EKTE LATTER

JAKKE – SAMSØE HER / GENSER – PUMA HER / SKO – NIKE HER

Hjelp, da var klokka tre allerede. Hva har jeg gjort så langt i dag? Egentlig bare spist junkfood. Fikk en dritgod idé i dag tidlig å spise burger king til frokost med et par venninner mens vi så gårsdagens episode av paradise hotel. En annerledes start på dagen enn jeg er vant til, og jeg likte det 😉

I går var jeg ute på en liten snurr. Kvelden startet med vin i godt selskap før vi tok turen videre på stand up. Arielle var helt rå, holdt på å le meg ihjel. På ekte! Ikke sånn sympati-le fordi vi er venner, men jeg lo til jeg fikk vondt i magen. Gleder meg allerede til neste gang!

Nå skal jeg jobbe et par timer før jeg skal til en venninne å baaaare slappe av. Deilig kveld. Later som om det er fredag!

HVOR INNBILSK KAN MAN BLI?

Forrige onsdag fikk jeg besøk av to venninner på middag og litt vin. Det var superkoselig, og faktisk så gøy at vi valgte å ta oss en tur på byen. Planen var å dra på silent disco, men siden det var stappfullt der valgte vi å dra på barhopping i stedet.

Her har du meg og Karen meget gira på å dra på bar til bar. WOOP WOOP!

Bar nummer én ble mitt gamle stamsted, nemlig Brukbar. Jeg har seriøst ikke vært der på ett år, så det var skikkelig kos å slå seg ned i ølsofaen på gamle trakter. Det var ganske tidlig på kvelden, så utestedet var sånn halvfullt. Plutselig oppdager jeg at noen jenter på andre siden av dansegulvet glor skikkelig på oss, snur seg rundt og åpenbart hvisker. Sånn veldig åpenbart.

Jeg sier til Karen og Arielle “det er litt irriterende når de helt tydelig ser på meg og hvisker… Kan de ikke bare si hei?”. Kjent blogger jeg da vettu. Plutselig bestemte hun ene jenten seg for å komme bort til oss, og jeg sier “oi, nå kommer hun bort for å si hei!”. Noe jeg naturligvis syns er veldig hyggelig, men det var dessverre ikke det som skjedde…

Hun går bort til Arielle, og sier “herregud, jeg så stand up showet ditt på Ricks. Du er så sykt morsom, jeg måtte bare komme bort å hilse!”

Jeg ble sittende alene (Karen var i baren) og bare….:))))))))))

HAHAHA går det an å bli mer innbilsk?!?!?!? Jeg har aldri følt meg så dum i hele mitt liv. Trodde jeg var kul og kjent da, ikke sant. Tydeligvis ikke.

Arielle har nemlig nettopp startet med stand up, og tydeligvis falt det i god smak! I kveld skal vi faktisk dra for å se på showet hennes på Vaskeriet her i Bergen. Jeg GLEDER meg skikkelig ♥ Tydeligvis har hun allerede blitt småkjendis her i Bergen, så dette burde være bra 😀

Ha en fin kveld alle, klem fra en innbilsk Julia.

JEG BLE JAGET

God morgen! I natt sov jeg helt utrolig dårlig. Jeg hadde den merkeligste drømmen, som jeg ikke heeelt vet om jeg skal dere med dere siden den var så random? Okei da. Jeg drømte at jeg sto i en park å observerte en stor tiger, en løve og en dinosaur som sov sammen. At de var en flokk liksom. Jeg syns det var så utrolig rart at de tre dyrene var venner og så…harmonisk. Plutselig måtte jeg nyse, og da vekte jeg uheldigvis dinosauren. Før jeg visste ordet av det begynte den å løpe etter meg, og jeg sprang seriøst for livet nedover en lang skog før jeg plutselig var i Bergen sentrum. Jeg tenkte å finne dekning på Janne & Julia, før jeg kom på at dinosaurer kan knuse vinduer å ødelegge butikken. Jeg fikk panikk. Plutselig våknet jeg og var heeelt svett, og hjertet hamret så sykt. Etter det fikk jeg ikke sove noe mer, og sto like gjerne opp. Heheheh, litt av en natt med andre ord 😉

CHOKER HER / JUMPSUIT HER

Foruten min psyko drøm sååå har jeg fått helt dilla på jumpsuits for tiden! Syns det er det perfekte plagget, så enkelt å bare slenge på seg enten til hverdags eller fest. Det ser forresten ut som jeg har den sykeste cameltoen på bildene over, men jeg lover at det bare er en skygge…. Hhahaah! Nå tenkte jeg å klikke hjem et par jumpsuits til i samlingen, og under finner du mine favoritter fra nelly ♥

HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER

PS!! Nå får du -30% avslag på ALT fra NLY TREND med koden TREND. Se utvalget HER!

KAMUFLERT MANDAG

   

CAMOJAKKE – WHYRED / CROPPED HOODIE – CHEAP MONDAY HER / BUKSE – FILIPPA K HER / BOOTS – NLY HER

Mandagskveld i sengen, og klokken er ikke ni enda. Om jeg ikke har noen spesielle planer kan jeg faktisk gå å legge meg så tidlig for å heller stå opp en time før dagen etter. Jeg er uten tvil et a-menneske som trives best på morgenen, det er da jeg er mest effektiv. Jeg vurderte å ta meg en kveldstur med Zara, men jeg er skikkelig sliten så litt serier på sengekanten fristet faktisk mer. For en lang, men sykt digg mandag.

Her har dere dagens antrekk som jeg slang på meg i søvne i dag tidlig. Verdens deiligste bukser som du får skikkelig fin rumpe i. Dumt man ikke ser det på bildene, haha! Har faktisk fått flere komplementer når jeg har brukt den tidligere. Favorittbuksen, uten tvil. Ellers har jeg ikke følt meg særlig fresh i dag, med fett hår, sminken på halv tolv og halvveis i joggisen. Jeg orker egentlig ikke å bry meg, og digg er det. Man er mer enn bare utseendet 🙂

LEPPENE MINE

Hellu! Herregud, jeg har en skikkelig bra mandag. Det hadde jeg ikke trodd da jeg våknet i dag tidlig, var dødstrøtt og så regnet utenfor. Faen heller, jeg nekter å ha en grinete start på uken. Det setter jo standaren for resten av dagene som kommer! Tankenes kraft folkens, jeg sier det igjen. Okei, nå skal jeg holde kjeft om at du bestemmer humøret ditt selv og blabla. Føler jeg har nevnt det hver eneste dag de siste ukene, haha!

Over til noe helt annet. Jeg får stadig spørsmål rundt leppene mine, både på kommentarer og mail. Jeg har tidligere svart på dette, men tenkte å skrive det her slik at jeg slipper å svare på spørsmålet i alle mulige kanaler. I over tre år har jeg gått fast til Oda Wam Hansen for å fylle leppene med juviderm. Hun har egen salong i Drammen (WAM klinikken, link her), men jobber også freelance i bl.annet Oslo, Bergen og Halden. Oda er den dyktigste kosmetiske sykepleieren jeg noen gang har gått til, derfor har jeg heller ikke latt noen andre røre fjeset mitt de siste tre årene. Oda er best, enkelt og greit!

Nå var hun så snill å ville dele en rabattkode med dere lesere også. Om du oppgir koden “JULIA” når du bestiller, så får du hele -20% avslag på din behandling ♥ Du kan lese mer om behandlingene hun utfører HER! Timebestilling kan gjøres på telefon; 954 46 494.

Nå skal jeg ha en dritbra dag videre, håper dere kan si det samme 😀 KLEM

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT:

Åh, hvordan skal jeg velge? Denne uken har det skjedd mye. Faktisk så mye at jeg ikke helt klarer å forstå at det har skjedd bare på syv dager. Festligheter, bursdagen til Eline, deilige middager, gøy jobbing og mye kvalitetstid med venner. Hele uken i seg selv har vært et høydepunkt! Men hallo, jeg har jo ingen bilder fra noe som helst? Hvorfor er jeg så innmari dårlig å ta bilder på farten??? Kanskje fordi jeg syns det er stress å bære med seg den store speilrefleksen overalt, men MÅ alle bildene på bloggen være av sjuk kvalitet da? Man har jo kamera på mobilen! Hva tror dere? Hadde det vært gøy å se mer av hverdagen min, og ikke kun den oppstilte hverdagen? 😀 Herregud, sorry mange spørsmålstegn i dette avsnittet btw. Haha.

UKENS NEDTUR:

Okei, jeg vet egentlig at dette er strengt forbudt å skrive – men jeg vil ha en ærlig blogg der jeg forteller dere om mine faktiske følelser i tanker i stedet for å finne på et eller annet piss å skrive under dette punktet. Men….. jeg føler jeg har lagt skikkelig på meg. I vekt altså. Det har vært mye festligheter de siste månedene, og jeg er ikke kjent for å droppe nattmaten (munch foreeeever!!). Det er ikke mye, og helt sikkert ingen som tenker over at jeg har lagt på meg. Men jeg ser det selv, og det er jo min egen mening som teller. Ja, jeg er en flott jente og alt det der, men akkurat nå føler jeg meg litt dvask. Heldigvis ser det ut til at treningsgleden er tilbake, og godt er det!

UKENS SERIE:

Prison Break – The Sequel. Dette er fortsettelsen på serien, og herreguuuud det er så sinnssykt spennende. Jeg ser det på viaplay!

UKENS MUSIKK:

Kalin and Myles – You´re the only one i need
Tiesto – BOOM

UKENS ANTREKK:

JAKKE – SAMSØE HER / GENSER – SAMSØE HER / BUKSEHER / SNEAKERS– NLY HER / VESKE – WHYRED HER

GENSER – SAMSØE HER / BUKSEHER / SNEAKERS – NLY HER

JAKKEHER / BLUSEHER / BUKSEHER / BOOTSHER / SEKKHER

BLUSEHER / SKJØRTHER / SNEAKERS – HER

UKENS LÆTTIS:

Det har vært flere hendelser denne uken, som da jeg gikk rundt hele torsdagen med maling i håret etter onsdagens “rave party”, eller da jeg, Cath og Eirin satt på Olivia å holdt på å dø av fyllesyke alle mann. Men ukens mest lættis må kanskje bli da jeg våknet opp i går tidlig  med cheese dip i håret, burger over hele meg og gårsdagens antrekk på sofaen. HEHE, single life ass.

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Å ha det bra! Det er faktisk helt opp til deg selv hvordan dagsformen din er. I dag tidlig var jeg grinete, det regnet ute og jeg var trøtt som fy. Likevel tenkte jeg at denne dagen skulle bli BRA, så jeg satt på digg musikk, danset rundt på badet og vipps var humøret snudd. Dette blir en bra dag, og en enda bedre uke! Det er viktig å være bevisst over egne følelser, og ikke tillate seg selv å være en negativ person.

 

HVILEDAG

Hjelp, er det kveld allerede? Dagen har seriøst gått helt latterlig fort! Jeg brukte et par timer til å gjøre klart til snapsalget (er enda litt plagg igjen! add julianyland for å se ♥), og ellers har jeg bare gjort sånne kjedelige leilighetsting. Det så seriøst helt bomba ut da jeg våknet i dag tidlig, med burgerkingmat, vinglass, klær og sminke overalt. Jeg måtte med andre ord vaske hele leiligheten før jeg gjorde noe som helst. Som dere vet er jeg allergisk mot skitt og rot, haha. Foruten om det har jeg vasket typ tre klesvasker, og nå er plutselig klokken syv. Nå skal jeg hoppe i dusjen, skrubbe kroppen og legge meg i rent sengetøy med en serie på skjermen. Ikke en spennende dag, men jeg har virkelig kost meg fordi. Elsker å tusle rundt i joggisen med musikk på anlegget mens jeg rydder og vasker. Da slapper jeg virkelig av, og det er jo det søndager er til for ♥

RELATIONSHIP GOALS

Helluuu og god søndag! ♥ Jeg våknet opp på den verst tenkelige måten. I sofaen med alle klærene på, en halvspist burger i den ene hånden og cheese dip i håret. Først lurte jeg på om jeg hadde spist nattmat med noen andre siden det var så syyykt mye mat, men så kom jeg på at det var bare meg. Mutters alene en sen lørdagsnatt med to burgere, en partybag med nuggets og alle dippene du finner på burger king. HAHA. Relationship goals ♥

Ikke at jeg klager altså! I går dro jeg, Andrea, Bjørn Erik og Sophie ut. Først var vi hjemme hos meg å fikset oss, danset, drakk og tok fem tusen selfies før vi dro videre i en bursdag. Skal jeg være helt ærlig kom jeg meg aldri så langt at jeg faktisk dro på byen. Da det var tid for det fristet det mer med burgerking. Trist men sant, heheheh. Heldigvis er formen på topp så nå tenkte jeg å ta en skikkelig opprydding i skapet. Jeg tenkte å ha et svææært salg på snapchat etterpå, så add “julianyland” om du vil se hva jeg selger ♥ Jeg syns det er så unødvendig å ha masse klær og accesories jeg ikke bruker, så da liker jeg å selge det videre.

Vi ses på snap, ha en fin søndag!

SYKEMELDING

Hei, og god lørdag  ♥ Som noen kanskje har merket har ikke bloggen min vært på topp de to siste ukene. Jeg har vært mye av og på, pratet i koder og ikke vært meg selv enkelt og greit. Som alle bloggerne i hele norge sikkert har poengtert hundre ganger (inkludert meg selv) så kan man ikke ta ferie eller sykemelde seg som blogger. Eller, i prinsippet så kan man jo egentlig det, men uten kontinuerlige oppdateringer får man jo ikke samme lønn som man er vant med. Vi, som alle andre har jo faste utgifter som må betales hver måned. Uansett. De siste to ukene har jeg derimot tenkt at helsa kommer først, og “sykemeldt” meg fra bloggen de dagene jeg ikke har hatt motivasjon. Rett og slett fordi jeg virkelig har trengt det.

Poenget er iallfall at nå føler jeg meg veldig bra, og er 100% tilbake! Jeg elsker jobben min mer enn noe annet, og dette er virkelig min lidenskap. Det er godt å kjenne på savnet til dere lesere de dagene jeg har trekt meg unna bloggen, for det bekrefter jo bare at dette er rett vei i livet for meg. Jeg forstår godt at det er jævlig irriterende at jeg ikke sier hva som har skjedd men driver å syter i hvert blogginnlegg. Det er ikke meningen. Kanskje jeg blir klar for å prate om det en dag, kanskje ikke. Dere skal uansett vite at jeg setter utrolig stor pris på alle fine tilbakemeldinger her inne den siste tiden. Det betyr så ufattelig mye for meg!

I dag våknet jeg opp sliten. Ikke fordi jeg var lei meg eller noe, men fordi jeg har hatt det så innmari gøy denne uken! Haha. Fester, bursdag, middag med gode venner og bare kos. I går dro jeg på Olivia for andre gang denne uken (favoritt), før vi dro videre for å ta et par drinker. Jeg kom meg heldigvis hjem og i seng tidlig. Man trenger ikke alltid rave til langt på natt for å ha det gøy! Noe jeg burde lært meg litt tidligere, hahah. I Bergen er det forresten så syyyykt fint vær i dag, så jeg vil egentlig gjøre noe gøy i kveld igjen. Akkurat nå står jeg på Janne & Julia og ser på alle menneskene som går forbi i strandkjoler og beach bags. Mens folk blir brunere og brunere, blir jeg hvitere og hvitere her jeg jobber. Forhåpentligvis blir jeg rikere og rikere også til slutt, heheh 😉

Håper alle får en superfin lørdag, det skal iallfall jeg ha ♥

-20% PÅ HELE NELLY!

HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER

Helluuuu! ♥ Solen skinner, det er fredag OG jeg har fått en kode som gir dere -20% avslag på HELE nelly! En bedre start på helgen får man vel ikke? Happy shopping!

Bruk koden SUMMER20 i kassen, hele utvalget finner du HER ♥