KROPPEN MIN CRAVER NÆRING

REKLAME – Affiliate Nelly

BOMBERHER / HOODIEHER / SUNNIESHER / TRENINGSTIGHTSHER

Hei dere! ♥ Jeg har vært mye trøtt og sliten i det siste. Har følt meg slapp, trøtt om morgenen og generelt veldig tiltaksløs. En helt forferdelig kombo når man har en travel hverdag. Jeg har helt ærlig vært litt frustrert. Men, så stilte jeg meg spørsmålet om hvorfor jeg hadde det sånn. Jeg tenkte tilbake på den siste måneden, og ble egentlig overrasket over at jeg ikke var mer sliten. Haha! Reising, festing, lite søvn, alt for dårlig mat og et stressnivå som ikke ligner grisen.

Jeg meldte meg derfor inn på treningssenter i dag. Ikke en verst start på Oslolivet mitt, hæ? 😉 Nå blir det full fokus på trening og sunn mat fremover.

Okei, fullt fokus blir det kanskje ikke. Uansett er litt fokus bedre enn ingenting spør du meg. Lagde favorittsalaten til lunsj også. Skikkelig enkel og god! Har delt den på bloggen mange ganger tidligere, men det er altså bare lobnobs, avocado, mango agurk. Toppes seff med mitt favorittkrydder i verden; gastromat.

Nå skal jeg komme meg i dusjen, stupe ned i sminkepungen og finne fram et fresht outfit. Jeg skal møte Glenn, og endelig se min kjære lille bebis Zara igjen. Kommer sikkert til å begynne å gråte når jeg ser henne, for savnet har vært helt enormt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg