EN UNNSKYLDNING MAN FORTELLER SEG ELV

♥♥♥ Beste Andrea

God morgen babes! Siste dag i 2017. Herregud, hvor har tiden blitt av? Som mamma sier så går årene bare fortere og fortere jo eldre man blir. 2017 har bare flydd forbi, samtidig som det føles ut som evigheter siden vin fyrte opp raketter i fjor. Jeg er iallfall så jævlig klar for et nytt år. Ikke fordi jeg er en sånn “nytt år, nye muligheter” type person, men fordi man på en måte starter på blanke ark igjen? Kanskje en unnskyldning man forteller seg selv for å viske bort det kjipt man ikke ønsker å ta med seg videre. Men hvem bryr seg, funker det – så funker det!

 

(Ikke spør meg hva som skjer med håret mitt engang.) På fredag hadde jeg en superkoselig kveld, med middag, vin og fest sammen med Andrea, Kaltrina og Andreas! Vi spiste indrefilet av hjort med helt sykt digg tilbehør. Andreas var kokk, en rolle han mestret veldig bra 😀

Nå skal jeg straks babe meg opp til kvelden. Akkurat nå sitter jeg med en dott på hodet i pysjen. En aldri så liten extreme makeover coming up 😉 Håper alle koser seg i kveld, det skal iallfall jeg! Først skal en hel gjeng på middag hos June, før vi har bord på BAR Tjuvholmen der festen fortsetter. Wohooo!

PRØVER Å HOLDE MEG UNNA KARL JOHAN

Hey ladies! I dag har egentlig bare vært et eneste ork. Jeg og Andreas har gått fyllesyk rundt på Karl Johan for å fikse alt til i morgen. Typ dra innom polet, titte i butikker etter antrekk og så har vi av alle ting leitet livet av oss etter en koselig cafe for å ta en kaffe. Det finnes jo ingen i det området, bortsett fra Theatercafeen og Grand Cafe (som begge var fullbooket?). Kom gjerne med tips altså, selvom jeg prøver å holde meg unna Karl Johan så langt det lar seg gjøre. Er det noe jeg virkelig misliker så er det å gå i kø oppover gatene fordi det er så mye folk, shoppe i proppfulle butikker og generelt irriterende store folkemenger.

JAKKE – DIESEL HER / BUKSE – FILIPPA K HER / SKO – NLY HER

Mye negativt her nå, men vi fant en cafe for å ta en kaffe til slutt! Bortsett fra at vi dro på en bar, og tok en øl i stedet. Haha. Så har vi spist viltgryte til middag. OMG det er så godt ass.

#VEGAN?

Èn ting jeg har irritert meg over i lengre tid nå, er alle de som må poengtere hver gang de spiser noe som ikke inneholder kjøtt. “Vegetarisk til middag i dag!”, så spiser de fisk med potet liksom. Helt vanlig norsk kost. Hva er egentlig poenget med det?

At det har vært en veganer og vegetarianer-bølge de siste årene er nok årsaken bak vil jeg tro. At det kanskje blir sett på som litt “kult” å ikke spise kjøtt. Er det derfor det er så himla viktig å vise frem de ytterst få gangene man ikke spiser kjøtt, for å virke kulere?

Det som skremmer meg mest med dette her er jo hvor stor del kjøtt har i vårt kosthold. At vi spiser det så sinnssykt mye at mange faktisk må poengtere de få måltidene som er uten.

Misforstå meg rett. Det virker kanskje som om jeg har noe i mot veganere i dette innlegget, noe som absolutt ikke er tilfellet. Kosthold er en privatsak og flere av oss (inkludert meg selv) burde kanskje tenke litt mer på hva våre matvaner både gjør mot kroppen og miljøet. Men, det er en diskusjon for en annen dag!

Akkurat nå ville jeg bare si at jeg syns det er jævlig irriterende å skrive #vegan den sjeldne gangen man spiser et plantebasert måltid.

Et passende bilde av meg på resturant.

HEI FRA…OSLO!

REKLAME – LINKENE ER AFFILIATE

Plutselig var jeg her igjen. Som sagt skulle jeg jo lande i Oslo før jeg flydde til Bergen i går, men på grunn av forsinkelser mistet jeg flyet mitt fra Oslo, og de kunne ikke gi meg nytt fly før i dag. Siden jeg uansett skulle til Oslo i morgen, så orket jeg seriøst ikke å dra dit kun for et knapt døgn. Derfor er jeg her nå i stedet!

Det er sååå deilig å være tilbake i hovedstaden igjen. Da jeg gikk tur med Zara i dag tidlig var det som om hele byen sov. Møtte faktisk ikke et eneste menneske da jeg spaserte rundt på St.Hanshaugen, noe som er helt sykt til å være midt i byen. Hvor er alle sammen??

JAKKEHER / BUKSEHER / BOOTS – TIGER OF SWEDEN

Forresten! Jeg har spørsmålsrunde på snapchat AS WE SPEAK, så still meg spørsmål der/eller her i innlegget så svarer jeg alle senere i dag 😀

 

 

ZARA HOS VETERINÆREN

Ååååh, lille jenta mi 🙁 I dag tok jeg med meg Zara til veterinæren her i Molde, både for kontroll og for å fjerne tannstein. Jeg bruker å gjøre det cirka en gang i året, kun for å vedlikeholde tennene hennes. Hun skal jo ha de hele livet! Det er alltid så ekkelt når de tar henne i narkose. Hele kroppen blir helt slapp, og det føles nesten ut som hun er død da jeg holder henne i armene mine. Heldigvis gikk alt fint, og hun er frisk som en fisk. Akkurat nå ligger hun pakket inn i et teppe ved siden av meg i sofaen, og hun har sakte men sikkert kviknet til etter narkosen. Døøør av det nederste bildet, hahah for et tryne!

Nå skal jeg bære henne med meg ned for å se over at jeg har fått pakket med meg all bagasjen. Det er viktig å ikke la hun være alene, spesielt ikke på høyder når hun våkner fra narkosen. Om de for eksempel faller så kan det jo være kjempefarlig, for det tar noen timer før motorikken i kroppen fungerer som den skal. Krysser bare fingrene for at hun er helt våken til vi skal ut å fly etterpå, for det blir en lang tur med mellomlanding i Oslo. Ønsk oss god tur, så snakkes vi ♥

HVA ER VITS MED FYLLEANGST?

REKLAME – LINKENE ER AFFILIATE

Det føles veldig rart å plutselig skulle blogge igjen etter så lang tid. Siden sist har det liksom skjedd så sinnssykt mye, så jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal fortelle om alt, eller bare starte på blanke ark fra i dag. Hverdagen her i Molde er jo ikke dødsspennende liksom. Det har vært julefester som har gått helt over styr (herrgud for en fylleangst), jeg har sett to sesonger av Stranger Things, lagt på meg fem kilo og sovet så lenge jeg bare orker på morgenen. Det var vel egentlig julen min, kort oppsummert.

Nå står koffertene mine pakket i gangen nede, og jeg venter egentlig bare på å dra på flyplassen. I dag reiser jeg til Bergen for halvannen dag, før jeg drar til Oslo for å feire nyttår.

TOPPMISSGUIDED / SKJØRTNEW LOOK

Husk at Nelly har et gigasalg pågående, og nå får du -20% ekstra avslag på HELE salget! Koden finner du her ♥

Disse bildene ble tatt første juledag før vi dro på bygdafest. Enda en kveld der man våkner dagen etterpå med så mye fylleangst at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Heldigvis var jeg sammen med både Eline og Jonas, så da ble hele greien bare sykt latterlig. Hva er egentlig vits med fylleangst? Tror alle (inkludert meg selv) må slutte å stresse for mye over meldinger man sender, ting man sier eller gjør på byen. Hvem bryr seg, sånn egentlig? Det er jo bare moro!

FÅ -20% EKSTRA RABATT PÅ NELLYSALGET

REKLAME, LINKENE ER AFFILIATE

Hey babes! Fortsett gjerne å kom med tips til hva dere vil jeg skal blogge om, det hjelper sykt på en blogger med et hode som går på autopilot ♥ Nå er det klart for nok en julelunsj her i hus, men i mellomtiden tenkte jeg å tipse dere om en rabattkode som gir -20% EKSTRA avslag på alle NLY Brands på salget!

Om du bestiller i dag eller i morgen får du også pakken før nyttårsaften, noe som kan være greit om du ikke har funnet den enda 😀

BRUK KODEN “NLYSALE“, TILBUDET FINNER DU HER ♥

HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER

 

BRUK KODEN “NLYSALE“, TILBUDET FINNER DU HER ♥

DEN DER JULA

REKLAME – LINKEN ER AFFILIATE

KJOLE FRA MISSGUIDED

Ja, hva skal man si om jula? Jeg har vel akkurat det samme å si som mange andre. Jeg koser meg gløgg ihjel, spiser alt for mye mat og nyter tid med familien. En magisk tid, rett og slett. I går tok jeg meg omtrent helt mobilfri, og det var SÅ deilig. Kom meg ikke unna litt snaps av juletreet og kjolen min, mens ellers lå mobilen i vesken ute i gangen. Jeg tenkte at det sikkert ble bombadert av julete ting på sosiale medier fra før, så hvem bryr seg vel egentlig om hvordan jeg feirer julaften.

Er det forresten noe spesielt dere vil se her inne nå i juleferien? ♥ Jeg har bl.annet fått nytt kamera til jul, og merket motivasjonen både for videoblogging og bilder generelt økte helt sjuuukt! Så kom gjerne med ønsker, så blir det litt mer variasjon her inne 😀

EN FANTASTISK TRADISJON

ÅÅÅÅ FOR EN KOSELIG DAG!! Jeg kommer ikke over hvor mye jeg bare har…kost meg? Klokken to kom Linn (hun jeg var i Dubai med til de som husker) å hentet meg hjemme. Usminket i joggis dro vi for å handle inn til en digg lunsj mens vi spratt proseccoflasken. Helt fram til nå har vi bare spist, ledd, drukket og catchet up siden vi så hverandre sist. Nå er leiligheten hennes full av venner jeg har hatt siden videregående, og vi er klar for årets vennejulebord! Hele 27 stykker er vi. Sykt å tenke på at vi fremdeles har en sånn tradisjon der så mange samles for julebord hvert år. Vi bor jo alle på forskjellige kanter av landet, eller rettere sagt verden. Både Budapest, New York, Bergen, Oslo – you name it. Det hadde naturligvis ikke vært mulig uten Marion, som alltid organiserer slik at alle kan samles. Nok babling, nå må jeg være sosial med folkene!

Under er et blinkskudd fra julebordet i fjor. Aner jeg er godt ned i flaska der..

KOSEBILDER FRA ÅR TIL ÅR

HELSINKI, NORDIC BLOG AWARDS 2015

STOCKHOLM, NLY CHRISTMAS PARTY 2016

HELSINKI, THE NELLY X-MAS HOTEL 2017

STOCKHOLM, NLY MAN X-MAS PARTY 2017

Haha, hvor koselig er ikke disse bildene? Jeg og Andrea har fått en “greie” der vi tar sånne bilder hver gang vi har pyntet oss litt ekstra. Vi skal feire nyttårsaften sammen også, så da blir det nok et nytt bilde til albumet!