SYKEMELDING

Hei, og god lørdag  ♥ Som noen kanskje har merket har ikke bloggen min vært på topp de to siste ukene. Jeg har vært mye av og på, pratet i koder og ikke vært meg selv enkelt og greit. Som alle bloggerne i hele norge sikkert har poengtert hundre ganger (inkludert meg selv) så kan man ikke ta ferie eller sykemelde seg som blogger. Eller, i prinsippet så kan man jo egentlig det, men uten kontinuerlige oppdateringer får man jo ikke samme lønn som man er vant med. Vi, som alle andre har jo faste utgifter som må betales hver måned. Uansett. De siste to ukene har jeg derimot tenkt at helsa kommer først, og “sykemeldt” meg fra bloggen de dagene jeg ikke har hatt motivasjon. Rett og slett fordi jeg virkelig har trengt det.

Poenget er iallfall at nå føler jeg meg veldig bra, og er 100% tilbake! Jeg elsker jobben min mer enn noe annet, og dette er virkelig min lidenskap. Det er godt å kjenne på savnet til dere lesere de dagene jeg har trekt meg unna bloggen, for det bekrefter jo bare at dette er rett vei i livet for meg. Jeg forstår godt at det er jævlig irriterende at jeg ikke sier hva som har skjedd men driver å syter i hvert blogginnlegg. Det er ikke meningen. Kanskje jeg blir klar for å prate om det en dag, kanskje ikke. Dere skal uansett vite at jeg setter utrolig stor pris på alle fine tilbakemeldinger her inne den siste tiden. Det betyr så ufattelig mye for meg!

I dag våknet jeg opp sliten. Ikke fordi jeg var lei meg eller noe, men fordi jeg har hatt det så innmari gøy denne uken! Haha. Fester, bursdag, middag med gode venner og bare kos. I går dro jeg på Olivia for andre gang denne uken (favoritt), før vi dro videre for å ta et par drinker. Jeg kom meg heldigvis hjem og i seng tidlig. Man trenger ikke alltid rave til langt på natt for å ha det gøy! Noe jeg burde lært meg litt tidligere, hahah. I Bergen er det forresten så syyyykt fint vær i dag, så jeg vil egentlig gjøre noe gøy i kveld igjen. Akkurat nå står jeg på Janne & Julia og ser på alle menneskene som går forbi i strandkjoler og beach bags. Mens folk blir brunere og brunere, blir jeg hvitere og hvitere her jeg jobber. Forhåpentligvis blir jeg rikere og rikere også til slutt, heheh 😉

Håper alle får en superfin lørdag, det skal iallfall jeg ha ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg