REGN x M.A.M.B

God morgen fra en veldig redusert Julia! I går arrangerte Regn vårfesten på Galleri Nygaten i Bergen. Alt jeg kan si er fy faen, for et lokale! Utenifra ser det ut som det tristeste stedet i verden (sånn cirka), men når du kommer inn er det nesten som en stor, uendelig labyrint med kult design. Jeg digget det! Selv om jeg virkelig ikke skjønte hvor jeg var i bygningen etter den tredje *kremt* shotten med sambocca eller tequila eller gudene vet hva vi drakk i går. Gøy hadde vi det, iallfall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hanging out with these two badboys!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvelden ble i kjent stil avsluttet med nachpiel på burgerking. ÅH jeg har nok aldri smakt et så godt måltid som i går. Sånn helt seriøst. Vi bestilte alt fra burger, chilli cheese og nuggets. Selvfølgelig med hele utvalget av dipper de selger. Jeg klarte ikke å velge om jeg ville ha hot cheese, majones eller bbq, så da dyppet jeg like greit all maten i alle dippene. NAMMIS!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her midt i en sugerørkrig, med mangel på bedre måte å forklare det..

Nå må jeg dra den trøtte kroppen inn i dusjen, for i kveld skal man tydeligvis være klar for fest igjen! Flyet mitt går til Oslo klokken tre, og før den tid skal jeg gjøre alt i min makt for å komme over den voldsomme kleinheten fra i går. I kveld skal bestisene mine June og Glenn feires, og det må jeg jo såklart bli med på ♥

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg