JEG SKAL BEGYNNE Å STUDERE!

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

KJOLEHER (på salg!)

Hei og god tirsdag babes! Hvordan er uken deres så langt? ♥ Min startet trøtt, men så gikk det bedre og nå er jeg full av energi. Deilig! I tillegg så er jeg ekstremt gira, vet dere hvorfor? Kanskje ikke sånn megavanskelig å tippe utifra overskriften. Men, jeg har søkt på skole! Nå føler jeg at jeg er klar for å studere igjen, og jeg har stort behov med å fylle hverdagen min med noe litt mer meningsfullt enn å skrive om meg selv og overfladiske ting dagen lang. Misforstå meg rett, jeg ELSKER jobben min og kommer ikke til å slutte før jeg må. Samtidig så kan det være deilig å ha et helt annen holdepunkt i hverdagen som utfordrer meg på andre områder.

Siden jeg ikke søkte på den ordinære fristen i mai, så måtte jeg vente til restplassene på studiene kom i går. Jeg krysset fingrene for at det kom ut noe relevant, fordi jeg vil ikke studere hva som helst. Og, vet dere hva? En av drømmestudiene mine hadde ledige plasser! “Bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi” heter bachelorprogrammet. Noe helt annet enn markedsføring som jeg gikk på BI for noen år tilbake. GØY å utvide horisonten i en helt annen retning enn jeg har jobbet de siste ti årene. Nå har jeg ikke fått bekreftelse på om jeg har kommet inn eller ikke, men jeg krysser virkelig fingrene for at dette går min vei.

Over til noe heeelt annet! Nå har Nelly -25%(!!) rabatt på absolutt alt fra NLY by Nelly. Det er en av mine favorittmerker, og tipper at ca 70% av garderoben min er fra Nelly. Haha! Under har dere mine favoritter ♥

HER / HER / HER
HER / HER / HER

HER / HER / HER
HER / HER / HER

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg