NEW IN, DEL 1

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei, endelig torsdag! I natt har jeg nesten ikke sovet. Egentlig helt uvesentlig info, siden jeg ikke har tenkt å utdype noe mer. Haha. Har drukket en kaffe og en stor energidrikk uten at det hjalp noe særlig. Er koffein egentlig bare placebo? Uansett. Jeg sitter nyskrubbet og klar for spraytan, før jeg skal kjøre rundt å gjøre de siste ærende før helgen.

I går fikk jeg hjem min nye bestilling fra Nelly, men siden jeg som sagt er nyskrubbet og bleik fristet det ikke så mye å vise fram klærne. Det kommer ila helgen ♥ Del 1 er derfor tilbehør og div, og jeg tror kanskje aldri jeg har vært så fornøyd med en pakke. Dere skjønner kanskje hvorfor når dere ser bildedrysset under 😀

BAGBY MALENE BIRGER HER / KOFFERTBY MALENE BIRGER HER

Jeg ELSKER reiseserien til by Malene Birger, og har ikke pakket i annet siden 2018! Koffertene og baggene har helt syk kvalitet, uansett om man tar de med som håndbagasje eller sender de ned i bagasjeluken.

AIRPODSHER

Heter det egentlig AirPods når det ikke er fra Apple? I såfall vil jeg gjerne vite det, haha! Nå er det endelig slutt på headset med ledning for min del, og det er sååå deilig 😀 Disse finnes også i rosegull og militærgrønn!

CAPSCALVIN KLEIN HER

Dette er faktisk den første capsen jeg eier. Fikk plutselig for meg at jeg kler caps, så da var det bare å bestille seg hjem denne. Hihi.

SOLBRILLERQUAY HER

Disse har jeg siklet på lenge. De ER SÅ FINE!! Gleder meg allerede til å dra tilbake til Spania med disse på nesa!

ØREDOBBEREnamel HER

Enkle, men samtidig spesielle øredobber fra Enamel. Disse skal jeg bruke på brunsjen jeg skal ha på lørdag. Birthday girl!

HÅROLJEBjuwti HER / VIPPESERIUMBjuwti HER

Verdens beste hårolje og vippeserum! Har jo tipset om disse flere ganger tidligere. Begge er på 50% akkurat nå 😀

POLAROIDKAMERAHER

Wuhuuu, endelig har jeg fått meg polaroidkamera 😀 Krysser fingrene for at dette blir brukt flittig i helgen!

Nå skal jeg hive meg i bilen og komme meg på spraytantime. Huff, dette ble et veldig rart, overfladisk og…..enkelt innlegg. Noen ganger får det bare bli sånn. Hodet mitt er overalt i dag. Tenker på alt som må gjøres før i morgen, som å vaske duk, lage drinks, handle glass, resten av maten osvosvosv. Ha en fin dag, så kommer jeg sterkere tilbake senere 😀

TATT AV VINDEN

ANNONSE – Affiliatelinker

JAKKEHER / GENSER – HER / BUKSEHER / VESKE – HER / SKOHER

Hei! Sen oppdatering fra meg i dag, for én gangs skyld har dagen faktisk bare flydd avgårde. Som nevnt får jeg besøk av bestisene mine til Bergen i helgen for bursdagen min, og å skulle huse 10 personer krever mye planlegging. I dag har jeg hentet ekstra dyner og puter på et hotell i byen, handlet mat, vært på polet og hentet champagnebøtten min som har bodd på REGN de siste årene. Flaks jeg kom på det i siste liten.

Ellers er det sjukt fint vær i Bergen i dag, og jeg liker det ikke?! Jeg er utrolig rar, men jeg syns det bare er ekkelt med så sterk sol på vinterhalvåret. Som om jeg konstant går rundt å blir blendet av lyset. Seriøst, dere skulle sett meg på motorveien tidligere i dag. Jeg så INGENTING og var nær å kræsje sikkert fem ganger. Sol uten varme gir meg altså ingenting. Kanskje en av mine mest upopulære meninger. Bortsett fra det botox-tipset mitt. Til de som husker 8) Hehe.

 

JAKKEHER / GENSER – HER / BUKSEHER / VESKE – HER / SKOHER

Her er dagens antrekk! Etter 10 år som blogger burde jeg kanskje funnet en kulere location enn vår forblåste oppkjørsel full av rust og rask. Men men. Er helt obsessed i jakken, eller egentlig hele antrekket om jeg skal være ærlig. Hva syns du?

Nå kaller sengen. Dagen i morgen blir minst like travel, noe som er helt fantastisk for det betyr at det straks er fredag og besøøøk!

SMINKEFRIE DAGER OG FINALESALG

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

Hello babes! Hvordan har dagen vært? Jeg har bare gjort sånne kjedelige plikt-ting. Ryddet i klesskapet og lagt ut litt ting på Tise som jeg dessverre ikke får brukt. Gjort lekser med barna, lagd tomatsuppe og jobbet. Hei hvor det går 😉 Not. Har også gått sminkefri i treningsklær i hele dag, noe som er utrolig deilig! Bruker faktisk ikke sminke like ofte lengre, og jeg vet ikke helt hva jeg syns om det. Jeg vil jo alltid ta meg bra ut å være fresh til enhver tid. Men igjen, hvem bryr seg egentlig? Haha! Uuuansett…

Jeg har ikke fått med meg før NÅ at Nelly har finalesalg og 40% på helt sjukt mange fine varer?! Salget avsluttes på torsdag allerede, så her gjelder det å kjappe seg. Har samlet mine favoritter under, og hele salget finner du ved å trykke HER 🙂

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Alle parene til -40%! 🤩

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Alle jakkene til -40%! 💥💥

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Bikinier på 40% og mer!! 👙

HER / HER / HER
HER / HER / HER

Accesories til 40%! 👑

Her har du mine favoritter!

SJEKK UT ALT TIL -40% HER 

FORBEREDELSER TIL BURSDAGSHELG

LET´S CELEBRATE! 🎉🎉

Hei og god tirsdagsmorgen! ♥ Først og fremst, tusen takk for alle fine meldinger på innlegget i går. Jeg har mye å tenke på i tiden som kommer, og det føles deilig at jeg kan ta dere med i denne prosessen i livet.

Apropos livet. Jeg har bursdag i helgen, og fyller hele 27 år. Tidligere ville jeg nok stresset over at jeg er nærmere 30 enn 20, men alder er faktisk bare et tall. Og 27 er virkelig ingen alder! At samfunnet har skapt et press for at man burde være på et viss sted i livet innen en viss alder er bare tull. Man lever faktisk kun én gang, og det er kun du som vet når du er klar for livets forskjellige kapittel. Det viktigste er å nyte reisen ♥

  

SUMO ♥

Jeg har invitert mine nærmeste venner til Bergen for en skikkelig bursdagshelg. Føler meg så utrolig heldig som har så gode mennesker i livet mitt som tar seg tid til å komme hele veien for å feire meg. Det betyr enormt mye. Vi har en helg med mye kos i vente, men høydepunktet blir nok lørdagskvelden som skal feires på Sumo. Det har jo vært min favorittrestaurant siden 2014 😀 Elsker alt fra maten, til lokalene, til stemningen og servicen. Alt er bare 10/10! I mean, bare se på bildene over. Mmmmmm 😋

Nå skal jeg sitte her å glede meg til helgen litt. Neida, jeg skal starte dagen å komme meg inn i dusjen. Håper de neste dagene flyr avgårde, og at helgen kommer fort!

EN NY START

ANNONSE – Affiliatelinker

GENSERHER / DRESSBUKSEHER / SKOHER

Nå skal jeg være helt ærlig med dere. Den siste uken har ikke vært så enkel. Mye tanker i hodet og store beslutninger som må tas. Som dere kanskje har merket har jeg vært litt off på sosiale medier, og det er rett og slett fordi det er vanskelig å dele når topplokket er et eneste stort rot. Jeg syns det er skummelt å dele ekstremt private ting, men akkurat nå hemmer disse tankene jobben min og da må jeg rett og slett bare være ærlig.

Jeg har lenge følt en klump i magen, og en misnøye i hverdagen min. Som at noe ikke stemmer. At jeg burde vært lykkeligere, men føler meg trist. Jeg har egentlig alltid visst hva grunnen har vært, men det har vært for skummelt å si høyt. Sannheten er at jeg ikke trives i Bergen. Jeg trives ikke med livet mitt her, og jeg føler oppriktig jeg virkelig har prøvd å gjort det beste ut av situasjonen. Likevel er det ikke nok. Denne misnøyen har gått ut over forholdet mitt, jobben min, vennene mine, ikke minst meg selv og egen livsgnist. Så fort jeg står opp om morgenen gleder jeg meg bare til dagen skal bli over. Bare få unna dagene, ukene og månedene.

Sånn kan jeg ikke leve. Jeg har så mye å være takknemlig for. Jeg elsker jo livet mitt! Så nå har jeg noen tøffe valg å ta i tiden fremover. Hva skjer med forholdet om jeg flytter? Er det slutten for oss også? Jeg elsker han, men kanskje ikke det er nok. Hva skal eventuelt til for at jeg kan trives her? Hvor vil jeg eventuelt etablere meg på nytt? Molde, Oslo, kanskje Spania?

I lang tid føles det som om jeg har levd for noen andre. Nå må jeg være egoistisk å tenke på meg selv, og hva som er best for mitt liv. Hva som gjør meg lykkelig. Jeg syns det er fryktelig vanskelig. Jeg vil ikke såre noen, og alt jeg vil er at alle skal ha det bra.

Syns dette er nesten for personlig å dele, spesielt siden det er flere involverte enn meg. Jeg må tenke meg nøye om før jeg lander på noe, og reiser nok tilbake til Spania over helgen for å få ting på avstand. Alt ordner seg jo til slutt.

LØRDAG

ANNONSE – Affiliatelinker

JAKKEHER / GENSER  – HER / BUKSEHER / SKOHER

Nok en slående kreativ overskrift fra meg..

Hei og god helg alle sammen! ♥ Håper alle koste seg i går? Her ble det middag og vin hjemme før Blue Planet-konsert på Grieghallen. Herlighet det var så NYDELIG! Jeg har jo en stor forkjærlighet for både klassisk musikk og dyreprogrammer, så en sånn valentinsgave var virkelig helt perfekt for meg ♥

Ellers startet jeg dagen tidlig i dag, og reiste til byen for å besøke Kaltrina som hadde stopp her. Hun jobber som tidligere nevnt som flyvertinne i SAS (sas forever), og vi hadde noen koselige timer med serier, skravling og frokost i hotellsengen før hun dro videre på jobb.

Frokost! Siden vi var litt sent ute bestilte vi via to good to go. En helt GENIAL app! Har aldri prøvd den før Kaltrina tipset meg om den. Konseptet er at bakerier, resturanter, hoteller osv legger ut “restene” de har etter dagen slik at man kan kjøpe det billig. Det er for å redusere matsvinnet. Som sagt – helt genialt!

Småsurt og kaldt i Bergen i dag, whats new? Gleder meg til å reise tilbake til Spaniaaaaaaa 😀

Hva er deres planer denne lørdagskvelden? Her blir det pasta carbonara til middag, smågodt og finalen i MGP. Rolig og deilig!

DE PERFEKTE OPPSKRIFTENE TIL VALENTINES DAY

I morgen er den store kjærlighetsdagen, og jeg har alltid markert den uansett om jeg har vært i forhold eller ei. Dette er faktisk den første valentinsdagen jeg feirer sammen med kjæresten, for i fjor var vi ikke i samme by.. Jeg syns likevel at man burde feire alt man kan her i livet – så de tre siste årene har jeg invitert venner over på deilig middag med vin. Gjør litt ekstra stas på dagen, enten om du er alene, med venner eller en kjæreste. Det er viktig å kose seg!

I den anledning har jeg samlet noen av mine favorittoppskrifter til inspirasjon for morgendagens kokkelering. Syns det er så mye koseligere å lage mat hjemme, høre på deilig musikk og nyte en flaske vin sammen. På min meny står det andebryst med pastinakkpure, karamelliserte epler og appelsinsaus. Det er SÅ godt! Håper noen av oppskriftene kan være til inspirasjon!

THAY RED CURRY 🌶

Oppskriften finner du her ♥

HJEMMELAGET GNOCCHI OG PESTO 🥑

Oppskriften finner du her

VERDENS BESTE FISKEGRYTE 🦀

Oppskriften finner du her ♥

AND MED PASTINAKKPURÈ OG KARAMELISERTE EPLER 🍷

Oppskriften finner du her ♥

GAMBAS AL PIL PIL 🦐

Oppskriften finner du her ♥

Hva er dine planer for valentines? 😀

Q&A: MINE MATVANER

Hei fra den største copy caten i bloggbransjen i dag! Dette innlegget kopierte jeg av Kristina, som igjen kopierte det av Marthe. Jeg elsker å lese sånne innlegg selv, så håper det faller i smak 😀 #noshame

Hva spiser du helst til frokost?

Akkurat nå spiser jeg to bløtkokte egg, og et par brødskiver med godt pålegg (majo-overload med ost, skinke eller lignende). Pluss et stooort glass melk!

Hva spiser du oftest til middag?

Her er det ingen fasit, jeg spiser alt. Mat er jo en av livets store gleder, så middagen skal være god! Dessuten elsker jeg å lage mat 😀 Gå i kategorien “ukens oppskrift” for typiske middagsretter for meg. Noe som minner meg på å bli flinkere til å poste oppskrifter!

Hva er du dårligst på å lage?

Ingenting….? Haha! Jeg vil være så freidig å påstå at jeg er en over gjennomsnittet god kokk, og mestrer det meste. Det eneste jeg ikke liker (og heller ikke er spesielt god på) er baking.

Hva er din absolutte favorittrett?

Det varierer også veldig, men akkurat nå er jeg ekstra fan av andebryst med pastinakkpuré, appelsinsaus og karamelliserte epler. Tenkte å lage det til valentines 😀 MMM!

Er du en salt eller søtmoms?

SALT!

Hva er din største guilty pleasure?

Alt som har med fett å gjøre. Meierismør, kremfløte og karbo. Mmmm elsk ♥♥♥

Er det noe du absolutt ikke liker?

Nei, faktisk ikke! Jeg liker det meste, iallfall av det jeg har smakt på så langt i livet. Er derimot ikke så fan av foie gras. Syns både smaken og konsistensen er ganske ekkel (for å ikke snakke om hvordan det lages..)

Hva drikker du helst?

Til mat? Der er jeg faktisk ganske sær. Om man skal lage skikkelig mat, skal man også ha skikkelig drikke. Det utgjør halvparten av måltidet etter min mening. Jeg drikker vin eller øl, kommer helt an på hvilken rett. Jeg kan rett og slett ikke forstå de som drikker pepsi max til et deilig biffmåltid for eksempel. Helt uaktuelt for min del!

Ellers drikker jeg stort sett vann i hverdagen, og en energidrikk i ny og ne. Kjøper nærmest aldri brus.

Om du skulle spist en rett hver dag resten av livet, hva ville det vært?

Det måtte faktisk blitt sushi. Både fordi det er sunnere enn mine andre alternativer som er kaloribomber, og fordi jeg aldri blir lei!

Du skal ha take away, hva spiser du?

Sushi, igjen! Syns nesten aldri take away smaker digg, fordi så mye av konsistensen blir ødelagt i oppbevaringsboksene. Både pizza, indisk, kebaber osv er best ferskt. Sushi holder seg like godt derimot.

Hva har du alltid i kjøleskapet?

Alltid egg og meierismør (selvom sistnevnte står på kjøkkenbenken).

Hva har du alltid i fryseren?

Absolutt ingenting. Eller, kanskje pomfri? Hahah!

Hva var det siste du bakte?

Jeg er ingen fan av å bake, og det eneste jeg baker er focaccia.

Hvor mye bryr du deg om at maten du spiser skal være sunn?

Null komma niks.

Hva craver du akkurat nå?

Smågodt, sørlandschips og holiday dip:)))

 

NÅR MAN HOLDER PÅ Å BLI SPRØ

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

GENSERHER / BUKSEHER / TØFLERHER

Husk at det er -20% på hele nelly nå, inkludert antrekket mitt! ♥

Hei dere! ♥ Jeg er på tredje dagen med hjemmekontor, og holder på å BLI GAL!!!!! Det er 100% selvpåskyldt, da jeg enkelt kan dra på kontoret eller jobbe hvor som helst for den saks skyld. Latskapen lenge leve heter det. Det er bare at….. været 🙁 Jeg skal ikke late som om jeg en slags kul sydenboer som er sjokkert over at det er vind, slafs og generelt utrivelig ute. Det frister bare mest å sitte inne under varmepumpen på 30 grader, jobbe i fred og ikke ofre vinterjakker eller uggs en ekstra tanke. Jeg tror helt ærlig at ingen mennesker er skapt for å jobbe hjemmefra dag inn og dag ut uten å bli sprø.

Forresten, har dere noen planer for Valentines day? Jeg syns det er viktig å markere dagen, men av erfaring så er det utrolig kleint å gå ut å spise for eksempel. Da sitter man liksom bare i et mylder av andre par, og da starter jeg ofte å sammenligne mitt forhold med de andre. Hvem ser mest forelsket ut?? Hvem prater best?? Er de lykkeligere enn oss?? Haha!

UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

Et litt sent “uken som gikk”, men jeg har bare følt meg så ubrukelig siden jeg kom hjem fra Spania. Som om all kreativiteten er borte. Jeg er supermotivert for å få det til, men jeg vet bare ikke helt hvordan. Det er bare så lite inspirerende med drittvær fra morgen til kveld, kulde og vindkast som blåser av både sminke og vippeextensions. Her er det ekte bloggerproblemer på gang, som du skjønner… Neida, dette går seg til. Man må vel bare avklimatiseres.

UKENS OPPTUR: 

Foruten om det åpenbare som var sol, varme og strand så ble jeg medlem av Club Marbesol! Jeg er supernørd på alt som kommer til medlemskap som kan gi fordeler (ref hvorfor jeg bare flyr med Star Alliance). Nå har obsessionen gått over på å få mest mulig ut av å ha leiebil i Spania. Lol.. Kommer til å jobbe iherdig for å bli gullmedlem der også.

UKENS NEDTUR:

Uten tvil søndag! Jeg hadde den verste hangoveren du kan tenke deg. Som avkronet partydronning er jeg ikke vandt med de store mengdene alkohol lengre, noe som straffet seg ganske så kraftig etter en alt for gøy kveld på lørdag. Det var heldigvis verdt det!

UKENS ANTREKK:

BLAZERHER / BUKSEHER

Begge deler er på -20%! 🤩

JOGGESETTHER

Settet er på -20%! <3

KNITHER / GENSERHER / BUKSEHER / SOLBRILLERHER

Hele antrekket er på salg!

SOLBRILLERHER / KJOLEHER / SKOHER

Solbrillene og skoene er på saaaalg 😀

SHOULDER TOPHER

Toppen er på -20%! 😀

JAKKE – CHIARA FORTHI / BUKSEHER / SKOHER / VESKEHER

UKENS TANKE:

Nå har jeg virkelig lyst til å lære meg spansk, og tenker å kontakte EF for å sjekke hvilke muligheter de har rundt kurs i Malaga. Neste gang jeg reiser nedover for en lengre periode slik som nå, så kan jeg for eksempel ha noen timer med skole på dagtid. Man kan jo alltids bruke apper for å lære seg et nytt språk også, men jeg syns liksom ikke det er så spennende..

UKENS MUSIKK:

Highasakite – Under the sun
Khalid –  Free Spirit
Seinabo Sey – Still
Stormzy – Own it

UKENS ØNSKELISTE:

Akkurat nå har Nelly -20% på nærmeste HELE nettbutikken, så mine wanties er derfra 😀 Dessuten syns jeg Nelly har tatt seg opp kraftig de siste månedene. Enig?

HER / HER / HER
HER / HER / HER

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Få tilbake jobbviben min, og planlegge bursdagshelgen! Neste helg kommer ti venner til Bergen for å feire min 27-årsdag, og før den tid er det mye som må fikses. Litt for mye faktisk!