DENNE DAGEN HER…..

Hjelp, for en meningsløs dag. I går var vi nemlig på en skikkelig snurr, som startet allerede på stranden med øl og drinker. I Uberen tilbake til leiligheten var jeg skikkelig tipsy, og lurte veldig på hvordan resten av kvelden kom til å gå. Vi tok oss en dusj før vi satt turen mot gamlebyen for middag og enda mer drinker. Plutselig fikk vi for oss at vi skulle dra på en strandfest på beach cluben vi er på hver dag, og resten er egentlig historie. Haha herregud for en natt, jeg dør!! Hva er det i drinkene her nede? I dag har formen ikke vært på topp, for å si det mildt. Vi sov helt til klokken 12 (allerede da skjønte jeg at dagen kom til å bli noe slapp), dro på supermarkedet for å kjøpe inn frokost og myyyyye juicer, brus, vann og egentlig alt mulig for å dempe ørkenen vi hadde i munnen. I dag har vi derfor bestemt oss for at vi gir opp livet litt, og soler oss på terrassen i stedet for å stresse til stranden. Vi får ta det igjen i morgen!

BIKINITOPPHER

Ellers anbefaler jeg alle som er i Athen å ta turen til Bolivar Beach Bar! En skikkelig digg strand med mye gøy man kan gjøre, eller ikke gjøre som oss. Her går det mest i å drikke drinker i sjøstjerneposisjon på solsengen 😉 Billig er det også, eller iallefall mye billigere enn andre beach cluber jeg har vært på tidligere!

Verdens fineste ♥

Nå skal jeg fortsette denne hangover-dagen her i Athen med å legge meg ut for et par timer med solings. I kveld skal vi tilbake til gamlebyen å spise middag, og forhåpentligvis ha et litt lavere alkoholinntak enn i går. Hehehe! I morgen MÅÅ vi komme oss opp tidlig for å slikke sol.

EN IDIOTISK LOV I NORGE

Uber er jo litt sånn ulovlig i Norge. Man må liksom sitte i framsetet for å ikke tiltrekke seg politiet osv. Jeg ble først introdusert for konseptet for et halvt år siden kanskje, og jeg elsker det! Men, det er jo ulovlig? Kanskje dumt av meg å skrive at jeg er en hyppig Uber-bruker, men jeg er for konkurranse i alle bransjer og syns det er helt idiotisk at taxibransjen skal ha monopol. Det er blodpriser og så jævlig mye tull med de sjåførene. Om du hopper i en random taxi på gaten, og glemmer igjen mobilen for eksempel. Hvordan skal du liksom få den igjen? Først må du søke etter taxiselskapet, og jeg kan love deg at de ikke har funnet en dritt. Med Uber har du alt på en app, både sjåfør, betaling, kvittering og ellers ting du trenger på turen. Wow, dette hørtes ut som en skikkelig snikreklame, men poenget er egentlig at jeg er skikkelig glad for at de har Uber i Athen. Håper det kommer til Bergen snart! I stedet for å forby ting som skaper konkurranse, kanskje taxibransjen burde step up the game i stedet? Norge er verdens beste land å bo i på så mange måter, men av og til blir reglene for..meningsløse og idiotiske.

Dette er bokstavelig talt meg som venter på en Uber, etter en gøy partykveld i Athen for noen dager siden. Kjolen og skoene vises jo egentlig ikke på bildene, men kjolen finner dere HER og skoene HER. Nå skal vi ut å spise, før feeest! Skal møte noen kompiser holdt jeg på å si, men egentlig er det noen randoms vi nettopp har blitt “kjent” meg. Hehehe, snakkes i morgen!

STREIKMODUS

Hjelp, så trøtt jeg er! Fikk virkelig ikke sove i natt, så egentlig kunne jeg tenkt meg å sove i typ ti timer til. Men, i dag var planen å komme seg opp supertidlig og avgårde på beach cluben for de beste solsengene. Akkurat nå sitter jeg faktisk å hyperskriver før vi hopper i en uber. Når jeg blogger under stress så skriver jeg bare dritt, forresten. Sånn oppramsing av ting som har skjedd eller hva jeg skal gjøre. Det er som om hjernen går i streikemodus og nekter meg å grave etter refleksjoner eller tanker. Da vet dere det!

SKJORTE HER / SHORTS HER

I går var vi å sjekket ut Akropolis. Helt sjukt hvor stort det er, og ikke minst hvor imponerende det er å se sånne bygninger som ble laget lenge før vi fikk hjelp av maskinene. Creds holdt jeg på å si, haha.

NÅR MAN BLIR GLAD FOR REGN….

Hey babes! Haha, vet dere hva som skjedde i dag? Det regnet i Athen! Dette burde jeg kanskje ikke si, men herregud så deilig det var. Det kjølte ned hele byen, noe som trengtes siden gradestokken har vært nærmere 40 siden vi kom hit. Varme er digg altså, men man blir jo litt lei av å føle man bor, lever og sover i en bakerovn. Hjelp, nå hørtes det nesten ut som jeg klagde. Det var ikke meningen, for vi har det amazzzing!

I dag har vi vært å sett på Akropolis, pluss museet som ligger rett ved. Wow altså, det er så mektig. Jeg er så glad for at vi dro! Et stort bildedryss kommer senere. Etter vår lille turist-tur skrek magen min etter mat, så vi satt oss på en av de nærmeste resturantene. Turistfelle som faen, du vet der du blir dratt i alle retninger av innkastere på de forskjellige resturantene. Men, maten var OK +, så vel verdt det. Etterpå dro vi på en liten shoppingrunde, og nå er vi tilbake i leiligheten for å dusje før vi stikker å spise middag på resturanten på hjørnet. En helt fantastisk resturant med nydelig mat!

DETTE ER FAEN MEG Å LEVE

BIKINI HER

Hello ladies, og god morgen! Foruten den lille Tinder-tabben på stranden i går hadde vi det faktisk utrolig hyggelig. Vi bestilte litt godt å drikke, plasket rundt i havet, lå i sjøstjerneposisjon på solsengen og bare nøyt livet. Som jeg sa til Andreas; “dette er faen meg å leve!”, selv om vi ikke gjorde noen ting enn å…være? Som dere vet er jeg ekstremt glad i å kose meg, og vil helst ha et liv der jeg kan nyyyyyte så mye som mulig. En naiv og optimistisk tanke, kanskje. Samtidig bestemmer man selv over sitt eget liv, og velger om man vil føye seg etter samfunnets uskrevne retningslinjer om å egentlig ha det bittelitt kjipt hele tiden. Hvorfor skal man det?

Det er en diskusjon for en annen dag, hehehe! Poenget er egentlig veldig rett frem; vi koste oss maksimalt. Nå har vi én uke igjen, og vi har mye gøy på agendaen. I dag skal vi til Akropolis blant annet, æææ! Jeg må ærlig innrømme at Andreas er litt mer gira enn meg (når gradestokken bikker 30 grader er det veldig begrenset hva jeg gidder å gjøre), men samtidig gleder jeg meg skikkelig. Historie, og spesielt gresk historie har alltid fascinert meg. Her er uansett et lite bildedryss fra stranden i går 🙂

HVORFOR JEG IKKE KLARER TINDER

Jeg har aldri vært spesielt fan av Tinder. Det er helt sikkert en super app for de som liker å bli kjent med folk via internett, og for å møte potensielle kjærester (sexpartnere). Jeg har gitt Tinder både én og to forsøk, men det er seriøst ingenting for meg. Jeg hater å chatte med mennesker jeg ikke kjenner, og er en person som liker å bli kjent med andre in real life.

Men, da vi landet i Hellas i går bestemte jeg meg for å laste ned appen igjen. Starte på scratch liksom. Ikke for å finne min fremtidige mann (eller kveldens hook), men fordi det er jo alltid gøy å bli kjent med nye man kan dra ut på byen med for eksempel! Det er jo bare meg og Andreas her, så å kunne dra ut med flere mennesker er jo bare moro. I natt lå vi på hver vår telefon å swipet for harde livet. Matchene kom, og chattingen startet. Ikke dritgøy siden jeg hater den der bli-kjent-praten, men den kamelen valgte jeg å svelge.

I dag var vi på en beach club litt utenfor sentrum, da to ganske digge, greske menn la seg et par hakk foran oss på stranden. De snudde seg voldsomt, og glodde skikkelig på oss. Jeg ble nesten usikker på om jeg kjente de, siden de stirret så intenst. Plutselig tar han ene opp mobilen, og to sekunder etterpå plinger mobilen min. Hvem tror dere det var? En av nattens Tinder-matches!!! Som lå fem meter unna! Jeg ble så jævlig flau at jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Det var da ikke sånn jeg skulle møte noen, gjennomsvett av solkrem, uten sminke med håret i en dott. Faen ass, hva er sjansen??

Nå er Tinder slettet igjen, og jeg har fått bekreftet hvorfor jeg aldri startet noe særlig med det i utgangspunktet. Hvordan klarer dere å holde ut?? Å plutselig møte noen man har chattet med på feil tidspunkt er jo ikke akkurat ideelt, haha. Huff.

KAN VI IKKE VÆRE MER SOM DE?

Hallooo fra (jævlig varme) Athen! Skal jeg være helt ærlig, kunne turen vår hit vært sykt dritt. Da vi landet på flyplassen tenkte vi å ta metroen til byen, siden den både er raskere og stoppet rett utenfor leiligheten. Dessverre var dette dagen der alt gikk galt, og hele togsystemet var påvirket av forsinkelser, kanselleringer og alt for fulle tog. Det hele ble jo selvfølgelig forklart over høyttaleranlegget på metroen, men det togføreren forklarte var jo helt gresk for meg og Andreas (hehe), forsto vi jo ingenting. Heldigvis kom det en eldre herremann å forklarte oss hva som foregikk. Han hjalp oss også på resten av turen. Han sto å ventet med oss til neste metro kom, fulgte oss til stasjonen og forklarte hvor vi skulle gå. Wow, for en vennlighet! Enten er dette et menneske som virkelig bare er helt fantastisk, eller så er dette en kulturgreie. Uansett, forsinkelser eller ei, vi hadde en heeeelt fantastisk start på ferien. At et menneske ofrer tid og energi på å hjelpe totalt fremmede er så fjern for en nordmann som meg, som såvidt smiler til noen jeg går forbi på gata. Neida, jeg er faktisk en av de hyggeligere hihi. Uansett! Jeg ble helt varm i hjertet av denne mannen, som vi tilbragte over en time sammen med, og som hjalp oss idioter på tur for å finne frem.

Litt etter skjema ankom vi endelig leiligheten vi hadde booket via AirBnB. Jeg var helt ærlig litt skeptisk, siden man har jo hørt både den éne og den andre røverhistorien. Vi ble møtt av eieren av leiligheten, som var helt ufattelig hjelpsom. Han hadde til og med brukt tid på å skrive ned en laaaang Athen-guide til oss o forveien! Leiligheten var også helt super. Splitter ny, ren og med deilig, stor balkong. Jeg skulle gjerne vist dere bilder, men akkurat nå ligger det klær strødd overalt. Livet i en koffert ass. Man tenker alltid at “denne gangen skal jeg holde det ryddig!!!”, men så skal man finne en bikinitruse nederst i kofferten og alt går til helvete.

BIKINI HER / KJOLER HER

Uansett! Vi tok første taxi til en beach club utenfor byen som var helt OK, før vi dro tilbake til leiligheten, fikset oss kjapt, spiste en helt amazing gresk middag (herregud så billig det er her???), tok noen drinker og nå er vi tilbake til leiligheten for å sove ut. Vi har jo tross alt nesten døgnet, haha! Sorry sen oppdatering, rart innlegg og dårlige mobilbilder. Poenget er, jeg har hatt en veldig fin dag. Menneskene her er så utrolig hjelpsomme, utadvendte og rause. Jeg gleder meg til å se mer. God natt, morgen blir kamera med på stranden!

 

GJETT HVA!!

Dette er et veldig spesielt hei denne morgenen! Jeg blogger nemlig fraaaaaaaaaaa….*trommevirvel* SAS GOLD LOUNGE! Thats right, endelig har jeg fått gullkortet mitt til Eurobonus. Ikke at det er sånn dritstort, men som dere vet har det jo vært hobbyen min det siste halvåret å samle poeng på reisene mine. Helt meningsløst for mange, men for meg er det veldig gøy. Akkurat nå har jeg nettopp spist gratis frokost, og drikker nå prosecco mens jeg venter på flyet til Athen. Klokken er ikke seks på morgenen en gang, men er det ferri så er det ferri! En veldig deilig start på dagen er det, iallfall.

Håper alle får en kjempefin tirsdag, vi blogges fra Hellas!

ER DET LOV Å HA DÅRLIG SAMVITTIGHET FOR DET?

Neste år hadde jeg egentlig planer om å reise verden rundt. Bare ta med meg bloggen, og oppleve alle kriker og kroker denne jorda har å by på. Tanken frister så sykt, men jeg lurer på hvordan det kommer til å bli å være en lengre periode på reisefot uten rutiner. Egentlig akkurat som denne sommeren. Jeg sover så lenge jeg vil, spiser hva jeg vil, drar på byen på søndager og bare koser meg. Det er deilig det altså, misforstå meg rett. Men, akkurat nå savner jeg rutinene mine. Det å stå opp klokken syv om morgenen, jobbe på for å legge seg med god samvittighet på kvelden. Jeg har slitt utrolig mye med dårlig samvittighet for bloggen spesielt de siste ukene. Meg uten rutiner er en helt elendig livsnyter som bare fjaser rundt. Jeg har ikke dårlig samvittighet fordi jeg tror dere blir skuffet om jeg ikke blogger, for det er jo nok av oss der ute. Men dårlig samvittighet ovenfor meg selv, fordi det ikke er godt nok.

KJOLE HER

Nå er det jo helt ok å kunne ta seg litt fri, slappe av og nyte finværet. Det er tross alt sommer, og ingen forventer at man skal være på hele tiden. Poenget er vel egentlig at jeg gleder meg skikkelig til å komme inn i rutinene mine igjen, når enn det måtte være. I morgen reiser jeg jo til Athen for en liten periode, før det er fire dager hjemme i Bergen og deretter rett på fashionweek i Køben og innkjøpsuke i Oslo. De rutinene mine kommer ikke med det første, med andre ord! Jeg får vel bare prøve å skape meg noen ferierutiner også. Jeg gleder meg skikkelig til å dra til Hellas i morgen, krysser fingrene for at det blir mye gøy å blogge om der nede ♥

Hvor fin er ikke denne kjolen forresten? ELSKER DEN!! Nå skal jeg pakke om kofferten min og se om jeg får plass til å ta med meg alt videre, hvis ikke får jeg legge igjen litt klær i Oslo. Vi snakkes 😀

HEI-HADE

PYSJHER

Hei dere, nå er jeg i Oslo! Jeg dro hit i går kveld sammen med Andreas. Nå har han nettopp sminket meg, som noen kanskje har sett på snapchat? Haha! Jeg har egentlig aldri vært spesielt flink med sminke, spesielt ikke å følge med på nye sminketrender. Flaks at jeg har venner som kan sakene sine 😉 Nå stress-skriver jeg litt, siden vi egentlig ikke har så god tid i dag. Først på agendaen står litt shopping, før vi skal i bursdagsfest senere. Trooor jeg rekker å oppdatere før det braker løs, hvis ikke snakkes vi i morgen ♥