TATT AV VINDEN

ANNONSE – Affiliatelinker

JAKKEHER / GENSER – HER / BUKSEHER / VESKE – HER / SKOHER

Hei! Sen oppdatering fra meg i dag, for én gangs skyld har dagen faktisk bare flydd avgårde. Som nevnt får jeg besøk av bestisene mine til Bergen i helgen for bursdagen min, og å skulle huse 10 personer krever mye planlegging. I dag har jeg hentet ekstra dyner og puter på et hotell i byen, handlet mat, vært på polet og hentet champagnebøtten min som har bodd på REGN de siste årene. Flaks jeg kom på det i siste liten.

Ellers er det sjukt fint vær i Bergen i dag, og jeg liker det ikke?! Jeg er utrolig rar, men jeg syns det bare er ekkelt med så sterk sol på vinterhalvåret. Som om jeg konstant går rundt å blir blendet av lyset. Seriøst, dere skulle sett meg på motorveien tidligere i dag. Jeg så INGENTING og var nær å kræsje sikkert fem ganger. Sol uten varme gir meg altså ingenting. Kanskje en av mine mest upopulære meninger. Bortsett fra det botox-tipset mitt. Til de som husker 8) Hehe.

 

JAKKEHER / GENSER – HER / BUKSEHER / VESKE – HER / SKOHER

Her er dagens antrekk! Etter 10 år som blogger burde jeg kanskje funnet en kulere location enn vår forblåste oppkjørsel full av rust og rask. Men men. Er helt obsessed i jakken, eller egentlig hele antrekket om jeg skal være ærlig. Hva syns du?

Nå kaller sengen. Dagen i morgen blir minst like travel, noe som er helt fantastisk for det betyr at det straks er fredag og besøøøk!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg