HEI FRA OSLO

Heiiii, og god morgen fra Oslo! ♥ Det ble en spontantur over fjellet, så nå er jeg altså her. Nå som jeg er så godt i gang med å filme inn matvlogs til yotubekanalen min (se min første film her!), så er det jo helt supert å være hjemme på sitt freshe kjøkken 😀 Hihi. Har dere noen ønsker til oppskrifter forresten?

Merker det er skikkelig rart å skrive på tastaturet, for vet dere hva som skjedde i går?! Jeg klarte å kutte av meg en flipp av langefingeren, og det slutter seriøst aldri å blø. Nå har jeg bare teipet hele fingeren inn, og det er sjukt ubehagelig. Heldigvis bedre enn å blø overalt. Så ja, nå vet dere det. Hehe.

Har du noen gøye planer for helgen? Siden jeg bestemte meg for å reise i går kveld så har jeg ikke lagt så store planer enda. Siden nesten alle vennene mine bor her blir det nok noe gøy! De er ikke akkurat kjent for å kjede seg på lørdagskvelden, så noe gøy finner vi nok på 😉

VLOGG: VILTGRYTE MED HJEMMELAGET POTETMOS

Hei og god fredag! ♥ Prosjekt “lage mat på youtube” er i gang, og nå er den første filmen ute på kanalen min 😀 Jeg stusset på hva min første oppskrift skulle være, men falt til slutt på viltgryte med hjemmelaget potetmos som det naturlige valget. Dette er jo den oppskriften som har fulgt meg lengst, og den er superpopulær i min omgangskrets.

Jeg er jo ingen film eller redigeringsproff enda, men det lærer jeg forhåpentligvis underveis. Learning by doing! Maten er uansett supergod 😀 Håper dere liker filmen, og kom gjerne med konstruktive tilbakemeldinger om du har noen tips.

ABBONER GJERNE PÅ KANALEN MIN HER ♥

HEI OG GOD NATT

Annonse – Affiliatelink nelly

De beste! ♥

Hei! Jeg kan ikke forstå at det er onsdag.. Det føles virkelig ut som om uken startet i dag. Kanskje det har noe med at jeg har vært redusert helt siden helgen fram til nå. Kanskje ikke så rart med det tempoet jeg kjørte med festlighetene. Heldigvis så gøy og verdt det! Her er noen snapshots fra frokosten på lørdag. Ikke la deg lure av appelsinjuicen, det er selvfølgelig mimosas 😉

Mennene i mitt liv. Same pose, different man. Haha!

Jeg hadde på meg en superfin kjole fra by Malina. Du finner den HER, også i flere farger! Alt i alt hadde jeg en helt perfekt helg, og den var så verdt en todagers hangover. Fordelen er jo at det snart er helg igjen 😀 Hihi!

Ellers ville jeg bare titte innom å ønske alle en god natt. Jeg har spilt inn min første youtubefilm i dag, og gir selvfølgelig beskjed så fort kanalen min er oppe å går. Sov godt babes ♥

NYE PLANER!

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

JAKKE – ROCKANDBLUE HER / GENSER – NELLY HER / BUKSE – NELLY HER  / SOLBRILLER – QUAY  HER

God morgen babes! I natt satt jeg oppe lenge for å gjøre litt research. Jeg har nemlig bestemt meg for å lage en matkanal på youtube! Jeg elsker jo å lage mat, men det får dessverre ikke så stor plass på bloggen min som jeg kanskje ønsker. Jeg kan jo absolutt ingenting om youtube, klipping av videoer, hvordan filme best mulig osv. Vil ikke si jeg ble så mye klokere etter en lang natt med googlesøk som “hvordan får emojis på film” og “hvor mange minutter skal en youtubefilm vare”, men jeg får vel bare lære mens jeg prøver.

Ellers lengter jeg etter vår, noe man kanskje ser på gårsdagens antrekk. Vil gi en stor shout out til disse buksene forresten. De er ankellengde og sitter som et skudd. Bestilte de samme i svart også!

 

JAKKE – ROCKANDBLUE HER / GENSER – NELLY HER / BUKSE – NELLY HER  / SOLBRILLER – QUAY  HER

ÅH irriterer meg sånn at jeg hadde jakkelommen åpen på ALLE bildene………

Hva syns dere forresten om at jeg starter å lage mat på youtube? Kommer nok ikke til å publisere noe med det første. Vil helst filme klar flere filmer først, og gjøre det så skikkelig som mulig. Kom gjerne med ønsker til hva du vil se!

Håper alle får en kjempefin onsdag (som egentlig føles som mandag spør du meg). Vi snakkes senere ♥

BILDEDRYSS FRA BURSDAGSHELGEN

BLUSEHER

HUSK AT DU FÅR -30% PÅ HELE NAKD VED Å TRYKKE HER ♥

Altså, FOR en helg! Ti venner fløy over til Bergen for å feire min 27-årsdag. Er det ikke helt sykt?! Føler meg utrolig privilegert som har disse fine menneskene i livet mitt. Som både tar seg tid og råd til å komme for en helg. Jeg har faktisk ikke tatt et eneste bilde, så alt jeg har å dele er diverse bilder jeg har fått tilsendt.

Her er et rotete bildedryss fra min bursdagshelg!

Blåskjell og reker på fredagskvelden! Sååå godt. Et digg reketips er å ha på chillibernaise, jordbær og rødløk. Pluss masse sitron selvfølgelig!

Min fineste June ♥♥♥

♥♥♥

Lørdags formiddag og klar for boblebrunsj på Hotel Norge 😀

Disse søte dessertene sto på bordet da vi kom. Jeg er ingen fan av søtsaker, men alle var enig i at det smakte skikkelig godt!

Magnus og Mari ♥♥♥

Glenn og Andrea ♥♥♥

   

Jeg hadde på meg den fineste kjolen fra by Malina på brunsjen. ELSKER DEN! Gleder meg til å bruke den mer når det blir litt varmere ute. Den finnes også i flere farger! Link her

Etter boblebrunsjen måtte vi få hele gjengen hjem, og da var stemningen cirka slik:

Hæla i taket 😎😎

KJOLEHER

Kjolen er på -40%!

Slik så jeg ut på lørdagskvelden! Da var det middag på sumo (kommer i eget innlegg), og party på magda etter det.

KJOLEHER

Toalettselfie på Magda, rett før jeg fylte 27. Hoho!

Et veldig rotete bildedryss. At jeg lot telefonen min ligge i fred sier bare hvor mye jeg koste meg i helgen. Gleder meg allerede til neste år!

RABATTKODE SOM GIR 30% PÅ HELE NAKD

ANNONSE – I samarbeid med NAKD

JAKKE – NA-KD HER

GRATULERER MED DAGEN NA-KD 🎉

NYLAND30

gir deg -30% på alle ordinære varer, fra alle merker!

Hei og god tirsdag alle sammen! Før jeg begynner å fortelle dere om tidenes beste helg, vil jeg bare informere om ukens aller beste tilbud. Na-kd feirer hele fire år, og i den anledning kjører de på med hele 30% på alle ordinære varer. Det er et ganske sykt tilbud spør du meg! Det siste året er det jo ingen tvil om at na-kd har sneket seg inn å blitt min favorittnettbutikk. Blir alltid fornøyd med plaggene derfra, og kvaliteten er ekstremt god i forhold til pris. De har også gratis frakt/retur, og null toll.

Jeg har nettopp fått hjem en ny pakke, og skal vise dere alt på instastory litt senere i dag! I mellomtiden kan dere se på noen andre nyheter som jeg helt sikkert klikker hjem ved en senere anledning 😀

HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER

 Happy shopping babes! ♥

NEW IN, DEL 1

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei, endelig torsdag! I natt har jeg nesten ikke sovet. Egentlig helt uvesentlig info, siden jeg ikke har tenkt å utdype noe mer. Haha. Har drukket en kaffe og en stor energidrikk uten at det hjalp noe særlig. Er koffein egentlig bare placebo? Uansett. Jeg sitter nyskrubbet og klar for spraytan, før jeg skal kjøre rundt å gjøre de siste ærende før helgen.

I går fikk jeg hjem min nye bestilling fra Nelly, men siden jeg som sagt er nyskrubbet og bleik fristet det ikke så mye å vise fram klærne. Det kommer ila helgen ♥ Del 1 er derfor tilbehør og div, og jeg tror kanskje aldri jeg har vært så fornøyd med en pakke. Dere skjønner kanskje hvorfor når dere ser bildedrysset under 😀

BAGBY MALENE BIRGER HER / KOFFERTBY MALENE BIRGER HER

Jeg ELSKER reiseserien til by Malene Birger, og har ikke pakket i annet siden 2018! Koffertene og baggene har helt syk kvalitet, uansett om man tar de med som håndbagasje eller sender de ned i bagasjeluken.

AIRPODSHER

Heter det egentlig AirPods når det ikke er fra Apple? I såfall vil jeg gjerne vite det, haha! Nå er det endelig slutt på headset med ledning for min del, og det er sååå deilig 😀 Disse finnes også i rosegull og militærgrønn!

CAPSCALVIN KLEIN HER

Dette er faktisk den første capsen jeg eier. Fikk plutselig for meg at jeg kler caps, så da var det bare å bestille seg hjem denne. Hihi.

SOLBRILLERQUAY HER

Disse har jeg siklet på lenge. De ER SÅ FINE!! Gleder meg allerede til å dra tilbake til Spania med disse på nesa!

ØREDOBBEREnamel HER

Enkle, men samtidig spesielle øredobber fra Enamel. Disse skal jeg bruke på brunsjen jeg skal ha på lørdag. Birthday girl!

HÅROLJEBjuwti HER / VIPPESERIUMBjuwti HER

Verdens beste hårolje og vippeserum! Har jo tipset om disse flere ganger tidligere. Begge er på 50% akkurat nå 😀

POLAROIDKAMERAHER

Wuhuuu, endelig har jeg fått meg polaroidkamera 😀 Krysser fingrene for at dette blir brukt flittig i helgen!

Nå skal jeg hive meg i bilen og komme meg på spraytantime. Huff, dette ble et veldig rart, overfladisk og…..enkelt innlegg. Noen ganger får det bare bli sånn. Hodet mitt er overalt i dag. Tenker på alt som må gjøres før i morgen, som å vaske duk, lage drinks, handle glass, resten av maten osvosvosv. Ha en fin dag, så kommer jeg sterkere tilbake senere 😀

TATT AV VINDEN

ANNONSE – Affiliatelinker

JAKKEHER / GENSER – HER / BUKSEHER / VESKE – HER / SKOHER

Hei! Sen oppdatering fra meg i dag, for én gangs skyld har dagen faktisk bare flydd avgårde. Som nevnt får jeg besøk av bestisene mine til Bergen i helgen for bursdagen min, og å skulle huse 10 personer krever mye planlegging. I dag har jeg hentet ekstra dyner og puter på et hotell i byen, handlet mat, vært på polet og hentet champagnebøtten min som har bodd på REGN de siste årene. Flaks jeg kom på det i siste liten.

Ellers er det sjukt fint vær i Bergen i dag, og jeg liker det ikke?! Jeg er utrolig rar, men jeg syns det bare er ekkelt med så sterk sol på vinterhalvåret. Som om jeg konstant går rundt å blir blendet av lyset. Seriøst, dere skulle sett meg på motorveien tidligere i dag. Jeg så INGENTING og var nær å kræsje sikkert fem ganger. Sol uten varme gir meg altså ingenting. Kanskje en av mine mest upopulære meninger. Bortsett fra det botox-tipset mitt. Til de som husker 8) Hehe.

 

JAKKEHER / GENSER – HER / BUKSEHER / VESKE – HER / SKOHER

Her er dagens antrekk! Etter 10 år som blogger burde jeg kanskje funnet en kulere location enn vår forblåste oppkjørsel full av rust og rask. Men men. Er helt obsessed i jakken, eller egentlig hele antrekket om jeg skal være ærlig. Hva syns du?

Nå kaller sengen. Dagen i morgen blir minst like travel, noe som er helt fantastisk for det betyr at det straks er fredag og besøøøk!

SMINKEFRIE DAGER OG FINALESALG

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

Hello babes! Hvordan har dagen vært? Jeg har bare gjort sånne kjedelige plikt-ting. Ryddet i klesskapet og lagt ut litt ting på Tise som jeg dessverre ikke får brukt. Gjort lekser med barna, lagd tomatsuppe og jobbet. Hei hvor det går 😉 Not. Har også gått sminkefri i treningsklær i hele dag, noe som er utrolig deilig! Bruker faktisk ikke sminke like ofte lengre, og jeg vet ikke helt hva jeg syns om det. Jeg vil jo alltid ta meg bra ut å være fresh til enhver tid. Men igjen, hvem bryr seg egentlig? Haha! Uuuansett…

Jeg har ikke fått med meg før NÅ at Nelly har finalesalg og 40% på helt sjukt mange fine varer?! Salget avsluttes på torsdag allerede, så her gjelder det å kjappe seg. Har samlet mine favoritter under, og hele salget finner du ved å trykke HER 🙂

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Alle parene til -40%! 🤩

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Alle jakkene til -40%! 💥💥

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Bikinier på 40% og mer!! 👙

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Accesories til 40%! 👑

Her har du mine favoritter!

SJEKK UT ALT TIL -40% HER 

FORBEREDELSER TIL BURSDAGSHELG

LET´S CELEBRATE! 🎉🎉

Hei og god tirsdagsmorgen! ♥ Først og fremst, tusen takk for alle fine meldinger på innlegget i går. Jeg har mye å tenke på i tiden som kommer, og det føles deilig at jeg kan ta dere med i denne prosessen i livet.

Apropos livet. Jeg har bursdag i helgen, og fyller hele 27 år. Tidligere ville jeg nok stresset over at jeg er nærmere 30 enn 20, men alder er faktisk bare et tall. Og 27 er virkelig ingen alder! At samfunnet har skapt et press for at man burde være på et viss sted i livet innen en viss alder er bare tull. Man lever faktisk kun én gang, og det er kun du som vet når du er klar for livets forskjellige kapittel. Det viktigste er å nyte reisen ♥

  

SUMO ♥

Jeg har invitert mine nærmeste venner til Bergen for en skikkelig bursdagshelg. Føler meg så utrolig heldig som har så gode mennesker i livet mitt som tar seg tid til å komme hele veien for å feire meg. Det betyr enormt mye. Vi har en helg med mye kos i vente, men høydepunktet blir nok lørdagskvelden som skal feires på Sumo. Det har jo vært min favorittrestaurant siden 2014 😀 Elsker alt fra maten, til lokalene, til stemningen og servicen. Alt er bare 10/10! I mean, bare se på bildene over. Mmmmmm 😋

Nå skal jeg sitte her å glede meg til helgen litt. Neida, jeg skal starte dagen å komme meg inn i dusjen. Håper de neste dagene flyr avgårde, og at helgen kommer fort!