RISE AND SHINE

God morgen alle babes 9829; Endelig klarte jeg å stå opp før klokken ti, og det er diggidigg! I dag skal jeg faktisk jobbe, så det blir veldig moro. Jobbet jo i barnehage i Molde for ett år siden, så de spurte om jeg ville komme å være vikar i dag. Det ville jeg såklart! Utrolig koselig når jeg først er hjemme 🙂 Etter jobb blir det rett på trening, før fredagskos ikveld. Vi snakkes senere!

BILDEDRYSS

Hei dere! Har hatt en veldig koselig dag i dag, først trening, så sushilunsj med Ida og koselig middag med familien. Nå fyker jeg og tar litt sol, så her er et lite bildedryss fra dagen:


Kjøte nye jeans i sta også, elsker de! Den koster bare 299 HER 😀

TIPS TIL LANGT HÅR

Som dere allerede vet har jeg tatt ut extensione mine, og jeg er nå mer enn noen gang utrolig opptatt av at håret mitt skal vokse fort og være sunt. Siden jeg har hatt extensions i så mange år har jeg liksom ikke brydd meg så mye om lengden på mitt naturlige hår, nettopp fordi jeg visste at extensione gjorde det langt uansett. Jeg er jo heeelt avhengig av å ha langt hår, så at håret mitt er så “kort” nå syntes jeg var helt krise da jeg tok ut tapeextensione mine! 

På bildet under ser dere lengden på håret mitt for nøyaktig ett år siden!

MARS 2013:

 

MARS 2014:

Det er jo lengre enn for ett år siden, men fremdeles ikke langt nok! Hihi. Mye har jo slitt av siden jeg har vært utrolig dårlig å ta vare på det, pluss at jeg har klipt meg i løpet av året. Jeg har kjøpt meg B-vitaminer for å få håret til å gro fortere, etter anbefaling fra venninner funker dette kjempebra 😀 Også er jeg utrooolig nøye på hvilke produkter jeg bruker på håret mitt. Jeg fikk med meg noen produkter sist jeg var på Hendrix som pleier håret utrolig godt. Det er shampoen HER og balsamen HER, (Adlinks)

Hva er deres tips til at håret vokser fortere?

ALL THAT FASHION..

Jeg er så utrolig lei av klærene mine for tiden, og vet liksom ikke helt hva jeg skal kjøpe heller for at jeg skal bli fornøyd. Bestilte meg en pakke fra nelly i sta, så håper den faller i smak. Kan vise dere etterpå! Jeg bladde også litt i arkivet for å se hvordan jeg kledde meg før, noe jeg aldri skulle gjort. Gamle Julia er en fin blanding av diare og glitterøyenskygge. Og tupert hår. Haha, at jeg hadde så mange blogglesere skjønner meg ikke. Men jeg begynner å anta at det er fordi dere lo av meg, og ikke fordi dere syns jeg var kul?

Sliter enda med null strøm på kamera. Derfor dro jeg opp det kule throwbacket. I dag har jeg bare trent og tatt sol, og nå sitter jeg i sofaen og er SYKT sulten. Dessverre er jeg så lei av all maten jeg lager, så har dere noen middagstips som er supersunne? Kjapp dere før jeg sulter ihjel!!

 

 

EN AV DE MORGNENE..

Hei på dei du som leser. Hihihihihi. Hadde rigget stand alt i dag tidlig for å ta masse fine bilder til bloggen. Men wops så var kamera tom for strøm. Typisk!! Rakk ikke å lade det heller før jeg måtte fyke avgårde. Drittmorgen. Nå skal jeg på trening. Jeg har blitt så flink, ikke for å skryte altså. Merker også stor forskjell på kroppen min, at jeg har blitt slankere altså. Og det er gøy! Kan vise dere før/etter bilder om dere vil? HvalJulia til venstre på bildet og normale meg til høyre. Hehe. Herregud nå skriver jeg bare tull, typisk meg når jeg er stressa. Mamma ringte og bare “JEG ER TOM FOR STRØM PÅ TLF KOM PÅ JOBBEN MIN MED LADER!!!”. så jeg bare æææææ, stress!! Snakkes senere, om dere fremdeles gidder å lese bloggen min etter dette håpløse innlegget. Bildene over er også gamle. Dårlig-blogger-minus-poeng.

LØPEJULIA

Heihei dere 9829; Akkurat nå sitter jeg i telefonen med Birte, og hun hører på alt jeg skriver. Hehe. Er litt tom for ideer i dag skjønner dere. Ikke alt for mye spennende som skjer her i Molde denne uken, bortsett fra trening og henging med venninner. Det syns jeg er veldig deilig, og for min del trenger det ikke å være fest og moro hver eneste dag! Jeg og Birte sitter å planlegger litt, for jeg og Kristoffer skal jo ta over leiligheten hennes fra 1. april. Wiiii, gleder meg! Har jo vært i den mange ganger, så jeg vet akkurat hva jeg kommer til 🙂 

Jeg tenkte å leie en bil for å kjøre fra Molde til Bergen rundt den 26.mars, slik at jeg får med meg alle klærene mine osv. Det går nok ikke bare i en koffert! Hihi. Så skal jeg være med Birte noen dager før jeg skal til København siste helgen i mars, og da jeg kommer tilbake er leiligheten våååååår. Hurra! Det blir så deilig. Den ligger rett ved bybanestoppet på brann stadion, til de som lurer. Nå tenkte jeg å gå en tur med Zara før det blir trening senere ikveld. Herregud dere, vet dere hva forresten? I går løp jeg 7km på tredemølle. Det har jeg ALDRI gjort i mitt liv! Plutselig fant jeg bare løpeformen. Skal prøve meg på samme distanse, om ikke lengre i dag 🙂

KOLLEKSJONEN ER UTE


Kjole 1 HER, armbånd 1 HER, armbånd 2 HER, kjole 2 HER


Genser HER, skjørt HER, veske HER, sko HER


Kjole HER, bikinitopp HER, selebukser HER, sko HER, øredobber HER


Øredobber HER, jakke HER, kjole HER


Jumpsuit HER, sko HER


Øredobber HER, armbånd HER


Halskjede HER, topp HER, leggings HER, sko HER


Genser HER, sko HER

Resten av kolleksjonen finner du HER!

Ææææ, det er så mye fint! Endelig er kolleksjonen til nelly og Leighton Meester ute, og jeg sliter veldig med å bestemme meg for hva jeg skal bestille. Den hvite peplumgenseren skal jeg ha iallefall! Jeg burde bestemme meg kjapt, slik at ikke alt blir utsolgt. Disse varene kommer sikkert til å gå fort! 🙂 Hvilke er deres favoritter?

//adlinks

FIN I FARTA

Da var den helgen over! Jeg er egentlig litt skuffet over at bare EN av bloggleserne mine har gratulert meg med dagen som var i går, men men. Dere kan vel ikke huske alt heller 😀 Hihi. Jeg feiret på lørdag, og jeg hadde et utrolig koselig vors hjemme sammen med gode venner før det ble en litt for fuktig kveld på byen. Formen i går (på selve bursdagen min, vel og merke) var ikke på topp. Sånn blir det når man har blitt 21 år og enda ikke klarer å drikke med måte. 

I dag er jeg derimot fin i farten igjen, så nå super jeg på en aldri så liten kaffekopp før jeg skal på trening. Har vært veldig flink med både kostholdet og treningen denne uken, og det er veldig deilig. Planen er jo å være så fit og fin som mulig til jeg flytter til Bergen, så denne måneden i Molde ser jeg litt på som en rehabiliteringsmåned. Skal også prøve å begrense meg til å kun dra ut 1, maks 2 ganger i måneden. Det må jo bli bra! Nei, nå får jeg komme meg avgårde. Har forresten kjøpt en sånn kameraknapp til kamera mitt, så nå blir det skikkelige bloggbilder framover. Ha en fin mandag så lenge!

RESTYLANE I FJESET?

Av en eller annen grunn har jeg fått flere kommentarer den siste tiden på om jeg har fyllt ut kinnene mine med restylane, eller rett og slett proppet trynet mitt fullt av botox. I går fikk jeg typ 10 kommentarer på det, og jeg skjønner ingenting! Haha. Jeg har alltid hatt ganske høye kinnben og egentlig hele tiden vært et bollefjes. Det er jo ikke noe som plutselig har skjedd over natten. Jeg syns restylane kan være en god løsning til de som ønsker mer markerte kinn, men for min del så er det virkelig ikke et behov i det hele tatt. Om jeg skulle gjort noe med fjeset mitt så er det heller å fjerne litt av kinnene mine, i stedet for å fylle på.

Det eneste stedet jeg har restylane er i leppene mine, og det er jeg veldig fornøyd med. Kommer aldri til å slutte 9829; Hehe, neida.. Ville uansett bare avkrefte ryktene om at jeg hadde tatt restylane andre steder i fjeset, for det stemmer ikke.

Er det virkelig så stor forskjell på disse bilden? Skal jeg være helt ærlig føler jeg at de omtrent er helt like. Om man ser bort ifra at jeg var brunere til høyre da såklart. 

OLD SCHOOL BLOGING

Hei hei! Beklager mitt lille fravær, men jeg har endelig levert macen til reperasjon. Heldig som jeg er fikk jeg med meg en lånepc også. Eller, heldig er jeg kanskje ikke. Lånepcen er en treig murstein fra Toshiba år 2000, og jeg bruker cirka ti år på å laste opp en nettside. Jeg har jo like stor tålmodighet som en ert, så da merket jeg det ble veldig problematisk for meg å sitte her å blogge. Jeg får ikke redigert noen bilder fordi det går så seint, ååå!! Men men, da blir det bilder uten filter og airbrush en uke fram i tid. Da blir det blogging som i gamle dager da jeg ikke hadde oppdaget picmonkey og pixlr.com/express.

Jeg har vært våken en stund allerede, så jeg har fått lakket negler og sminket meg litt. Digg at det er fredag forresten! Da er det ikke lenge igjen til jeg har bursdag, jippi 😀