EN UNNSKYLDNING MAN FORTELLER SEG ELV

♥♥♥ Beste Andrea

God morgen babes! Siste dag i 2017. Herregud, hvor har tiden blitt av? Som mamma sier så går årene bare fortere og fortere jo eldre man blir. 2017 har bare flydd forbi, samtidig som det føles ut som evigheter siden vin fyrte opp raketter i fjor. Jeg er iallfall så jævlig klar for et nytt år. Ikke fordi jeg er en sånn “nytt år, nye muligheter” type person, men fordi man på en måte starter på blanke ark igjen? Kanskje en unnskyldning man forteller seg selv for å viske bort det kjipt man ikke ønsker å ta med seg videre. Men hvem bryr seg, funker det – så funker det!

 

(Ikke spør meg hva som skjer med håret mitt engang.) På fredag hadde jeg en superkoselig kveld, med middag, vin og fest sammen med Andrea, Kaltrina og Andreas! Vi spiste indrefilet av hjort med helt sykt digg tilbehør. Andreas var kokk, en rolle han mestret veldig bra 😀

Nå skal jeg straks babe meg opp til kvelden. Akkurat nå sitter jeg med en dott på hodet i pysjen. En aldri så liten extreme makeover coming up 😉 Håper alle koser seg i kveld, det skal iallfall jeg! Først skal en hel gjeng på middag hos June, før vi har bord på BAR Tjuvholmen der festen fortsetter. Wohooo!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg