rett og slett om meg.

I det siste har jeg følt meg som et skall av meg selv. Med så mange baller i luften, hodet på autopilot og som allerede stresser over dagen i morgen. Jeg føler jeg aldri får nok søvn, selv om jeg sover i 12 timer. Hater livet når alarmen ringer. Vil bare sove et par timer til. Før var jeg så glad i livet at jeg spratt om lenge før den jævla telefonen startet orkesteret fra helvete. Mens nå…

Ja, velkommen til årets syteblogg 2018. Å bruke flere timer på å lese mine gamle innlegg ga meg en veldig blandet følelse. Først ble jeg veldig glad, fordi jeg var sinnssykt mye flinkere til å formulere meg på den tiden. Så ble jeg litt lei meg, fordi jeg ikke går med den gode følelsen i kroppen som jeg gjorde da. Men til syvende og sist ble jeg glad igjen. For hallo, jeg leste jo om meg selv. Den personen jeg faktisk er. Akkurat nå er det et helvetes stress. Butikk, reising, blogg, lite søvn og ingen tid å miste. Haha, jeg må le av hvor utrolig snobbete og “liksomkul” jeg høres ut. Dette har jo vært drømmelivet mitt i flere år! Hva er det jeg sutrer sånn over?

Det var ufattelig deilig å få seg en liten reality check. Lese mine egenskrevne ord om motivasjon til livet. I dag har jeg hatt en skikkelig bra dag. Våknet tidlig, vært effektiv og ligger nå i sengen med en tilfredsstillende følelse. Det er en enkel sak å lene seg mot de negative og stressende tankene som surrer i hodet. En rask løsning for de litt svakere, noe jeg har vært den siste måneden. Å jobbe med seg selv for å ha det bra er mye vanskeligere, men verdt det når alt kommer til alt.

Se på den lykkelige jenta! Jeg blir bare ekstremt takknemlig av å se på disse bildene. Både for vennskap, karriere og meg selv som person.

GIRLS GONE WILD

GENSERHER / JEANSHER

Meg i dag:

Spør meg selv, hvilken dato er det i dag? *Sjekker mobilen*. Oi shit, det er 23. april. Det vil si det er én uke til jeg må være ute av leiligheten. Innser jeg har jævlig mye greier. Skapene er full, boden er fullere. Noe må gjøres. Inviterer jentene over på prosecco og gratis klær. De møter opp!

Nå har jeg to søppelsekker mindre å pakke de neste dagene. Luksusproblem som faen. Litt kvalmt faktisk. Har uansett hatt en skikkelig bra kveld med moldejentene. De gir meg god energi, som er akkurat hva jeg trenger akkurat nå.