LEVER LIVETS LATE DAGER

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

SOLBRILLERHER / KJOLEHER

Hei! Åh for en deilig uke dette har vært. For første gang på veldig lenge har jeg bare tatt livet helt som det faller seg, uten å stresse over å måtte rekke noe, gjøre noe eller prestere noe. Jeg har sovet til elleve hver dag, sett på serier i sengen på dagtid, gått lange turer, spist god mat, sett myyye på serier, slappet av og bare ladet batteriene til det fulle. Det slo meg hvor hektisk denne høsten kom til å bli, så nå skal jeg virkelig nyte mine siste dager i frihet til det fulle. Uten dårlig samvittighet!! Den jævla samvittigheten altså. Det er så unødvendig å føle på stress eller uro bare fordi man slapper av og ikke presterer? Derfor er jeg veldig takknemlig for at denne uken har vært så rolig. Både for kropp og sinn ♥

SOLBRILLERHER / KJOLEHER / VESKE HER

I går var vi i Frognerparken å koste oss! Spilte kort, snakket og spiste popcorn. Haha! Deilig at varmen endelig har kommet tilbake til Oslo, det var etterlengtet 😀

Nå skal jeg straks komme meg ut døren. Jeg skal til Glenn sin nykjøpte leilighet å poppe proseccoflasken for å ta en liten feiring! Han har kjøpt sin første leilighet, og det må selvfølgelig markeres ♥ I ettermiddag skal jeg noe så gøy som å sitte hjemme i leiligheten å vente på en pakke.. Haha! Kanskje like så greit at festen ikke fortsetter til mer enn klokken 17, så jeg ser for meg en rolig fredagskveld hjemme med Zara på fanget og en serie på skjermen. I morgen skal Andrea feire sin 25årsdag med poolparty, så det gjelder å ha mye energi til det 😀

Ok dette ble veldig oppsummerende, vi snakkes senere babes!

SISTE DAG MED -25%

ANNONSE – Affiliatelinker

SISTE DAG MED -25% PÅ NLY HER!

ALT UNDER ER PÅ SALG 🌟

KJOLEHER

HVOR FIN?! Den er egentlig knallgul i virkeligheten, men filteret gjorde den litt mer blass. Stoffet er stretchy og kjolen sitter som et skudd på “alle de riktige stedene”. Kjempefornøyd ♥

BODYHER

Noen som er glad i farger for tiden? Hihi! Denne toppen syns jeg var skikkelig sexy, er det lov å si? Føler jeg kan bruke den til alt, uansett om det er hverdags eller fest. Kommer bare helt an på hvordan man styler den!

LOUNGE SETHER

Lounge set i tre deler! Stoffet er suuuupermykt (er samme set som i innlegget under), og som dere vet så elsker jeg matchende set 😀 Perfekt å slenge på seg på morgenene, eller når man skal slappe av på kvelden. I tillegg så er det såpass fint at man lett kan bruke det til ærender osv også. En stor favoritt!

TOPPHER

Den perfekte partytopp! Bruker den med denne usynlige bhen under. Om du ikke har prøvd disse; PRØV DE! Et must for meg siden 2016. Redder virkelig ethvert antrekk som dette!

TOPPHER

Samme topp som over, bare i babyblå. Denne er favoritten! Så fin til jeans også 😀

KJOLEHER

Den perfekte røde kjolen! Tror denne kommer til å være superfin med et belte også 😀 Elsker kjoler man bare kan slenge på seg og være klar til alt! Også fin til sneakers ♥

LOUNGE SETHER

Har jeg nevnt hvor mye jeg elsker set? Heheheh! Dette er en litt mer sexy variant, og det kan man jo like 😉

BLONDETOPPHER / DRESSBUKSEHER / HEELSHER

Denne toppen!! ELSKER DEN! Kjøpte den i hvit også (link her). Dressbuksen er også en stor hit, har den i beige fra før så ble superglad når jeg så den hadde kommet inn i svart. God stretch og perfekt fit. Den er litt stor i størrelsen btw, så gå gjerne en størrelse ned ♥

SANDALERHER

LOUNGE SETHER

HER / HER / HER
HER / HER / HER

HER / HER / HER
HER / HER / HER

JEG KOM INN!!

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

ÆÆÆ folkens!! Jeg kom inn 😀 Hvem skulle trodd at jeg skulle bli student til høsten? Ikke meg iallfall! Spesielt ikke med tanke på hvilken studieretning jeg falt på. Jeg må innrømme at da jeg så semesterlisten tidligere i dag så ble jeg litt.. stressa? Hvordan skal jeg få til dette på egenhånd? Det er ikke enkle fag, for å si det mildt. Jeg skal gå “Bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi” for de som lurer. Å ta en eller annen retning innenfor logistikk har jeg ønsket lenge, da jeg elsker praktiske fag og er en planlegger. Da jeg gikk markedsføring skjønte jeg tidlig at det var feil for meg. Alt for mye….kreativ tenkning? Haha. Selvom jeg jobber som blogger, så er faktisk markedsføring det siste jeg kunne tenke meg å studere. Jeg vil liksom ha en ny start, et nytt kapittel i livet og ikke minst å mestre noe totalt annerledes.

CAPS – NAKD / JAKKEHER / GENSERHER / TIGHTSHER / SKOHER

Tiden fremover blir nok veldig spennende, og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen! ♥

STORE NYHETER

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

SOLBRILLERQUAY / BLUSEHER (på salg!) / BUKSEHER

Hei og god torsdagsmorgen alle sammen! Har dere sovet godt? Det har jeg! Våknet derimot av et mareritt, og tenkte at nå var det ikke verdt å sove mer. Dro derfor macen opp i sengen, og nå ligger jeg altså her å oppdaterer dere på mitt spennende liv. Siste nytt er at i går kveld hadde jeg the Hunger Games maraton alene. Meget spennende om jeg skal si det selv. Ellers har oppvaskmaskinen gått i lås, noe som gjør at jeg må vaske alt for hånd helt til den er fikset. Og ja, jeg har også fått tilbake et snev av matlagingslyst igjen, noe som må bety at jeg føler meg ovenpå om dagen. Zara er også full av energi om dagen. Hun løper rundt som en duracellkanin på speed. I går holdt hun faktisk på å bli påkjørt av en syklist, fordi jeg var uoppmerksom i to sekunder mens jeg knøt bæsjeposen hennes. Spennede.. Og dette var morgenrevyen fra agurknyhetskanalen.

VESKEHER / SANDALERHER

En liten ekstrasending; her er antrekket mitt fra et par dager tilbake. Sommerlig og søtt, mer er det ikke å si om det.

 

Med det sagt ønsker jeg alle en strålende torsdag 😀 Jeg skal komme meg opp fra sengen og skvise meg inn i treningstightsen. Morgentur og energipåfyll, here I come!

JEG TRENER IKKE FOR Å HOLDE MEG SLANK

ANNONSE – Affiliatelinker

TRENINGSKLÆR – AIMN HER (mye på salg!)

Haha, se på puppen min! Du vet du er avhengig av snus når du til og med må ta boksen med deg på morgentrening, og bruker bhen som oppbevaring. Snuspupp:))

Jeg er tilbake på morgentrim-kjøret mitt, og deilig er det. Fra å gå fra at trening var noe for å holde meg slank, til der jeg er nå føles så ufattelig bra. Jeg trener for å ha det bra psykisk, for å rense hodet, tenke positive tanker og bare nyte at man har en velfungerende kropp. Kroppen min er bare som den er, uansett vekt eller fasong. Om man hele tiden skal jage etter den perfekte rumpen, de veldefinerte armene eller den flate så blir alt bare et jævla mas. For å si det rett ut. Jeg var aldri fornøyd med kroppen min når jeg trente med PT eller hadde faste, strenge treningsprogrammer. Hvorfor? Kroppen min på den tiden så jo bedre ut enn noen gang! Samtidig så ligger alt i hodet, og hvilke øyne som ser. Nå trener jeg for å ha et bra liv, og jeg tror man kommer mye lengre med å ha det bra og stabilt psykisk enn å ha en bra kropp med et usikkert hode plantet på toppen. Selvfølgelig hadde en kombinasjon av begge vært det beste, men kaaanskje det er for mye å be om?

Dette er det beste jeg vet! Stå opp, rett i treningsklær og ut i naturen. Den nærmeste naturen jeg har per dags dato er Frognerparken. Den er mye mer enn bare statuer og mikropeniser. Rundt anlegget finner du helt fantastisk natur, og det føles som en liten skog midt i byen.

JOGGESKO – NELLY HER (på salg!)

Vil også rose disse skoene jeg har brukt nærmest hver dag de siste to månedene. De er perfekt til både løping og gåturer! De er ganske billig fra før, og nå er de på 25% rabatt som gjør de enda rimeligere. En varm anbefaling fra meg!

Til Osloborgere: har dere tips til fine steder å gå tur/løpe i marka? Jeg har løpt rundt Sognsvann og elsker det, men noen andre tips? Helst der man kan ta banen fra Majorstuen, og at det ikke er aaalt for langt unna <3 Takker for alle tips!

Nå er jeg veldig nysgjerrig. Hvorfor trener du? Eventuelt hvorfor trener du ikke?

ER DET NÅ JEG MÅ SLUTTE Å BRUKE FILTER?

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

JAKKEHER / JEANSHER / SUNNIESHER / SKOHER

HUSK AT DET ER 25% PÅ NELLY HER!

Hei fra sofaen! Denne dagen har vært ekstremt lang, det virker som dagevis siden jeg våknet opp i dag tidlig med to venninner på overnattingsbesøk her i leiligheten. Etter det har dagen gått i ett med jobb og sosialt. Nå ligger jeg med macen på fanget i sofaen å ser igjennom bildene fra i dag, og tenker… fy faen så mye freshere ting blir med redigering og filter. Altså, SE på bildene over. Fargene er som tatt ut fra en annen verden! Det verste var jo at jeg først tenkte “oi sååå fine de ble! rett på instagram”. Så tok jeg meg selv i å bare.. hjelpes. Dette er jo ikke realistisk. Det er en pyntet versjon av sannheten. En helt hverdagslig situasjon som på bildene over, da jeg og Karima var på vei til bilen kan bli gjort om til et så ugjenkjennelig resultat. Den himmelen var ikke så blå, for å si det sånn…

Jeg digger filter, airbrush og alt det der. Men det betyr ikke at jeg skaper et verdensbilde rundt det. Jeg ser det for det det er, bare effekter man bruker for å pynte litt på. Hverdagen og livet er jo ikke sånn. Det er det viktig å huske på alle sammen ♥ Det er også viktig for oss influencere å huske på at man ikke trenger å pynte på alt, og der har jeg personlig noe å lære!

JEG SKAL BEGYNNE Å STUDERE!

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

KJOLEHER (på salg!)

Hei og god tirsdag babes! Hvordan er uken deres så langt? ♥ Min startet trøtt, men så gikk det bedre og nå er jeg full av energi. Deilig! I tillegg så er jeg ekstremt gira, vet dere hvorfor? Kanskje ikke sånn megavanskelig å tippe utifra overskriften. Men, jeg har søkt på skole! Nå føler jeg at jeg er klar for å studere igjen, og jeg har stort behov med å fylle hverdagen min med noe litt mer meningsfullt enn å skrive om meg selv og overfladiske ting dagen lang. Misforstå meg rett, jeg ELSKER jobben min og kommer ikke til å slutte før jeg må. Samtidig så kan det være deilig å ha et helt annen holdepunkt i hverdagen som utfordrer meg på andre områder.

Siden jeg ikke søkte på den ordinære fristen i mai, så måtte jeg vente til restplassene på studiene kom i går. Jeg krysset fingrene for at det kom ut noe relevant, fordi jeg vil ikke studere hva som helst. Og, vet dere hva? En av drømmestudiene mine hadde ledige plasser! “Bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi” heter bachelorprogrammet. Noe helt annet enn markedsføring som jeg gikk på BI for noen år tilbake. GØY å utvide horisonten i en helt annen retning enn jeg har jobbet de siste ti årene. Nå har jeg ikke fått bekreftelse på om jeg har kommet inn eller ikke, men jeg krysser virkelig fingrene for at dette går min vei.

Over til noe heeelt annet! Nå har Nelly -25%(!!) rabatt på absolutt alt fra NLY by Nelly. Det er en av mine favorittmerker, og tipper at ca 70% av garderoben min er fra Nelly. Haha! Under har dere mine favoritter ♥

HER / HER / HER
HER / HER / HER

HER / HER / HER
HER / HER / HER

SI HEI TIL MIN NYE SAMARBEIDSPARTNER

ANNONSE – I samarbeid med RevolutionRace
Koden “JULIA20” gir -20% på hele hjemmesiden

Hei og god fredagskveld babes! Nå kan jeg endelig røpe min nye samarbeidspartner, og jeg er så ufattelig spent på dette samarbeidet ♥ RevolutionRace er startet opp av turentusiastene Niclas og Pernilla, som ville skape et merke med høykvalitets tur og sportsklær som ikke kostet en formue. Når friluftsklær blir for dyrt så tør man jo nesten ikke å bruke de ute i skogen engang, hva om man får en flekk med blåbær på buksen som man ikke kan vaske bort? Da blir jo hele poenget med plagget borte… De ønsket å skape et merke der prisen kunne bli lavere, uten at det skulle gå utover kvaliteten. Noe de også gjorde! Per dags dato har de kunder i hele 55 forskjellige land, solgt over en million turplagg og har virkelig etablert seg som en seriøs aktør i bransjen. Å høre om historien deres vekker virkelig gründerer i magen min, jeg blir oppriktig imponert over hva de har fått til, og er ufattelig stolt over at de ønsker å ha et samarbeid med meg ♥

VESTHER / TRENINGSTIGHTSHER

Hvor sporty og fresht?! Dette er kanskje den beste treningstightsen jeg har hatt noen gang! Så stretchy og fin, samtidig som den komprimerer og setter seg fint på de riktige stedene. Les: lårene og rumpen 😉

JAKKEHER

Denne finnes også i flere farger!

Lette dunjakker som denne er helt perfekt både på våren, sommeren og høsten. Også deilig å ha under større jakker som en underjakke. Like fin på tur i skogen som en tur i Bogstadveien, hihi.

JULIA20

gir -20% på hele RevolutionRace

Som et introduksjonstilbud til dette samarbeidet har jeg fått lov til å gi leserne mine hele 20% rabatt på hele nettbutikken. De har SÅ mye fint, uansett om du er litt amatør slik som meg (haha), eller om du har en ekte friluftsentusiast magen. De har også helt nydelige sportsklær, jakker, vester og alt du trenger til både trening og tur.

Nettbutikken finner du HER ♥

VESTHER

Dette er samme vest som den over! Har blitt helt bitt av vestbasillen, haha. Syns bare det er så fresht!

Verdt å nevne er at de har GRATIS frakt og returer, ingen toll og alt du betaler for er altså selve plaggene du kjøper. Om noe ikke passer er det superenkelt å returnere de uten at det koster deg noe ekstra. Happy shopping! 🤸🏽‍♀️🌏

LIVET, SANDALER OG ALT IMELLOM

ANNONSE – Affiliate til nelly

SANDALERHER

Hei og god morgen! Eller, morgenen har vel passert allerede, men det er morgen for meg. Jeg skjønner ikke hva som går av meg for tiden, men jeg er altså bare SÅ sliten på morgenen. Sovner rundt midnatt og har ikke sjans til å stå opp før tidligst klokken ti. Som om kroppen min trenger 10++ timer med søvn hver eneste dag for å fungere normalt. Har googlet litt rundt det, og det ser ut som om det kanskje er allergier. Normalt sett spretter jeg opp klokken 7 hver dag, mens nå virker det som en helt fjern verden. Men jeg må innrømme at det faktisk er deilig å sove også, hihi.

Anyhow! Hvor kule er ikke disse chunky sandalene?! Minner meg veldig om Julia-2018-stil, da jeg gjerne kledde meg litt mer “hipt” enn nå der det går mye i dressbukser og heels. Det er det som er så gøy med klær og personlig stil, det er ingen regler og man trenger ikke å følge slavisk etter en viss type look hele tiden.

 

SANDALERHER

Nå skal jeg hive meg rundt å vaske leiligheten, før jeg skal ta bilder til et veeeeldig gøy samarbeid etterpå. Jeg ELSKER å få nye samarbeidspartnere jeg virkelig liker. Nå jobber jeg kun med kunder jeg kan stå 100% inne for, i forhold til i 2010 da man gjerne takket ja til alt. Gleder meg sjukt til å dele nyheten etterpå 😀 Tror det er helt perfekt for mine lesere!!

EN BLOGGERS VERSTE MARERITT

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

LOUNGE SETHER

Heiiii fininger, og beklager mitt lille opphold! På lørdag skjedde en bloggers verste mareritt, nemlig at mobilen ble ødelagt….. Helt plutselig bare låste den seg på apple logoen, og ingen av teknikkene jeg fant på google fungerte. Siden det var helg var det ikke så mye jeg fikk gjort med den saken, og tenkte at det kanskje ble deilig med noen dager uten telefon. På søndag reiste jeg jo også spontant til Danmark med pappa og broren min. Liiittt kjipt med tanke på at jeg hadde veldig lyst til å dokumentere turen, men vi alle har vel godt av litt fri innimellom? Jeg stresset ikke så mye over det, og hadde en veldig fin tur med familien ♥ Må forresten si at jeg ELSKER danskebåten.

Nå har jeg kommet tilbake til Oslo og har fått en lånetelefon til min er tilbake fra verkstedet. I dag har jeg bare sullet rundt hjemme, vasket klær, vært på postkontoret, handlet mat, jobbet og tatt livet med ro utenom det. Elsker sånne dager der man bare kan kose seg med huslige ting alene, haha. Spesielt etter mye sosialt!

Jeg har også bestilt mye mat fra Wolt de siste dagene, da jeg ikke helt har funnet tilbake matlagingsgleden. Forhåpentligvis kommer den også snikende etterhvert. Om du bruker koden “NYLAND” får du forresten -100kr  avslag på din første bestilling. Wiii!

Resten av dagen skal jeg bruke på å vaske eeenda mer klær, liker å ha klesvasken ferdig før fredagen slik at leiligheten kan vaskes da. Ellers beklager jeg for et ganske boring blogginnlegg, og har full forståelse for om du allerede har klikket deg videre på det store internett.

Vi snakkes litt senere!