VIL DU VINNE SURFETUR TIL PORTUGAL?

// Innlegg i samarbeid med Lapoint

ATq6ld3k5xp054nC-biFXI_I2v3kJNVb5bJ-OH7IN-U,NkndgC6ZfM-JJWJ3H-Re9up54kmlF0ukBjHrQmcsAZM,6_KstZIiEfrcBuB7OQfPVlL1Ku90xn4a2LfCUVP0Kf0

Wiii, konkurransetid!

Nå er det snart en måned siden jeg kom hjem fra Marokko og surfeturen med Lapoint. Det er en av de gøyeste ukene i hele mitt liv, og en av de gangene da forventningene ble snudd på hodet. Før jeg reiste til Marokko var jeg veldig nervøs for om jeg kom til å like surfingen, campen og de jeg reiste sammen med. Det viste seg jo å bli den beste turen, der jeg elsket alt ved hele opplegget! Campen vi bodde på, de andre bloggerne + deltakerne og sist men ikke minst surfingen. Jeg har alltid trodd surfing er superlett, men herlighet så vanskelig det er. Virkelig bra trening, du blir vanvittig støl dagen etterpå bare av å ha det gøy!

Portugal2

Har du lyst å oppleve det samme som meg så har du nå mulighet til å vinne en uke med surfetur til Portugal! Inkludert i premien er det:

1 x ukepakke (level 1, level 2 eller basic)

  • 7 netter overnatting
  • 7 frokoster
  • 7 dager utlån av våtdrakt og surfebrett
  • 5 x 2 timers surfetimer med instruktør
  • Transport til surfestedene de dagene man ikke surfer på lokalstranden
  • Du står fritt til å surfe så mye du vil, det er gåavstand til mange fantastiske surfelocations!
  • Organiserte utflukter
  • Fri bruk av camp-fasilitetene
  • 2 yogatimer

destination21 kopi

Er du gira på å vinne? 😀 Alt du trenger å gjøre er å svare på ett enkelt spørsmål, og følge Lapoint på facebook her og instagram her! Spørsmålet lyder som følger:

Hva heter byen hvor Lapoint har sin surfecamp i Pourtgal?
(hint: svaret finner du på hjemmesiden til Lapoint her)

Svaret sender du til denne mailen: [email protected]

PS! Er du under 18 år kan du fremdeles delta. Da blir premien et ukesopphold på Lapoints Youth Camp på Hoddevik i Norge.

Vinneren blir kontaktet direkte av Lapoint! LYKKE TIL ♥♥

 

 

 

PROBLEMET MED Å VÆRE ET A-MENNESKE

Et litt sent “god morgen” fra meg i dag! Jeg er jo som kjent et a-menneske uten like. For meg er all aktivitet etter klokken ti på kvelden helt uaktuelt, ved mindre det er festlige sammenhenger. At flyet derfor ikke gikk fra Gardermoen før ti i går, og at jeg ikke var i leiligheten før midnatt er et stort problem for meg. Nesten, iallfall! Heldigvis kom jeg hjem til deilig middag (eller nattmat) før det bar i seng. Etter en veldig stressende, men alt for gøy helg var det derfor deilig å sove ut litt i dag tidlig. Nå er jeg fresh og klar for en ny uke, så fort jeg har tatt meg en dusj vel og merke!

Image and video hosting by TinyPic

Jeg irriterer meg mer og mer over at jeg ikke har balkong i leiligheten min. Selv om Bergen ikke er byen der solen skinner mest og man føler for å sitte på en balkong, hadde det vært superdigg på sommeren. Det var så deilig å våkne på Grand hotell i går, åpne balkongdøren og få seg litt frisk luft.

Image and video hosting by TinyPic

Grand hotell er absolutt ikke den nyeste hotellet i byen, noe jeg personlig syns er veldig koselig. Hele bygget har så mye karakter, og det er veldig gøy å vite at noen av verdens viktigste mennesker har besøkt dette hotellet. Det er mye sjel i disse gangene!
Image and video hosting by TinyPic

Oppholdet mitt der er forresten ikke sponset, jeg sov der bare sammen med June og Glenn etter bursdagsfesten 🙂

STEMNINGSRAPPORT

(klærene er sponset)

Hola fra Gardermoen! Jeg må le av hele turen ut hit.. Ingvild klarte nemlig å tryne ned trappen på utestedet i går, og har nå endt opp i rullestol fordi hun ikke klarer å gå på høyre foten. Haha, det er så tragikomisk! Litt av en fest, med andre ord.. Jeg og Lisa må derfor bære alle tingene hennes, som om ikke vi hadde nok med oss fra før. Igjennom sikkerhetskontrollen var det bare helt katastrofe, jeg er sikker på at vi hadde femten bokser med jakker, macer, kamera, sko og bagger. Huff, det var nok mange som ble småirritert på oss der..

Image and video hosting by TinyPicGenser – HER / Bukse – HER / Sko – HER

I dag er jo tydeligvis siste dag av vinterferien, så Gardermoen er stappfull med mennesker overalt! Vi ble derfor fint nødt til å sitte på gulvet, som det fintfolket vi er. Mye bedre enn å stå, vel og merke.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ingvild har både en rullestol, pluss krykker. Godt utrustet for reisen hjem til Bergen!

BYE OSLO

Puh, for en slitsom dag! Ikke fordi vi har gjort så innmari mye, men fordi alt er slitsomt når man er litt klein. Haha! Etter at vi sjekket ut av hotellet dro meg, June og Glenn på peppes for å fylle på magen med litt junk. Det var superdigg å spise pizza med bernaise og rømmedressing. Kan aldri få nok dressing, etter min mening! Andrea kom også, jeg har ikke sett henne siden før jul så det var så hyggelig å catche opp litt ♥

Nå har Andrea nettopp dratt med toget hjem, og jeg sitter på Oslo S mens jeg venter på Ingvild og Lisa. Vi skal ta flyet sammen til Bergen i kveld, og det er så hyggelig å slippe å reise den strekningen alene til en forandring 🙂

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
JakkeHER (annonselenke) / Gense – M.A.M.B / Bukse – Zara / Veske – Balenciaga

Minner om at nelly har salg på alle jakker nå, noe som kan være digg om du for eksempel vil kjøpe jakken jeg har på meg over fra Dry Lake 😀 Du finner hele salget her!

GÅRSDAGENS SMINKE LOOK

Image and video hosting by TinyPic

YESTERDAYS MAKE UP LOOK, by the talented Stephan Øien ♥

God morgen! Jeg fortalte at jeg var redusert i går, men la men fortelle dere at i dag føles det ut som jeg skal dø. Hangover is a real bitch! Det skal sies at etter feiringen i går er det absolutt verdt å være dårlig i dag. June og Glenn hadde virkelig ordnet en helt perfekt bursdagsfest, både på prevorset på den gigantiske suiten på Grand først, og på Baroque etterpå. Tusen takk for en super kveld, og jeg håper de koste seg like mye som meg!

Sminken min var jo også helt fantastisk! Jeg ga Stephan kunstnerisk frihet til å gjøre whatever han ville med fjeset mitt, og heldigvis hadde vi ganske lik mening om hvilke farger osv jeg kledde 😀 TUSEN TAKK!

REGN x M.A.M.B

God morgen fra en veldig redusert Julia! I går arrangerte Regn vårfesten på Galleri Nygaten i Bergen. Alt jeg kan si er fy faen, for et lokale! Utenifra ser det ut som det tristeste stedet i verden (sånn cirka), men når du kommer inn er det nesten som en stor, uendelig labyrint med kult design. Jeg digget det! Selv om jeg virkelig ikke skjønte hvor jeg var i bygningen etter den tredje *kremt* shotten med sambocca eller tequila eller gudene vet hva vi drakk i går. Gøy hadde vi det, iallfall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hanging out with these two badboys!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvelden ble i kjent stil avsluttet med nachpiel på burgerking. ÅH jeg har nok aldri smakt et så godt måltid som i går. Sånn helt seriøst. Vi bestilte alt fra burger, chilli cheese og nuggets. Selvfølgelig med hele utvalget av dipper de selger. Jeg klarte ikke å velge om jeg ville ha hot cheese, majones eller bbq, så da dyppet jeg like greit all maten i alle dippene. NAMMIS!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her midt i en sugerørkrig, med mangel på bedre måte å forklare det..

Nå må jeg dra den trøtte kroppen inn i dusjen, for i kveld skal man tydeligvis være klar for fest igjen! Flyet mitt går til Oslo klokken tre, og før den tid skal jeg gjøre alt i min makt for å komme over den voldsomme kleinheten fra i går. I kveld skal bestisene mine June og Glenn feires, og det må jeg jo såklart bli med på ♥

I DENNE GATEN KAN DET SKJE..

Image and video hosting by TinyPic

Utenfor lokalet det kan skje mye kult i. Det er ikke lenge igjen til jeg muligens kan røpe de store planene jeg har for fremtiden, men enn så lenge får jeg være en jævlig irriterende blogger som bare snakker i koder. Jeg hater det.

Image and video hosting by TinyPic

Jakke – Mango / Skjorte – Another Kind of Denim / Bukse – Zara / Sko – Acne / Veske – Leo Wulff
Image and video hosting by TinyPic

Dette er gaten lokalet ligger i. En av Bergens aller fineste gater etter min mening, den fører også til et av Bergens vakreste områder  – nemlig Nordnes. Jeg snakker såklart om gågaten i Bergen. Dessverre er det ikke så mange butikker igjen, men jeg har et lite håp om at noe år er dette den kuleste gaten i Bergen igjen. Du har jo bl.annet Regn som ligger der, og det er absolutt et steg i riktig retning. Forhåpentligvis kan vi være med å bidra, om prosjektet vårt går som planlagt. Sommerfugler i magen til tusen!

KJÆRLIGHETSTIPS, FROKOSTTIPS OG HEMMELIGHETER

God morgen! Jeg holdt på å skrive “nå har jeg nettopp kysset kjæresten avgårde på jobb”, men så tok jeg meg selv i å synes det var sykt kleint. Så, nå sitter jeg å super på dagens kaffekopp som allerede har rukket å bli kald. Hver morgen spiser jeg frokost, og når jeg er ferdig heller jeg kaffe i koppen før jeg tar meg en snus. Egentlig bruker tiden det tar før snusen starter å renne og jeg må ta den ut, til kaffen har perfekt temperatur å være perfekt! Men ikke i dag. Jeg har tydeligvis en god snusdag.

Image and video hosting by TinyPic

♥♥♥

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

La meg fortelle dere om “the box of love”. På valentines hadde vi sjekket inn på hotell for helgen. Jeg hadde virkelig ikke planlagt noen gave til Christoffer, så jeg fikk superdårlig samvittighet da han ga meg sin gave, som var “the box of love”. Haha jeg ler av navnet, så sykt teit! Uansett. I boksen er det mange små lapper, der det står forskjellige aktiviteter vi kan gjøre sammen. Vi trekker én lapp hver mandag, og da må vi gjøre den tingen i løpet av samme uke. Forrige uke fikk “be på middag”, og da måtte vi be noen på middag. På lørdag kom derfor et vennepar av oss, og vi lagde mat. Superkoselig! Denne uken trakk vi “gå på date”, og på tirsdag var vi ute å spiste sammen. Det står mange forskjellige ting i boksen, alt fra “kjøp en flaske vin” som vi kan kose oss med til “gå på kino” osv. Et supert tips til alle par 😀

Image and video hosting by TinyPic

Disse blomstene fikk jeg av jentene på bursdagen min, sammen med et supervoksent kort der det sto bl.annet lev vel osv. Litt internt, hihi ♥

Image and video hosting by TinyPic

Sist men ikke minst, dagens frokost! Ble faktisk veldig overrasket over at guacamolen jeg lagde til middag i går holdt seg så bra i kjøleskapet over natten. Om man vil oppbevare avocado uten at den blir dårlig hjelper det enten å ha stenen, eller ta over litt limejuice. Siden jeg ikke hadde noen av delene var jeg sikker på at guacamolen kom til å være helt brun i dag tidlig, men heldigvis ikke 😀

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal på en visning på et lokale i byen! I det lokalet kan det skje utrolig mye kule greier, om ting går vår vei. WÆÆ jeg hater å holde sånne ting hemmelig på bloggen, men jeg hater også å fortelle ting før det er helt sikkert. Vi får se hvordan det går etter møtet i dag, så krysser jeg fingrene for at jeg kan dele mer ASAP!

HVA MED FORELDRENE?

Hei! Tenkte å komme med et lite oppfølgingsinnlegg til innlegget jeg skrev i går (du kan lese det her).

IMG_5976I innlegget tok jeg utgangspunkt i mennesker, da hovedsak jenter, som er over 18 år og myndige. Jenter som faktisk er gamle nok til å velge å operere seg om de ønsker. Da også voksne jenter som også burde klare å tenke selv, og ikke på liv og død gjøre akkurat det samme som personen bak bloggen de leser.

Ser mange kommenterer “hva med de 12 år gamle, usikre jentene”. Nå var det ikke til de 12 år gamle jentene jeg mente da jeg skrev mitt forrige innlegg, men da kan jeg jo komme med meningen min rundt de under 18 år også.

IMG_5992

Igjen, jeg syns det blir helt feil å skylde på bloggerne her også. Ja, vi har et ansvar. Men det har også foreldrene. Jeg mener ikke at det er en positiv endring i samfunnet at flere velger å legge seg under kniven. Tvert i mot! Jeg syns bare vi angriper problemet fra feil ende. Skal man skylde på de som velger å åpne seg opp rundt det? Eller la meg komme med en crazy tanke; hva med at foreldrene snakker med barna sine om det? Hva om foreldrene prøver å oppdra barna sine til å klare å skille ut informasjon på en kritisk måte? For nei, det er ikke normalt eller vanlig å operere seg når man fyller 18 år. Det får foreldrene ta med sine egne barn, i stedet for at de skal tro blindt på alt de leser på internett.

Og helt til slutt, la meg bare oppklare én ting: NEI, jeg er ikke for denne økende trenden i samfunnet. Jeg syns alle mennesker skal ha friheten til å velge akkurat hva de ønsker å gjøre, og jeg dømmer ikke. Poenget mitt med disse innleggene er ikke å si “fuck det naturlige, la oss alle sammen operere oss!”. Poenget er at jeg mener vi må slutte å peke finger på hvem det er sin feil, og heller bruke tiden på å informere de unge i stedet for å sitte på internett å fordele skyld.

IMG_5967

Dette er en veldig spennende diskusjon, og jeg liker virkelig å lese tilbakemeldingene deres i kommentarfeltet. Selv om noen av dere påstår at jeg “også har blitt for operasjoner, og har blitt skrudd i hodet”, noe som er helt feil. Poenget mitt er ikke om man skal operere seg eller ikke, det får være opp til hver enkelt. Poenget mitt er at man ikke kan sitte å skylde på bloggerne for alle jævla problemene her i verden.

ET KAFFEMENNESKE

God morgen! Jeg sitter ved kjøkkenbordet å super på en litt for varm kaffe. To minutter til, så er den perfekt. Jeg har blitt et kaffemenneske, dessverre. Hver morgen etter frokost går jeg bort til kaffemaskinen, fjerner kapselen fra dagen før og reloader den med dagens dose. Heldigvis har jeg ikke blitt like ille som mamma enda, som seriøst tar seg en kopp kaffe sekundet før hun legger seg. Èn kopp om morgenen holder for meg, enn så lenge.

Nå fikk jeg forresten akkurat en melding fra DHL om at det lå en pakke i postkassen min, wææ! Jeg elsker å få pakker! Så, som dere kanskje skjønner står jeg allerede i gangen med jakken på mens jeg skriver siste rest her. Vi snakkes senere ♥

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bomber – ADPT / Genser – M.A.M.B / BukseHER / SkoHER / Sunnies – Céline (annonselenker)